Kontradiktoran si buraz! Dedama i nanama ionako nisu bitni ni strani kanali, kamo li neke b92, rtl-ovi i sl. tako da ni sec. nisu "interesantni" ovim CaTV/ISP operaterima. Dedi i nani je bitno da imaju FTV, HAYAT, TV Sa i sl. domaće kanale, i to max 15 njih, dok stignu do prvog' stranog' ili regionalnog' - vraćaju ponovo na keca - znam po svojimabrazzo19 wrote:Fakat ba kakvo je ovo smece klasik , jel mislite da sa ovim mozete nesto parirati pinku , i jel fakat svi mislite da ce te na ovaj nacin "natjerat" ljude da predju na digitalu , previse se vi z.....e sa ovim korisnicima analogne televizije , a obice vam se o glavu vidjecete , mjesto da pustite prvu tv , b92 i rtl hrvatsku u analogni paket niko ne bi spominjao pink kanale ovako samo navlacite bijes raje jos vise sa nekim polu kanalima kao sto su klasik tv i ostali , izgleda da su vam analogni korsnici na zadnjem mjestu a sigurno preko 60% platisa vam oni cine , glupo vam je to , veoma glupo sto radite . Zapamtite nikad vam tamo neki dedo i nana ili neki ljudi koji imaju obicnu kablovsku nikad vam nece preci na digitalu ma sta god im vi nudlili , njih ne zanima d3go oni nemaju androide i smart telefone niti nabudjene laptope i kompove da im dajete hard diskove za snimanje i wireles rutere , njih zanima da pogledaju dnevnik po neku seriju film i to je to , ne zanimaju ih 15 megabitni interneti , uploadi , downloadi ni nista , zato bi vam bilo bolje da poboljsate analognu ponudu nego da svaki dan ukidate kanal po kanal![]()
A iskreno mislim da ti ipak malo previše tražiš za tih 15KM buraz! Da svi ovi kanali imaju u osnovnoj ponudi kao u digitali, vjeruj da bi ja prvi radije koristio kombinaciju analogna tv + internet paket koje bi odvojeno plaćao nego uvodio mix paket gdje je sve na jednom' računu!