Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#7501 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

lajk

#7502 Re: Premijer liga BiH

Post by lajk »

leškarenje wrote::thumbup:

Vidi se da jos nisi sazrio skroz,jos te drzi ona mladalacka ludost :D neka nadoci ces ti s godinama.

Nemate vi ni za displej,necemo se lagati jer ste sami rekli kako ste ga dobili.Ovo za hor je :thumbup: samo vec znam da ce to ispasti smijurija,kakav hor na stadionu .
Vi sami svojim parama ne mozete da zasalujete tri reda stepenica :lol:
Cime se ti bavis u zivotu :D asli si na buđetu ,povazdan na forumu :skoljka:

Vidovit ili?
Bambino Blu

#7503 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

Vidi se da jos nisi sazrio skroz,jos te drzi ona mladalacka ludost :D neka nadoci ces ti s godinama.

Nemate vi ni za displej,necemo se lagati jer ste sami rekli kako ste ga dobili.Ovo za hor je :thumbup: samo vec znam da ce to ispasti smijurija,kakav hor na stadionu .
Kako nemamo ? Pola displeja je placeno iz fonda iz clanskih karti pola donacija. Kako nemamo svoje pare a mozemo jednom zahirovicu, stevanovicu ponuditi ugovor da dodju igrati u kukuruz ligi ? Haj mi objasni tu logiku vasu. Uredu da kazes primili ste donacije za stolice displej natkrivanje zapadne tribine ok postujem fakat je bilo donacija itd...al' mi objasni pare odakle pare za pojacanja. Da se ne lazemo nisu oni kupljeni transferom. Al' odakle ti da jednom zahirovicu pruzis ugovor da dodje ovdje da igra a da ne ode u izrael itd..jednom stevanovicu, lendricu koji je bio najbolji golgeter ove lige i tako te igrace...odakle ti pare da drzis 3 najbolja beka u ligi a samo jedan moze igrati ostali su na klupi. Je l' i to donacija ? ne bih rek'o to su nase pare nafta prijatelju ja ti kazem nafta :D
I ovo je sve samo ne lijepo brojka. Za klub kao sto je celik ( da se razumijemo mrski ste mi da valja ) ovo je smijesno. Ako je u pitanju cast kluba i grada i opstanak ova brojka ne morala biti daleko veca
bjelave

#7504 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

U pravu je ovaj Bambino Blu i nije on jetim uopste, kako neki ovdje tvrde.

Sutra kad Galacticosi istrce sa najboljim i najskupljim timom u PL ikada ima da rasture uskog.

Sve drugo bi bilo sramota.

Drugo smo, mi koji se raspadamo.Komsije su opet i danas otkrila, neki 710 put vec, da nam je gazda kokuz, da ce nas prodati, promjeniti, boju, posaditi rizu i to.
lajk

#7505 Re: Premijer liga BiH

Post by lajk »

leškarenje wrote:
lajk wrote:

Cime se ti bavis u zivotu :D asli si na buđetu ,povazdan na forumu :skoljka:

Vidovit ili?
Na budzetu :izet: s tim da ne radim vikendom,a i ovo sto radim ko da ne radim.Samo izmirujte obaveze da ne bi plata pocela kasniti :D

Haj ti meni objasni kako mislis da ce raja ispostovati ono sto vam pise na onom uputstvu kako da se ponasate :-D nisam vidovit,ali znam kakva raja dolazi na tekme i zato ti kazem da ce to ispasti smijurija.
Vidim ja :P

Ne mislim nadam se :D Teško ce da bude al baš :D pogotovo jer ce i kunto i panto bit na tekmi, znas kako to vec ide :D

Jao Joco dao gol :lol:
bjelave

#7506 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Rijesio finasijske probleme a odmoran,pauziro pola sezone. Cist u glavi i zeljan igre. Bravo Joco.
Last edited by bjelave on 27/02/2016 14:38, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7507 Re: Premijer liga BiH

Post by Velkoski »

bjelave

#7508 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Valjao bi on sad zelji kojem je i dalje najveci problem realizacija.
Bili ga kako mogli vratit?
bjelave

#7509 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Zabi li ga Joco ikad za zelju, bar jednom?

S radnikom za 20 min gol.

Sto ti je nafaka.....
Logovan

#7510 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Bambino Blu wrote: I ovo je sve samo ne lijepo brojka. Za klub kao sto je celik ( da se razumijemo mrski ste mi da valja ) ovo je smijesno. Ako je u pitanju cast kluba i grada i opstanak ova brojka ne morala biti daleko veca
Pa po meni je ok kada vidiš da Čelik nije osvojio trofeja nekih 20-tak godina, u Europu izašli dva ili tri puta i to odmah u prvom kolu ispali. Uprava baš ništa ne radi. Čak mislim da u ovom trenutku nemaju uprave kluba (kao da sam ovo negdje pročitao). Igrački kadar loš, propali igrači, krampe, itd. Vjerovatno je dosta raje izgubilo interesovanje da prati Čelik i dešavanja oko njega, jer je klub pao na jako niske grane, a pada i dalje. Brojka će se možda i povećavati, ako nastave da se ovako bore. Ja sam bio uvjeren da će ih doći maksimalno 2 milje, ali iznenadiše me.
cvrčak_na_hedonizmu

#7511 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

dobar,ti? wrote:Pogledaj razliku u milionima ;-)
:pisnuo:

Ne bila razlika kad neki degenerik/dijete sa ibrakibrak portala radi update "cijena". Ne moram ni spominjati da navija za Sarajevo :D
Stroj-2

#7512 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Kinaski wrote: aj slikaj vitrinu sa trofejima ;)
U 76 godina jedan trofej, dovljna ladica. Idi farbaj ograde, ponesi kanticu farbe i ciglu da ne zafali. :izet:
Kinaski

#7513 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Stroj-2 wrote:
U 76 godina jedan trofej, dovljna ladica. Idi farbaj ograde, ponesi kanticu farbe i ciglu da ne zafali. :izet:
sto i vi ne ofarbate ogradu na svom stadionu ?
:izet:
Kinaski

#7514 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Velez na aparatima :sad:
Bambino Blu

#7515 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
dobar,ti? wrote:Pogledaj razliku u milionima ;-)
:pisnuo:

Ne bila razlika kad neki degenerik/dijete sa ibrakibrak portala radi update "cijena". Ne moram ni spominjati da navija za Sarajevo :D

Sve ti govori da na transfermarketu velkovski kosta 1,1m a prodat je za 140e. Toliko o tome...
Stroj-2

#7516 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Kinaski wrote:
Stroj-2 wrote:
sto i vi ne ofarbate ogradu na svom stadionu ?
:izet:
Kod nas su ograde uvijek žute :D
last mohicans

#7517 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

Bambino Blu wrote:
last mohicans wrote: Smarali ste s pricom o djeci.Samo cekam spisak startera sutra, naravno djece.Ne ovih "provjerenih"
Paša moj lijepi u govnima ste do zavrata gusite se pa se hvatate za bilo sta sto bi vas moglo odrzati da plutate jos koji dan.
Da ti kazem nesto Željina djeca al' pazi ovo Bajic, Hadziahmetovic, Memija, braca Sadikovic, Beganovic nadam se da nisam nekog izostavio su igrali evropu i sa standardnom se posutali momacki na hadisonu. Dobro si procito nasa djeca saada su neki prodani ( Baja, Hadziametovic ) pa je doslo vrijeme da ih zamjeni neko (takodjer donijeli su klubu zaradu od evropskih utakmica minimalno 2m). Eh sad sto smo slucajno otkili naftu u sumarku kod juga pa smo je poceli iskoristavati i dovoditi reprezentativce kojima je prije bio bauk i ponizenje se vratiti u premijer ligu a sada sa obrazom stoje ispred naseg al' citaj NASEG plavog grba i govore da im je cast doci i igrati za najveci klub u BiH.

Normalno pravi se jaka ekipa pa su djeca izgubila svoje mjesto u prvih 11 ali i dalje su tu. I dalje je tu Memija na beku koji vrijedi 500 000e i jedan od najboljih bekova u ligi. Opet je tu i Sadikovic i Begnovic samo nema ko prije kako god da igraju zagarantovano mjesto u ekipi e pa nece da moze.

Niko ne kaze da ce Stevanovic imati prednost na Memijom to je i Mulalic rek'o ne igra Ime igraju noge i Igrac. Tako da nasa djeca su tu i dalje.

Vidim po ovome koliko smo vam kompleks nabili jesr ista ta djeca su igrala evropu ista ta djeca su vas otresla na derbiju. Tako da relax i sacekajte utakmice vise :D
O kakvim govnima pricaš?
O zavrtanju pipe, što kao papagaji ponavljate.
Ja lično nikad nisam postao i pisao neke usiljenje postove, pišanja po sirotinji i falio se time da imamo para (kao sto se vi kurčite ovih mjesec,dva) pa da bi mi mogli neki replicirati na tu temu.
Od stabla ne vidiš šumu. Prvo ispred svoje avlije pometi, pa onda opleti sa argumentima i back upom.
Dok ste sa vodovodom kubirili, a vjerovatno i dalje kuburite, glavno je bilo zeljina djeca.
Okrenete politiku za 100 na sat, pa drugu pjesmu pjevate, jer znate da love nema bez utakmica u Evropi, pa ste doveli skart, ne bi li sve snage usmjerili ka evropskim pretkolima. Tu su pare, a ne kod Seje Brajlovica.
Dalek je put do toga, vidjet cemo vas. A sa tom djecom se mozete slikati, ako se ne plasirate u evropska takmičenja, a realno mjesta više nemaju. Eventualno taj golman, jer drugog nemate, Memija i još jedan je plafon vaš.
Kinaski

#7518 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

to znaju svi 140 k :D :D
Stroj-2

#7519 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Znaju oni bolje od nas i čak i od Selimagića, pa čak i od Tana, kakvo je stanje u klubu i kolko para i kolki su transferi, imaju uvid u sve. Zabavili se komšijama previše pa sad valja nadoknadit u vidu LED ekrana,farabanjem ograda i stepeništa i postavljanje krovne konstrukcije. :D
Kinaski

#7520 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Stroj-2 wrote:Znaju oni bolje od nas i čak i od Selimagića, pa čak i od Tana, kakvo je stanje u klubu i kolko para i kolki su transferi, imaju uvid u sve. Zabavili se komšijama previše pa sad valja nadoknadit u vidu LED ekrana,farabanjem ograda i stepeništa i postavljanje krovne konstrukcije. :D
koje je boje ograda na vasem stadionu ? :izet:
Bambino Blu

#7521 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

Zahirovic je skart ? Stanic, Stevaovic ? skart ? E nek je alispahic dobar ili ikande eto oni su biili prava pojacanja dda nisu dosli u nasu ligu mi ne bi znali sta je fudbal.

Ma bolan ova sezona kako god zavrsi pomirit cu se normalno bit ce mi tesko ne izborili se evropa ili nesto al' hoce l svijet stati ? nece pasa moj nece.
Next year liga 12 pa bujrum onda da vidim ko pije a ko placa :)
Stroj-2

#7522 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Kinaski wrote:
Stroj-2 wrote:Znaju oni bolje od nas i čak i od Selimagića, pa čak i od Tana, kakvo je stanje u klubu i kolko para i kolki su transferi, imaju uvid u sve. Zabavili se komšijama previše pa sad valja nadoknadit u vidu LED ekrana,farabanjem ograda i stepeništa i postavljanje krovne konstrukcije. :D
Žute boje uvijek svježe, pripaze nas. :izet:
Kinaski

#7523 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Stroj-2 wrote:
Kinaski wrote:
Žute boje uvijek svježe, pripaze nas. :izet:
ja konto ti neki hordas, a ti iz CSR-a
bjelave

#7524 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Kinaski wrote:to znaju svi 140 k :D :D
Hebiga, kad nije imao klauzulu pa da nam to menadzeri izguraju na pola miliona.
insaneinthebrain

#7525 Re: Premijer liga BiH

Post by insaneinthebrain »

velez postao kanta za nabijanje gol razlike :run:
Locked