BHRT - javni servis, državna radio-televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Srebrni

#751 Re: BHT

Post by Srebrni »

Haleluja Džizus, konačno bitan sportski događaj na državnoj televiziji! S druge strane, da ovo nisu uzeli da prenose, komotno zatvoriti vrata poput zemaljskog muzeja. Oprema je ionako iz paleolitika.
AdnanSA

#752 Re: BHT

Post by AdnanSA »

Zar usrani BHT nema nekog dopisnika iz Pariza nego se javljaju neke BiH gradjanke direktno u program. Joj uzasa.
kakavdanakneiskustvu

#753 Re: BHT

Post by kakavdanakneiskustvu »

AdnanSA wrote:Zar usrani BHT nema nekog dopisnika iz Pariza nego se javljaju neke BiH gradjanke direktno u program. Joj uzasa.

čudi me da nisu nazvali dževada sabljakovica
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#754 Re: BHT

Post by KatarinaKosaca »

Velida Spahu hitno za prijenos dženaza i sahrana. Koji baksuzni komentator :jbt:
Dovoljno je što je utakmica odlučujuća, napeta, još on svojim pesimizmom, uspavanskom i rezignacijom sve pokvari. U-Ž-A-S
Neka samo netko kaže nešto protiv Marjana, pa Marjan je profesionalac na kub za ove diletante komentatore za sahrane i dženaze
Molim BHT uljudno kao pretplatnik i patriota da Spaho više ne radi prijenos reprezentacije, jer je loš, pesimističan i baksuzan.
elk

#755 Re: BHT

Post by elk »

možda si patriota i pretplatnik, ali si neinformisan. nije velid sinoć prenosio, već jedan drugi koji isto veze nema sa bht.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#756 Re: BHT

Post by KatarinaKosaca »

elk wrote:možda si patriota i pretplatnik, ali si neinformisan. nije velid sinoć prenosio, već jedan drugi koji isto veze nema sa bht.
ako je bht prenosio kako taj nema veze sa bht? Ko ga je platio i angažirao, ako ne bht? Uglavnom , isti sistem prijenosa, baksuzluk i uspavanka za gledaoce bht. Neprofesionalno, loše i ponavljam uvijek baksuzno. Loša engergija ne može nikada rezultirati uspjehom. A oni transmitiraju lošu, negativnu energiju. Ok, nije Velid,ali jeste Velidov brat blizanac :-?
elk

#757 Re: BHT

Post by elk »

mislio sam da nemaju blage veze sa poslom kojim se bave. zoran šuko je pokušao da radi prijenos sinoć :D , a ni velid nije ništa bolji. zapravo je još iritantniji :roll: . a za marjana ne da se ne slažem, nego.....čista lažna emocija i krkansko kreveljenje.
AdnanSA

#758 Re: BHT

Post by AdnanSA »

elk wrote:mislio sam da nemaju blage veze sa poslom kojim se bave. zoran šuko je pokušao da radi prijenos sinoć :D , a ni velid nije ništa bolji. zapravo je još iritantniji :roll: . a za marjana ne da se ne slažem, nego.....čista lažna emocija i krkansko kreveljenje.
Još se i provalio kada je rekao da je trava na stadionu pokošena na 3,5- 4 milimetra. 3-5 centimetara bi bila prava mjera, ali hajde dobro navikli smo i na gore ispade.
VjecitiStudent

#759 Re: BHT

Post by VjecitiStudent »

Ratni zločinac ko uvaženi gost :shock:
DaffyDuck

#760 Re: BHT

Post by DaffyDuck »

Lijepi pozdravi urednistvu BHT-a, koji ratnog zlocinca ugoscavaju kao sagovornika, uzimaju njegovo misljenje kao relevantno jos ga oslovljavaju s 'gospodine'. E pa nek vas on i napokon zatvori i zelim vam svi a da sto prije ostanete bez posla jer nista bolje niste ni zasluzili. FUJ
archi_a

#761 Re: BHT

Post by archi_a »

Nevjerovatno i bezobrazno ali vrijedi iznijeti jednu činjenicu. Naime, poznato je da nikome iz genocidne vrhuške nije bilo dozvoljeno da prisustvuje pregovorima u Daytonu, jer je većina njih već bila osumnjičena za ratni zločin, osim ovog suhonjavog obrvaša. On je jedini bio tamo zajedno sa miloševićem. Sa druge strane i zubaku je to bilo dozvoljeno ispred ercegovaca, zajedno sa granićem i tuđmanom. S tim u vezi možda se i može razumjeti (naravno, ne pokušavam opravdati) ovaj poziv obrvašu. :oops:
Po meni je ovdje trebao biti i neko ko je u to vrijeme predstavljao jedinu legitimnu i u svijetu priznatu vlast u Bosni i hercegovini npr. Silajdžić. To umjesto njega radi profesor, ok. Rijetki su oni koji mogu pričati o tim danima a da su još u životu.
elk

#762 Re: BHT

Post by elk »

pa mravojed je bio u predsjedništvu bih 96, došao u sarajevo najnormalnije, šta vas to čudi. a mora se imati i druga strana(ako to nećete, ima fejs tv :D ), milošević je umro jelte. da se razumijemo, ja bih momčilu puco hladno u one obrve, ali to je tako.
i ovu priču jedini legitimni predstavnici vlasti iz bih u dejtonu možete okačiti mačku o rep, bez ostalih u ovoj jadnoj zemlji se ne može ništa. ni tad,a sada isto tako, nema razlike. samo što se ne rokamo(još). inače, impozantan skup pacova na jednom mjestu bješe u bazi r. paterson te 95-te...
kakavdanakneiskustvu

#763 Re: BHT

Post by kakavdanakneiskustvu »

elk wrote:pa mravojed je bio u predsjedništvu bih 96, došao u sarajevo najnormalnije, šta vas to čudi. a mora se imati i druga strana(ako to nećete, ima fejs tv :D ), milošević je umro jelte. da se razumijemo, ja bih momčilu puco hladno u one obrve, ali to je tako.
i ovu priču jedini legitimni predstavnici vlasti iz bih u dejtonu možete okačiti mačku o rep, bez ostalih u ovoj jadnoj zemlji se ne može ništa. ni tad,a sada isto tako, nema razlike. samo što se ne rokamo(još). inače, impozantan skup pacova na jednom mjestu bješe u bazi r. paterson te 95-te...
:mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#764 Re: BHT

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa šta hoćete ? I N1 ga je najnormalnije ugostio. Čovjek bukvalno rekao - "Ja sam 101 % Srbin, ali nikog ne mrzim" bla bla... Bit će dijelom cjelovečernje dokumentarne serije o Dejtonu na FTV-u.
recto-verso

#765 Re: BHT

Post by recto-verso »

Ko je doveo presudjenog ratnog zlocinca kao gosta, i uredio ovu emisiju, na BHT1, treba zestoko sankcionirat. Ne placaju gradjani rtv taksu da bi gledali zlocince kao goste.
recto-verso

#766 Re: BHT

Post by recto-verso »

It_is_a_Leclerc wrote:Pa šta hoćete ? I N1 ga je najnormalnije ugostio. Čovjek bukvalno rekao - "Ja sam 101 % Srbin, ali nikog ne mrzim" bla bla... Bit će dijelom cjelovečernje dokumentarne serije o Dejtonu na FTV-u.
N1 nije javni servis.
archi_a

#767 Re: BHT

Post by archi_a »

Kada sam rekao "jedini legitimni predstavnici BiH u to vrijeme", aludirao sam na to da je iz Bosne i Hercegovine u Daytonu potpis na sporazum stavio rahmetli Izetbegović, pa onda Tuđman i Milošević. Izetbegović je u zvaničnom predstavljanju i najavljen kao predsjednik republike Bosne i Hercegovine, iz koje će preustrojem kontiuitet dobiti i nastaviti da egzistira sadašnja Bosna i Hercegovina (mislim sa ovim ustavnim rješenjem) u svojim priznatim i nezavisnim granicama. Tada se ispred zemlje Bosne i Hercegovine još uvijek vijorila zastava sa ljiljanima i to je bila jedina zastava koja se u ime Bosne i Hercegovine vijorila u Daytonu.
Artest

#768 Re: BHT

Post by Artest »

Ovako vikendom, gledaoci zeljno iscekuju sportski prilog, da uzivaju u majstorima holandske, belgijske, grcke lige. Strogi swaggeri.
daky585

#769 Re: BHT

Post by daky585 »

Ned071

#770 Re: BHT

Post by Ned071 »

Opet ce kasnit plate :mrgreen:
StupskaBitanga

#771 Re: BHT

Post by StupskaBitanga »

Mi smo u velikim dugovima i takvoj situaciji da svaki dan očekujemo isključenje struje i jedini razlog zašto ove godine idemo jeste jer su ljudi osigurali novac", kazala je Lejla A. Babović.
:shock:
Ned071

#772 Re: BHT

Post by Ned071 »

Deen nasao sponzora
StupskaBitanga

#773 Re: BHT

Post by StupskaBitanga »

Nije bitan on koliko je vazno da je jrts pred ključem cak vrte spotove da ce se ugasiti
Ned071

#774 Re: BHT

Post by Ned071 »

Babovicki nista ne fali...
StupskaBitanga

#775 Re: BHT

Post by StupskaBitanga »

Nije niko personalan bitan koliko je bitan sistem koji evidentno ne funkcionise
Post Reply