30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#751 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Marsy otkako je u penziji ima malo više vremena pa dođe pripomoći. 
-
PalaSa Marsa
#752 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
A sta cu kad se gubite k'o kljucevi od auta. 
- hana_montana
#753 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
ja se pogubim al se brzo nadjem...zasad 
- idealnolosa
#754 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
A sta kada ti se svidjaju sve pogresni,oni koji te nece?
- crven_barjak
#755 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Nikad se nemoj predati IdealnoDOBRA!!idealnolosa wrote:A sta kada ti se svidjaju sve pogresni,oni koji te nece?
Iskoristi sve zenske atribute, napadaj ciljano i grizi zubima ako treba...na ciljana mjesta:)
Uspjeh zagarantovan!
- idealnolosa
#756 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
E kad bi samo bila takva......crven_barjak wrote:Nikad se nemoj predati IdealnoDOBRA!!idealnolosa wrote:A sta kada ti se svidjaju sve pogresni,oni koji te nece?
Iskoristi sve zenske atribute, napadaj ciljano i grizi zubima ako treba...na ciljana mjesta:)
Uspjeh zagarantovan!
- crven_barjak
#757 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
CIlj opravdava sredstva, improvizacija i adaptacija prevazilaze svaku prepreku, IdealnoDOBRA!idealnolosa wrote:E kad bi samo bila takva......crven_barjak wrote:Nikad se nemoj predati IdealnoDOBRA!!idealnolosa wrote:A sta kada ti se svidjaju sve pogresni,oni koji te nece?
Uspjeh zagarantovan!
Ne daj se sputati okovima vlastitog ega, pogresnih principa i teskih predrasuda drustva. Zamisli se kao stara baka, kako se lagano ljuljas i uzdises za starim danima...lik po lik propustenih prilika...ne daj se godinama:)
Pazljivo biraj i onda u napad...ako on nema testise, inspirisi ga vlastitim primjerom volje i odlucnosti:).
Budi Helena Trojanska pozude i ljubavi:)
(joo lozinone:)!)
- bijela
#758 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
nemoj ba to pisati. taman te bude fora čitati i onda na kraju ubrljaš realnošćucrven_barjak wrote: (joo lozinone:)!)
- crven_barjak
#759 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ma moram Bijela,bijela wrote:nemoj ba to pisati. taman te bude fora čitati i onda na kraju ubrljaš realnošćucrven_barjak wrote: (joo lozinone:)!)
shvate me preozbiljno pa se onda ljute, kud' ces veceg belaja nego kad dobijes negativne vibracije od intelegentnih zena:). Izvrnes zglob na svakom koraku:).
Sad sam skontao da je najbolje napisati post od srca, i onda po vrelom kolacu od visanja posuti hladnu vodu...niko se ne ljuti:):)
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#760 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
I sta bi sa ovom temom na kraju, zrelo za kljuca jelda?
- pustopoljina
#761 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
kad vec pitasladyblue18 wrote:I sta bi sa ovom temom na kraju, zrelo za kljuca jelda?
nemoj...ovo je tema sa velikim PP potencijalom.
zaradi koji sevap
- FreeSol
#762 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
zakljucaj, pusti sevap 
- Ljuska_u_BaklaFi
#763 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Sevapi se zaradjuju za svaki koristan posao, a kljuc je ovdje vishe nego koristan 
-
♥ Julianna ♥
#764 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Predosjećam da mi se suptilno sugerira da sam "progutala metlu" il ne d'o Bog da mi se metla (fig.) nalazi negdje drugocrven_barjak wrote:Ma moram Bijela,bijela wrote:nemoj ba to pisati. taman te bude fora čitati i onda na kraju ubrljaš realnošćucrven_barjak wrote: (joo lozinone:)!)
shvate me preozbiljno pa se onda ljute, kud' ces veceg belaja nego kad dobijes negativne vibracije od intelegentnih zena:). Izvrnes zglob na svakom koraku:).
Sad sam skontao da je najbolje napisati post od srca, i onda po vrelom kolacu od visanja posuti hladnu vodu...niko se ne ljuti:):)
I isto tako predosjećam da se Romeo na dalekom kontinentu malo raspekmezio
- crven_barjak
#765 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
O ti koju su opjevali dva vijeka unaprijed, kojoj su zvijezde skladale uspavanke I kojoj je Merlin poklonio kljuc srca vrlih junaka,
Ma ni najmanje ne pomislih na metlu, moja blistava vilo, vec na onu gordu stijenu, sto odoljeva naletima guerra I plimi zapjenjelih morskih talasa, sto je spomenuh I rijetko nadahnuto opisah u jednom od ranih post ova;););).
Ne da Sam se raspekmezio, vec Sam klonuo junackim Dijon, sve he utihnulo u meni...no ostao je postojan Mac!
On ne silazi sa puta slave gdje mu se klone sretne muze na koje je bjesomucno zamahivao I pogadjao!
On mi je dao utjehu da me moje nimfe vjerno cekaju u prostranstvima uzitka I beskompromisne podatnosti zovu muzjaka...sad zavijam kao izgladnjeli vuk pred tako ocekivanim plijenom...a cekati se mora jos nedjelja dosta, dok se iz nepreglednih valet planinskih masiva I dubokih kanjona sloma drevnih civilizacija ne ugleda svijetlo slobode duha pohotnog lava, I carstvo nesputanog maca, tamo gdje nimfe lijeno I puteno cekaju;).
More Sam dati oduska sebi;) I da Sam te nasmijao znam;) a to je nagrada za borbu SA strasnim spellcheck-om minijaturnih dosage tehnologije..I test za nerve u strpljivog viteza;).
Ti imas pravo I da se ljutis I da bjezis I da se skrivas;), jer znam da se smijes iako tvoj dar I tvije stvaralastvo tako cesto pada u melankonije sjenu, a tu talcum andjelu mjesto nije;).
Da ti je odlediti srce, sto jednom rece jedna pasionirana sljedbenica Kabale, nikad se rastavili nebi;).
Naklon I pogled put tvojih stopala jer dalje od toga zasluzio nisam;)
(pa zar me svaka majka za zeta obje kceri ne bi uzela...zivio serijat;))
Ma ni najmanje ne pomislih na metlu, moja blistava vilo, vec na onu gordu stijenu, sto odoljeva naletima guerra I plimi zapjenjelih morskih talasa, sto je spomenuh I rijetko nadahnuto opisah u jednom od ranih post ova;););).
Ne da Sam se raspekmezio, vec Sam klonuo junackim Dijon, sve he utihnulo u meni...no ostao je postojan Mac!
On ne silazi sa puta slave gdje mu se klone sretne muze na koje je bjesomucno zamahivao I pogadjao!
On mi je dao utjehu da me moje nimfe vjerno cekaju u prostranstvima uzitka I beskompromisne podatnosti zovu muzjaka...sad zavijam kao izgladnjeli vuk pred tako ocekivanim plijenom...a cekati se mora jos nedjelja dosta, dok se iz nepreglednih valet planinskih masiva I dubokih kanjona sloma drevnih civilizacija ne ugleda svijetlo slobode duha pohotnog lava, I carstvo nesputanog maca, tamo gdje nimfe lijeno I puteno cekaju;).
More Sam dati oduska sebi;) I da Sam te nasmijao znam;) a to je nagrada za borbu SA strasnim spellcheck-om minijaturnih dosage tehnologije..I test za nerve u strpljivog viteza;).
Ti imas pravo I da se ljutis I da bjezis I da se skrivas;), jer znam da se smijes iako tvoj dar I tvije stvaralastvo tako cesto pada u melankonije sjenu, a tu talcum andjelu mjesto nije;).
Da ti je odlediti srce, sto jednom rece jedna pasionirana sljedbenica Kabale, nikad se rastavili nebi;).
- crven_barjak
#766 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ovo je obracun dva britka pera, slatka djevo,ukjuci se ili si konkretno za dvoboj;)...biraj oruzje, golim rukama ili..ja macem a ti stitom;)?kiki-miki wrote:Evo nama novog Šekspira
- crven_barjak
#767 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Bog dragi je vitezu podario snagu medveda, brzinu leoparda I samopouzdanja lava...
A visprenoj sireni um I prepredenost zmije I lisice I Afroditin lik, Helenino tijelo I zavodljivost Eve...
Iskoristi prirodni stit, primi udarac maca I zarobi ga;). Taktika koja je srusila carstva I dinastije!
A visprenoj sireni um I prepredenost zmije I lisice I Afroditin lik, Helenino tijelo I zavodljivost Eve...
Iskoristi prirodni stit, primi udarac maca I zarobi ga;). Taktika koja je srusila carstva I dinastije!
-
Dialer
#768 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Onda imas problema bas...
-
♥ Julianna ♥
#769 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
crven_barjak wrote:O ti koju su opjevali dva vijeka unaprijed, kojoj su zvijezde skladale uspavanke I kojoj je Merlin poklonio kljuc srca vrlih junaka,
Viteže Svjetlosti, ti s kojim dijelim isto nebo, ti gledaš u Sunce sad, a ja u Mjesec još koji pa tren, ti kojeg prate krijesnice na paletama činova, čiji osmijeh pada na ramena kao mirisni polen.Tvoj spellcheck u pravu si, nasmijao me je više nego što je dopušteno. Ja se bojim bilo šta više reći da ne ugasim magiju, da ne uplašim krijesnice.
- crven_barjak
#770 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ratnik Svjetlosti, sad u sluzbi Sumraka I Tame, prirucnika nema, jer je cija Pablo bio na odmoru od sjete SA nekom mladom muzom, dok je Gabriel pohodio vatrom poharane nizije I vijence.
Neka Princeza Ljubavi ne razmislja o svojoj prozi...pusti neka pero klizi preko papira od tecnih kristala..ukloni brane I prepusti se slobodi trenutka..gdje je tvoj lik iz snova?
Neka Princeza Ljubavi ne razmislja o svojoj prozi...pusti neka pero klizi preko papira od tecnih kristala..ukloni brane I prepusti se slobodi trenutka..gdje je tvoj lik iz snova?
- fidoremilienko
#771 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
crveni, samo deri 
- crven_barjak
#772 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Hvala Fjodore, izgiboh Ali se ne dam..d'o poslijednjeg zamaha...dal perm dal macem, vrijeme ce pokazati;)fidoremilienko wrote:crveni, samo deri
- fidoremilienko
#773 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
crven_barjak wrote:Hvala Fjodore, izgiboh Ali se ne dam..d'o poslijednjeg zamaha...dal perm dal macem, vrijeme ce pokazati;)fidoremilienko wrote:crveni, samo deri
Neka zasad bude pero, a kasnije mač!
-
♥ Julianna ♥
#774 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Život crta kružnice, a moja se mili moj, pretvorila u bunar.
Zaželiću ti sad ugodan dan na Drevnoj Planini gdje je uvijek izlazak Sunca, dok god njome korača tvoj čvrsti korak.
A ja ću se ovdje morati povući u svoje odaje, za sad...babo će me prebit'
Zaželiću ti sad ugodan dan na Drevnoj Planini gdje je uvijek izlazak Sunca, dok god njome korača tvoj čvrsti korak.
- crven_barjak
#775 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Taj sestar, predivna Vilo, u obrnut smjer vortex-a, UNDO bez prestanka I bez pogleda u dno, I gle, krugova nema kao da ih nije ni bilo;).♥ Julianna ♥ wrote:Život crta kružnice, a moja se mili moj, pretvorila u bunar.
Lijepo spavaj, sklonio BiH ti kosu SA lica da Sam negdje tu, Ali ne uspjeh ti se pribliziti...zapeo Mac!
Samo da te nasmijem;), don't panic!