Problem je sto su sve djevojke manje vise iste. Zene traze konstantnu akciju i neke zanimljivosti u zivotu. Lazi i petljaj. Nemoj biti uvijek dostupan i razuman jer ces takav brzo dosaditi.Velkoski wrote:Problem je što volimo droljetine, zato imamo svi ovakvu pričuAstorH wrote:lmo wrote:
mejbi se nismo skontali, nešto mi tvoj odgovor i nije najjasniji.
navedi nekoliko (ili jednu) stvari za koje bi želio da žene uvijek uzimaju u obzir,a koje se tiču muškaraca, ili tebe lično.
Ja sam skontao, eto odma jedna stvar koju ne kontate, a mi kao glupi![]()
![]()
Da navedem nekoliko ili jednu stvar koju vi uzimate u obzir, a nas se tice?
Evo ovako. Vas se tice samo sto se vas tice i sto je u vasem okviru dobrobiti.
Osobno ja kao muskarac imam iskustva sa vama toliko da je najveca ludost muskarca dokazati vam vjernost, to ne boli ispocetka, naprotiv, kasnije vam to predje u dosadu, upravo u onu u koju se vi kunete da vam treba.
Osobnog sam misljenja, a iz iskustva govoreci, da sto vam se vise podilazi, to manje cijenite. Vjernost vam prelazi u neku vrstu dosade, monotonije, i onda igrate igru, koja se kosi sa vasim prvobitnim nacelima, a za koju ste se borili.
Kada dobijete tu brobu, odnosno takvog muskarca, igrate toliko kvarno i prljavo da vas nijedno musko ne bi prestiglo u namjerama. Nakon toga varate, gubite i patite.Ovdje necu pominjati ljubav jer to dodatna ekstzenzija u svemu ovome, i vrlo vazna karika, koja vam i puse u jedra vasa. Otprilike tako funkcionirate. I da odgovorim na tvoje pitanje, vas se tice, ali nazalost to malo nas muskih kapira i to uzima u obzir.
Ako na nesto nisam odgovorio, responzibilan sam za odgovor kada budem u mogucnosti.Sve vrijedi i obrnuto, i nama je dosadno kad nam žensko "podilazi", kad je vjerna, uvijek na usluzi
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#7501 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- Nastasia
#7502 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja sam samo skontala da je ovaj AstorH hodao sa nekim balavicama i da je i sam mentalno balavac.
Čovječe kakvo razmišljanje
Čovječe kakvo razmišljanje
- duminjo
#7503 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imal neko pitanje zä dvojku? 
- pizarro
#7504 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
kvalitetno pitanje nema vise od 5 rijeci 
- Zejnep
#7505 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ako niste svježe obrijani, ošišani, fino obučeni... da li se tada osjećate nesigurnim u sebe?
Ako niste svježe obrijani, ošišani, fino obučeni... da li se tada osjećate nesigurnim u sebe?
- Xavier1
#7506 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Siguran sam da komsinica nema brata. Kcerke znaju biti bas okrutne i bezosjecajne, sinovi ne.Belay Queen wrote:sta da nabrojimduminjo wrote:NabrojBelay Queen wrote:halo ba sta ste navalili na Velku![]()
danas ima vise usamljenih ljudi s djecom nego bez djece![]()
u svojoj zgradi sam ocima gledala komsinicu kako nasilu bukvalno izvlaci svoju majku iz stana da je odvede u staracki dom jer eto ona je tako odlucilai dan danas mi je zao sto joj kose nisam pocupala koliko je to tuzna i tegobna scena bila...jos 4 slucaja su evo u mojoj zgradi bila takvih scena...
te takvo dijete..
- MarlboroGold
#7507 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
- Xavier1
#7508 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jadan je onaj cije samopouzdanje zavisi od izgleda. Ali eto takav vakat dosao. Pocelo sve vise muskaraca i na plasticne operacije da ide kako cujem.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
- duminjo
#7509 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jašta neg utiče.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Neobrijan i neokupan, nije da necu prici zeni, nego cu bjezati od Kontakta
-
Fudo387
#7510 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zavisi,Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ako sjedim na wc solji i razmisljam o problemima u svijetu i zemlji, ne utice, mogu nepocesljan srat’.
Ako sam pak na tajnoj veceri, ili imam intervju na abc-iju, svakako.
- cendlerbing
#7511 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vau.Xavier1 wrote:
Siguran sam da komsinica nema brata. Kcerke znaju biti bas okrutne i bezosjecajne, sinovi ne.
- Zejnep
#7512 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ovaj izgleda ne zna za snahecendlerbing wrote:Vau.Xavier1 wrote:
Siguran sam da komsinica nema brata. Kcerke znaju biti bas okrutne i bezosjecajne, sinovi ne.
- Zejnep
#7513 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To je druga krajnost. Pitam za trenutno stanje? Ako si u šorcu, neumiven, istrčo samo da nešto kupiš, osjećaš li se dovoljno sigurno da flertuješ sa trafikanticom?Xavier1 wrote:Jadan je onaj cije samopouzdanje zavisi od izgleda. Ali eto takav vakat dosao. Pocelo sve vise muskaraca i na plasticne operacije da ide kako cujem.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
- Xavier1
#7514 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemam namjeru da u sred dana flertujem sa djevojkama tako da me bas briga.Zejnep wrote:To je druga krajnost. Pitam za trenutno stanje? Ako si u šorcu, neumiven, istrčo samo da nešto kupiš, osjećaš li se dovoljno sigurno da flertuješ sa trafikanticom?Xavier1 wrote:Jadan je onaj cije samopouzdanje zavisi od izgleda. Ali eto takav vakat dosao. Pocelo sve vise muskaraca i na plasticne operacije da ide kako cujem.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ako niste svježe obrijani, ošišani, fino obučeni... da li se tada osjećate nesigurnim u sebe?![]()
- Zejnep
- Zejnep
#7516 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
E čuj ne flertuje u sred dana.
Taman kad pomislim da sam sve čula
- HAVANA
#7517 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Iz koje trafike?Zejnep wrote:To je druga krajnost. Pitam za trenutno stanje? Ako si u šorcu, neumiven, istrčo samo da nešto kupiš, osjećaš li se dovoljno sigurno da flertuješ sa trafikanticom?Xavier1 wrote:Jadan je onaj cije samopouzdanje zavisi od izgleda. Ali eto takav vakat dosao. Pocelo sve vise muskaraca i na plasticne operacije da ide kako cujem.Zejnep wrote:Da li vama izgled utiče na samopuzdanje?
Ako niste svježe obrijani, ošišani, fino obučeni... da li se tada osjećate nesigurnim u sebe?![]()
- bleee_sa
#7518 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
tko još na trafici kupuje 
- triconja
#7519 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Oni koji kupuju kartu za trajvanbleee_sa wrote:tko još na trafici kupuje
- cendlerbing
#7520 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Samo noću flertuje, dakle misli da noću ljepše izgleda, dakle ima problema sa samopouzdanjem. Eto ti odgovora na pitanje.Zejnep wrote:E čuj ne flertuje u sred dana.![]()
-
Fudo387
#7521 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I zivo me zanima, kako se flertuje sa kokom koja viri kroz onaj prozorcic, i jedva je vidis od novina, cigara i privjesaka? 
- Nastasia
#7522 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Fudo387 wrote:I zivo me zanima, kako se flertuje sa kokom koja viri kroz onaj prozorcic, i jedva je vidis od novina, cigara i privjesaka?
Pa kad ti dodaje kusur lijepo je onako ispipaš po prstima
- bleee_sa
#7523 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
vozdra lutko ja sam SutkoFudo387 wrote:I zivo me zanima, kako se flertuje sa kokom koja viri kroz onaj prozorcic, i jedva je vidis od novina, cigara i privjesaka?
- Xavier1
#7524 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa djevojke ne vole da im se tek tako prilazi i nabacuje.Zejnep wrote:E čuj ne flertuje u sred dana.![]()
-
shandrprcSA
#7525 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
kupis tic tac pa je pitas hos bobuFudo387 wrote:I zivo me zanima, kako se flertuje sa kokom koja viri kroz onaj prozorcic, i jedva je vidis od novina, cigara i privjesaka?