Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Arax_diss

#751 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

veze s vezom wrote:
Arax_diss wrote:
Sarajevo1946 wrote:Majka mu stara, a vi uzimate da je zdravo za gotovo ono što upoznamo prvi dan, i da se ljudi, njihovo razmišljanje, potrebe i sve što ide uz to s vremenom ne mijenjaju i da s godinama ne sazrijevamo, i da ono što nam je danas valjalo, sutra možda neće? Pa je l' stvarno misliš da je neko tri godine svog života htio da te zajebava i da ti nešto glumi, eto jer mu je ćejf bio?

tri godine intenzivne veze... nakon dva mjeseca nasla drugog :D

sta reci...
nek je vala..svaka joj cast

i ti meni govorish da sam ja morbidan :D

-kuku lele oklen si ti sishla...
harell

#752 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

Arax_diss wrote:
da sam zeMsko rekala bih da "jesi" ali posto nisam zeMsko NISI.
brate moj, on je hodao sa dvjevojkom zato sto je kontao da je to to... medjutim treba mu se prodala... meni se prodavala tri godine, i znam o cemu pricha... to mozesh ovim trebicama objashnjavat i ochekivat "yes".
Ma ne objasnjavam ja trebicama nego me neko pitao zasto mislim da je debil i ja rekoh

Fazon je u tome sto je njemu ono sto je radio iz ljubavi ponizavanje, i sad eto da je oblati ko ona bezvrijedna ha hu. Pa sto nije reko jesam bio idiot nisam vidio da je ona jos veci bila. Paglu je sto mi je u lice lagala 3 godine onda prvom prilikom drugog nasla itd itd A ne kako je on to napisao ko mangup neki :oops:

I naravno sve na stranu on je sam reko da hoce jednu curu za ljubav a da moze ostale imat za seks i da mu se ta sto je sa njom iz ljubavi ne naljuti, i kad sve uzmes u obzir kakav je on ko co'ek samo ti se kaze :mrgreen:
MedenoSrce

#753 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

@arax a bila bi bolja da je s tobom ostala, je l' to ta logika?
Arax_diss

#754 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

harell wrote:
Arax_diss wrote:
da sam zeMsko rekala bih da "jesi" ali posto nisam zeMsko NISI.
brate moj, on je hodao sa dvjevojkom zato sto je kontao da je to to... medjutim treba mu se prodala... meni se prodavala tri godine, i znam o cemu pricha... to mozesh ovim trebicama objashnjavat i ochekivat "yes".
Ma ne objasnjavam ja trebicama nego me neko pitao zasto mislim da je debil i ja rekoh

Fazon je u tome sto je njemu ono sto je radio iz ljubavi ponizavanje, i sad eto da je oblati ko ona bezvrijedna ha hu. Pa sto nije reko jesam bio idiot nisam vidio da je ona jos veci bila. Paglu je sto mi je u lice lagala 3 godine onda prvom prilikom drugog nasla itd itd A ne kako je on to napisao ko mangup neki :oops:

I naravno sve na stranu on je sam reko da hoce jednu curu za ljubav a da moze ostale imat za seks i da mu se ta sto je sa njom iz ljubavi ne naljuti, i kad sve uzmes u obzir kakav je on ko co'ek samo ti se kaze :mrgreen:

ma ok ba ;)

uzivaj...
Arax_diss

#755 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

MedenoSrce wrote:@arax a bila bi bolja da je s tobom ostala, je l' to ta logika?
ne...

logika je da sam ja glup... i da sam kupio maglu koja je duga tri godine... i da je sarajevo preplavljeno djevojkama koje su bezvrijedne, kako je kolega naveo u proslom postu...

znash koliko postoji pogrdnih nazivana na bosanskom jeziku za djevojke koje su niskog moralnog razmishlajnja?
harell

#756 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

Dobro jel ti za tu svoju mislis da vise nije lijepa i dobra kad si skonto sta ti je uradila, ko sto kolega rece za svoju?

Niko ne spori da ima glupaca evo ja prvi se slazem 100%
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#757 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ladyblue18 »

Arax_diss wrote: znash koliko postoji pogrdnih nazivana na bosanskom jeziku za djevojke koje su niskog moralnog razmishlajnja?
A ti za 3 godine sa njom nisi shvatio da je ona niskog moralnog razmisljanja?
MedenoSrce

#758 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

a nije ti palo na pamet da te je voljela dvije i po godine pa prestala?
i sto je nemoralna, ne razumijem?

nemam pojma koliko postoji izraza za nemoralne djevojke ali majka mu stara je l' tebi bilo uopste lijepo u toj vezi :zoka:

ma kako majke ti mozes s nekim planirati stan, porodicu i svasta nesto i onda tako - meni je to nezamislivo
Arax_diss

#759 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

harell wrote:Dobro jel ti za tu svoju mislis da vise nije lijepa i dobra kad si skonto sta ti je uradila, ko sto kolega rece za svoju?

kad je glupacha bila lijepa?
Arax_diss

#760 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

MedenoSrce wrote:a nije ti palo na pamet da te je voljela dvije i po godine pa prestala?
i sto je nemoralna, ne razumijem?

nemam pojma koliko postoji izraza za nemoralne djevojke ali majka mu stara je l' tebi bilo uopste lijepo u toj vezi :zoka:

ma kako majke ti mozes s nekim planirati stan, porodicu i svasta nesto i onda tako - meni je to nezamislivo
nije ni meni jasno... tri mjeseca nisam zao kako se zovem... na poslu me zvali robocop :mrgreen:
godinu dana nakon toga bijes me fata, i sad u bijesu i mrznji zivim :evil:
prochi ce i ovo... trenutno sam ljut.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#761 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ladyblue18 »

MedenoSrce wrote:
Ogorcenost valjda :-?
harell

#762 Re: Raskidi dugih veza...

Post by harell »

Arax_diss wrote:
harell wrote:Dobro jel ti za tu svoju mislis da vise nije lijepa i dobra kad si skonto sta ti je uradila, ko sto kolega rece za svoju?

:lol: :lol:

Ne kontas ti ko ni on. Ako si s curom u vezi 3 godine valjda je lijepa i lici ti na nesto, svidja ti se, i sad kad ispadne glupaca odma ruzna jel?
Arax_diss

#763 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

ladyblue18 wrote:
Arax_diss wrote: znash koliko postoji pogrdnih nazivana na bosanskom jeziku za djevojke koje su niskog moralnog razmishlajnja?
A ti za 3 godine sa njom nisi shvatio da je ona niskog moralnog razmisljanja?
kazem ti, glup sam... kupio maglu (u magli se oslikavao nas zajednichki zivot)
Arax_diss

#764 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

ladyblue18 wrote:
MedenoSrce wrote:
Ogorcenost valjda :-?

da, ogorchenost NA kraju.
Arax_diss

#765 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

harell wrote:
Arax_diss wrote:

:lol: :lol:

Ne kontas ti ko ni on. Ako si s curom u vezi 3 godine valjda je lijepa i lici ti na nesto, svidja ti se, i sad kad ispadne glupaca odma ruzna jel?
nije ruzna... lijepa je djevojka... al i ljepota izblijedi nakon nekih postupaka, unishti se sama, promjeni se... neshto sto je lijepo postane ruzno...

sve su lijepe na svoj nachin, nema ruzne djevojke ;-)
MedenoSrce

#766 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

arax ma samo treba da se ponovo zaljubis nece ti bivsa biti ni u peti, samo tebi sada nema nikoga na vidiku a ona se odmah snasla pa malo covjeka jede - sve je to normalno
nemoj samo da budes ogorcen, znam da nije lako ali zar ne vidis da je i tebi i sebi uslugu napravila

nismo svi isti, ja za nekoga s kim sam dijelila najintimnije ne bih ruzne misli mogla imati i ta magla o kojoj govoris se tebi svidjala niej ti je na silu gurala (iako ja mislim da je ona promijenila misljenje nakon nekog vremena, odnosno uvidjela da ti nisi osoba s kojom zeli ostariti, priznat ces i na to je imala puno pravo tek da je tada ostala moglo bi se zvati prodavanjem magle)
Arax_diss

#767 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

veze s vezom wrote:http://www.klix.ba/forum/kako-pronaci-s ... 97601.html

fina tema :) ima odlicnih postova pogotovo od kvrterbeka :thumbup:
mnogo ti hvala, al ostavi ti to za sebe ;-)
Arax_diss

#768 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

MedenoSrce wrote:arax ma samo treba da se ponovo zaljubis nece ti bivsa biti ni u peti, samo tebi sada nema nikoga na vidiku a ona se odmah snasla pa malo covjeka jede - sve je to normalno
nemoj samo da budes ogorcen, znam da nije lako ali zar ne vidis da je i tebi i sebi uslugu napravila

nismo svi isti, ja za nekoga s kim sam dijelila najintimnije ne bih ruzne misli mogla imati i ta magla o kojoj govoris se tebi svidjala niej ti je na silu gurala (iako ja mislim da je ona promijenila misljenje nakon nekog vremena, odnosno uvidjela da ti nisi osoba s kojom zeli ostariti, priznat ces i na to je imala puno pravo tek da je tada ostala moglo bi se zvati prodavanjem magle)
svaka chast... slazem se... potpisujem... samo sam ja zamrzio sve oko sebe...

veze mi vishe ne funkcionishu kao prije nje... ispo valjda iz fazona...

da, ona se snashla brzo, ja nisam... stara poslovica kaze : "zensko je chuvar sex-a" :mrgreen:
naraFno da se brze snashla, ha ja... :cry:
Arax_diss

#769 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

veze s vezom wrote:
Arax_diss wrote:
veze s vezom wrote:http://www.klix.ba/forum/kako-pronaci-s ... 97601.html

fina tema :) ima odlicnih postova pogotovo od kvrterbeka :thumbup:
mnogo ti hvala, al ostavi ti to za sebe ;-)
joj i tebe :-)

pa ja ovo citam ima vec tri dana :-D

sve mi se cini da si ti nes pogresno sVatio
shvatio sam da se sazaljevash na mene :cry:
dusa_raskopuša

#770 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dusa_raskopuša »

Rekoh li ja jos davno da od dugih veza hajra nema? :oops: :lol:
MedenoSrce

#771 Re: Raskidi dugih veza...

Post by MedenoSrce »

veze s vezom wrote: aj lov ju :kiss:
Image
Arax_diss

#772 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Arax_diss »

dusa_raskopuša wrote:Rekoh li ja jos davno da od dugih veza hajra nema? :oops: :lol:

:thumbup:
AlienBiH

#773 Re: Raskidi dugih veza...

Post by AlienBiH »

Sarajevo1946 wrote:Ali ja čitam i dolazim do onog 'BUM' dijela, i već u glavi zamišljam scenario nakon svega što je prethodno pokušao i o čemu je pisao u samom postu, nakon svih neprospavanih noći i loših dana, kako je mislio da je prebolio, kad mu ona ono dolazi plačući, moli ga za oprost, misli da mogu opet biti zajedno, a on se lomi jer je svjestan da više ništa neće biti isto. I u tom momentu kontam, pročitah te u sekundi, tanak si jaro, prosječna ljubavna drama kakvih naše televizije dnevno pet prikazuju, i čitam dalje, vidim da sam totalno fulio. Ono fakat je BUM totalni tekst koji sam pročitao :D

aahahah

isto sam posmislio, 'ca mi... :lol: :lol: :lol:
selll

#774 Re: Raskidi dugih veza...

Post by selll »

Bas sam sa drugaricom pricala o tim dugim vezama, jer znamo bas puno parova koji se tako nakon prekida duzih veza, za par mjeseci udaju/ozene, jedna poznanica se nakon prekida veze od 4-5 godina udala za drugog u roku dva mjeseca :o
ali skontasmo da je to ono kako si duze u vezi manje i razmisljas o braku, nije ti toliko zanimljivo, i onda kad prekines tako dugu vezu neces vise da se peglas toliko i odmah ulijeces u brak, sad koliko je to dobro, najbolje ce oni znati kroz par godina..
Inace bila u vezi od skoro 3 godine sa svim prekidima i vidjanjima, kad se jednom prekine nema tu vise odnosa kakav je bio prije i uvijek ce se prekidati.. Voljela ga, zna on koliko, ponizavala se, odnosno trudila se jer sam mislila da je vrijedno, ali on je to vidio kao ponizavanje.
Uglavnom izasla povrijedjena iz veze, ali i za iskustvo vise da nije vrijedan truda onaj ko se ne trudi oko tebe i da sto si bolji to si gori.. nazalost.
lajk

#775 Re: Raskidi dugih veza...

Post by lajk »

Arax_diss wrote:
dusa_raskopuša wrote:Rekoh li ja jos davno da od dugih veza hajra nema? :oops: :lol:

:thumbup:
KAKO DA NE :x Ja sa svojim 5 godina bez prekida sta nam fali nista ..uvjek tu jedno za drugo,svega bilo za ovih 5 godina uvijek on uz mene ja uz njega 8-)
Post Reply