Samo ću te pitati s koje strane ovo komentarišeš, sa uobičajene bosanske strane (pametovanje o svemu) ili ipak imaš malo pojma o košarci. Da malo pratiš dalje od kladioničarskih rezultata razvoj ekipa općenito u zadnjih deset godina, sigurno bi ti bilo jasno o čemu govorim. Ovo što se nama događa (mislim na ambijent u kojem mi njegujemo košarku i iz nje se rađaju igrači) može se i poistovjetiti sa FO. Rekao sam također da ima i trenerskog masla, ali da nisi možda kontao da možemo i uzeti prvenstvo sa ovakvom ekipom??? Mi nemamo ekipu, čak je i čudo da smo se i kvalifikovali na prvenstvo.
Opet kažem, ne osuđujem ih ali nemamo nažalost izbora, a najmanje što možemo uraditi jeste navijati za našu državnu selekciju kakva god da je. Naprijed momci[/quote]
Aha,ti znači pratiš razvoj Finske košarke u zadnjih 10 godina
A dobro gdje sam ja to spominjao Finsku i da su bolji od nas. Ja sam se bavio košarkom i neke od tih ljudi i znam ili sam imao prilike igrati sa njima. Nažalost nemamo kvalitet, a mi ne možemo živjeti na staroj slavi pa nažalost nekad moraš i gubiti, što je sa ovakvom ekipom izvjesno.
A za taj fudbal bi ti imao šta reći, ali nije tema fudbal