Kvalifikacije za SP 2014

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sumirprimus

#751 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by sumirprimus »

i da se zna,zarad uroka,odma ic na prvo mjesto od prve minute,jer ovo s barazom je za zdravlje preopasno...
nemoj da se upalimo negdje od treceg cetvrtog kola :skoljka: :bih:
--usnee--

#752 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by --usnee-- »

Treba nama neki selektor koji ce reci ajmo sad od 1 minute sa 2 napadaca jer ovo sto je ovaj safet izvodio nema nigdje. On protiv portugala igra sa jednim spicem ??? Da im je u odbrani bilo 2 3 igraca opet bi tesko sa jednim spicem imali zavrsnice. Nadigli smo dzeku toliko da svi protiv kojih igramo samo njega cuvaju, a cim udje jedan ibisevic odma se stvaraju prilike. :shock:
Jeff Bingham

#753 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Jeff Bingham »

--usnee-- wrote:Treba nama neki selektor koji ce reci ajmo sad od 1 minute sa 2 napadaca jer ovo sto je ovaj safet izvodio nema nigdje. On protiv portugala igra sa jednim spicem ??? Da im je u odbrani bilo 2 3 igraca opet bi tesko sa jednim spicem imali zavrsnice. Nadigli smo dzeku toliko da svi protiv kojih igramo samo njega cuvaju, a cim udje jedan ibisevic odma se stvaraju prilike. :shock:
ne seri.
alica.k

#754 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by alica.k »

--usnee-- wrote:Treba nama neki selektor koji ce reci ajmo sad od 1 minute sa 2 napadaca jer ovo sto je ovaj safet izvodio nema nigdje. On protiv portugala igra sa jednim spicem ??? Da im je u odbrani bilo 2 3 igraca opet bi tesko sa jednim spicem imali zavrsnice. Nadigli smo dzeku toliko da svi protiv kojih igramo samo njega cuvaju, a cim udje jedan ibisevic odma se stvaraju prilike. :shock:
lol, pa igrali smo protiv portugala i sa dva napadaca. i sa tri cak. pa nismo im gola dali.
SSemir

#755 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by SSemir »

vidis kako ti to bolje znas od susica. treba osima kontaktirati da tebe stavi za selektora
dinobjelave

#756 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by dinobjelave »

Dajte ba pitari uzmite ba levata za trenera dosta vas je vise.frajer nema pojma razvalili su nas takticki njegova krivica .citave kvalifikacije levat prica kako se neznamo braniti a naj vazniju utakmicu igra defanzivno .imao je rezultat na poluvremenu portugalcima usla voda u usi spasili su se s sudijskim zvizdukom ,dakle vidimo je da formacija nestima trebao je mjenjati ubaciti ibisevica umjesto pjanica(nije se vidio,nepamtim ni jednu tekmu da je dobro odigrao)i krenuti na sve ili nista,ne levat izlazi s istom formacijom bojao se debakla e pa eto dobio je debakl.inace mi nismo sinoc kiksali ,kiksali smo u tirani tu smo ostali bez ep.nisam za to da ide nek ostane i ovaj ciklus ali nek poradi na taktici valjda je nesto naucio .napokon bi se trebalo odluciti za jednu formaciju dal sa dva spica ili jednim al daj odluci se vec jednom sta zelis igrati i to onda uigravaj.svabe od pionira pa do a tima igraju istu formaciju ko masine su ,a mi malo ovako malo onako dobro mu je francuz kazao da i nezna kakvu mi formaciju igramo.a igraci bi mozda trebali pogledati kako susjedi igraju i bore se za kockasti dres iako su igracki daleko losiji od nas
redred

#757 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by redred »

Dali je tacno da je prije par dana u prijateljskoj utakmici Portugal porazio Spaniju za 4-0 u Lissabonu? Tako sam nesto cuo.

Mi smo trebali pobijediti Albaniju u Tirani i vec bi bili an EP.
burek_in_space

#758 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by burek_in_space »

redred wrote:Dali je tacno da je prije par dana u prijateljskoj utakmici Portugal porazio Spaniju za 4-0 u Lissabonu? Tako sam nesto cuo.

Proshle godine u septembru je bila ta utakmica Portugal - Shpanija, i po meni nije nikakvo mjerilo jer je to Spancima bila prva nakon osvajanja SP-a.
karanana

#759 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by karanana »

prije ce biti prije par meseci ako ne i godina negoli prije par dana.
redred

#760 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by redred »

burek_in_space wrote:
redred wrote:Dali je tacno da je prije par dana u prijateljskoj utakmici Portugal porazio Spaniju za 4-0 u Lissabonu? Tako sam nesto cuo.

Proshle godine u septembru je bila ta utakmica Portugal - Shpanija, i po meni nije nikakvo mjerilo jer je to Spancima bila prva nakon osvajanja SP-a.
Iskreno onaj Lulic je budala teska. Dobio crveni zbog prepiranja sa sudijom. Da on nije dobio crveni bilo bi 3-2 ili 4-2. Ovaok su nas razvalili sto je sramota.
redred

#761 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by redred »

dinobjelave wrote:Dajte ba pitari uzmite ba levata za trenera dosta vas je vise.frajer nema pojma razvalili su nas takticki njegova krivica .citave kvalifikacije levat prica kako se neznamo braniti a naj vazniju utakmicu igra defanzivno .imao je rezultat na poluvremenu portugalcima usla voda u usi spasili su se s sudijskim zvizdukom ,dakle vidimo je da formacija nestima trebao je mjenjati ubaciti ibisevica umjesto pjanica(nije se vidio,nepamtim ni jednu tekmu da je dobro odigrao)i krenuti na sve ili nista,ne levat izlazi s istom formacijom bojao se debakla e pa eto dobio je debakl.inace mi nismo sinoc kiksali ,kiksali smo u tirani tu smo ostali bez ep.nisam za to da ide nek ostane i ovaj ciklus ali nek poradi na taktici valjda je nesto naucio .napokon bi se trebalo odluciti za jednu formaciju dal sa dva spica ili jednim al daj odluci se vec jednom sta zelis igrati i to onda uigravaj.svabe od pionira pa do a tima igraju istu formaciju ko masine su ,a mi malo ovako malo onako dobro mu je francuz kazao da i nezna kakvu mi formaciju igramo.a igraci bi mozda trebali pogledati kako susjedi igraju i bore se za kockasti dres iako su igracki daleko losiji od nas
O cemu ti pricas? Pa zar nisi vidio one njihove spiceve? Onaj Ronaldno i nani mogu zabiti loptu kako god ga okrenes. Krenuti na sve ili nista bi bio gol nakon svakog kontra napada i bilo bi 10-2
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#762 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by JoseMujica »

sinoć se vidjelo da Pjanić nije igrač za "utakmice odluke"....samo smeta na terenu
zakonpera

#763 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by zakonpera »

Bar su sad jaci za nekoliko jakih utakmica. Neko rece da su Hrvati igracki slabiji od nas..mozda i jesu ali ljudi ti Hrvati su igrali u istoj generaciji 3 velika takmicenja, odigrali bar desetak jakih utakmica na ovom nivou, imaju iskustvo, sjajnog trenera i znaju se nosit sa pritiskom. Ovo treba da bude pouka. Neko kaze da cemo lahko sa Grckom i Slovackom. Ta Grcka je razbila Hrvate prije mjesec dole. Te Hrvate koji su igracki jaci od njih..ali Grci imaju neku ludu atmosveru u reprezentaciji..znaju da odigraju pakleno kad najvise treba. Protiv Slovaka pogotovo necemo lahko..nemojte pricat o prijateljskoj utakmici koja nije nikakvo mjerilo. Nama ovakve selekcije nikako ne odgovaraju. Treba biti realan. Po klubovima, skolama, stadionima, terenima..mi smo u rangu Estonije, Latvije, Litvanije, Albanije. Ovo sto rade ovi momci je iznad nasih standarda.
karanana

#764 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by karanana »

hrvati bi nas pojeli za dorucak.
sad je jasno, i obrnuto je od onog sto smo govorili: od onih ekipa od sinoc, jedino bi mi estoniju mogli izbaciti.
redred

#765 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by redred »

zakonpera wrote:Bar su sad jaci za nekoliko jakih utakmica. Neko rece da su Hrvati igracki slabiji od nas..mozda i jesu ali ljudi ti Hrvati su igrali u istoj generaciji 3 velika takmicenja, odigrali bar desetak jakih utakmica na ovom nivou, imaju iskustvo, sjajnog trenera i znaju se nosit sa pritiskom. Ovo treba da bude pouka. Neko kaze da cemo lahko sa Grckom i Slovackom. Ta Grcka je razbila Hrvate prije mjesec dole. Te Hrvate koji su igracki jaci od njih..ali Grci imaju neku ludu atmosveru u reprezentaciji..znaju da odigraju pakleno kad najvise treba. Protiv Slovaka pogotovo necemo lahko..nemojte pricat o prijateljskoj utakmici koja nije nikakvo mjerilo. Nama ovakve selekcije nikako ne odgovaraju. Treba biti realan. Po klubovima, skolama, stadionima, terenima..mi smo u rangu Estonije, Latvije, Litvanije, Albanije. Ovo sto rade ovi momci je iznad nasih standarda.
Ti Hrvati, Ti Hrvati.... Pola djedova tih Hrvata je se sa ponosom nazivalo Bosnjakom do 1850. A vidi sada! Svaki drugi igrac koji je Bosnjak porijeklom ide da igra za Hrvatsku. A evo sta su franjevci pisali o tome kako je to "PoHrvacivanje" pocelo:

Fra. Antun Knezevic (1834.- 1889.)

Image

Clanak u listu Bosanski prijatelj iz 1870. godine

"Neke nase komsije vrlo se ljute, sto se dicimo i ponosimo nasim starim imenom, jezikom i obicajima i sto pod zivu glavu necemo da prigrlimo njihovo ime za oznaku narodnosti i jezika. U napadajima na nas slozne su nase komsije, koje cemo, da se bolje razumijemo, nazvati Jovo i Ivo. No i jedan i drugi trazi od nas nesto drugo, jer izmedju sebe ne mogu – o zivu glavu – da se sloze. Prijatelj Jovo p...orucuje nam, da uzmemo njegovo ime, a prijatelj Ivo veli, jok Bosnjace, ti si moj i moras prigrliti moje ime“. Potegni tamo, potegni amo, a sve bez nasega pitanja. Od same ljubavi, a zbog svoje beskrajne svadje, prijatelji bi nas upravo raskinuli; da se nijesmo vec odavna tome priucili, mi bi se morali od cuda kameniti kao kulasinsko dijete. Al‘ ovako, kako stvari stoje, zapitacemo nase prijatelje, koji se bave perom i stampom: za sto se tako svadjate za nas, kad dobro znadete, da je Bosnjak od starine privikao diciti se jezikom i zvati se imenom svojim, da se vjerno drzi tradicija i uspomena svojih djedova. Slavni tarih (istorija) nase mile domovine sjeca nas onih vremena, kada se je nasa domaca vlastela u svakoj prigodi jasno i otvoreno izrazila o svojoj narodnosti, nazivajuci se ponosnim i junackim imenom Bosnjak. Gledamo na mnoge dokumente domacih spisatelja iz proslih vjekova, u kojima se uvijek spominje nase pravo narodno ime Bosnjak, a to su oni razlozi zbog kojih se i mi, kao njihovi zahvalni i vijerni potomci zovemo slavnim imenom Bosnjak. Od toga necemo niti smijemo otstupiti, toga cemo se imena drzati vijerno i stalno.“ Mi se ponosimo time, da je upravo nas jezik, a iz nase otadzbine uzet za osnovu knjizevnog jezika nasih komsija Srba i Hrvata. Glasoviti jezikoslovci Vuk Karadzic, Dancic, pa Ljudevit Gaj prenijeli su nas lijepi jezik u knjizevnost obaju recenih naroda, te ga prozvase kako su oni hotjeli jedni srpskim a drugi hrvatskim, a o nama nigdje ni spomena. Mi sigurno imamo prava diciti se, sto se nasim jezikom sluze danas u knjizevnosti nasi prijatelji Jovo i Ivo, a to ce nam bar svak priznati. Ali mi nikako ne razumijemo, zasto naziv, sto su ga oni nasem jeziku po svojoj volji, a bez naseg pitanja dali, sada nama po sto po to hoce da nametnu, pa nam cak brane, da mi u nasoj vlastitoj kuci svoj jezik oznacujemo imenom naseg naroda. To je slicno, kad bi nasem djetetu neko drugi po svojoj volji ime nadio. Tako postupanje i taj zahtjev mi ne odobravamo i nijesmo nikako kail. Ali cast i postenje obodvojici nasih prijatelja, Srbu i Hrvatu. Mi njihovu narodnost ne preziremo, mi na njiha krivim okom ne gledamo, mi nikad necemo zanijekati, da nijesmo od jugoslovenskog plemena, vec bas hocemo, da svakome jasno dokazemo, da smo mi Bosnjaci na prvom stepenu toga slavnoga roda. Ali uvijek ostajemo Bosnjaci kao sto su nam bili i pradjedovi i nista drugo. Dakle nek se dobro ogledaju po zemlji nasa braca, koji toliko stoljeca u Bosni i Hercegovini stanuju i zivu, a hoce da su Srbi ili Hrvati. Neka ovo lijepo prouce i promozgaju."
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#766 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by JoseMujica »

zakonpera wrote:Bar su sad jaci za nekoliko jakih utakmica. Neko rece da su Hrvati igracki slabiji od nas..mozda i jesu ali ljudi ti Hrvati su igrali u istoj generaciji 3 velika takmicenja, odigrali bar desetak jakih utakmica na ovom nivou, imaju iskustvo, sjajnog trenera i znaju se nosit sa pritiskom. Ovo treba da bude pouka. Neko kaze da cemo lahko sa Grckom i Slovackom. Ta Grcka je razbila Hrvate prije mjesec dole. Te Hrvate koji su igracki jaci od njih..ali Grci imaju neku ludu atmosveru u reprezentaciji..znaju da odigraju pakleno kad najvise treba. Protiv Slovaka pogotovo necemo lahko..nemojte pricat o prijateljskoj utakmici koja nije nikakvo mjerilo. Nama ovakve selekcije nikako ne odgovaraju. Treba biti realan. Po klubovima, skolama, stadionima, terenima..mi smo u rangu Estonije, Latvije, Litvanije, Albanije. Ovo sto rade ovi momci je iznad nasih standarda.
tačno...ne treba potcjenjivati grke i Slovake.....što smo mi već počeli raditi od samog izvlačenja grupa. Niti jedna od ovih repki nije vrhunska ali su itekako opasne
Obuca9

#767 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Obuca9 »

Misliš kao ono u Frnacuskoj, kad smo isto igrali s dva napadača? Jel' de o ti veliki stručnjače, koji sve znaš o fudbalu, nakon deset osvojenih titule Premiershipa sa Unitedom, na FM 2011?
missko

#768 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by missko »

Portugal je bolji i prolazi dalje i khaj phice. Nas je Danska sjebala sto im je dala gol u sudijskom vremenu :D
Malo ozbiljnija analiza, mi nemamo siroku klupu, nama se osjeti jbt kad Mujdza ne igra a ne neko bitniji.
Sad crveni za Lulica i on ce propustiti dobar dio sljedecih kvalifikacija i jos ako neko bude povrijedzen, ako se Papac ili Spaha oproste nas nema medju prvih 50 na fifi.
Besic je za ono malo vremena sto je igrao pokazao da nije reprezentativna klasa, Pjanic bi se ubio za Spanije ali ga ovi firauni pometose nema u njemu 40 kila kako ce se jadnik zagradit. Za slijedece kvalifikacije nam fali igrac na mjesu Rahimica, i hitno treba prijateljske meceve pred evropsko prvenstvo igrati sa mladjom rajom i pokusavati ih integrisati u repku jer ce nam trebati vrlo uskoro.
and

#769 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by and »

analizirati ove kvalifikacije i skontati gdje su izgubljene.protiv francuske na koševu,albanije u tirani i rumunije u rumuniji.vjerovatno je bilo lakše dobiti neku od tih utakmica nego portugal u lisabonu.zašto uvijek idemo težim putem?
ako želimo na svjetsko od prve utakmice krenuti na juriš i u svaku utakmicu ući kao da je odlučujuća.valjda smo više vidjeli da nam taj baraž ne ide.euforiju praviti na početku,a ne na kraju.i brate ako možemo kao prvi da idemo,ako ne ,nemoj ni baraža,nek budemo 3-4.
Tomahawk11
Globalni moderator

#770 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Tomahawk11 »

karanana wrote:hrvati bi nas pojeli za dorucak.
sad je jasno, i obrnuto je od onog sto smo govorili: od onih ekipa od sinoc, jedino bi mi estoniju mogli izbaciti.
Jasta bi. Kako bi Hrvatska prosla sa Portugalom? Nisam nesto impresioniran hrvatskom reprezentacijom, u onoj prvoj utakmici sa Turskom, ovi su ziva katastrofa bili u odbrani.
Tomahawk11
Globalni moderator

#771 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Tomahawk11 »

missko wrote:Portugal je bolji i prolazi dalje i khaj phice. Nas je Danska sjebala sto im je dala gol u sudijskom vremenu :D
Malo ozbiljnija analiza, mi nemamo siroku klupu, nama se osjeti jbt kad Mujdza ne igra a ne neko bitniji.
Sad crveni za Lulica i on ce propustiti dobar dio sljedecih kvalifikacija i jos ako neko bude povrijedzen, ako se Papac ili Spaha oproste nas nema medju prvih 50 na fifi.
Besic je za ono malo vremena sto je igrao pokazao da nije reprezentativna klasa, Pjanic bi se ubio za Spanije ali ga ovi firauni pometose nema u njemu 40 kila kako ce se jadnik zagradit. Za slijedece kvalifikacije nam fali igrac na mjesu Rahimica, i hitno treba prijateljske meceve pred evropsko prvenstvo igrati sa mladjom rajom i pokusavati ih integrisati u repku jer ce nam trebati vrlo uskoro.
Vazda ti Danci prave probleme. :(
Prvo na putu za EP u Portugalu, evo sad su nam ''sredili'' da igramo baraz s Portugalom...
Tomahawk11
Globalni moderator

#772 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by Tomahawk11 »

hz__semir wrote:
Misliš kao ono u Frnacuskoj, kad smo isto igrali s dva napadača? Jel' de o ti veliki stručnjače, koji sve znaš o fudbalu, nakon deset osvojenih titule Premiershipa sa Unitedom, na FM 2011?
Pusti ba, vidis da co'ek igra PES Master Ligu, formacija 4-3-3, sa brzim krilima i udri. Tako mozes dati i 10 golova. Samo sto je ovo real life ;-)
elSaik

#773 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by elSaik »

karanana wrote:hrvati bi nas pojeli za dorucak.
Baš naprotiv. Od ostalih ekipa jedino Hrvatsku vjerovatno ne bismo izbacili. ;-) Osim ako ne misliš da ti Irska može dati dva gola sa 35+ metara. Ili Crnogorci. Ili Česi. Ili Turci.
cyprus

#774 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cyprus »

AFC - 5. kolo Trećeg kruga kvalifikacija

Kolo prije kraja prolazak u narednu fazu kvalifikacionog takmičenja, teoretski je obezbjedilo 6 reprezentacija: Jordan, Japan, Uzbekistan, Irak, Iran i Australija. Otvorena su još 4 mjesta.
U grupi A situacija je čista. Irak se gostujućom pobjedom revanširao Jordanu za poraz u prvom kolu i tako obezbjedio prolaz u finalnu fazu kvalifikacija. Jordan je prolaz obezbjedio već ranije, čime je postao jedno od najprijatnijih iznenađenja azijskih kvalifikacija. Kini je slaba utjeha ubjedljiva gostujuća pobjeda u Singapuru, kojom su ostali učvršćeni na ipak nedovoljnom 3. mjestu.
U grupi B je u ovom kolu Liban ostvario veliki rezultat, tačnije pobjedu nad Južnom Korejom od 2:1, čime je došao na korak do završne faze kvalifikacija. Inače, pogled na tabelu ove grupe odaje prividnu neizvjesnost. Međutim, osim ako Kuvajt ne priredi veliko iznenađenje i gostujuću pobjedu u Koreji, prilično je izvjesno da dalje idu upravo Koreanci i Libanci.
Grupa C je od ranije jasna. Kiks Japana protiv Sjeverne Koreje u ovom kolu nije promjenio činjenicu da dalje idu Uzbekistan i Japan. Njihov duel u zadnjem kolu će odlučiti o prvom mjestu.
Grupa D je možda i jedina koja donosi istinsku neizvjesnost u zadnjem kolu. U ovom jučerašnjem, Saudijska Arabija se dovela u dosta nezgodnu situaciju remizirajući sa Omanom bez golova, zbog čega moraju tražit pobjedu u Australiji u zadnjem kolu, što je svakako vrlo težak zadatak. Australija je inače gostujućom pobjedom protiv Tajlanda i službeno ovjerila kartu za narednu fazu. U slučaju da Saudijska Arabija ne bude pobjedila Australiju u zadnjem kolu, putnika u sljedeću fazu će odrediti duel između Omana i Tajlada.
U grupi E je Iran gostujućom pobjedom od 1:4 nad Indonezijom teoretski obezbjedio plasman dalje. Drugi putnik će vjerovatno biti Katar, osim ako Bahrein ne napravi podvig i velikom razlikom savlada Indoneziju u zadnjem kolu, a da pritom i Katar izgubi ubjedljivo od Irana, tačnije da zbirna gol razlika Irana i Bahreina u zadnjem kolu bude bar +10.

Grupa A

Singapur - NR Kina 0:4
Yu H. 42', Li 55', Zheng Z. 73', Zheng Z. 82'

Jordan - Irak 1:3
Abdel Fattah 17' / Akram 55', Munir 67', Akram 81'

Image

Grupa B

Liban - Južna Koreja 2:1
Al Saadi 5', Atwi 31' / Koo 20'

Kuvajt - Ujedinjeni Arapski Emirati 2:1
Al Enezi 49', Abbas ag68' / Matar 18'

Image

Grupa C

Sjeverna Koreja - Japan 1:0
Pak NC 50'

Uzbekistan - Tadžikistan 3:0
Tursunov 34', Ahmedov 60', Geynrikh 72'

Image

Grupa D

Tajland - Australija 0:1
Holman 76'

Saudijska Arabija - Oman 0:0

Image

Grupa E

Indonezija - Iran 1:4
Pamungkas 44' / Meydavoudi 7', Jabbari 20', Rezaei 24', Nekounam 72'

Katar - Bahrein 0:0

Image

Posljednje kolo ovog kruga kvalifikacija se igra tek u februaru.
cyprus

#775 Re: Kvalifikacije za SP 2014

Post by cyprus »

CONMEBOL - 4. kolo kvalifikacija
Najinteresantnija utakmica ovog kola je odigrana u Barranquilli između Kolumbije i Argentine. Argentinci su teškom mukom uspjeli preokrenuti vodstvo domaćina i tako se donekle iskupiti za loše rezultate u prethodna dva kola protiv Vencuele i Bolivije. U ostale tri utakmice su slavili domaćini, a gosti nisu postigli nijedan pogodak. Ekvador je savladao Peru, Čile Paragvaj, a Venecuela Boliviju. Iako je bio slobodan u ovom kolu, Urugvaj je ostao na čelnoj poziciji.

Kolumbija - Argentina 1:2
Pabon45' / Messi 61', Aguero 84'

Ekvador - Peru 2:0
Mendez 70', Benitez 89'

Čile - Paragvaj 2:0
Contreras 28', Campos 85'

Venecuela - Bolivija 1:0
Vizcarrondo 24'

Slobodan: Urugvaj

Image

Sljedeće utakmice su na programu tek u junu.
Locked