EP Rukomet - Srbija 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- LadyBear
#751 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Naprijed vikinzi!
-
Hodidid
#752 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
A nista zao mi je Hrvatske ali nisu bili usli u mec 100 posto.
-
Bodkin
#753 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
hahah licodlannellington wrote:Baudelaire wrote:Mislim da je razlog loše igra Golužina ingenioznost. Meni nije jasno šta je u momentima kad se lomi utakmica Ćupić radio na klupi. Onaj Horvat je fulio sve živo, a čini mi se s druge strane Bičanić da je imao 2 ili 3 fule pred kraj.
-
radostan dan
#754 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Šešum iz bolnice gleda finale, bez posledica po oko
Tanjug / N.T. | 28. 01. 2012. - 12:28h | Komentara: 13
Bek reprezentacije Srbije Žarko Šešum oseća se dobro i neće osećati opasnije posledica, nakon što je pogođen u oko flašicom koja je doletela sa tribina tokom prvog poluvreme polufinalnog meča sa Hrvatskom.
Šešum neće biti uz saigrače u Beogradskoj areni u meču za titulu šampiona Evrope protiv Danske, ali, kako je rekao selektor Veselin Vuković, oni će učiniti sve da mu posle meča donesu zlatnu medalju.

On je napomenuo da će cela naša reprezentacija odmah posle konferencije za medije otići u posetu Šešumu.
"Najviše od svega želimo da Šešumu bude dobro. Kako smo saznali, povreda nije tako ozbiljna kako se činilo u prvi mah. Prednja komora oka mu je napunjena krvlju i to je za njega prilično bolno, ali neće imati posledice. On će zbog toga ostati u bolnici još dva, tri dana", rekao je Vuković.
Šešum je pogođen u oko kada je jedan navijač plastičnom flašom gađao selektora Hrvatske Slavka Golužu, ali je pogodio našeg igrača.
-------------------------------------------------------------------
E ovog Blica, noćas jave da je pogođen upaljačem, sad plastičnom flašom
A onu džukelu će naći, kao što su našli i onog u NS što je palio auta.
Bek reprezentacije Srbije Žarko Šešum oseća se dobro i neće osećati opasnije posledica, nakon što je pogođen u oko flašicom koja je doletela sa tribina tokom prvog poluvreme polufinalnog meča sa Hrvatskom.
Šešum neće biti uz saigrače u Beogradskoj areni u meču za titulu šampiona Evrope protiv Danske, ali, kako je rekao selektor Veselin Vuković, oni će učiniti sve da mu posle meča donesu zlatnu medalju.

On je napomenuo da će cela naša reprezentacija odmah posle konferencije za medije otići u posetu Šešumu.
"Najviše od svega želimo da Šešumu bude dobro. Kako smo saznali, povreda nije tako ozbiljna kako se činilo u prvi mah. Prednja komora oka mu je napunjena krvlju i to je za njega prilično bolno, ali neće imati posledice. On će zbog toga ostati u bolnici još dva, tri dana", rekao je Vuković.
Šešum je pogođen u oko kada je jedan navijač plastičnom flašom gađao selektora Hrvatske Slavka Golužu, ali je pogodio našeg igrača.
E ovog Blica, noćas jave da je pogođen upaljačem, sad plastičnom flašom
-
Bodkin
#755 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
nema sanse da se sazna u onolikom broju ljudi (jedino mozda kamere da imaju ali sumnjam). samo da je normalnije podneblje, trebali su mu ruke na tribini polomitiradostan dan wrote:Šešum iz bolnice gleda finale, bez posledica po oko
E ovog Blica, noćas jave da je pogođen upaljačem, sad plastičnom flašom![]()
-
xDenisx
#756 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Nije los ovaj B92. Jedan od najpreporucenijih komentara:
Preporučujem (+917) Ne preporučujem (-277)
(Conan, 28. januar 2012 00:14)Opšta slika današnjeg polufinala je katastrofalna!
1. Primitivno zviždanje hrvatskoj himni
2. "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!"
3. Ustaške pi.ke!
4. Nemogućnost da u Arenu dođu hrvatski navijači
5. Šešumu povređeno oko od strane domaćeg navijača
I mi smo kao dobri domaćini, gostoljubivi, volimo da seremo o tome, "nadljudi" smo u sportu, muzici, glumi...sve dok se ne pojave Hrvati. E, tada je sve dozvoljeno i opravdano i mi kao narod pokazujemo pravo lice.
Zemlja nam je prepuna primitivaca, neobrazovanih kretena zadojenih mržnjom, kojima su idoli još uvek likovi sa poternica, talog društva itd.
I još neko napiše da je ovaj incident pokvario fenomenalnu atmosferu polufinala. Jadna nam majka!
Šešumu želim brz oporavak i da ga ovakve nesreće zaobilaze u velikom krugu.
Hrvatskim i srpskim reprezentativcima hvala na korektnoj utakmici.
Čestitke našima na plasmanu.
-
Bodkin
#757 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
pa to svako normalan moze potvrditi. pogledaj omjer preporucujem/ne preporucujem.ono sto se ne slazem je ovo kao cudjenje na navijace.oduvijek su isti bili i uvijek ce biti i uvijek ce njih biti. pa pogledaj sta se u splitu desilo. iskreno, ovo boldirano mi je najdrazexDenisx wrote:Nije los ovaj B92. Jedan od najpreporucenijih komentara:
(Conan, 28. januar 2012 00:14)Opšta slika današnjeg polufinala je katastrofalna!
1. Primitivno zviždanje hrvatskoj himni
2. "Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!"
3. Ustaške pi.ke!
4. Nemogućnost da u Arenu dođu hrvatski navijači
5. Šešumu povređeno oko od strane domaćeg navijača
I mi smo kao dobri domaćini, gostoljubivi, volimo da seremo o tome, "nadljudi" smo u sportu, muzici, glumi...sve dok se ne pojave Hrvati. E, tada je sve dozvoljeno i opravdano i mi kao narod pokazujemo pravo lice.
Zemlja nam je prepuna primitivaca, neobrazovanih kretena zadojenih mržnjom, kojima su idoli još uvek likovi sa poternica, talog društva itd.
I još neko napiše da je ovaj incident pokvario fenomenalnu atmosferu polufinala. Jadna nam majka!
Šešumu želim brz oporavak i da ga ovakve nesreće zaobilaze u velikom krugu.
Hrvatskim i srpskim reprezentativcima hvala na korektnoj utakmici.
Čestitke našima na plasmanu.
- burek_in_space
#758 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /120128039
Ovo je samo da odgovorim Sarajki_ , ne bih je vishe zadrzhavao.
-
Bodkin
#759 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
htio sam ja @burek ali necu politiku da uvlacim.ima i ovaj dogadjaj u mostaru isto.. naci ce opet ona opravdanje kao sto je meni rekla da je zadar ipak pretrpio granatiranje a bg samo od natoaburek_in_space wrote:http://www.sarajevo-x.com/svijet/region ... /120128039
- ganjeta
#760 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
"Ubij Hrvata, da Šiptar nema brata!"
Jao glupana.
Jao glupana.
- BHF_Manijak
#761 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
"Poznate su tenzije među nama i bili smo spremni na sve i znamo da vjerojatno ni njima ne bi bilo neugodno da su igrali u Hrvatskoj. Ali razlika je u tome što bi kod nas takve povike čuli od šačice navijača, neću ih nazvati huliganima, ali ovo je svih 20.000 navijača skandiralo 'Tko ne skače Hrvat je' i 'Jedi, jedi, jedi Ustaše' i onda se okretalo prema tribini na kojoj su bili hrvatski navijači. Jednom rječju prestrašno,"
Na kojim je ovaj ba drogama, koja sacica??? Pa sto se prave mutavi koje PM, sta glume gospodu ba kad su isto oni to radili na utakmici sa tadasnjom Jugoslavijom u Zagrebu, kako ne mogu ove gospode na baterije, lafo eto u Hravtskoj bi bili cvijecem docekani, inace bi protiv srba pjevala samo manja skupina, koga bolan lozite...Kako rekoh, divljaci i sovinisti kao i vecina Balkana, ne znam koji qrac sami sebe loze na neku finjaka pricu!
Na kojim je ovaj ba drogama, koja sacica??? Pa sto se prave mutavi koje PM, sta glume gospodu ba kad su isto oni to radili na utakmici sa tadasnjom Jugoslavijom u Zagrebu, kako ne mogu ove gospode na baterije, lafo eto u Hravtskoj bi bili cvijecem docekani, inace bi protiv srba pjevala samo manja skupina, koga bolan lozite...Kako rekoh, divljaci i sovinisti kao i vecina Balkana, ne znam koji qrac sami sebe loze na neku finjaka pricu!
-
Bodkin
#762 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
ma samo se nerviram kad citam. fino pise, nismo nikad vidjeli da 50 minuta navija neko protiv hrvata odBHF_Manijak wrote:"Poznate su tenzije među nama i bili smo spremni na sve i znamo da vjerojatno ni njima ne bi bilo neugodno da su igrali u Hrvatskoj. Ali razlika je u tome što bi kod nas takve povike čuli od šačice navijača, neću ih nazvati huliganima, ali ovo je svih 20.000 navijača skandiralo 'Tko ne skače Hrvat je' i 'Jedi, jedi, jedi Ustaše' i onda se okretalo prema tribini na kojoj su bili hrvatski navijači. Jednom rječju prestrašno,"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- bingov buraz
#763 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Sad stvarnozoom66 wrote:
Zašto sad Angelina ne snimi film o Srbiji, sad stvarno silujemo!!!
http://www.muskiportal.com/zasto-sad-an ... -silujemo/
Ovo što možete pročitati u naslovu je komentar za službenom Facebook profilu Rukometne reprezentacije Srbije koji je osvanuo nakon pobjede rukometne reprezentacije Srbije nad Hrvatskom, a prije toga i pobjedama Đokovića i vaterpolista te zemlje.
![]()
![]()
![]()
Bolesnici.
I onda kad neko ne navija za ovu stoku bude proglasen zatucanim nacionalistom
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#766 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
ne bih da pametujem, ali nije vala ni za pdf sport 
- amrica
#767 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
da se vratimo temi
meni je zlo od svega ovoga...
i ono malo nade sto se pojavljivalo, sad je otislo bestraga
meni je zlo od svega ovoga...
i ono malo nade sto se pojavljivalo, sad je otislo bestraga
- BHF_Manijak
#768 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Kakva crna nada, pa to se generacijama "truje" pricama i sad kao odjednom da na povrsinu ispliva nesto normalno...Sta vam je ba!
- plain vanilla
#769 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
pa ako je to komentar nekog fejsbukasa, onda nista cudno..to su oni isti sto su pjevali ..i palili..
- just principe
#770 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
mene to nista ne cudi i za njihovu info Angie nije snimala film o Srbiji
- simonese
#771 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Srbi su cetnici,haj zdravoooo
-
smijesni_ste
#772 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
Dobar dio njihovih navijača stvarno jeste spržen u mozak, ali ipak fan page na faceu može otvoriti bilo ko..a i jeste otvorio neki maloljetni retard kao da gledam....tako da ovo ipak nema toliko veze sa sportistima...
- plain vanilla
#773 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
i sta cemo sad?zoom66 wrote:jeste, jer da je drugachije, ne bih postavio. no, ipak je ovo sa ofishl fb sajta srpskog rukometnog saveza.plain vanilla wrote:ne bih da pametujem, ali nije vala ni za pdf sport
da se iznenadimo? pljujemo? branimo?
ako je njihov sajt, pa ne mogu kontrolisati svaki komentar..
- amrica
#774 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
gledajuci malo fb http://www.facebook.com/RukometasiSrbije2012?sk=wall
mislim da je ovo neki krele napravio, pise "ja", pa miksa sportove, pa razne budalastine koje ne bi smjela niti jedna zvanicna stranica pisati...
mislim da je ovo neki krele napravio, pise "ja", pa miksa sportove, pa razne budalastine koje ne bi smjela niti jedna zvanicna stranica pisati...
- plain vanilla
#775 Re: EP Rukomet - Srbija 2012
e samo malo, sad sam pogledala zid, to nije komentar clana nego valjda admina