Roland Garros 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Leopold_IV
#751 Re: Roland Garros 2012
Narode, ako se pitate zasto najcesce navijam kontra Djokovica, nije to zbog Djokovica jer ga cjenim i kao igraca i kao licnost, nego zbog vas nekolicine koji to ne gledaju kroz tenis nego nekim drugim malo obojenim ocima...
Sve u svemu svaka cast na mentalnoj snazi i odigranim udarcima kad je najvise trebalo. Ima znanje, ima kvalitet i mozda najvise ono sto razdvaja svjetsku A klasu o ostalih - osvaja one poene kad najvise treba i ne ceka gresku protivnika, dobro servira (a onom komentatoru se naserem na mikrofon kad moram biti ovako vulgaran).
Sve u svemu svaka cast na mentalnoj snazi i odigranim udarcima kad je najvise trebalo. Ima znanje, ima kvalitet i mozda najvise ono sto razdvaja svjetsku A klasu o ostalih - osvaja one poene kad najvise treba i ne ceka gresku protivnika, dobro servira (a onom komentatoru se naserem na mikrofon kad moram biti ovako vulgaran).
-
mentalist
#752 Re: Roland Garros 2012
Možda izgubi od švicarcaLeopold_IV wrote:zaboravio si jednog bitnog španjolcadebeljko20 wrote:Novače mrljavče, izvini što ikad posumnjah u tebe ŠAMPIONE!!!!![]()
a vi erik2, Better Man, Maja_XXX juče ste navijali za Italijana, danas za Francuza, sutra za Švajcarca... možda jednog dana neki vaš i pobijedi.![]()
a da vas vidi babo kako nokte grizete, muda jedete, kose čupateeeeeeeeee...
- Leopold_IV
#753 Re: Roland Garros 2012
Like, i mezi koliko hoces...zasluzeno je.radostan dan wrote:E ovako...
Baš me briga šta će uraditi protiv Federera i Nadala, nek izgubi 3-0, ali ovo je zaista vrh ( ne mislim na kvalitet igre nego na režiju, i to po ko zna koji put)
Drugo, zahvalio bih se Ultimi, Leopoldu, Nećku, Eriku, Šejku, ne navijamo za iste, ali pratiti mečeve uz njihove komentare, analize i -packe- je kao biti na stadionu.
A sad ću malo da mezim, 5 minuta, neću duže...
Idemo redom-
Tamo nekad oko 6 sati bio sa m duboko uvjeren da se trebam okaniti bilo kakvog pogadjanja i kladionice:
Odigrao sam:
Fedex - Delpo (SP) - 1
-5,5 Djokovic - Tsonga - 1 (navijacki
Montanes 1
- jaca uplata
dodjem s posla kad imam sta vidjeti, Fedex upravo krece na pauzu sa 0:2 u setovima, Djokovic popusio 2 set i Tsonga vraca break....i narednih sat vremena bjesomucnog prebacivanja sa mec na mec (to su oni momenti kad treba imati 2 TV-a jedan do drugog), i na kraju prolaz
Last edited by Leopold_IV on 06/06/2012 01:07, edited 1 time in total.
- CSKA
#754 Re: Roland Garros 2012
Niko na Mareja ne racuna
.
- Leopold_IV
#755 Re: Roland Garros 2012
Jedino pucanje kako se meni cini ce biti sampanjac nakon Rafine 7 titule na pariskoj zemlji. Uz sve vidjeno ne vidim ko i kako ga moze dobiti (mozda jedino dubl Tipsarevic - Djokovic), mada i to teskonermin.padez wrote:Boga mi osjecali smo i mi (njegovi sipmatizeri) te momente prije koju godinu, kad ga je Nadal redovno mlatio a i federer!ulinsky wrote:Da skratimo priču, Tsonga je uradio onoliko koliko mu je najbolji teniser svijeta dopustio.
Ti malograđanski fazoni zaista nisu za forum, no nema veze, čiji favorit izgubi, ima pravo da se ljuti. Mi Noletovi simpatizeri nešto ne osjetimo često te momente.Sad je Novak malo stasao kao igrac, Nadal Puko a Federer pregazio 30tu
- Leopold_IV
#756 Re: Roland Garros 2012
Jesi li ti mozda prenosio onaj mec i jesi li brojao Tsongine sretne i Novakove znalacke loptice ?debeljko20 wrote:posebno ga je razorio u prvom i petom setu. sve skupa 10 razlike.Better Man wrote:Nije njemu ništa dopustio Novak, već ga je Tsonga razarao, ali nakon neiskorištenih meč lopti i gubljenja seta, Tsonga je pao u igri i Novak je to iskoristio.ulinsky wrote:Da skratimo priču, Tsonga je uradio onoliko koliko mu je najbolji teniser svijeta dopustio.
Ti malograđanski fazoni zaista nisu za forum, no nema veze, čiji favorit izgubi, ima pravo da se ljuti. Mi Noletovi simpatizeri nešto ne osjetimo često te momente.![]()
pravilno je reći da je tsonga dao sve od sebe pa i preko toga, da je imao sreće koliko je težak a da je novak na nekih 70-80 posto svoje najbolje igre. i opet džaba.
- erik2
#757 Re: Roland Garros 2012
Jebo te Šaban i Hanka na ovoj temi ? Ma bez mene, pozdrav svima koje cijenim ovdje...prepoznaće se , ali bez mene, specijalan pozdrav radosnom ( preduhovit čovjek ) ultimi, leopoldu, nećku, ma zapravo svima, ali pomenuti su mi najpreči...živjeli vi meni svi ....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#758 Re: Roland Garros 2012
Hajd ne budali, neko spomenuo Shabana i Hanku i ti bjezis. Sta te gabrierik2 wrote:Jebo te Šaban i Hanka na ovoj temi ? Ma bez mene, pozdrav svima koje cijenim ovdje...prepoznaće se , ali bez mene, specijalan pozdrav radosnom ( preduhovit čovjek ) ultimi, leopoldu, nećku, ma zapravo svima, ali pomenuti su mi najpreči...živjeli vi meni svi ....
- citadela
#759 Re: Roland Garros 2012
debeljko20 wrote:j@ pa j@ wrote:gospodin koji se nikada ne zamjera publici.
http://c1206.hizliresim.com/y/5/7j3uv.gif
(zavrsetak danasnjeg drugog seta)
marej se uvjek fata za razne dijelove kada izgubi poen. conga se danas nakon gubitka servisa u drugom setu stalno fackao za koljeno (mislim da je nole i nasjeo na to). a nole je vidno istegnuo zadnju lozu prilikom rastezanja za lotom sto se dobro vidjelo na snimci poslije. protezao se taj gejm i vise nikad.
sjećali se ko federera na početku karijere kako je lomio rekete?
Ne tako davno...
Jbg, Elegantno
Niko kao Safin; ili Youzhny... (i u Australiji Baghdatis
Sjecali se ko kad je pomenuti predao mec,, na primjer
Ove 2 sedmice mu se nema sta prigovoriti; sto jest, jest...Maja_XXX wrote:O cemu se to ogleda Novakov "papanluk i balkanski primitivizam"? Ok, slusa Hanku Paldum i narodnjake, ali konkretno na terenu? Ne pljuje po terenu kao Radek Stepanek iz kulturne Češke, ne drapa se po guzici kao Nadal ili s prednje strane kao Murray...Ponekad opsuje publiku ali to cini i Federer, konkretno danas. Kad bi Novak slomio reket bio bi "balkanski seljak" ali kad to urade McInroe ili Agassi ili Safin onda su oni mangupi...Ma dajte...
Ljudi s Balkana su toliko iskompleksirani i uvijek s oprezom gledaju kako ce iz vani dozivljavati. Ja Novaka upravo i ne volim iz tog razloga, jer toliko ocajno zeli da se svima dopadne, da se ne zamjeri publici ili igracima da je to poprilicno jadno... Mrzim ljude s kompleksima nize vrijednosti, Novak ih ocigledno nema na licnom nivou jer se ostvario u svakom smislu ali ima u kao pripadnik jedne male nacije...
Eto, cuj sad u cemu se ogleda njegov papanluk? Toliko puta govoreno o tome. Doduse dugo nije bilo predinfarktnih stanja i slicnog ...jos od polufinala Australije, cini mi se...
- burek_in_space
#760 Re: Roland Garros 2012
Bicu otvoren do kraja, ovdje se nakupilo svakakvog sranja, a znaju redom svi zbog chega bi dobili ban, da sam odluchio sto posto primjenjivati pravila foruma. Medjutim, merhametli sam raspolozhen, idu polufinala, pa cu vam dati josh jednu shansu, da probate normalno diskutovati ( a vec ste dokazali da mozhete ), i da ispratite zavrshnicu Roland Garrosa kako dolikuje.
Sretno
Sretno
- gidora
#761 Re: Roland Garros 2012
http://sport.blic.rs/rolan-garos-2012/v ... a-US-openu
Boli i novaka prošlogodišnji poraz na "RG",sad ste 1:1
Boli i novaka prošlogodišnji poraz na "RG",sad ste 1:1
- ultima_palabra
#762 Re: Roland Garros 2012
Potvrđeno, sutra prvi na teren izlaze Nadal i Ferrer.
- gidora
#763 Re: Roland Garros 2012
Malo glupo al hajde,neće dugo taj meč.Šlager ostavljaju za posle poslaultima_palabra wrote:Potvrđeno, sutra prvi na teren izlaze Nadal i Ferrer.
-
radostan dan
#764 Re: Roland Garros 2012
Momci, molim za pomoć...sutra u firmi zakazali neki roštilj i ostale gluposti, na nekom izletištu.
Razlog istog je baš ono...specifičan, i bilo bi jako nekulturno i bezobrazno da se ne pojavim.
Sa druge strane, prijeti opasnost da po sred izleta u toj vukojebini (bez struje i tv-a) dobijem nervni napad, tamo oko 4-5 poslijepodne.
E pa pomagajte, kad kreće Nadal-Ferer, i obzirom na rezultat 3-0, kad završavaju? Poslije toga idu Novak i Rodžer?
Da vidim mogu li kako da ugajgulim da se pojavim malo i da poslije sat vremena zdušim nazad.
Razlog istog je baš ono...specifičan, i bilo bi jako nekulturno i bezobrazno da se ne pojavim.
Sa druge strane, prijeti opasnost da po sred izleta u toj vukojebini (bez struje i tv-a) dobijem nervni napad, tamo oko 4-5 poslijepodne.
E pa pomagajte, kad kreće Nadal-Ferer, i obzirom na rezultat 3-0, kad završavaju? Poslije toga idu Novak i Rodžer?
Da vidim mogu li kako da ugajgulim da se pojavim malo i da poslije sat vremena zdušim nazad.
- gidora
#765 Re: Roland Garros 2012
Pa ako ne bude kiše Rafa i david počinju negdje oko 13.15.Po meni ovo će ići u tri seta u prosjeku negdje oko 50-tak minuta po setu to znači negdje oko 2,5 do maksimalno 3 sata lupanja.Novak ne bi trebao početi prije 16.30radostan dan wrote:Momci, molim za pomoć...sutra u firmi zakazali neki roštilj i ostale gluposti, na nekom izletištu.
ostaje ti da se moliš bogu da u parizu bude kiše bar jedno sat vremena u periodu od 13.00 pa nadalje
P.S.imam osjećaj da će te sutra zaboliti stomak
- debeljko20
#766 Re: Roland Garros 2012
osvojiće ferrer jedan set.gidora wrote:Pa ako ne bude kiše Rafa i david počinju negdje oko 13.15.Po meni ovo će ići u tri seta u prosjeku negdje oko 50-tak minuta po setu to znači negdje oko 2,5 do maksimalno 3 sata lupanja.Novak ne bi trebao početi prije 16.30radostan dan wrote:Momci, molim za pomoć...sutra u firmi zakazali neki roštilj i ostale gluposti, na nekom izletištu.
ostaje ti da se moliš bogu da u parizu bude kiše bar jedno sat vremena u periodu od 13.00 pa nadalje
P.S.imam osjećaj da će te sutra zaboliti stomak
-
radostan dan
#767 Re: Roland Garros 2012
Ufff, rano počinju... 
- ultima_palabra
#768 Re: Roland Garros 2012
Moguće je i malo kiše, pa računaj...
-
radostan dan
#769 Re: Roland Garros 2012
Ništa, već iskombinovao...piči se u dva, tamo sam u tri, sat vremena - četri, malo brže nazad - petnaest do pet.
Ne valja nikako.
Ne valja nikako.
- Better Man
#770 Re: Roland Garros 2012
Obzirom da se čitavim turnirom patio i da se 2 puta provukao, ne vjerujem da može proči Federera! Moraće igrati 200% svojih mogučnosti,a ako ode u finale protiv Rafe že mu trebati par hiljada % svojih mogučnosti!Lud i ponosan wrote:Sutra spektakl. Nadam se da ce Djokovic to realizovati u svoju korist i zakazati megdan Kralju sljake...![]()
Bice nervoze i napetosti, ali vjerujem u pozitivan ishod.
- gidora
#771 Re: Roland Garros 2012
isceniraj povreduradostan dan wrote:Ništa, već iskombinovao...piči se u dva, tamo sam u tri, sat vremena - četri, malo brže nazad - petnaest do pet.
Ne valja nikako.
- erik2
#772 Re: Roland Garros 2012
Dobra ti firma !radostan dan wrote:Momci, molim za pomoć...sutra u firmi zakazali neki roštilj i ostale gluposti, na nekom izletištu.
.
-
radostan dan
#773 Re: Roland Garros 2012
Nije loše, mada su osma i deveta bile bolje.erik2 wrote:Dobra ti firma !radostan dan wrote:Momci, molim za pomoć...sutra u firmi zakazali neki roštilj i ostale gluposti, na nekom izletištu.
.
gidora - ma ne mogu jbg, nema smisla...joj da hoće kod nas ljuljnuti šaki oko jedan sat.
-
radostan dan
#774 Re: Roland Garros 2012
šta mislite, za koga će publika sutra navijati?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#775 Re: Roland Garros 2012
Publika na forumu ili ?