30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ridjobrki

#751 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Ridjobrki »

Marsy otkako je u penziji ima malo više vremena pa dođe pripomoći. :razz:
PalaSa Marsa

#752 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by PalaSa Marsa »

A sta cu kad se gubite k'o kljucevi od auta. :D
hana_montana

#753 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hana_montana »

ja se pogubim al se brzo nadjem...zasad :D
idealnolosa

#754 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by idealnolosa »

A sta kada ti se svidjaju sve pogresni,oni koji te nece?
crven_barjak

#755 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

idealnolosa wrote:A sta kada ti se svidjaju sve pogresni,oni koji te nece?
Nikad se nemoj predati IdealnoDOBRA!!

Iskoristi sve zenske atribute, napadaj ciljano i grizi zubima ako treba...na ciljana mjesta:)

Uspjeh zagarantovan!
idealnolosa

#756 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by idealnolosa »

crven_barjak wrote:

Iskoristi sve zenske atribute, napadaj ciljano i grizi zubima ako treba...na ciljana mjesta:)

Uspjeh zagarantovan!
E kad bi samo bila takva......
crven_barjak

#757 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

idealnolosa wrote:
crven_barjak wrote:

Uspjeh zagarantovan!
E kad bi samo bila takva......
CIlj opravdava sredstva, improvizacija i adaptacija prevazilaze svaku prepreku, IdealnoDOBRA!

Ne daj se sputati okovima vlastitog ega, pogresnih principa i teskih predrasuda drustva. Zamisli se kao stara baka, kako se lagano ljuljas i uzdises za starim danima...lik po lik propustenih prilika...ne daj se godinama:)

Pazljivo biraj i onda u napad...ako on nema testise, inspirisi ga vlastitim primjerom volje i odlucnosti:).

Budi Helena Trojanska pozude i ljubavi:)

(joo lozinone:)!)
bijela

#758 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by bijela »

crven_barjak wrote: (joo lozinone:)!)
nemoj ba to pisati. taman te bude fora čitati i onda na kraju ubrljaš realnošću 8-)
crven_barjak

#759 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

bijela wrote:
nemoj ba to pisati. taman te bude fora čitati i onda na kraju ubrljaš realnošću 8-)
Ma moram Bijela,

shvate me preozbiljno pa se onda ljute, kud' ces veceg belaja nego kad dobijes negativne vibracije od intelegentnih zena:). Izvrnes zglob na svakom koraku:).
Sad sam skontao da je najbolje napisati post od srca, i onda po vrelom kolacu od visanja posuti hladnu vodu...niko se ne ljuti:):)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#760 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ladyblue18 »

I sta bi sa ovom temom na kraju, zrelo za kljuca jelda?
pustopoljina

#761 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

ladyblue18 wrote:I sta bi sa ovom temom na kraju, zrelo za kljuca jelda?
kad vec pitas :skoljka:
nemoj...ovo je tema sa velikim PP potencijalom.
zaradi koji sevap :lol:
FreeSol

#762 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by FreeSol »

zakljucaj, pusti sevap :lol:
Ljuska_u_BaklaFi

#763 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Sevapi se zaradjuju za svaki koristan posao, a kljuc je ovdje vishe nego koristan :D
♥ Julianna ♥

#764 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

crven_barjak wrote:
bijela wrote:
Ma moram Bijela,

shvate me preozbiljno pa se onda ljute, kud' ces veceg belaja nego kad dobijes negativne vibracije od intelegentnih zena:). Izvrnes zglob na svakom koraku:).
Sad sam skontao da je najbolje napisati post od srca, i onda po vrelom kolacu od visanja posuti hladnu vodu...niko se ne ljuti:):)
Predosjećam da mi se suptilno sugerira da sam "progutala metlu" il ne d'o Bog da mi se metla (fig.) nalazi negdje drugo :-D
I isto tako predosjećam da se Romeo na dalekom kontinentu malo raspekmezio :-D
crven_barjak

#765 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

O ti koju su opjevali dva vijeka unaprijed, kojoj su zvijezde skladale uspavanke I kojoj je Merlin poklonio kljuc srca vrlih junaka,

Ma ni najmanje ne pomislih na metlu, moja blistava vilo, vec na onu gordu stijenu, sto odoljeva naletima guerra I plimi zapjenjelih morskih talasa, sto je spomenuh I rijetko nadahnuto opisah u jednom od ranih post ova;););).
Ne da Sam se raspekmezio, vec Sam klonuo junackim Dijon, sve he utihnulo u meni...no ostao je postojan Mac!
On ne silazi sa puta slave gdje mu se klone sretne muze na koje je bjesomucno zamahivao I pogadjao!

On mi je dao utjehu da me moje nimfe vjerno cekaju u prostranstvima uzitka I beskompromisne podatnosti zovu muzjaka...sad zavijam kao izgladnjeli vuk pred tako ocekivanim plijenom...a cekati se mora jos nedjelja dosta, dok se iz nepreglednih valet planinskih masiva I dubokih kanjona sloma drevnih civilizacija ne ugleda svijetlo slobode duha pohotnog lava, I carstvo nesputanog maca, tamo gdje nimfe lijeno I puteno cekaju;).

More Sam dati oduska sebi;) I da Sam te nasmijao znam;) a to je nagrada za borbu SA strasnim spellcheck-om minijaturnih dosage tehnologije..I test za nerve u strpljivog viteza;).

Ti imas pravo I da se ljutis I da bjezis I da se skrivas;), jer znam da se smijes iako tvoj dar I tvije stvaralastvo tako cesto pada u melankonije sjenu, a tu talcum andjelu mjesto nije;).
Da ti je odlediti srce, sto jednom rece jedna pasionirana sljedbenica Kabale, nikad se rastavili nebi;).

Naklon I pogled put tvojih stopala jer dalje od toga zasluzio nisam;)

(pa zar me svaka majka za zeta obje kceri ne bi uzela...zivio serijat;))
crven_barjak

#766 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

kiki-miki wrote:Evo nama novog Šekspira :oops:
Ovo je obracun dva britka pera, slatka djevo,ukjuci se ili si konkretno za dvoboj;)...biraj oruzje, golim rukama ili..ja macem a ti stitom;)?
crven_barjak

#767 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Bog dragi je vitezu podario snagu medveda, brzinu leoparda I samopouzdanja lava...

A visprenoj sireni um I prepredenost zmije I lisice I Afroditin lik, Helenino tijelo I zavodljivost Eve...

Iskoristi prirodni stit, primi udarac maca I zarobi ga;). Taktika koja je srusila carstva I dinastije!
Dialer

#768 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Dialer »

Onda imas problema bas...
♥ Julianna ♥

#769 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

crven_barjak wrote:O ti koju su opjevali dva vijeka unaprijed, kojoj su zvijezde skladale uspavanke I kojoj je Merlin poklonio kljuc srca vrlih junaka,

Ma ni najmanje ne pomislih na metlu, moja blistava vilo, vec na onu gordu stijenu, sto odoljeva naletima guerra I plimi zapjenjelih morskih talasa, sto je spomenuh I rijetko nadahnuto opisah u jednom od ranih post ova;););).
Ne da Sam se raspekmezio, vec Sam klonuo junackim Dijon, sve he utihnulo u meni...no ostao je postojan Mac!
On ne silazi sa puta slave gdje mu se klone sretne muze na koje je bjesomucno zamahivao I pogadjao!

On mi je dao utjehu da me moje nimfe vjerno cekaju u prostranstvima uzitka I beskompromisne podatnosti zovu muzjaka...sad zavijam kao izgladnjeli vuk pred tako ocekivanim plijenom...a cekati se mora jos nedjelja dosta, dok se iz nepreglednih valet planinskih masiva I dubokih kanjona sloma drevnih civilizacija ne ugleda svijetlo slobode duha pohotnog lava, I carstvo nesputanog maca, tamo gdje nimfe lijeno I puteno cekaju;).

More Sam dati oduska sebi;) I da Sam te nasmijao znam;) a to je nagrada za borbu SA strasnim spellcheck-om minijaturnih dosage tehnologije..I test za nerve u strpljivog viteza;).

Ti imas pravo I da se ljutis I da bjezis I da se skrivas;), jer znam da se smijes iako tvoj dar I tvije stvaralastvo tako cesto pada u melankonije sjenu, a tu talcum andjelu mjesto nije;).
Da ti je odlediti srce, sto jednom rece jedna pasionirana sljedbenica Kabale, nikad se rastavili nebi;).

Naklon I pogled put tvojih stopala jer dalje od toga zasluzio nisam;)

(pa zar me svaka majka za zeta obje kceri ne bi uzela...zivio serijat;))

Viteže Svjetlosti, ti s kojim dijelim isto nebo, ti gledaš u Sunce sad, a ja u Mjesec još koji pa tren, ti kojeg prate krijesnice na paletama činova, čiji osmijeh pada na ramena kao mirisni polen.Tvoj spellcheck u pravu si, nasmijao me je više nego što je dopušteno. Ja se bojim bilo šta više reći da ne ugasim magiju, da ne uplašim krijesnice.
crven_barjak

#770 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Ratnik Svjetlosti, sad u sluzbi Sumraka I Tame, prirucnika nema, jer je cija Pablo bio na odmoru od sjete SA nekom mladom muzom, dok je Gabriel pohodio vatrom poharane nizije I vijence.

Neka Princeza Ljubavi ne razmislja o svojoj prozi...pusti neka pero klizi preko papira od tecnih kristala..ukloni brane I prepusti se slobodi trenutka..gdje je tvoj lik iz snova?
fidoremilienko

#771 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by fidoremilienko »

crveni, samo deri :D
crven_barjak

#772 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

fidoremilienko wrote:crveni, samo deri :D
Hvala Fjodore, izgiboh Ali se ne dam..d'o poslijednjeg zamaha...dal perm dal macem, vrijeme ce pokazati;)
fidoremilienko

#773 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by fidoremilienko »

crven_barjak wrote:
fidoremilienko wrote:crveni, samo deri :D
Hvala Fjodore, izgiboh Ali se ne dam..d'o poslijednjeg zamaha...dal perm dal macem, vrijeme ce pokazati;)
;) :D
Neka zasad bude pero, a kasnije mač! 8-)
♥ Julianna ♥

#774 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

Život crta kružnice, a moja se mili moj, pretvorila u bunar.
Zaželiću ti sad ugodan dan na Drevnoj Planini gdje je uvijek izlazak Sunca, dok god njome korača tvoj čvrsti korak.
A ja ću se ovdje morati povući u svoje odaje, za sad...babo će me prebit' :-D
crven_barjak

#775 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

♥ Julianna ♥ wrote:Život crta kružnice, a moja se mili moj, pretvorila u bunar.
Zaželiću ti sad ugodan dan na Drevnoj Planini gdje je uvijek izlazak Sunca, dok god njome korača tvoj čvrsti korak.
A ja ću se ovdje morati povući u svoje odaje, za sad...babo će me prebit' :-D
Taj sestar, predivna Vilo, u obrnut smjer vortex-a, UNDO bez prestanka I bez pogleda u dno, I gle, krugova nema kao da ih nije ni bilo;).

Lijepo spavaj, sklonio BiH ti kosu SA lica da Sam negdje tu, Ali ne uspjeh ti se pribliziti...zapeo Mac!

Samo da te nasmijem;), don't panic!
Locked