Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- karanana
#751 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
ovi sa face-a ko da su na srni radili. po njima ado pobjedjuje uveliko.
tanko. tanko zadnjih 7-8 njegovih borbi. dosadna taktika. covjek pomisli da je njegova taktika ustvari psiholoska spremnost, strpljenje i cekanje pravog trenutka, ali ne bih rekao da je to.
tanko. tanko zadnjih 7-8 njegovih borbi. dosadna taktika. covjek pomisli da je njegova taktika ustvari psiholoska spremnost, strpljenje i cekanje pravog trenutka, ali ne bih rekao da je to.
- relativno84
#752 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Zasluzeno
Last edited by relativno84 on 09/05/2015 23:54, edited 1 time in total.
- omega369
#753 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
rus ce biti prvak 100%
razbio je adu, realno
- karanana
#754 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
sasvim realan rezultat.
rezultat iz real. adnan plej gud first half, chudinov plejd gud second half.
uh sisa kod valjda voditeljice sat-a
rezultat iz real. adnan plej gud first half, chudinov plejd gud second half.
uh sisa kod valjda voditeljice sat-a
- diason
#755 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Posteno jbg, bolji Rus bio, momak je kako je odmicala borba sve bolji i bolji bio.Zasluzeno, nazalost po naseg borca.
A kud nije koji drugi kanal prenosio borbu, ubise ove objektivne patriote.
-
splinter
#756 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ima ovdje svega, nije samo do godina, promjena trenera, pogrešna taktika već duže vrijeme, nenaklonost sudija, kako god nemam nemjeru više pratiti Adine borbe
- omega369
#757 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
ma nece ameri polumrtvog prvaka, stvar jasna 
- Kaligrafija
#758 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ja ne znam, jesam li gledao istu borbu kao vi, al po meni Ado 8 rundi bolji, Rus samo 4! E ako je Rus mogao zadati veci broj udaraca u 4 runde, nego Ado u 8, onda je bolji! Nema teorije! Strucnjaci dragi ne broje se udarci u rukavice, nego cisti udarci! A Rus je tek poceo da pogadja kao nesto od devete runde! Adnan je tesko ostecen od strane sudija u ovoj borbi! Na kraju, krajeva, ova borba je bolja od one tzv. stoljeca May-Pac!
- karanana
#759 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
otkad se poceo druziti sa ovim nasim neradnicima po njemackoj edinom, vedom i drugim partijanerima, forma je u padu.
mozda je bio bolji u 2-3 runde tamo od 3-5. ostalo sve uspavanka iz koje nas je rus probudio u 9.
mozda je bio bolji u 2-3 runde tamo od 3-5. ostalo sve uspavanka iz koje nas je rus probudio u 9.
- omega369
#760 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
sta ima udarci u rukavice..dajte, budite realni. vecina krosea je bilo po glavi i usima a i mnogi direkti su prosli
bez veze se zavaravamo evo ima vec 3-4 godine, a on ni sjena onog ade
bez veze se zavaravamo evo ima vec 3-4 godine, a on ni sjena onog ade
-
vade_mecum
#761 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
tanak ado, rujo ko i preci mu 1945, plavka na sat1 beton.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#762 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ajde argumentuj na osnovu cega je posteno????? Prvih 8 rundi samo jedan je mozda bila bare bare a sve ostale je dobio Catic. 9 i 10 je uzeo rus a 11 opet jue bilo udaraca na sve strane. Nijo ovo prvi put da se Catic osteti al jebi ga.diason wrote:Posteno jbg, bolji Rus bio, momak je kako je odmicala borba sve bolji i bolji bio.Zasluzeno, nazalost po naseg borca.
- MOSALJOZE
#763 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Trebao je biti minimum remi,Ado sve kontrolisao do 9-te runde,od tada Rus bio bolji i to je to.I ovo je blago rečeno skandal da dvojica sudija daju 116:112,a ovaj 118:110,ako tu nevidite nelogičnost ....
- diason
#764 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ne kazem da nije bio ostecen prije, ali ova borba bi bolja bila na nekom drugom kanalu, sa nekim drugim voditeljima.Nije uvijek poen kad marjan il kako li se vec zove vikne da jest..Vidjelo se, ili sam bar ja vidio da felix nema snage cijelu borbu.Na pocetku je na svjezinu drzao egal, poslije je to palo u vodu.Vjerovatno da je bila jos jedna dvije runde da bi Rus nastavio sa nokautima.Jest nas, i ja ga volim,ali ne mislim da je Ado nocas pokraden.hrasno38 wrote:Ajde argumentuj na osnovu cega je posteno????? Prvih 8 rundi samo jedan je mozda bila bare bare a sve ostale je dobio Catic. 9 i 10 je uzeo rus a 11 opet jue bilo udaraca na sve strane. Nijo ovo prvi put da se Catic osteti al jebi ga.diason wrote:Posteno jbg, bolji Rus bio, momak je kako je odmicala borba sve bolji i bolji bio.Zasluzeno, nazalost po naseg borca.
-
splinter
#765 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Otkako je promijenio promotora Ado nije dobio ni jedne, uvijek ga ošteti američki sudija, i još uz to sve često spremi pogrešnu taktiku, pa i onaj sudski proces od prije mjesec, jbg, težak vakatMOSALJOZE wrote:Trebao je biti minimum remi,Ado sve kontrolisao do 9-te runde,od tada Rus bio bolji i to je to.I ovo je blago rečeno skandal da dvojica sudija daju 116:112,a ovaj 118:110,ako tu nevidite nelogičnost ....
- MOSALJOZE
#766 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
diason jeli tebi nelogično da dvojica odluče 116:112 i onda treći 118:110 kao da nisu gledali istu borbu.Sudije se mogu razilaziti u +/- 2 boda ne više.Ne kažem da je Ado zasluzio 3:0,ali remi minimum.
- diason
#767 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ma ja sam se izivcirao kao malo kad.Istina je da je bilo nelogicnosti, da je na kraju moglo se presuditi i u Adinu korist, nije velika razlika bila u protivnicima.Nije ni jedan borac imao neku veliku prevagu.Ado u prvom djelu, ovaj u drugom.Mozda je mogao sudija podici i sturmovu ruku, ali tako je kako je.Ja samo kazem, da Rus nije nezasluzeno pobjedio, i to na kraju treba ispostovati, i sportski cestitati.A Adnanu pozeljeti da se vrati jaci poslije ovog.MOSALJOZE wrote:diason jeli tebi nelogično da dvojica odluče 116:112 i onda treći 118:110 kao da nisu gledali istu borbu.Sudije se mogu razilaziti u +/- 2 boda ne više.Ne kažem da je Ado zasluzio 3:0,ali remi minimum.
- Kaligrafija
#768 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ja samo mislim da se Adnan vec duze vrijeme kaznjava, od kako je otisao iz najjace Njemacke promotorske kuce i osnovao svoju...! Od tad su mu kola krenula nizbrdo! Ko je pratio, zna o cemu pricam!
-
missko
#769 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Tacno tako al mu je lova sad veca i sam bira protivnike to su ga bruderi Klicke nagovorili jer i oni tako radeKaligrafija wrote:Ja samo mislim da se Adnan vec duze vrijeme kaznjava, od kako je otisao iz najjace Njemacke promotorske kuce i osnovao svoju...! Od tad su mu kola krenula nizbrdo! Ko je pratio, zna o cemu pricam!
- MOSALJOZE
#770 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
"Žao mi je što je Felix izgubio. Želim se boriti protiv njega što je prije moguće. Felix će se vratiti sigurno",Arthur Abraham
http://www.klix.ba/sport/felix-sturm-na ... /150511072
Još jedna protiv Abrahama i biće
http://www.klix.ba/sport/felix-sturm-na ... /150511072
Još jedna protiv Abrahama i biće
- hodža
#771 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
jes'..al valja zaslužiti borbu protiv Abrahama 
bojim se da će, i da dođe do iste, dobiti po nosu

bojim se da će, i da dođe do iste, dobiti po nosu
- It_is_a_Leclerc
#772 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Vrijeme je da se Adnan okani boksa i, kao i sva dijaspora, okrene lajkanju islamskih stranica na facebooku, okretanju zastave naopako i posjećivanju "Pozdrav iz dijaspore" manifestacije u organizaciji "OTV Valentino".
P.S. Ado, ubij ga. Ado, ubij ga.
- limeni
#773 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Tebi svakako smetaju dzeko, pape, salihamidzic, ibisevic, teletovic i svaki bosanski sin.It_is_a_Leclerc wrote:Vrijeme je da se Adnan okani boksa i, kao i sva dijaspora, okrene lajkanju islamskih stranica na facebooku, okretanju zastave naopako i posjećivanju "Pozdrav iz dijaspore" manifestacije u organizaciji "OTV Valentino".
catic je bio 4 puta prvak svijeta, daj bar malo postovanja prema njemu i ludih navijaca koji njega, reprezentaciju i sve bosansko prate i daju svoje pare gdje god igrali? sta si ti bolji od njih?
koja je svrha tvoga pisanja na ovom forumu?mislim ima li ista bosansko da ti valja osim fucking IZDAJICE nurkica i slicnih?
- spinel_
#774 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
ma pusti takve likove jebivjetre. ne treba obracati paznju.. ne znam koji ga q citiras
- It_is_a_Leclerc
#775 Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Ko je rekao da mi smetaju - Džeko, Salihamidžić, Ibišević, Teletović ?! Nađeš mi moj post gdje sam rekao riječ negativnu o bilo kojem od nabrojanih, i ja ti pola plate uplatim.limeni wrote:Tebi svakako smetaju dzeko, pape, salihamidzic, ibisevic, teletovic i svaki bosanski sin.It_is_a_Leclerc wrote:Vrijeme je da se Adnan okani boksa i, kao i sva dijaspora, okrene lajkanju islamskih stranica na facebooku, okretanju zastave naopako i posjećivanju "Pozdrav iz dijaspore" manifestacije u organizaciji "OTV Valentino".
catic je bio 4 puta prvak svijeta, daj bar malo postovanja prema njemu i ludih navijaca koji njega, reprezentaciju i sve bosansko prate i daju svoje pare gdje god igrali? sta si ti bolji od njih?
koja je svrha tvoga pisanja na ovom forumu?mislim ima li ista bosansko da ti valja osim fucking IZDAJICE nurkica i slicnih?
Što se Sturma tiče, momak je BIO svjetski prvak i respect za to. Ali, brate mili, znati kad je dovoljno je također osobina velikih, odnosno najvećih (sjetite se Iana Torpha, Janice Kostelić, Tine Maze...).
Ovo dalje ne bih komentirao. Tuga, brate, pa to ti je. Ovog @spinel_ pogotovo. Neću ga čak udostojiti ni prijave. Nije je vrijedan.