Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
♥ Julianna ♥

#751 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ♥ Julianna ♥ »

To znači Marsy da se ukaki ko grlica :-D
Ne do Bog da mu kažeš: BU!

:kiss:
PalaSa Marsa

#752 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

sladak_ko_med wrote:
PalaSa Marsa wrote:Inace su mi sva moja dosadasnja iskustva vrlo draga i vrlo rado ih se sjetim :-D , al' ne znam jel' se vama kome desilo da kad izadjete s' osobom, osoba suti k'o zalivena, a 'pak kad nazove na telekomunikacijske aparate :D , ne mo's ga/ju usutit' od price. :roll: Sta ovo znaci? :zoka:
samopouzdanje ko u malog zeca, al se okurazi kad nisi blizu :wink:
:roll: :roll: A bio je 'nako fin na oko sto bi rekli. :-) :D Steta impulsa. Zao mi kad skontam kol'lko je samo telefona plac'o. :roll: :zoka:
HAVANA

#753 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by HAVANA »

♥ Julianna ♥ wrote: :-D

:lol:
johnny-bravo

#754 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by johnny-bravo »

Korisnicko ime wrote:Licni primjer uciteljice je uvijek najbolji primjer... :wink:

Tip se nabacuje prelijepoj zeni koja je radila kao uciteljica veronauke.
Ona nakon nekog vremena pristane da izadje sa njim. Kada su izasli tip je upita:
- Hocemo li na pice?
- Ne, hvala. Ako odem na pice, sta bih rekla svojim ucenicima na casu veronauke?
Nakon dugotrajne setnje po gradu ponudi joj cigaretu, a ona odrecito odgovori:
- O ne hvala, to nikako! Sta bih rekla svojim ucenicima na casu veronauke da me vide s cigaretom?

Sjednu na kraju u kola i na putu kuci tip ugleda motel.
Pomisli da ionako nema sta da izgubi, pa je upita:
- Hocemo li svratiti?
- U redu, odgovori ona.
Sokiran njenim pristankom tip je upita:
- Cekaj, nije mi jasno... Pa sta ces reci svojim ucenicima na casu veronauke !?
A ona hladnokrvno odgovori:

- Upravo ono sto im uvek govorim: Ne morate piti i pusiti da biste se
dobro proveli !

:D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
PalaSa Marsa

#755 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

♥ Julianna ♥ wrote:To znači Marsy da se ukaki ko grlica :-D

Moja July, :kiss: :-D

Jednom sam mu rekla da ako bude tako sljedeci put (na telefon naravno, dok je pric'o) ako ne bude pric'o na sastanku, nogara mu je. :roll: I bi nogara, nije pric'o opet. :roll:

Jesam li bila zlocasta? :zoka: :roll:

A ipak... trebala sam mu rec BU!! :-D :D
sladak_ko_med

#756 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sladak_ko_med »

PalaSa Marsa wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:To znači Marsy da se ukaki ko grlica :-D

Moja July, :kiss: :-D

Jednom sam mu rekla da ako bude tako sljedeci put (na telefon naravno, dok je pric'o) ako ne bude pric'o na sastanku, nogara mu je. :roll: I bi nogara, nije pric'o opet. :roll:

Jesam li bila zlocasta? :zoka: :roll:

A ipak... trebala sam mu rec BU!! :-D :D
pa sta je uopste radio cijelo vrijeme :-)
PalaSa Marsa

#757 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Pric'o na telefon najvise. :roll: Kad dodjemo sjest' negdje on suti i gleda u mene. Ja 'nako nesta se fol zagledam, fol i ja sutim. :-) :D I tako i prodje sjedeljka. :roll: I kuci, kad ponovo telefon zvoni. :roll: :zoka:

Aj sej BUU!! :D
Mercy

#758 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mercy »

PalaSa Marsa wrote:Pric'o na telefon najvise. :roll: Kad dodjemo sjest' negdje on suti i gleda u mene. Ja 'nako nesta se fol zagledam, fol i ja sutim. :-) :D I tako i prodje sjedeljka. :roll: I kuci, kad ponovo telefon zvoni. :roll: :zoka:

Aj sej BUU!! :D

:lol: :thumbup:
Korisnicko ime

#759 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Korisnicko ime »

PalaSa Marsa wrote:Inace su mi sva moja dosadasnja iskustva vrlo draga i vrlo rado ih se sjetim :-D , al' ne znam jel' se vama kome desilo da kad izadjete s' osobom, osoba suti k'o zalivena, a 'pak kad nazove na telekomunikacijske aparate :D , ne mo's ga/ju usutit' od price. :roll: Sta ovo znaci? :zoka:
Mozda ljudi zanijeme od pogleda na toliku ljepotu... :wink:

Btw, ja zaista nisam imao losih iskustava na prvim sastancima. Mozda sam ja old school ali ni meni nije jasno gdje nalazite ovakve opisane u ovim pricama. Moje najtraumaticnije iskustvo je bilo zadnje godine rata ali ne zbog nje (direktno), vec zbog toga sto je stanovala negdje u Buca/Boljakovom Potoku. Ja je upoznao u Opcini Novi Grad, tu radila. Dogovorili da se nadjemo kod Muftica na Alipasinom (ja na Dobrinji). Date OK ali kad sam je pratio kuci nikad stic'...cini mi se da je na vrh brda stanovala. Belaj je bio sto kad sam se vracao od nje po onom mraku nisam znao kako da se vratim kuci :mrgreen: ...gdje da predjem prugu i kako da zaobidjem one tvornice iza RTV Doma i da se dokopam bar Alipasinog. Uz to, vec poceo policijski sat i sporadicno granatiranje. Bio sam siguran da ako me ne pogodi granata da ce me ukokati neki revnosni policajac kad me primjeti kako bezumno pokusavam da nadjem prolaz kroz one kompozicije vagona i ograde onih tvornica kako bih se dokopao slobodne teritorije A faze... :D
Sto puta mi je proslo kroz glavu zar cu ovako mlad zaginuti zbog...znate vec cega...

E to je moje jedino traumaticno date iskustvo...
PalaSa Marsa

#760 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Korisnicko ime wrote:
Mozda ljudi zanijeme od pogleda na toliku ljepotu... :wink:

Btw, ja zaista nisam imao losih iskustava na prvim sastancima. Mozda sam ja old school ali ni meni nije jasno gdje nalazite ovakve opisane u ovim pricama. Moje najtraumaticnije iskustvo je bilo zadnje godine rata ali ne zbog nje (direktno), vec zbog toga sto je stanovala negdje u Buca/Boljakovom Potoku. Ja je upoznao u Opcini Novi Grad, tu radila. Dogovorili da se nadjemo kod Muftica na Alipasinom (ja na Dobrinji). Date OK ali kad sam je pratio kuci nikad stic'...cini mi se da je na vrh brda stanovala. Belaj je bio sto kad sam se vracao od nje po onom mraku nisam znao kako da se vratim kuci :mrgreen: ...gdje da predjem prugu i kako da zaobidjem one tvornice iza RTV Doma i da se dokopam bar Alipasinog. Uz to, vec poceo policijski sat i sporadicno granatiranje. Bio sam siguran da ako me ne pogodi granata da ce me ukokati neki revnosni policajac kad me primjeti kako bezumno pokusavam da nadjem prolaz kroz one kompozicije vagona i ograde onih tvornica kako bih se dokopao slobodne teritorije A faze... :D
Sto puta mi je proslo kroz glavu zar cu ovako mlad zaginuti zbog...znate vec cega...

E to je moje jedino traumaticno date iskustvo...
:thumbup: :lol: :-D Ma ovo moje nije ono iksustvo da kazem da mi je ostavilo neku traumu, nego mi je bilo cudno, a momak je izgled'o sasvim dobro i negov image i sve sto ide uz to :) , pristojan, solidan, sve cakum pakum :) . Samo mi je cudno to sto suti kad smo skupa, a na telefon.. ne znam.. :-)
Sve u svemu, fino se sjetit' onog sto je bilo i mislit' na ono sto dolazi. :-D :-D
Traktor`

#761 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

mozda nam se svima otprilike ovo desilo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zelenashica

#762 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zelenashica »

kokuz_sa wrote:
zelenashica wrote:
Ridjobrki wrote:
Halo, kakvo je ovo ponašanje i komunikacija!? I još se ljutite kad vam se opsuje učiteljica... :-) :-) :-)
sve po nama jadnim :roll:
znajul ti ucenici da ne nosas suknje na spojeve..i nemoj da zaboravis na cas doc bez odjece :mrgreen: :skoljka:
Lijepo je kad ne razlikuješ posao i privatnost....a jos ljepse kad nezgode primiš kao stvarno stanje :roll:
Averus

#763 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

@Marsy, trebala si ti tog lika fino, kad sjednete negdje u park ili kafić, nazvati na mobitel da se pošteno ispričate :D
r00t

#764 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by r00t »

Ima da razvalim slijedeci dejt obzirom da sam pomno procitao ove 33 stranice korisnog stiva.. :D haha
Vrteska

#765 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Vrteska »

Traktor` wrote:mozda nam se svima otprilike ovo desilo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa kako te bolan nije stid da se pozalis, nakon onog "hocemol' se ljubit'"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Traktor`

#766 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

Vrteska wrote:
Traktor` wrote:mozda nam se svima otprilike ovo desilo... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pa kako te bolan nije stid da se pozalis, nakon onog "hocemol' se ljubit'"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa moRe bit da su me ozgora miksali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a sto se tice onog mog posta kad sam ja ispo djubre...pa ovako to nekako ide kad su glumice upitanju..."sluzim se svacim kada treba da poentiram, volim pse, pa znam kako kucke treba da tretiram..." :D

a sad ce me zbog ove izjave odmah neko napasti kako sam ovakav i onakav...ali' sta ces...normalan sam prema normalnim, odvratan prema ostalim... :D
Averus

#767 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

eto traktore, ako ti išta znači, ja te ne osuđujem :D
Traktor`

#768 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Traktor` »

NenjiA wrote:eto traktore, ako ti išta znači, ja te ne osuđujem :D
eto sto ti je drug... :D hvala i gdje cuo i gdje ne cuo... :D nego kad se ta kafa pije?? :D
Averus

#769 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

Traktor` wrote:
NenjiA wrote:eto traktore, ako ti išta znači, ja te ne osuđujem :D
eto sto ti je drug... :D hvala i gdje cuo i gdje ne cuo... :D nego kad se ta kafa pije?? :D
detalji oko g-kafe dostupni na g-temi :lol:
a ja svakako nem'rem, spriječen sam :roll:
vjesticanametli

#770 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by vjesticanametli »

drekalica28 wrote:
zonna wrote:
todd_smith wrote:ja jos uvijek cekam drekalicu i njenu trecu pricu :oops: :skoljka: :mrgreen:
:shock: nije valjda i treci put izasla s'onim? :shock: :-?
Jel ja vama ličim na budalu? :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: samo vas citam sunce vam ..... :lol: :lol: :lol: niste normalni :thumbup:
Ridjobrki

#771 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

r00t wrote:Ima da razvalim slijedeci dejt obzirom da sam pomno procitao ove 33 stranice korisnog stiva.. :D haha
Ako se sad ne budeš ljubio u usta ne'š nikad. :D :D :D
djes_ba

#772 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djes_ba »

da se vrnemo na temu malo
prije nekih ..... godina izadjem u pub sa djevojkom kojom msam upoznao noc ranije
tu noc mi se ucinila ok ali ...
i cim smo se nasli na kafi pocelo je "veselo"
prvo je ..ebela jevrejima sve po spisku onda je pocela pricati kako nista ne koristi jevrejsko u kuci
pa je slijedilo jedno pola sata nabranja proizvoda koje netreba koristiti jer sve jevreji drze od ariela pa do......
i da ni ja to isto nesmijem koristiti jer podrzavam tim borbu protiv palestine
da bi na kraju vrhunac bio kad sam krenuo platiti
izvadila je pare za ono sto je ona popila ali ja nisam dao da placa,uvjeka ja placam :D
i onda se pocela derati u kaficu jesi ti dobar zasto da ti placas
da ja izgubim MOJE ZENSKO DOSTOJANSTVO zbog soka nepada mi napamet
i kad se malo smirila predlozio sam kompromis da ostavi pare na stolu a da cu ipak ja sve platiti a njen dio neka smatra kako napojnicu konobaru i svi zadovoljni
naravno da je rekla da joj nepada napamet da mu daje pare i uzela i stavila u torbu
naravno da vise nikad nismo izasli skupa :D :D :D
medaaa

#773 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by medaaa »

Ridjobrki wrote:
r00t wrote:Ima da razvalim slijedeci dejt obzirom da sam pomno procitao ove 33 stranice korisnog stiva.. :D haha
Ako se sad ne budeš ljubio u usta ne'š nikad. :D :D :D
:lol: :lol:
stachu

#774 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Cecilija

#775 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cecilija »

Priča prva.

Ljeto prije nekoliko godina, akteri ja i jedan plavokosi drot s Alipašinog, umiljatog, dječjeg lica, fine priče, friško izašo sa Vraca, čini mi se. Odemo u Kolobara han, sve regularno, baš bila neka neutralna, bezeze priča. Helem nejse inspiracije za razgovor brzo nestalo, napolju je još dan iako je oko 8, sjedamo mi u autu na Marijin Dvoru da se nekako po službenoj dužnosti malo zafatamo (tada sam još uvijek pazila da mi se date ne naljuti, sva sam bila u nekom diplomatskom điru, hajd to je očekivano)....Hemija:0, osjetim ja da nije to to, poče on onako kroz žvaljenje da me fali ("pojma nemaš kakvo tijelo imaš, cura kad ima sise nema guzu, kad ima guzu nema sise, nikad da se sastavi, a ti,mhjahhhhhhhh, i tako neki neartikulisani zvuci). Da bi na kraju počeo laaaagano da povlači moju glavu prema međunožju uz superuberfakersko pitanje s nijansom finoće "Hoćeš li možda nešto da MU šapneš ?". Više se ne sjećam šta sam rekla, nešto sam iskulirala, sjećam se da smo se rastali na Skenderiji, dogovorili date za narednu sedmicu....ispod oka sam mu pogledala u hiperrazočaranu facu u autiću. Ogadio mi je taj tip policajce, nakon njega sam odmah zapikirala jednog hadžiju što je u Zenici gulio :x
Post Reply