I ja bih samo da koju kazem o iskustvima zivljenja vec 5-6 mjeseci u jednom od stanova. Do sada sam imao 2 problema (balkonska vrata i vodokotlic) koja su nakon tel poziva otklonjena zaista vrlo brzo i uspjesno.
Komsije u stanovima do moga ne cujem a nadam se ni oni mene. Dok je bilo hladno grijanje sam redovno palio i sve je radilo u najboljem redu. Bojler su mi kao i ostalim stanarima ugradili tako da tople vode imam onda kada ga upalim
Izolacije mi djeluju potpuno ok. Kad su bile velike vrucine, u stanu je bilo sasvim uredu i bez paljenja klime. Mirise iz kuhinja komsija ne osjetim ni u stanu ni stubistu a i ni na balkonu, tako je i po tom pitanju ok.
HS je kablovskom, digitalnom i internetom pokrio izgleda sve zgrade (ja sam prizeljkivao Telemah) i to sve radi bez ikakvih problema. Nema kablova koji ulaze u stan sa stubista, na sve su ranije mislili i to je skroz ok.
Liftovi rade bez problema i hodnici i stubista se redovno ciste. Svaki dan je sve vise poslovnih prostora koji se otvaraju tako da na vrlo malom prostoru mogu kupiti i obaviti dosta toga.
Ja sam do sada potpuno zadovoljan i nije mi nimalo zao para koje sam dao za stan. Nista u stanu mi ne djeluje lohotno, sve je uradjeno kvalitetno.
Jos samo nesto vrlo, vrlo vazno za kraj. Moram spomenuti ogroman broj pismenih faca koje srecem u liftu, stubistu i oko zgrada. Moram priznati da sam se plasio papanluka i seljakluka po zgradama ali na srecu toga nisam vidio, barem ne u B1 zgradi.