da.. pizza.. znala sam da sam nesto zaboravilaCenzura.Vlada wrote:Meni vala najbolje ide uz pizzulittle_bit_confused wrote:Cola super ide uz fast food.. hamburger, pilece filete, cevapi.. njami.. sad sam gladna![]()
Kad se kombinuje sa jegerom je ok..
I za podrigivanja..
![]()
Ali valjda puna secera, pa nije zdrava.. Mozda je zato neki izbjegavaju..
Ja je ne pijem cesto jer mogu bez nje.. Ne padne mi na pamet..
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- little_bit_confused
#751 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
Cenzura.Vlada
#752 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Izostavila si najboljelittle_bit_confused wrote:da.. pizza.. znala sam da sam nesto zaboravilaCenzura.Vlada wrote:Meni vala najbolje ide uz pizzulittle_bit_confused wrote:Cola super ide uz fast food.. hamburger, pilece filete, cevapi.. njami.. sad sam gladna![]()
Kad se kombinuje sa jegerom je ok..
I za podrigivanja..
![]()
Ali valjda puna secera, pa nije zdrava.. Mozda je zato neki izbjegavaju..
Ja je ne pijem cesto jer mogu bez nje.. Ne padne mi na pamet..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#753 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pijem colu ili bolje reci pila sam, jer zadnjh godinu,dvije otkako su nasi unistili Colu ja joj se i ne priblizavam.
Kad mi je bas ah, odem uzmem sebi jednu limenku i popijem, ali to je 5 puta godisnje mozda u vrh glave.
Sokove inace ne pijem kupovne, samo smece i secer.
Kad mi je bas ah, odem uzmem sebi jednu limenku i popijem, ali to je 5 puta godisnje mozda u vrh glave.
Sokove inace ne pijem kupovne, samo smece i secer.
- cLo
#754 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Schweppes bitter lemon ili tangerine ZAKON!
..... Coca-cola je otrov, pojede ti sav stomak!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#755 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne bas, jednostavno mi je postala preslatka i nakon kole moram popiti vodu..tako da vise ne vidim smisaoCenzura.Vlada wrote: Hos rec, prestala si je pit radi tezine, ali ti je okus pravo dobar
ne kazem da prije nije bila slatka, ali vise mi ne prija
a da pazim toliko na tezinu, ne bih jela cokoladu
-
♥ Julianna ♥
#756 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
spreca wrote:Od kole se dobro podriguje♥ Julianna ♥ wrote:Ja pravo volim Colu i pijem onu Zero, raniej sam light. A što? Pa zato jer volim taj okus.
Volim i Cocktu. A kad bi Colu kombinovala s alkoholom, pila bi je s Jackom. Ne kontam samo što pitac misli da uglavnom samo zene piju.
Pa meni prava Cola preslatka, a ova zero je baš nekako taman, gorkasta ko i light.Cenzura.Vlada wrote:Ja pravo volim Colu, ali pravu. Radije necu piti nista nego ove podverzije. Volim i Cocktu, ali ona je nesto drugo skroz...♥ Julianna ♥ wrote:Ja pravo volim Colu i pijem onu Zero, raniej sam light. A što? Pa zato jer volim taj okus.
Volim i Cocktu. A kad bi Colu kombinovala s alkoholom, pila bi je s Jackom. Ne kontam samo što pitac misli da uglavnom samo zene piju.
- cLo
#757 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Vjerovatno nema zacjeljujuće moćibabyline wrote:cLo wrote:Schweppes bitter lemon ili tangerine ZAKON!..... Coca-cola je otrov, pojede ti sav stomak!
![]()
ovo ti nije puno bolje od Cole ako nije puno gore
- Cholina_Lokica
#758 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ne volEm kolu, bas mi je bljakasta nekakva, rijetko kad da popijem casu... Prije me uvijek od nje grlo bolilo 
-
iPlay
#759 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zasto zene nose torbe
Citavu kucu ponesu u torbi
i vazda nesto traze u toj torbi i nemaju pojma gdje je 
- wewa
#761 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja u torbi imam novcanik, platneni ceker, kisobran, maramice, kljuceve i mobitel. ponekad zaluta i nesto smeca, ponistena karta, fiskalni racun i sl....
-
iPlay
#762 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
JA*mima* wrote:Ko kaze da nose citavu kucu......
-
*mima*
#763 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
iPlay wrote:JA*mima* wrote:Ko kaze da nose citavu kucu......
eis..........jel to pregledas tasne po ulici?
-
iPlay
#764 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Taman posla!!! Ni zeninu ne pregledam*mima* wrote:iPlay wrote:JA*mima* wrote:Ko kaze da nose citavu kucu......
eis..........jel to pregledas tasne po ulici?
-
♥ Julianna ♥
#765 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ko kad žene vukljaju one torbetine ko da idu negdje na konak cccc 
-
*mima*
#766 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ima ih koje nose sve i svasta.....ali ima nas koje nosimo neke bitne stvari..........Skoro sam nedje gledala neke cure sta sve vade iz tasni i cudom se cudila.......ono veliko pakovanje vlaznih maramica....100 kom.......veliki dezodorans.....ogledalo kakvo meni stoji na stolicu....sa postoljem..... 
- p206
#767 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jel vam ikad muškarac napisao pjesmu? ali baš pjesmu, a ne ono par stihova, jednu strofu i sl.
i realno koliko bi to pluseva imalo kod vas, na nekoj skali od 1 do 10. al samo iskreno...
i realno koliko bi to pluseva imalo kod vas, na nekoj skali od 1 do 10. al samo iskreno...
- azurna_obala
#768 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
p206 wrote:jel vam ikad muškarac napisao pjesmu? ali baš pjesmu, a ne ono par stihova, jednu strofu i sl.
Tako da je to bilo na skali između 1i 2...
- rumFo
#769 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
haj zene i nekako, al kad likove vidis s onim phederushama♥ Julianna ♥ wrote:Ko kad žene vukljaju one torbetine ko da idu negdje na konak cccc
- vicious2
#770 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ja svoju cuvam na radnom stolu ... i mislim da je odgovor na skalu - vise od 10 ...p206 wrote:jel vam ikad muškarac napisao pjesmu? ali baš pjesmu, a ne ono par stihova, jednu strofu i sl.
- VenomousV
#771 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jestp206 wrote:jel vam ikad muškarac napisao pjesmu? ali baš pjesmu, a ne ono par stihova, jednu strofu i sl.
vise njih =)
i odsvirao i otpjevao i snimio ^^
<3 nenji
-
dezurni_ucenik
#772 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
cLo wrote:Schweppes bitter lemon ili tangerine ZAKON!..... Coca-cola je otrov, pojede ti sav stomak!
Tangerin(ka)
-
dezurni_ucenik
#773 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jos jedno pitanjce
Zasto mnogim zenama smetaju odredjeni muski hobiji?? Kolekcije cd-ova filmova npr,,,plejka,igranje soccera.
Kazu u Svedskoj muskarac kad hoce da ozeni neku Svedjanku,ne dao Bog dragi da ima hobi - skupljanje necega
Zasto mnogim zenama smetaju odredjeni muski hobiji?? Kolekcije cd-ova filmova npr,,,plejka,igranje soccera.
Kazu u Svedskoj muskarac kad hoce da ozeni neku Svedjanku,ne dao Bog dragi da ima hobi - skupljanje necega
Last edited by dezurni_ucenik on 11/04/2012 16:09, edited 1 time in total.
- bez_ideje
#774 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
vala ja kucu ne ponesem ,ono kad idem normalno vani....
Ali ima tu jedan problem....ono sto mi je npr. trebalo jucer,ja zaboravim izvaditi....pa samo dodajem stvari dok ne skontam da mi rame otpada....
A sto vi onda stalno nesta trazite.....te olovku,te papir,te maramice,suhe,vlazne,te ogledalo.......
a ko fol,msta imate torbe nosati!
Ali ima tu jedan problem....ono sto mi je npr. trebalo jucer,ja zaboravim izvaditi....pa samo dodajem stvari dok ne skontam da mi rame otpada....
A sto vi onda stalno nesta trazite.....te olovku,te papir,te maramice,suhe,vlazne,te ogledalo.......
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#775 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pjesmu nije, ali price dap206 wrote:jel vam ikad muškarac napisao pjesmu? ali baš pjesmu, a ne ono par stihova, jednu strofu i sl.
pa ovisi kakva je pjesma/prica
ne vidim problem osim ako ne skuplja sta kabastoCVIKERASH wrote:Jos jedno pitanjce![]()