I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- JThomas
#751 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
marjanov najveći grijeh je što je, unatoč manama koje ima, bolji i profesionalniji za dvije klase od svakoga drugog ko u ovoj državi komentariše. i oni su toga i više nego svjesni. pa i ja bi da sam antitalenat za tu profesiju poput kristića volio da mu vidim leđa 
- Hunkar
#752 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ako je krista antitalenat (a jes), sta su tek onda kemo/suko?JThomas wrote:marjanov najveći grijeh je što je, unatoč manama koje ima, bolji i profesionalniji za dvije klase od svakoga drugog ko u ovoj državi komentariše. i oni su toga i više nego svjesni. pa i ja bi da sam antitalenat za tu profesiju poput kristića volio da mu vidim leđa
-
Vjeruj!
#753 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Samo da kazem da bih ja, da prenosim Englesku, bio pristrasniji nego onaj sinoc.
Jest covjek navijao za Srbiju, ali se mora uzeti u obzir daa je Srbin, tako da je to normalno.
Jest covjek navijao za Srbiju, ali se mora uzeti u obzir daa je Srbin, tako da je to normalno.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#754 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
vidite vi kako institucije federacije neće stati ni ispred koga i branit
- nellington
#755 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
MultiantitalentiHunkar wrote:ako je krista antitalenat (a jes), sta su tek onda kemo/suko?JThomas wrote:marjanov najveći grijeh je što je, unatoč manama koje ima, bolji i profesionalniji za dvije klase od svakoga drugog ko u ovoj državi komentariše. i oni su toga i više nego svjesni. pa i ja bi da sam antitalenat za tu profesiju poput kristića volio da mu vidim leđa
-
elSaik
#756 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Kemo je nezamjenjiv.Hunkar wrote:ako je krista antitalenat (a jes), sta su tek onda kemo/suko?JThomas wrote:marjanov najveći grijeh je što je, unatoč manama koje ima, bolji i profesionalniji za dvije klase od svakoga drugog ko u ovoj državi komentariše. i oni su toga i više nego svjesni. pa i ja bi da sam antitalenat za tu profesiju poput kristića volio da mu vidim leđa
- veljaca
#757 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Vjeruj! wrote:Samo da kazem da bih ja, da prenosim Englesku, bio pristrasniji nego onaj sinoc.
Na svu srecu, ne prenosis Englesku ..... jer ne bi to dugo trajalo .....
-
Vjeruj!
#758 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Kad se gleda tekma, stavim MUTE i sam sebi i raji prenosim. 
-
elSaik
#759 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ja bih volio da lik prenosi jednu utakmicu Engleza. To bi plakanje bilo, siguran sam. Kad počne po Italijanu, T......, jevrejima... 
- nellington
#760 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Da zovemo RTRS i tražimo da ciki prenosi?elSaik wrote:Ja bih volio da lik prenosi jednu utakmicu Engleza. To bi plakanje bilo, siguran sam. Kad počne po Italijanu, T......, jevrejima...
- video
#761 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ja svakojakih glupisti prochitah, majko moja mila
Mogu se oni iz shumske protiviti koliko hoce,al nek se pripreme u 13h 20min, jer Tito broz i partija ponovo jashe (mada nije ni silazio sa sedla
)

Mogu se oni iz shumske protiviti koliko hoce,al nek se pripreme u 13h 20min, jer Tito broz i partija ponovo jashe (mada nije ni silazio sa sedla
- Hunkar
#762 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
nellington wrote:Da zovemo RTRS i tražimo da ciki prenosi?elSaik wrote:Ja bih volio da lik prenosi jednu utakmicu Engleza. To bi plakanje bilo, siguran sam. Kad počne po Italijanu, T......, jevrejima...
-
Vjeruj!
#763 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Gost komentator bi bio @paja, a ugovorom bi trebalo biti regulisano da mogu lanit ponekad.elSaik wrote:Ja bih volio da lik prenosi jednu utakmicu Engleza. To bi plakanje bilo, siguran sam. Kad počne po Italijanu, T......, jevrejima...
- nellington
#764 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ako smo već ovako krenuli, ja hoću da avdo prenosi našu reprezentacijuVjeruj! wrote:Gost komentator bi bio @paja.elSaik wrote:Ja bih volio da lik prenosi jednu utakmicu Engleza. To bi plakanje bilo, siguran sam. Kad počne po Italijanu, T......, jevrejima...
-
elSaik
#765 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Sigurno?!video wrote:Ja svakojakih glupisti prochitah, majko moja mila![]()
![]()
Mogu se oni iz shumske protiviti koliko hoce,al nek se pripreme u 13h 20min, jer Tito broz i partija ponovo jashe (mada nije ni silazio sa sedla![]()
)
![]()
![]()
- JThomas
#766 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
to bi haos bio. treba im se oficijelno obratiti kad već ispunjavaju želje gledalaca 
- video
#767 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Kupi kokica i par pivki i udrrrrrrrrrrrielSaik wrote:Sigurno?!video wrote:Ja svakojakih glupisti prochitah, majko moja mila![]()
![]()
Mogu se oni iz shumske protiviti koliko hoce,al nek se pripreme u 13h 20min, jer Tito broz i partija ponovo jashe (mada nije ni silazio sa sedla![]()
)
![]()
![]()
- Control panel
#768 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
elSaik wrote:
Kemo je nezamjenjiv.
joj kad rece ja bih ovo odbranio. (kad je Green primio go)
- General_Jackson
#769 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Nadam se da to ipak nije istina!!!elSaik wrote:Iskreno se nadam da ovo nije istina...![]()
MIJAJLOVIĆ VIŠE NEĆE PRENOSITI SP
Piše: M. Dautbegović
Ponedjeljak, 14.06.10. 11:02.
Marjan Mijajlović više neće prenositi utakmice Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi na javnim tv-servisima Bosne i Hercegovine.
Code: Select all
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38058.htm
Ako jeste šta je slijedeće?.... hapšenje i zatvaranje u koncentracioni logor svih onih koji su bili pripadnici ARBiH i MUP-a BiH u ratu i svih koji su se izjasnili da podržavaju jedinstvenu BiH po bilo kom osnovu, a na našim javnim emiterima će nam se pjeniti Ćor(s)ovići prenoseći utakmice Srbije!!!
SRAMOTA!!!
- video
#770 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Pa dobro, isti je nekad koliko se ja sjecam bio golman u visochkoj Bosni, pa ako ishta, o tome bi trebao neshto znatiControl panel wrote:elSaik wrote:
Kemo je nezamjenjiv.
A ima i ona legendarna-
Kemal Ahmetović "Lopta se odbija od Kurca" (Kurtz, igrač Rapida iz Beča)
Last edited by video on 14/06/2010 12:29, edited 1 time in total.
-
vemus
#771 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Control panel wrote:elSaik wrote:
Kemo je nezamjenjiv.
-
vemus
#772 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Masa ljudi je zvala BHT a ne FTV pa je zato ova informacija od Becica mozda i tacna...
- bosanski
#773 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Treba tražit da Bakir Hadžiomerović prenosi tekme.
Ekskluzivno! Sastavi timova
Skandalozno, lopta je otišla u gol aut
Ekskluzivno! sudija je produžio utakmicu tri minute
Ekskluzivno! Sastavi timova
Skandalozno, lopta je otišla u gol aut
Ekskluzivno! sudija je produžio utakmicu tri minute
- nellington
#774 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Gotovo je.Marjan Mijajlović više neće komentarisati utakmice SP-a
Ogorčen i revoltiran drskom i bezobraznom odlukom direktora RTRS-a Dragana Davidovića da promijeni komentatora tokom prenosa utakmice Južna Afrika - Meksiko, Marjan Mijajlović je izjavio za Sarajevo-x.com da više neće komentarisati utakmice Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.
Piše: A. Karadža
"Pošto sam ja iritantan i glup neka to rade ljudi koji rade mnogo bolje bolje od mene, a ja odoh uživati u životu", rekao je Marjan za naš portal.
Na kraju razgovora je kratko dodao: "BiH zauvijek".
Kako saznajemo Marjan ima primamljivu inostranu ponudu o kojoj razmišlja, a uskoro će se saznati i hoće li je prihvatiti.
Podsjećamo da se komentar komentatora BHT-a Marjana Mijajlovića na prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u JAR-u nije se svidio gledateljima RTRS-a, te je ova televizija odlučila da drugo poluvrijeme te utakmice prenosi njihov komentator.
Odluku je jednostrano i bez konsultacija sa predstavnicima ostala dva emitera donio direktor RTRS-a Dragan Davidović.
Marjan je simpatije publike u našoj zemlji stekao komentarišući utakmice njemačke lige na sportskom kanalu Sport Klub. Hayat TV prepoznao je njegovu popularnost u BiH i doveo ga je u svoju sportsku redakciju gdje je radio prenose španske lige.
Najveću slavu stekao je komentarišući utakmice reprezentacije BiH, uz neponovljivu strast i znanje najsitnijih detalja vezanih za igrače, sudije, naviječ i sve ostalo. Još uvijek se pamti fenomenalni prenos susreta Belgija - BiH i legendarno "Džeko dijamantu".
Ni rastanak sa Hayatom nije bio bez trzavica, a Marjan je tada rekao sličnu rečenicu: "Pošto ja ništa ne znam o fudbalu i pošto neki ljudi to rade mnogo bolje od mene, taj posao prepuštam njima. Ipak, sa svim navedenim ne slažu se nogometni bh. reprezentativci".
Na javne emitere, tačnije FTV, Marjan je prešao u januaru ove godine nakon čega je počeo komentarisati utakmice Lige prvaka.
Jebem im mater - izvini moderacijo, ali ja nemam šta drugo reći.
- motachjointa
#775 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
e jebiga, i on odmah podvije rep, pa pobogu trzni malo, progovori i izbori se za sebe, najlakse je reci ja necu vise