Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
maximilijana wrote:kako su ljudi dobili karte za tribinu? ja sam rezervisala paket preko kupikartu.ba(nikad vise nista preko njih) i podigla na skenderiji karte i bile su za parter (sad ce moja mater u meni mi da stoji i na koncertu i na filmu..ubit ce me)
uopste nije bilo opcija biranja...
To kako je isla prodaja niko ne zna. Ovo koliko ja znam sve koje su rezervisane su bile parter. Ja sam dobila parter i u paketima i u pojedinacnim. Isti problem s mojom mamom i mamom od decka, stajanje u onoj guzvi bi bilo katastrofa, pa sam morala ici na ovu opciju VIP ulaznice za taj neki balkon.
Izvin'te, evo penal...
Gol
Helem, i za te VIP karte sam morala zvati da rezervisem stolicu, valjda ce staviti stolice samo za one koji izricito zatraze, ne kontam bas ali jos cu jednom provjeriti da mi se ne bi desilo da one stoje, a dala sam 50 KM po karti za to...
joj sreca kod nas nije sve komplikovano..
ali kakva je to ideja parter za film? ko ono ako mozemo stajat za vrijeme koncerta mozemo i za vrijeme filma?
ali ja nisam ni upratila gdje se te tzv VIP (ko sad tribine odjednom VIP) mogu rezervisati kupiti..
nish ocito mi je stajati..e moj Balase..(kad se sjetim samo onog propalog koncerta kad ga izlevatise nasi organizatori)
Ma nisu tribine VIP, nego nekakav balkon, ja ne znam gdje i kako ce to izgledati, ali opet racunam da ce zenama 60+ biti ugodnije nego u guzvi. A tribine su isle kao i obicne ulaznice, samo su se prodavale neorganizovano, kako ko dobije.
Maybach wrote:Ljudi dragi pa nece se stajat na filmu sta vam je.Na parteru ce biti stolice
ja sam svo vrijeme mislila da ce na parteru biti stolice ali citajuci vas skontah da nece - pa hoce li biti stolice?????
Ama naravno da hoce, da nece ne bi bilo samo tako malo karata u prodaji, ko ce bolan stajati i gledati film koji traje 3 sata... Pa nisu ni oni ludi toliko
Maybach wrote:Ljudi dragi pa nece se stajat na filmu sta vam je.Na parteru ce biti stolice
ja sam svo vrijeme mislila da ce na parteru biti stolice ali citajuci vas skontah da nece - pa hoce li biti stolice?????
Pa reče da hoće
Pretpostvaljam da će biti, jer nema smisla gledati film k'o stado ovaca. Za vrijeme ozbiljnijih koncerata su postavljane stolice na parter. Film je onda neupitan.
Ama naravno da hoce, da nece ne bi bilo samo tako malo karata u prodaji, ko ce bolan stajati i gledati film koji traje 3 sata... Pa nisu ni oni ludi toliko
problem je sto ja imam samo karte za koncert za parter / i to me buni. Kontam mozda nema za film partera uopste...
Pa reče da hoće
da draga , lik kojeg citirah rece da hoce svi ostali tvrde da nece - pa nije balasevicev koncert za teenage publicum pa da skacemo dole s noge na nogu . To su ba ljudi svih generacija.
Zelena Carapa wrote:da draga , lik kojeg citirah rece da hoce svi ostali tvrde da nece - pa nije balasevicev koncert za teenage publicum pa da skacemo dole s noge na nogu . To su ba ljudi svih generacija.
Ništa ne brini, čitaju oni ovo I ako nisu planirali, sada će vršiti reorganizaciju.
eto meni biznisa..pred koncert cu da prodajem stolice
ma za koncert ce biti stajanje garant..kao i zadnji put u Zetri..
a za film po mojoj logici(koja ne mora biti logika ljudi iz Zetre ) stolice na parter i svi da uzivamo..
poslala sam mail na kupikartu.ba
od nekog "gospodina" Elvedina sam dobila tako kratak neljubazan mail..i naravno ne sa odgovorom na moje pitanje
cim su nasa posla tu nije ni cudo da nista ne fercera..
nikad vise nista necu kupiti preko kupikartu.ba..samo su mi se u**** u ceif..
uzas..e moj Balasevicu..
Jednom sam se zajeb'o sa kupikartu.ba i nikad više. Kad je krenula prodaja za Balaša nisam ni pokušavao preko njih,već fino kad je krenula slobodna prodaja prošetao do Skenderije, uzeo sve što mi je trebalo i ćao! Ni gužve, ni čekanja, ni neizvjesnosti, ni bezobrazno visoke naplate za dostavu karata..milina!
kupikartu.ba- što se mene tiče odjebaus.ba
ja sam pokusala na Skenderiji kupiti kartu za film nije bilo..kao sve rasprodato preko kupikartu.ba :S
ugl et malo mi ljudi zivce povukli.. :/ a ja ters