Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
gomilego
#751 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
stim da pricate o skupljanju po trgovima,
kakvo je stanje sa francuskim ultra i hool grupama? nevjerujem da ce oni bas mirno gledat kako se mi *urcimo usred pariza?
imal ko kavih informacija po tom pitanju?
neko od ovih lokalnih. kakva je situacija bila kad su druge repke gostovale?
kakvo je stanje sa francuskim ultra i hool grupama? nevjerujem da ce oni bas mirno gledat kako se mi *urcimo usred pariza?
-
zlajapravaraja
#752 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
gomilego wrote:stim da pricate o skupljanju po trgovima,
Nemoj bezze plasit narod ba
Ima PSG nesto, ali njima je klub prioritet i ne vjerujem da ce bilo sta pokusati. Bice totalno podredjeni taj dan, a Francuzi su takodjer poznati kao veoma kulturan i nenaprasan narod
Uostalom, nikada nisam cuo da je doslo do nereda u Parizu na medjunarodnim utakmicama. Stoga, bez brige sto se toga tice.
A sto se tice imigranata kojih se neki takodjer boje, odgovorno tvrdim da cemo im biti simpaticniji od francuskih navijaca. Ovima bukvalno puca ona stvar za Francuskom i reprezentacijom
-
mostarurscu
#753 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:Slazem semostarurscu wrote:i ja bi to radje , po onoj slici mi ono djeluje nekako pusto, a i ti si napisao da je predgradje ...hoću bolan onaj ćeif kad Francuzi zabezeknuto bleje u nas ...specifikacija wrote:
Mi se planiramo prvo sastati na platou ispred Louvra, a sto se tice unosenja fotoaparata, kamerica, i sl. zaista nema nikakvih pb!, to je rahatluk ...
ja vec vidim sliku, nas oko 2 do 3 hiljade, zbunjeni stranci nas ocarano gledaju, dok Francuzi zabrinuto masu glavama
Uglavnom, vecina navijaca praktikuje te navijacke setnje po centru grada, a na nama je da ostavimo najjaci utisak
A poprilicno sam siguran da ce mostarscu sve to ovjekovjeciti svojom novom kamericom i fotoaparaticem od 14,1 megapixela
kako bolan znaš ...
bit ce upravo tako kako si naveo ...ima da nas pamte kao Belgija i Brisel...
-
mostarurscu
#754 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
znači ponijet viška dresova da pojačamo redove i pokažemo svijetu da Uglješe žive i u evropskoj BIH...zlajapravaraja wrote:gomilego wrote:stim da pricate o skupljanju po trgovima,
Nemoj bezze plasit narod ba![]()
Ima PSG nesto, ali njima je klub prioritet i ne vjerujem da ce bilo sta pokusati. Bice totalno podredjeni taj dan, a Francuzi su takodjer poznati kao veoma kulturan i nenaprasan narod![]()
Uostalom, nikada nisam cuo da je doslo do nereda u Parizu na medjunarodnim utakmicama. Stoga, bez brige sto se toga tice.
A sto se tice imigranata kojih se neki takodjer boje, odgovorno tvrdim da cemo im biti simpaticniji od francuskih navijaca. Ovima bukvalno puca ona stvar za Francuskom i reprezentacijom
- azrica87
#755 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
tako i trebaspecifikacija wrote:@ azrice osamdeset i sedamsve nas je vise i vise
- vozač
#756 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
kupio sam u zenici prije tekme sa portugalom super šal za cenera, izgleda kao da je dupli, kao da su dvije strane šala prišivene jedna na drugu, pravo je moćan, nigdje u sarajevu ne mogu naći nešto slično, a i ove krpe po čaršiji su 15-20 km kod ovih naših lopova
zna li iko gdje se može naći kvalitetnih šalova, ali provjereno, molim vas
-
jale
#757 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja znam da ima jeftinih (u skladu s tim je i kvalitet) u Penny plusu!! 4 KM ako se ne varam. I za te pare su sasvim Ok. Imam jedan primjerak.vozač wrote:kupio sam u zenici prije tekme sa portugalom super šal za cenera, izgleda kao da je dupli, kao da su dvije strane šala prišivene jedna na drugu, pravo je moćan, nigdje u sarajevu ne mogu naći nešto slično, a i ove krpe po čaršiji su 15-20 km kod ovih naših lopova
- vozač
#758 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
penny plus, jel to ono u velešićima, građevinski materijal i sličnojale wrote:Ja znam da ima jeftinih (u skladu s tim je i kvalitet) u Penny plusu!! 4 KM ako se ne varam. I za te pare su sasvim Ok. Imam jedan primjerak.vozač wrote:kupio sam u zenici prije tekme sa portugalom super šal za cenera, izgleda kao da je dupli, kao da su dvije strane šala prišivene jedna na drugu, pravo je moćan, nigdje u sarajevu ne mogu naći nešto slično, a i ove krpe po čaršiji su 15-20 km kod ovih naših lopova
- Edin H.
#759 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Da li dobijes dzak cimenta uz sal?vozač wrote:penny plus, jel to ono u velešićima, građevinski materijal i sličnojale wrote:Ja znam da ima jeftinih (u skladu s tim je i kvalitet) u Penny plusu!! 4 KM ako se ne varam. I za te pare su sasvim Ok. Imam jedan primjerak.vozač wrote:kupio sam u zenici prije tekme sa portugalom super šal za cenera, izgleda kao da je dupli, kao da su dvije strane šala prišivene jedna na drugu, pravo je moćan, nigdje u sarajevu ne mogu naći nešto slično, a i ove krpe po čaršiji su 15-20 km kod ovih naših lopova
- tazmaniaBAN4
-
zonbirile
#761 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
ne kontam kako plastičar može biti doktor repke 
-
armin-sa
#762 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
specifikacija wrote:Pored toliko fascinantnih trgova u ovome gradu izabrali su predgradje, samo zato sto je nedaleko od stadiona?! Ovdje su mnogi isticali da Trg Concorde izgleda predobro za sastanak, te da mozemo prosetati do Jelisejskih polja, sto mi se cini kao vrlo dobra zamisaolady____ wrote:ne znam jel neko prije postavio...
http://www.bhfanaticos.com/index.php/en ... 8.facebookJa predlazem, bar za one koji zele, da se nadjemo na platou muzeja Louvre u poslijepodnevnim casovima. Podvlacim da je muzej zatvoren utorkom, te da niko od turista nece biti prisutan na vec pomenutom mjestu. Nakon okupljanja, prolazimo kroz malu Trijumfalnu kapiju
To ima posebnu simboliku, te nastavljamo kroz park do trga Concorde, s kojeg nastavljamo put ka Jelisejskim poljima! Nakon te setnjice koja je duga nesto vise od 3 km, mozemo, ko zeli, nastaviti put prema BHF predlozenom mjestu sastanka, i nastaviti druzenje sa nasim navijacima! Sta mislite?
super ideja..ja sam isto za
-
armin-sa
#763 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio
Metro : Linija 1 i 7, stanica Musee du Louvre /doci pred piramidu/
lady usvojeno!!
-
armin-sa
#764 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Mi dolazimo u nedelju popodne imamo dovoljno vremena..specifikacija wrote:Vjerujem da ce biti predivno, a ti ces do utakmice imati dovoljno vremena da upoznas sve sto nudi ovaj gradocaj wrote:Ima Louvre da gori!!!![]()
![]()
Ja sam u Parizu vec od petka,tako da cu vjerovatno pohvatati sva vaznije mjesta u Parizu i njihov gradski prevoz.
Vec vidim da cu u razgledavanju Pariza na svakom drugom cosku cuti nas jezik...![]()
Evo gledam agenciju centrotrans,vec prodata 2 aviona i jos se organizuju nova 2 carter leta!Mogu onda misliti koliko ce buseva krenuti prema gradu svjetlosti!
Bice ludoooo i nezaboravnoooo!!
-
specifikacija
#765 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
@armin-sa
Naravno da imate
, samo forumasica Ocaj ce progovoriti francuski do nedelje 
Naravno da imate
-
manchester
#766 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
lady____ wrote:s obzirom da ima zainteresovanih za ovo sto je sprecifikacija predlozio, sta mislite da se nadjemo u 13 h druzimo se tu do 14 h i onda krenemo ovom rutom sto je on predlozio
Metro : Linija 1 i 7, stanica Musee du Louvre /doci pred piramidu/
I autobus od 30 mostaraca podrzaje ovu ideju,vidimo se na trgu!!
Kad se vec dolazi u Paris onda da ga i vidimo a i da nas vidi cijela Francuska......NAD NAMA IMA NEBO DA GORI!!!
- ReD aka Socijalista
#767 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
He da povedemo Semira Osmanagica?

- star(i)mo
#768 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Znaci "napadamo" piramidu, pa na Concorde i onda pravac sjever.
'ta ce Semir?
'ta ce Semir?
-
armin-sa
#769 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
de majke ti ne prepadaj raju..gomilego wrote:stim da pricate o skupljanju po trgovima,
nas je 50 bilo u Bukurestu u centru pa nam niko ni prisao nije a nesto su nam pretili da ce nas cekat i kruzile price
da nas traze po gradu..
nije bas tako jednostavno napasti grupu a kamoli od par hiljada ljudi jos ako su koliko toliko slozni
trebamo se okupiti kao u Lisabonu i dat svima do znanja da nas dosta ima koji vole Bosnu!!
-
armin-sa
#770 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
trebamo dogovoriti jedan zajednicki sastanak u pon. ispod ajfelovog tornjaspecifikacija wrote:@armin-sa
Naravno da imate, samo forumasica Ocaj ce progovoriti francuski do nedelje
-
lady____
#771 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
evo da se i ja oglasim i da kazem da je ovaj prijedlog vecinom zasluga specifikacije, uz moju malu podrsku
naravno, on je odgovoran za detalje, posto je to ipak njegov teren...
drago mi je sto ima raje kojima se svidja ova ideja i s obzirom da je sve vec receno ja cu jos samo da dodam vidimo se tamo!!
..i da vam otkrijem malu tajnu..sa njim nije nimalo lako pregovarat, zato ljudi moji dobro pazite
da mi je bio samo malo blize, ne bi se sigurno dobro zavrsilo
drago mi je sto ima raje kojima se svidja ova ideja i s obzirom da je sve vec receno ja cu jos samo da dodam vidimo se tamo!!
..i da vam otkrijem malu tajnu..sa njim nije nimalo lako pregovarat, zato ljudi moji dobro pazite
da mi je bio samo malo blize, ne bi se sigurno dobro zavrsilo
- BHF_Manijak
#772 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Dobro rce Libero...Kontajte ba kako ce te poderati grla i dlanove, to je ono sto ce nam najvise trebati na stadionu, bezkompromisna podrska, jebo sve ostalo, grmite ba, ludnicu napravite, nek se sjebu Francuzi, manite se slikanja, reportaza, ovog onog, samo grla i dlanovi ba!
-
specifikacija
#773 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Upravostar(i)mo wrote:Znaci "napadamo" piramidu, pa na Concorde i onda pravac sjever.![]()
'ta ce Semir?
-
specifikacija
#774 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Po tom pitanju su krajnje korektni, i stavise, bicemo im simpaticniarmin-sa wrote:de majke ti ne prepadaj raju..gomilego wrote:stim da pricate o skupljanju po trgovima,
nas je 50 bilo u Bukurestu u centru pa nam niko ni prisao nije a nesto su nam pretili da ce nas cekat i kruzile price
da nas traze po gradu..
nije bas tako jednostavno napasti grupu a kamoli od par hiljada ljudi jos ako su koliko toliko slozni
trebamo se okupiti kao u Lisabonu i dat svima do znanja da nas dosta ima koji vole Bosnu!!
-
specifikacija
#775 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)
Obavezno, pa tu zelju je istakla i azrica87, pa se mozemo blagovremeno dogovoritiarmin-sa wrote:trebamo dogovoriti jedan zajednicki sastanak u pon. ispod ajfelovog tornjaspecifikacija wrote:@armin-sa
Naravno da imate, samo forumasica Ocaj ce progovoriti francuski do nedelje