Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko vidim i oni su imali ugovor do kraja prosle sezone i naravno radi se o lovi, dosta love...
NFL kao vec ima ideju ako ne uspiju postici dogovor da nadju zamjenske sudije, tacnije da pregovaraju sa koledz sudijama koji su nedavno otisli u penziju i fizicki, psihicki mogu podnijeti NFL utakmicu...
15 utakmica po kolu, po 7 sudija= 105 sudija nece im biti lako
06.09.2012 02:30 New York Giants - Dallas Cowboys -:-
09.09.2012 19:00 Chicago Bears - Indianapolis Colts -:-
Cleveland Browns - Philadelphia Eagles -:-
Tennessee Titans - New England Patriots -:-
Kansas City Chiefs - Atlanta Falcons -:-
Minnesota Vikings - Jacksonville Jaguars -:-
New Orleans Saints - Washington Redskins -:-
New York Jets - Buffalo Bills -:-
Detroit Lions - St. Louis Rams -:-
Houston Texans - Miami Dolphins -:-
22:25 Green Bay Packers - San Francisco 49ers -:-
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks -:-
Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers -:-
10.09.2012 02:20 Denver Broncos - Pittsburgh Steelers -:-
11.09.2012 01:00 Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals -:-
04:15 Oakland Raiders - San Diego Chargers
Pitarrr82 wrote:Cedric Benson, Jeremy Shockey, Plaxico Burress jos uvijek bez ugovora, pa mu misha valjda ima negdje mjesta za ove veterane
Cudi me za Burressa, sigurno jedan od najboljih WR u ligi. Mislio sam da je potpisao za Giantse bilo je neke priće daće potpisati za njih.
Vidim mediji u SAD vec poceli sa Tebowom i Sanchezom. Kladim se da Sanchez nece izdrzati do week4 ili 5, nakon toga "Tebow time"
Pa ovo sto sam gledao na treninzima izgleda dosta ozbiljnije od Marka, vidim da ga i mediji u USA pogotovo oni koji se bave NFL-om hvale kako ima dosta ozbiljniji pristup zbog toga je prije svega i doveden Timi a sad kako ce to biti na terenu vidjecemo...
Mislim da ce Skelton biti startni QB kod Cardinalsa, ovaj Kolb je krampa ona zesca , josh lik u 2 godine odigrao samo 16 utakmica a evo i juce se izgleda ozljedio a kakve mu ljudi pare dadose.
Rossi07 wrote:Mislim da ce Skelton biti startni QB kod Cardinalsa, ovaj Kolb je krampa ona zesca , josh lik u 2 godine odigrao samo 16 utakmica a evo i juce se izgleda ozljedio a kakve mu ljudi pare dadose.
Nisam jos siguran o kakvoj se povredi radi ali ako je nesto teze i nemaju bas mnogo izbora...