Gdje sam ja napisao da ja znam sta je Real radio 50ih?respo wrote:isto kao sto ti znas sta je real radio 50-ihfixer wrote: Kako ti znas sta se od njega ocekivalo? Jesi to citao novine sedamdesetih u Spaniji?
nikad ne logicnije pitanje nisam procitao u mom zivotu
La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fixer
#751 Re: Real Madrid C.F.
- respo
#752 Re: Real Madrid C.F.
@vito
da ostali su "omrsili brk" samo jednom?
a inace barsa nijednom nije bila ostecena ekipa
prva utakmica protiv intera kad ih je onaj vulkan malo zajebao al ok necemo vulkan uzimati u obzir da ne bude sad pokrenuta i ta prica pa recimo prva utakmica protiv celzija u toj godini kad se pominje taj famozni viking overbo ili kako vec
kao sto navedoh utakmicu protiv mance manco bi samo sanjao titulu na nou campu protiv bajerna da oni recimo nisu omastili brk da ne trazimo ostale utakmice mance gdje su omastili brk ili bilo kojeg drugog kluba
nemoj boga ti pricati nesto sto ne znas ili bar racionalno i objektivno ne sagledas stvari
ajde ti i fixer se malo dogovorite sami sa sobom pa cemo pricati
prva utakmica protiv intera kad ih je onaj vulkan malo zajebao al ok necemo vulkan uzimati u obzir da ne bude sad pokrenuta i ta prica pa recimo prva utakmica protiv celzija u toj godini kad se pominje taj famozni viking overbo ili kako vec
kao sto navedoh utakmicu protiv mance manco bi samo sanjao titulu na nou campu protiv bajerna da oni recimo nisu omastili brk da ne trazimo ostale utakmice mance gdje su omastili brk ili bilo kojeg drugog kluba
nemoj boga ti pricati nesto sto ne znas ili bar racionalno i objektivno ne sagledas stvari
- respo
#753 Re: Real Madrid C.F.
jao bukvalca gdje je ona palmina facafixer wrote:Gdje sam ja napisao da ja znam sta je Real radio 50ih?respo wrote:isto kao sto ti znas sta je real radio 50-ihfixer wrote: Kako ti znas sta se od njega ocekivalo? Jesi to citao novine sedamdesetih u Spaniji?
nikad ne logicnije pitanje nisam procitao u mom zivotu
-
fixer
#754 Re: Real Madrid C.F.
A 88 se pocela provoditi njegova politika i 90-91 se vec vidio rezultat?respo wrote:koliko ti imas godina al ozbiljno?
kakvo guranje tog fudbala 71-75 kad je to jos bilo u povojima imao jednog igraca koji se uklapao u taj sistem njegov zamisljeni a to je bio krojf
je li iko gurao internet 70-ih kad je bio u povojima razvitka a gledaj sta je danas internet
dovoljno ti je vidjeti recimo internet pocetkom 90-ih i danas
necu vise s tobom je sasvim nepotrebno pisati kad ne kontas uopste o cemu govorim
kad se presaberes onda pisemo
- ultima_palabra
#755 Re: Real Madrid C.F.
Jačina Barcelone tad je bila u rangu današnjeg Atletica.fixer wrote:Hvala na detaljnom objasnjenju.
Ne kazem ja da je vrhunac Rinusove karijere u Barceloni, niti da je vrhunac Joseove u Realu, ali kazem da kad prvom vrijeme provedeno u Barci nije posmatrano kao debakl, ne bi se trebalo to ciniti ni drugom.
Unai Emery je veci inovator i od Pepa i Josea. Je li bolji trener? To sto je Rinus bio inovator, ne znaci da nije bio i neko ko je znao osvajat trofeje. Osvojio je ligu 66. 67. 68. 70., 69. izgubio finale EC kojeg je osvojio godinu poslije. Nakon svega toga dolazi u Barcelonu, kad ono kapak. Mane trofeja. Zasto su ga doveli? Da inovira u Barceloni kako bi na kraju karijere mogao da osvoji individualno priznanje?
Michelsova najveća zasluga u Barceloni je što je doveo Cruyffa... dobri dani za njih su počeli sa Cruyffom kao trenerom a ne sa njim.
Emery nije ni blizu Pepa kao inovator.
- dinty2
#756 Re: Real Madrid C.F.
@fixer barcelona je barem oduvijek imala prepoznatljiv stil igre a sta to real ima ?
..izgubili se u 50-tim,,
..izgubili se u 50-tim,,
-
fixer
#757 Re: Real Madrid C.F.
I Jordan je napustio NBA kao prosjecan igrac, pa hocemo ga suditi samo po zadnjoj godini?dinty2 wrote:,,treba napraviti skalu da mozemo izmjeriti koliko gluposti @vito napise u toku dana... @fixer opet s druge strane ne moze prihvatiti cinjenicu da je mourinho aka por que napustio madrid kao prosjecan trener, gledano po broju titula, igri i onome u kakvom je stanju ostavio ekipu ancellotiju.
madrid ima pereza a barcelona crujffa, dovoljno govori,..
Ja samo kazem da su oni koji Josea mrze jedva docekali ovaj period sa manje titula. Odjednom se covjeku zaboravilo sve sto je prije napravio. Proglasava ga se haman smijesnim.
-
fixer
#758 Re: Real Madrid C.F.
Nisam ja bukvalac, nego si ti lazov. Sluzis se svime samo da ne bi morao govno pojest.respo wrote: jao bukvalca gdje je ona palmina faca
-
fixer
#759 Re: Real Madrid C.F.
A Porto inace sila od kluba? Inter je najbolji klub Italije svih vremena?ultima_palabra wrote: Jačina Barcelone tad je bila u rangu današnjeg Atletica.
Michelsova najveća zasluga u Barceloni je što je doveo Cruyffa... dobri dani za njih su počeli sa Cruyffom kao trenerom a ne sa njim.
P.S. Slobodno nekad elaboriraj nesto. Nije ovo SMS da ce ti neko naplacivati slova.
Po cemu je Pep inovator?
- DonVito
#760 Re: Real Madrid C.F.
Pa priznaj da je Barsa omrsila brk vise puta tj. kljuc osvj. kantica LP.respo wrote:@vito
Objetivno.
-
fixer
#761 Re: Real Madrid C.F.
Slazem se. Cinjenica je to.dinty2 wrote:@fixer barcelona je barem oduvijek imala prepoznatljiv stil igre a sta to real ima ?
..izgubili se u 50-tim,,
Real je imao i ima trofeje. Real je najbolji klub proslog stoljeca. Fudbal se igra zbog trofeja.
-
LSD
#762 Re: Real Madrid C.F.
de ba Fixer, uozbilji sefixer wrote:Hvala na detaljnom objasnjenju.ultima_palabra wrote: Poredbe su ti niđe veze zbog mnogo stvari... prvo onaj fudbal i ovaj sad, Barcelona tad i Madrid sad.
Drugo, Michels nije to priznanje dobio zbog vremena u Barci... Mourinho možda nekad osvoji priznanje za najbolje u istoriji ali to neće biti zbog vremena u Madridu.
Treće, poredbu praviš na Mourinhovom terenu... po trofejima. Mourinho je trophy coach, Michels je inovator... Michels je uspio zato što je inspirisao promjenu načina razmišljanja u Barceloni, makar se ista nije primila još mnogo godina. Mourinho je propao zato što nije osvojio dovoljno trofeja u Madridu.
Ne kazem ja da je vrhunac Rinusove karijere u Barceloni, niti da je vrhunac Joseove u Realu, ali kazem da kad prvom vrijeme provedeno u Barci nije posmatrano kao debakl, ne bi se trebalo to ciniti ni drugom.
Unai Emery je veci inovator i od Pepa i Josea. Je li bolji trener? To sto je Rinus bio inovator, ne znaci da nije bio i neko ko je znao osvajat trofeje. Osvojio je ligu 66. 67. 68. 70., 69. izgubio finale EC kojeg je osvojio godinu poslije. Nakon svega toga dolazi u Barcelonu, kad ono kapak. Mane trofeja. Zasto su ga doveli? Da inovira u Barceloni kako bi na kraju karijere mogao da osvoji individualno priznanje?
- respo
#763 Re: Real Madrid C.F.
pa po tome je i jenei trenercina petkovic trener nad trenerima de samp je onda po toj logici veci trener od murinja itdfixer wrote:A Porto inace sila od kluba? Inter je najbolji klub Italije svih vremena?ultima_palabra wrote: Jačina Barcelone tad je bila u rangu današnjeg Atletica.
P.S. Slobodno nekad elaboriraj nesto. Nije ovo SMS da ce ti neko naplacivati slova.
Po cemu je Pep inovator?
-
fixer
#764 Re: Real Madrid C.F.
pa po tome je i jenei trenercina petkovic trener nad trenerima de samp je onda po toj logici veci trener od murinja itd[/quote]respo wrote: A Porto inace sila od kluba? Inter je najbolji klub Italije svih vremena?
Po cemu je Pep inovator?
Ovo ne mogu desifrirat. Nepismeno do bola.
-
fixer
#765 Re: Real Madrid C.F.
Unai Emery je pronasao manu Pepovoj Barci i Joseovom Realu. U dva ili tri sedmice je pokazao kako da se igra sa tim ekipama. Od tad niti jedna niti druga ekipa nisu dobile neku ozbiljniju utakmicu. Izvini, ali meni ne treba sportsport da napise da bih znao cijeniti genijalnost Unaia. Druga je stvar sto nema ono drugo sto je potrebno za dobrog menagera.LSD wrote: de ba Fixer, uozbilji se
Last edited by fixer on 09/07/2013 18:10, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#766 Re: Real Madrid C.F.
Kad ih je trenirao Mourinho bili su finansijski i igrački najjači u svojim ligama.fixer wrote:A Porto inace sila od kluba? Inter je najbolji klub Italije svih vremena?ultima_palabra wrote: Jačina Barcelone tad je bila u rangu današnjeg Atletica.
Po cemu je Pep inovator?
Elaboriram ja, samo mi je mrsko objašnjavati stvari koje bi trebalo da su poznate i maloj djeci
-
fixer
#767 Re: Real Madrid C.F.
I Dinamo je najjaci u svojoj ligi, pa znaci li to da je LP njihova?ultima_palabra wrote: Kad ih je trenirao Mourinho bili su finansijski i igrački najjači u svojim ligama.
Elaboriram ja, samo mi je mrsko objašnjavati stvari koje bi trebalo da su poznate i maloj djeci
Covjece, portugalski tim je osvojio LP. Osvojio je i Inter, klub vjecitih luzera je postao prvak. Vidi sad Intera.
-
LSD
#768 Re: Real Madrid C.F.
Emery nikad nije pobjedio Barcu (ni kao trener Valencije, ni kao trener Spartaka, ni sad kao trener Seville i tu je izgubio jednu tekmu)....možda je jednom izvukao remi, ne drži me za rijec.fixer wrote:Unai Emery je pronasao manu Pepovoj Barci i Joseovom Realu. U dva ili tri sedmice je pokazao kako da se igra sa tim ekipama. Od tad niti jedna niti druga ekipa nisu dobile neku ozbiljniju utakmicu. Izvini, ali meni ne treba sportsport da napise da bih znao cijeniti genijalnost Unaia. Druga je stvar sto nema ono drugo sto je potrebno za dobrog menagera.LSD wrote: de ba Fixer, uozbilji se
Za Josea ne znam, ali cini mi se da ni protiv Reala nije briljirao.
I šta je to zapravo Unai Emery inovirao u fudbalu, pa da bude bolji od Pepa i Josea
Last edited by LSD on 09/07/2013 18:15, edited 1 time in total.
- respo
#769 Re: Real Madrid C.F.
Ovo ne mogu desifrirat. Nepismeno do bola.fixer wrote:pa po tome je i jenei trenercina petkovic trener nad trenerima de samp je onda po toj logici veci trener od murinja itdrespo wrote: A Porto inace sila od kluba? Inter je najbolji klub Italije svih vremena?
Po cemu je Pep inovator?
kako ide ono kad nemas argumenata fataj se za pravopis
- DonVito
#770 Re: Real Madrid C.F.
Jeli to onaj sto je primao po 6 komada od Reala sa Higuainom i Kakom za 60 min.fixer wrote:Unai Emery je pronasao manu Pepovoj Barci i Joseovom Realu. U dva ili tri sedmice je pokazao kako da se igra sa tim ekipama. Od tad niti jedna niti druga ekipa nisu dobile neku ozbiljniju utakmicu. Izvini, ali meni ne treba sportsport da napise da bih znao cijeniti genijalnost Unaia. Druga je stvar sto nema ono drugo sto je potrebno za dobrog menagera.LSD wrote: de ba Fixer, uozbilji se
-
fixer
#771 Re: Real Madrid C.F.
Nije on sa onim kadrom ni mogao, ali kad su drugi treneri kopirali ono sto je Unai zamislio, bez problema su dobili obje ekipe.LSD wrote: Emery nikad nije pobjedio Barcu (ni kao trener Valencije, ni kao trener Spartaka, ni sad kao trener Seville i tu je izgubio jednu tekmu)....možda je jednom izvukao remi, ne rži me za rijec.
Za Josea ne znam, ali cini mi se da ni protiv Reala nije briljirao.
I šta je to zapravo Unai Emery inovirao u fudbalu, pa da bude bolji od Pepa i Josea
Nisam ja rekao da je bolji, ali da je veci inovator, to moze da stoji. Unai je kita od menager za obojicu. Ali biti inovator nije dovoljno da neko bude proglasen najboljim trenerom 20. stoljeca.
-
fixer
#772 Re: Real Madrid C.F.
Covjek napise na grckom i kaze da mu necu odg.respo wrote: kako ide ono kad nemas argumenata fataj se za pravopis
-
fixer
#773 Re: Real Madrid C.F.
Gubio je on. Derali su ga, ali jednom je pronasao kako se treba igrati sa obje ekipe.DonVito wrote: Jeli to onaj sto je primao po 6 komada od Reala sa Higuainom i Kakom za 60 min.kod kuce.
-
LSD
#774 Re: Real Madrid C.F.
Možeš li reci kad je to bilo i koji tim je vodio tadfixer wrote:Gubio je on. Derali su ga, ali jednom je pronasao kako se treba igrati sa obje ekipe.DonVito wrote: Jeli to onaj sto je primao po 6 komada od Reala sa Higuainom i Kakom za 60 min.kod kuce.
- DonVito
#775 Re: Real Madrid C.F.
Unai je prodao Isca za 7 mill eura Malagi
inovator.
Pa pleskali inovatora i u Spartaku
I corava koka zrno ubode koliko je puta samo dobio plesku.Gubio je on. Derali su ga, ali jednom je pronasao kako se treba igrati sa obje ekipe.
Pa pleskali inovatora i u Spartaku