Samo ignore ili prijaviti svaki put za trolanje, dok se ne opameti.konjislav wrote:Jebat ga, ništa dok ja ne stavim pasoš sa vizom, a sutra se prijavljujem u opštinu za prebivalište i da i to ovdje postavim, te ugovor za stan sa svojim imenom "for good measure". Ništa bez toga, raja ne vjeruje.HAVANA wrote:Sta vam je ba eno covjeka u berlinu.Slao mu ja i neke ponude za stan preko druga sto zivi tamo.Znam i ko je.Sta vam je?![]()
![]()
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- mirsek
#7501 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- mirsek
#7502 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nije ni Konjo, zajedno se dogovorili da zezamo raju, ali si nas provalio.insomnia78 wrote:Dok si ti konstruktivan drama. Nisi mrdni iz BiH al sve znas.
- insomnia78
#7503 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa naravno da nisi. Strucnjak za dijasporu iz BiH. Ima guglo i statistike. Ja za raliku od tebe evo vec osam godina zivim vani i mislim da sam makar bogdu pozvaniji od tebe da pricam o istommirsek wrote:Nije ni Konjo, zajedno se dogovorili da zezamo raju, ali si nas provalio.insomnia78 wrote:Dok si ti konstruktivan drama. Nisi mrdni iz BiH al sve znas.
- mirsek
#7504 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A sto ne bi pomogao sa informacijama bez davanja previse privatnih podataka? I ja bih svakome napisao neku informaciju koju imam i koja mu moze pomoci, sta me kosta.animals wrote:Meni nije jasno, sto se ti trudis da stavis svoj zivot na forum..konjislav wrote:Jebat ga, ništa dok ja ne stavim pasoš sa vizom, a sutra se prijavljujem u opštinu za prebivalište i da i to ovdje postavim, te ugovor za stan sa svojim imenom "for good measure". Ništa bez toga, raja ne vjeruje.HAVANA wrote:Sta vam je ba eno covjeka u berlinu.Slao mu ja i neke ponude za stan preko druga sto zivi tamo.Znam i ko je.Sta vam je?![]()
![]()
neki kompleksi te jebu..
-
Fudo387
#7505 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Insomnia je tito, serete bezzemirsek wrote:Insomnia je lik za kojeg nema lijeka osim trajni ban. Svaku temu kvari svojim nesuvislim i zajedljivim komentarima. Uopste mu nije cilj konstruktivno ucesce na nekoj temi.HAVANA wrote:Sta vam je ba eno covjeka u berlinu.Slao mu ja i neke ponude za stan preko druga sto zivi tamo.Znam i ko je.Sta vam je?
- mirsek
#7506 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Da Bogdo pricas moj tekice, ja bi ti prvi rekao svaka cast al ti ne znas/ne zelis napisati ni jedan jedini post gdje ces fino obrazloziti tvoje informacije i iskustva.insomnia78 wrote:Pa naravno da nisi. Strucnjak za dijasporu iz BiH. Ima guglo i statistike. Ja za raliku od tebe evo vec osam godina zivim vani i mislim da sam makar bogdu pozvaniji od tebe da pricam o istommirsek wrote:Nije ni Konjo, zajedno se dogovorili da zezamo raju, ali si nas provalio.insomnia78 wrote:Dok si ti konstruktivan drama. Nisi mrdni iz BiH al sve znas.
Samo lijecis frustracije.
- animals
#7507 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma nista, samo masa prati svaki njegov korakmirsek wrote: A sto ne bi pomogao sa informacijama bez davanja previse privatnih podataka? I ja bih svakome napisao neku informaciju koju imam i koja mu moze pomoci, sta me kosta.
ono otkako je krocio na tlo Njemacke..
kakve informacije, on prepricava svoj zivot svaki dan..
ocekujemo ujutru da napise sta je doruckovao, a ti da potvrdis..
- mirsek
#7508 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Mislis da nekome nije korisno ovo sto on pise ?animals wrote:Ma nista, samo masa prati svaki njegov korakmirsek wrote: A sto ne bi pomogao sa informacijama bez davanja previse privatnih podataka? I ja bih svakome napisao neku informaciju koju imam i koja mu moze pomoci, sta me kosta.![]()
Sto se mene tice neka pise o svim stvarima koje ga zadese ili informacijama koje sazna na licu mjesta.
Last edited by mirsek on 12/03/2019 23:57, edited 1 time in total.
- HardcoreMX
#7509 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
kazu da je u bosni mjerilo standarda kad jedes cevape da i uslikas te smokije u sahanu..dok ljudi spavaju u jamama...
-
Fudo387
#7510 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jedan drogeras sjebo sebi zivot, i sad ljudi u Bosni spavaju po jamama. Ja ne znam nikog u Bosni da spava u jami.HardcoreMX wrote:kazu da je u bosni mjerilo standarda kad jedes cevape da i uslikas te smokije u sahanu..dok ljudi spavaju u jamama...
- animals
#7511 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Os da ti ja pisem informacije sa lica mjesta..mirsek wrote:Mislis da nekome nije korisno ovo sto on pise ?animals wrote:Ma nista, samo masa prati svaki njegov korakmirsek wrote: A sto ne bi pomogao sa informacijama bez davanja previse privatnih podataka? I ja bih svakome napisao neku informaciju koju imam i koja mu moze pomoci, sta me kosta.![]()
Sto se mene tice neka pise o svim stvarima koje ga zadese ili informacijama koje sazna na licu mjesta.
od jutra do mraka
kako se zivi vani..
- insomnia78
#7512 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
U njemackoj nema beskucnika?HardcoreMX wrote:kazu da je u bosni mjerilo standarda kad jedes cevape da i uslikas te smokije u sahanu..dok ljudi spavaju u jamama...
- mirsek
#7513 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa ajd pisi ako imas korisne informacije.animals wrote:
Os da ti ja pisem informacije sa lica mjesta..
od jutra do mraka![]()
kako se zivi vani..
- animals
#7514 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ima.mirsek wrote:Pa ajd pisi ako imas korisne informacije.animals wrote:
od jutra do mraka![]()
kako se zivi vani..
danas sam radio, pa dosao kuci i gledao Juvea..
sad pijem pivo, i pisem na forumu..
nadam se da je korisno..
- konjislav
#7515 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Prije nego što ću otići, većina raje kaže javi nam se, reci kako ti je, nemoj da nas (klix) napustiš.animals wrote:Ma nista, samo masa prati svaki njegov korakmirsek wrote: A sto ne bi pomogao sa informacijama bez davanja previse privatnih podataka? I ja bih svakome napisao neku informaciju koju imam i koja mu moze pomoci, sta me kosta.![]()
Ja to uradim, sad opet nekome ne valja. Pa šta onda da radim? De dogovorite se.
Ako je barem i jedan moj post nekome pomogao ovdje, znači da ne gubim vrijeme na forumu, nego nekome i koristim, a ne da liječim komplekse. To radi naš Fransoa.
Last edited by konjislav on 13/03/2019 15:59, edited 1 time in total.
- HardcoreMX
#7516 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
eno imas klip..Fudo387 wrote: Jedan drogeras sjebo sebi zivot, i sad ljudi u Bosni spavaju po jamama. Ja ne znam nikog u Bosni da spava u jami.
pisu komentari ispod klipa i opet ce najprije dijaspora da pomogne..insomnia78 wrote: U njemackoj nema beskucnika?
- славянин
#7517 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ima - oni koji nece da rade ili su totalno nesposobni za zivot.insomnia78 wrote:U njemackoj nema beskucnika?HardcoreMX wrote:kazu da je u bosni mjerilo standarda kad jedes cevape da i uslikas te smokije u sahanu..dok ljudi spavaju u jamama...
- konjislav
#7518 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Tačno tako. Priča mi rođak kod kojeg sam bio, a on živi ovdje 25 godina u Berlinu. Kaže da kakvi god da ti je stanje država ne da da budeš na ulici i da si gladan.славянин wrote:Ima - oni koji nece da rade ili su totalno nesposobni za zivot.insomnia78 wrote:U njemackoj nema beskucnika?HardcoreMX wrote:kazu da je u bosni mjerilo standarda kad jedes cevape da i uslikas te smokije u sahanu..dok ljudi spavaju u jamama...
Ako zapadneš u takvu situaciju, doneseš dokaze (odjava boravka, izvod sa računa, itd.) I ljudi će ti dati socijalni stan i para da možeš živjeti. Neće ti biti nikakvog luksuza, ali se može živjeti. Da bi to dobio moraš sarađivati sa državom. Šta god ti traže uradi, kada te šalju na kurseve, moraš ići, ako ti nađu posao, moraš raditi.
Tako da kada vidiš beskućnika u Njemačkoj, kao što ovaj gore reče, taj je nesposoban za život.
-
Fudo387
#7519 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A taj nas iz jame satro se od rada i razmisljanja.славянин wrote:Ima - oni koji nece da rade ili su totalno nesposobni za zivot.insomnia78 wrote:U njemackoj nema beskucnika?HardcoreMX wrote:kazu da je u bosni mjerilo standarda kad jedes cevape da i uslikas te smokije u sahanu..dok ljudi spavaju u jamama...
-
Hendrix
#7520 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa de nam rezimiraj sta je tvoj stav onda...umjesto da stavljas zajedljive komentare i sprdanje na svaku ideju o odlasku vani. Ako si se ti zajebo ne znaci da neko drugi nece naci sretniji zivot vani.insomnia78 wrote:Pa naravno da nisi. Strucnjak za dijasporu iz BiH. Ima guglo i statistike. Ja za raliku od tebe evo vec osam godina zivim vani i mislim da sam makar bogdu pozvaniji od tebe da pricam o istommirsek wrote:Nije ni Konjo, zajedno se dogovorili da zezamo raju, ali si nas provalio.insomnia78 wrote:Dok si ti konstruktivan drama. Nisi mrdni iz BiH al sve znas.
- HAVANA
#7521 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne se svadjati,ne.
A beskucnika sam najmanje vidio u bosni ,od svega sto sam u zivotu obisao.
- HAVANA
#7522 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Kad ovako napises,u toj austriji isto ko u bosni.animals wrote:Ima.mirsek wrote:Pa ajd pisi ako imas korisne informacije.animals wrote:
od jutra do mraka![]()
kako se zivi vani..
danas sam radio, pa dosao kuci i gledao Juvea..
sad pijem pivo, i pisem na forumu..
nadam se da je korisno..
- Ommadawn
#7523 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ti očito nikad nisi bio na Zapadu...славянин wrote:Ima - oni koji nece da rade ili su totalno nesposobni za zivot.insomnia78 wrote: U njemackoj nema beskucnika?
- insomnia78
#7524 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jbt u Fr postavljaju one siljke ispred izloga ko za golubove. Po Briselu zapinjes za noge ispod deke u samom centru..,
- insomnia78
#7525 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

I ovo je zapad