Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
semirizsvemira
#751 Re: Zlatan Ibrahimovic
Zlatan u onom intervjuu govori da nikad nije imao kontakta sa bosanskom reprezentacijom niti je imao namjeru igrati za bh reprezentaciju . Mada je jednom prije rekao za Avaz da je bio kontakata , prije jedno 6-7 godina
-
Mustang1
#752 Re: Zlatan Ibrahimovic
Vidi ovog sto udara iz vedra neba da se pokrene nepotrebna rasprava 
- P308
#754 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
I ja upravo ovo citam, pismo Zlatanu:Sabirni centar wrote:
https://www.facebook.com/dalila.mujic.1 ... 3195914769
-
smijesni_ste
#755 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ništa kod nas ne može bez pratećeg cirkusa proći...

- gnjev
#756 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Sportsport najviše jede govna elem zlatan sletio u Sarajevo, Zlatan vidjen kako se svercuje u tramvaju trici, Zlatan ipak neće doći, Zlatan u želji jede ćevape, možda zlatan dodje al ne ove sedmice...
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
-
Mustang1
#757 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Steta jbg .. Zao mi je zbog malog .. Ali Zlatan dobro rece da uvijek dobija ovakva pisma i na sta bi to licilo da sve ispunjava,samo sto su ovaj put ukljucili medije i to ga mrzi .. Poslao je dres a ona se buni ..
Evo joj prijedlog .. Nek uzme taj dres brze bolje,nek ti sto su ukljuceni u sve to organizuju brzinsku aukciju,nek prodaju dres (ubijedjen sam da ce otici za 10.ak hiljada KM zbog razloga prodaje) i nek sa tim parama plate kartu do Parisa i nek odu do kampa Pariza i Zlatan ce se druziti sa njim poslije treninga koliko god bude imao vremena !
Evo joj prijedlog .. Nek uzme taj dres brze bolje,nek ti sto su ukljuceni u sve to organizuju brzinsku aukciju,nek prodaju dres (ubijedjen sam da ce otici za 10.ak hiljada KM zbog razloga prodaje) i nek sa tim parama plate kartu do Parisa i nek odu do kampa Pariza i Zlatan ce se druziti sa njim poslije treninga koliko god bude imao vremena !
-
Sociolog
#758 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
mustang 1 mogao bi mu Zlatan hladno kesirati taj put, i par dana da bude u blizini kampa, i njega..to je cirka sve maximalno 15000 maraka.... malo je off niko nije tjerao Roberta Bađa, kad je bio na vrhuncu moći, 1996-97 u obilazi bosanske vrleti i sela.. licno bio prisutan juli 1997 s nama se druzio, skola Osman Nakas, bivska Petar Dokic Sarajevo
- P308
#759 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Mustang1 wrote:.. Poslao je dres a ona se buni ..[/size]
!
-
Mustang1
#760 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Mogao bi .. Ali me strasno nervira ovo pljuvanje .. Razumijem i bol i sve ali ! Znam da joj je tesko i meni je .. I prvi put kad sam vidio ovo i sad je .. Ali fakat se ne moze od Zlatana ocekivati ovako nesto sada .. Mozda da dodje poslije vikenda .. U nedjelju imaju utakmicu a onda ide u Svedsku .. Jedino da u ponedjeljak ujutro dodje .. Prije toga tesko !
I pogresno si skontao to za dres .. Mislim .. Ma ne mogu objasniti .. Jednostavno nije trebalo medije ukljucivati i cao !
I pogresno si skontao to za dres .. Mislim .. Ma ne mogu objasniti .. Jednostavno nije trebalo medije ukljucivati i cao !
- gnjev
#761 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Eto ko Rona bi došo
dva najveća narcisa Zlatan i Ronaldo. Al igračine su bez daljnjeg
- MyTao
#762 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Nije ni njemu tako lako ostaviti sve i doci... Obaveze su to. Plus siguran sam da mu se ovo desava bar jednom sedmicno, sad su se mediji ukljucili i mozda bude nesto. Nadam se da ce se bar nekako mali prebaciti do Pariza i mozda uspije tu da se druzi sa njim.
- dinooh
#763 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ko da se pita samo Zlatana hoce li on doci ili ne. Pa ljudi on ima poslovni ugovor sa PSG i ne moze kad on pozeli otici bilo gdje. Ceka ih teska utakmica protiv Marsielle i naravno da trener i uprava nece dozvoliti da tek tako ode. Zao mi je zbog malog, sigurno i Zlatanu ali tu se ne moze nista uciniti. Mozda bi mogao poslje ove utakmice jer slijede reprezentativni susreti, ali vidjet cemo. Da ovo nije ovoliko javno, mozda bi se i drugacije sve odigralo, ali nasi novinari moraju sve usrati. Ova ideja sa putovanjem nije losa, ali da li je mali u mogucnosti da leti s obzirom na zdravstveno stanje.
-
Mustang1
#764 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ja kazem nek se uzme dres i nek se proda na aukciji .. Kupit ce ga Dzeko,Ibisevic,Adnan Catic,neki bizMismen ..Ili prvo nek se vidi koliko bi putovanje kostalo sa svim troskovima da se malom obezbjedi da moze putovati sa svim sto mu je potrebno (ako ne moze bez kreveta,kisika ili sta ja znam) i onda nek se ta cijena stavi na dres ..
- JThomas
#765 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
koliko će danas djece umrijeti u africi od gladi i neizlječivih bolesti? a čije familije nemaju pristup internetu i nikad neće ni imati. al' eto, danas ako nešto nema na fejsbuku i tviteru, k'o da se i ne dešava...
-
dezurni_ucenik
#767 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
I ova glupaca Zlaji prebacujeP308 wrote:I ja upravo ovo citam, pismo Zlatanu:Sabirni centar wrote:
https://www.facebook.com/dalila.mujic.1 ... 3195914769

Da se razumijemo,glupaca je fizicki
- ultima_palabra
#768 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Je ko batre? 
-
dezurni_ucenik
#769 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
ultima_palabra wrote:Je ko batre?
Ta sto Zlaji salje pisamca.
Evo je u Avazu - klub poznatih .Ko je ona ?

Muskarac u svom novcaniku mora imati novac.
- JThomas
#770 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
prava gutačica čune 
solenoid fazoni
solenoid fazoni
- Logovan
#771 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
To je to. Da Ibrahimović može, on bi pješke došao ali ne može pošto nije sve do njega, ne odlučuje samo on.dinooh wrote:Ko da se pita samo Zlatana hoce li on doci ili ne. Pa ljudi on ima poslovni ugovor sa PSG i ne moze kad on pozeli otici bilo gdje. Ceka ih teska utakmica protiv Marsielle i naravno da trener i uprava nece dozvoliti da tek tako ode. Zao mi je zbog malog, sigurno i Zlatanu ali tu se ne moze nista uciniti. Mozda bi mogao poslje ove utakmice jer slijede reprezentativni susreti, ali vidjet cemo. Da ovo nije ovoliko javno, mozda bi se i drugacije sve odigralo, ali nasi novinari moraju sve usrati. Ova ideja sa putovanjem nije losa, ali da li je mali u mogucnosti da leti s obzirom na zdravstveno stanje.
Ovim novinarima što neprekidno seru jebem majke.
- Edin H.
#772 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ganuo me i suza doveo tvoj post o plemenitoj ljudini ZlatanuLogovan wrote:To je to. Da Ibrahimović može, on bi pješke došao ali ne može pošto nije sve do njega, ne odlučuje samo on.dinooh wrote:Ko da se pita samo Zlatana hoce li on doci ili ne. Pa ljudi on ima poslovni ugovor sa PSG i ne moze kad on pozeli otici bilo gdje. Ceka ih teska utakmica protiv Marsielle i naravno da trener i uprava nece dozvoliti da tek tako ode. Zao mi je zbog malog, sigurno i Zlatanu ali tu se ne moze nista uciniti. Mozda bi mogao poslje ove utakmice jer slijede reprezentativni susreti, ali vidjet cemo. Da ovo nije ovoliko javno, mozda bi se i drugacije sve odigralo, ali nasi novinari moraju sve usrati. Ova ideja sa putovanjem nije losa, ali da li je mali u mogucnosti da leti s obzirom na zdravstveno stanje.
Ovim novinarima što neprekidno seru jebem majke.
Meni samo nije jasno sta je s nasim ljudima. Ne samo da nije zelio igrati za BiH, ali Zlatan nikada nije izrazio nikakvo interesovanje za BiH. Na stranu sto je on dobar fudbaler pa ga nasi ljudi svojataju, ali prihvatite covjek se osjeca Svedjaninom, sto je u krajnjoj liniji njegov gubitak.
- sprej
#773 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
E jbt ga ode ovo u medijsko izdrkavanje nasih novinara, jesu se bili ponadali...sramota
Moglo/trebalo se ovo puno bolje odradit, a ne preko medija i fb statusa, u tajnosti se obratit Zlatanovom agentu/ima ili klubu Psg-u i objasnit situacija, pa ako ništa putem nekog video linka ili video poruke dat podrška i pozz malcu...
Sigurno ni Zlatanu nije svejedno ko da ne prima na hiljade ovakvih il' sličnih zahtjeva svaki dan, ne treba ga krivit.
p.s. al' čuj ove plavuše, fb joj najveći porok, definitivno

Moglo/trebalo se ovo puno bolje odradit, a ne preko medija i fb statusa, u tajnosti se obratit Zlatanovom agentu/ima ili klubu Psg-u i objasnit situacija, pa ako ništa putem nekog video linka ili video poruke dat podrška i pozz malcu...
Sigurno ni Zlatanu nije svejedno ko da ne prima na hiljade ovakvih il' sličnih zahtjeva svaki dan, ne treba ga krivit.
p.s. al' čuj ove plavuše, fb joj najveći porok, definitivno
-
Labirint
#774 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ova naskrabala takve bljuvotine (valjda u naletu konstantne besposlice) a sve
u cilju da je Zlatan primjeti
Sto neko rece iznad, a koliko djece u Africi svakodnevno
umre...
u cilju da je Zlatan primjeti
umre...
- sprej
#775 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
hebo Zlatana uspjela je, ja sam je primjetioLabirint wrote:Ova naskrabala takve bljuvotine (valjda u naletu konstantne besposlice) a sve
u cilju da je Zlatan primjetiSto neko rece iznad, a koliko djece u Africi svakodnevno
umre...