meni je totalno bezveze film.

Moderator: _BataZiv_0809

Odlican, upravo sam ga pregledao, mada se sjecam da je prikazivan na tv-u.art vandeley wrote:
Odlican film.Prijatno izenadjenje, bez holiwoodskog kliseja i patetike.
Prica i tema filma su jednostavne, ali je realizacija na vrhunskom nivou.
Gluma Balea je fenomenalna, vrhunski je odradio ulogu covjeka na granici ludila.
Dramatic movie, dramatic vid, frantic rythm, all paradoxal, freakout Jim Davis´ attitudes converging to his suicidal, farewell trip to Mexico (rather than Colombia...), since paradox was so huge he couldn´t stand - love or war, peace or freakness, committment or traitory, friendship or success, life or death, power or failure, candor or fraud...everything is just there, but sometimes it is just impossible to make a choice! Great Bale, Harsh Times is an authentic Bale movie!
armin.i.am wrote:sto, ja sam cuo samo pozitivne kritike na kolumbijanu![]()
nocas cu ga do kraja pogledat![]()
pogledao sinocsuspect_zero wrote: Uh, i meni se ovaj gleda
armin.i.am wrote:pogledao sinocsuspect_zero wrote: Uh, i meni se ovaj gleda![]()
bolje da nisam![]()
film je dosadan, glumci nikakvisuspect_zero wrote:Nije čemu?armin.i.am wrote:pogledao sinocsuspect_zero wrote: Uh, i meni se ovaj gleda![]()
bolje da nisam![]()
LSD wrote:vinnie_jones wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0419677/
inače volim osvetnički motiv u filmovima a i više mi se svidio od autobiografskog This is England (preporuka i za njega).![]()
naletih na njega u videoteci i sjetih se da je neko preporucio...dobar film pravo.

neo7 wrote:
Upravo odgledah na OBN-u. Malo o nasem prostoru...nije me dugo jedan film zaliijepio za TV
OxyDo wrote:
A US Fighter pilot's epic struggle of survival after being shot down on a mission over Laos during the Vietnam War.
Nasao pod recommended uz Harsh Times. Ponovo Christian Bale, ocjena na IMDB-u 7.5 (Harsh Times je 7)
jesam....solidan film, ko voli holivudske bajke sa dobrom dozom patetike

Tipična američka propaganda.Ocrniše srbe opet ko u svakom filmu i još kad postave hrvate da glume srbe pa pritom jos miješaju ekavski i ijekavski užas.neo7 wrote:
Upravo odgledah na OBN-u. Malo o nasem prostoru...nije me dugo jedan film zaliijepio za TV
Haaaaaaaaa, vidi nam slavuja sto pjeva.slavuj wrote:Tipična američka propaganda.Ocrniše srbe opet ko u svakom filmu i još kad postave hrvate da glume srbe pa pritom jos miješaju ekavski i ijekavski užas.neo7 wrote: