FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#751 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mi ne pismeni podrzava mo senada i televiziju mu u njega. samo naprjed senade!
a i mlade su ti dobre, ciste i bas ljepe, kroz televiziju mi mirisu, i elegantno su sexi, da ne kazem jebozovne.
ne pismeni su uz senada!
a i mlade su ti dobre, ciste i bas ljepe, kroz televiziju mi mirisu, i elegantno su sexi, da ne kazem jebozovne.
ne pismeni su uz senada!
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#752 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:mi ne pismeni podrzava mo senada i televiziju mu u njega. samo naprjed senade!
ne pismeni su uz senada!
Je smo, je smo, i te kako!
-
The Realist
#753 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne, trebao mu je dozvoliti da odgovori na pitanje, a ne da nešto svoje ganja. Ako mu se ne odazoveš, razapet će te, ako mu se odazoveš, onda će te zahebavati (naravno, ne svakoga), a opravdanje je da znaš šta te čeka? Ma bravo....luckylaka wrote:Trebao mu je iznijeti baklavu i serbe.Svako ko dolazi Senadu u studio zna sta ga ceka ali valjda svi misle,,Sta ce Senad,,I mene nervira svojim stalnim upadicama ali...Senad je trenutno Dzeko za sve ostale na podrucju BiH.The Realist wrote:Mrne je nanrvirao tokom gostovanja Lijanovića. Ono je užas bio i uopšte nije čovjeka doveo da mu da šansu da objasni stvari i da proba arguementirano predočiti nešto, nego samo da ga isprovocira.
Inače, drag mi novinar, ali to ne mijenja činjenicu da se nekorektno ponašao i što je gore, svojim prekidima onemogući da se čuje cijeli odgovor.
- luckylaka
#754 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svojim postovima imam osjecaj da si studirao u najmanju ruku u Maoci ILI kasno sam skonto dzes ba BakireErzsebet wrote:Vidim da je zadivio nepismeni puk... Btw, ja sam studirao i završio novinarstvo, ali se ne bavim time upravo zbog ovakvih poput Senada i ekipe, koji zagorčavaju život svima, a para nigdje... Radije ću praviti pare negdje drugo, a novinarstvo neka sačeka... Pogledajte njegov intervju s Dodikom, pa onda nešto recite, ako tu ne vidite da čovjek uzima pare od sagovornika, onda ste slijepi. Ne mora se uopšte biti novinar da se te stvari shvate.
-
StupskaBitanga
#755 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bosmal gore gdje je trebao biti restorankakavdanakneiskustvu wrote:gdje je onaj studio,u nekom soliteru?
- Erzsebet
#756 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zato što ne živim u toj dole rupi već odavno, nego negdje drugo, i zarađujem dovoljno da se ne moram nikad nikom naguziti, a pogotovo Dodiku i sličnima.afannedim wrote:Eto ti si pismen, što ti onda ne radiš njegov posao pa ne uzimaš pare od sagovornika.Erzsebet wrote:Vidim da je zadivio nepismeni puk... Btw, ja sam studirao i završio novinarstvo, ali se ne bavim time upravo zbog ovakvih poput Senada i ekipe, koji zagorčavaju život svima, a para nigdje... Radije ću praviti pare negdje drugo, a novinarstvo neka sačeka... Pogledajte njegov intervju s Dodikom, pa onda nešto recite, ako tu ne vidite da čovjek uzima pare od sagovornika, onda ste slijepi. Ne mora se uopšte biti novinar da se te stvari shvate.
- karanana
#757 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa onda ne znam sta se brines o ovim placenicima u ovoj rupi.
ti si jedan od sretnih.
ti si jedan od sretnih.
- BHF_Manijak
#758 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Iz rupe si izasao, a u rupu ces se i vratiti!
Pa koji qrac onda seres ljudima koji se bave tim poslom a nemas ocigledno dana provedenog u struci vec samo teorijsko znanje! Mani se te suplje koju si i prosli put prosipo "nema para", dobro ok, ali mojne onda svakom jebenom pametovati kako je kar'na novinar a ti se jednog jedinog dana nisi bavio tim poslom, a svima solis pamet kako su losi ostali!
Pa koji qrac onda seres ljudima koji se bave tim poslom a nemas ocigledno dana provedenog u struci vec samo teorijsko znanje! Mani se te suplje koju si i prosli put prosipo "nema para", dobro ok, ali mojne onda svakom jebenom pametovati kako je kar'na novinar a ti se jednog jedinog dana nisi bavio tim poslom, a svima solis pamet kako su losi ostali!
- luckylaka
#759 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Rupa je tebi u glavi i to povelika,rupa za koju lijeka nema.Samo jeda vise koji je iz opanaka skocio u lakovane cipele a naguzio bi se i dodi i Senadu samo da ti je sekunda na tv.Hajde svoje gluposti postiraj tamo u dijasporiErzsebet wrote:Zato što ne živim u toj dole rupi već odavno, nego negdje drugo, i zarađujem dovoljno da se ne moram nikad nikom naguziti, a pogotovo Dodiku i sličnima.afannedim wrote:Eto ti si pismen, što ti onda ne radiš njegov posao pa ne uzimaš pare od sagovornika.Erzsebet wrote:Vidim da je zadivio nepismeni puk... Btw, ja sam studirao i završio novinarstvo, ali se ne bavim time upravo zbog ovakvih poput Senada i ekipe, koji zagorčavaju život svima, a para nigdje... Radije ću praviti pare negdje drugo, a novinarstvo neka sačeka... Pogledajte njegov intervju s Dodikom, pa onda nešto recite, ako tu ne vidite da čovjek uzima pare od sagovornika, onda ste slijepi. Ne mora se uopšte biti novinar da se te stvari shvate.
- Erzsebet
#760 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- luckylaka
#761 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Neko ti je vec napisao da prosetas i da si dosadan svojim komentarima.Meni ono sto ne odgovara jednostavno ne gledam i ne komentarisemErzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- BHF_Manijak
#762 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Daj mi jednu recenicu u kojoj sam ja Senada hvalio i rekao da je dobar novinar?! Nigdje to nisam rekao, vec komentarisem tebe i tvoje redovno pametovanje u vezi sa novinarima a tvog rada nigdje nema, u tome je razlika! Ja ne gotivim nesto posebno Senada, ali ne volim ni ovo kritikovanje svega i svecaga isto ko da mi nismo svjesni situacije da su nam mediji u qrcu, a tebe i takvih ko ti nema nigdje da to promjene vec iz daleka kake po svemu!Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
I teorija nema bas puno veze sa praksom, praksa je mnooog vaznija i zahtjevnija, to i sam znas.
Po struci sam zurnalista ako je vec ti bitna ta informacija.
- Sabirni centar
#763 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- luckylaka
#764 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma sta wikipedia zna ,izmisle pa se hvaleSabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- AmiĐa_Idriz
#765 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- Lakat Jebić
#766 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
meni senad najbolje cita s idiota
mi trenutno nemamo ni jednog jedinog novinara. imamo par solidnih kolumnista, al novinara, jok
mi trenutno nemamo ni jednog jedinog novinara. imamo par solidnih kolumnista, al novinara, jok
- Erzsebet
#767 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sprćim i ja tebe sa tvojih šest postova... Ovo je možda Senad pisao na Wikipediji, on nije ni pročitao, a kamoli napisao 800 tekstova u životu.Sabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
-
dragonz
#768 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemoj ba Mirza više raspravljati jer ne znaju svi čitati i razmišljati u istome trenutku.
-
ringorast
#769 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Koliko je Senad dobar govori gledanost njegovog programa.
- luckylaka
#770 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jes Bakira pogodi Wikipedija a njega nidzeErzsebet wrote:Sprćim i ja tebe sa tvojih šest postova... Ovo je možda Senad pisao na Wikipediji, on nije ni pročitao, a kamoli napisao 800 tekstova u životu.Sabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
-
archi_a
#771 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet,reagovat cu na tvoje postove. Pises gluposti. I to kakve gluposti. Sto se tice uredjivanja vijesti,pisanja vijesti,zahtijeva sta uraditi i na kraju citanja sa promptera, Senad je radio i danas radi sve to. Kako znam?? Pa tako sto sam dugo bio dio tog tima. Necu ulaziti u raspravu kakav je Hadzifejzovic privatno, ali ovo na sta reagujem u tvojim postovima...... Kao sto rekoh pises gluposti.Erzsebet wrote:Sprćim i ja tebe sa tvojih šest postova... Ovo je možda Senad pisao na Wikipediji, on nije ni pročitao, a kamoli napisao 800 tekstova u životu.Sabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- Magarece_godine
#772 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Plitko je razmišljanje ovo: Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite.
Idiot je pametan pa sve sam napiše, a Senči samo čita ....

Idiot je pametan pa sve sam napiše, a Senči samo čita ....
- AmiĐa_Idriz
#773 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jarane šta ti tražiš ovdje ??Erzsebet wrote:Sprćim i ja tebe sa tvojih šest postova... Ovo je možda Senad pisao na Wikipediji, on nije ni pročitao, a kamoli napisao 800 tekstova u životu.Sabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
- Sabirni centar
#774 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sprćim i ja tebe sa tvojih šest postova... Ovo je možda Senad pisao na Wikipediji, on nije ni pročitao, a kamoli napisao 800 tekstova u životu.[/quote]Erzsebet wrote:Sabirni centar wrote:http://bs.wikipedia.org/wiki/Senad_Had% ... zovi%C4%87Erzsebet wrote:Pa dobro, recimo da se nisam nikad bavio time (mada jesam, ali nema veze), ali barem imam teoretsko znanje. Koje je to vaše znanje da možete reći da neki novinar valja? Eto, recite koje su vaše struke, pa da možemo vidjeti ko više zna o tome. Gledajte vi Senada, nemam ja ništa protiv, ali ovo je forum, i tu smo da izrazimo mišljenja, čak i ako su suprotstavljena. Ako vi volite taj tip emisija, vama teško ko može pomoći da shvatite kako Senad UOPŠTE NIJE NOVINAR, jer nije u životu priloga napravio. Sve što on radi u posljednjih 25 godina je čitanje s idiota, a za to vam ne treba nikakvo znanje da shvatite. Ako sam u krivu, recite mi jedan njegov prilog koji je napravio. Uopšte ne razlikujete novinara od voditelja, a pravite se pametni i odjebajete ljude.
Ratnih godina imadoh tu (ne)sreću da radim u tadašnjoj tvsa, i lično se uvjerih kako i koliko Senad profesionalno radi svoj novinarski posao. Svaka mu čast, velika je hrabrost i izazov pokrenuti vlastitu televiziju. Senči
A što se tebe tiče, sprČim i ja ovih tvojih 1686 koji su puni mržnje, ljubomore i svakojakih kompleksa
- Država
#775 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Đes' ba Senči, nisam te odmah prepoznao. Btw, ona tvoja televizija je skroz bzvz, jedino bih volio upoznati onu Nađu Karić. Ostalo ti je baš šega...Sabirni centar wrote:
Ratnih godina imadoh tu (ne)sreću da radim u tadašnjoj tvsa, i lično se uvjerih kako i koliko Senad profesionalno radi svoj novinarski posao. Svaka mu čast, velika je hrabrost i izazov pokrenuti vlastitu televiziju. Senči![]()
A što se tebe tiče, sprČim i ja ovih tvojih 1686 koji su puni mržnje, ljubomore i svakojakih kompleksa