Irm@ wrote:eh da znate da sam zbog forumasa promjenila odrediste i odlucila ove godine u Vodice..jeeedva cekam![]()
Bistro!
Moderator: anex
Irm@ wrote:eh da znate da sam zbog forumasa promjenila odrediste i odlucila ove godine u Vodice..jeeedva cekam![]()
Cholina_Lokica wrote:Budva i Sutomore po nekoliko puta, ako se ode na kraljicinu plazu i slicne zajebancije voda je ok, ali ovamo je fuj, kakav mulj, znam ja dobro sta je mulj a sta smece na sve strane i kanalicazijaMozda samo imamo razlicite pragove tolerancije toga, ali meni je grozno ono
edit: doduse kazu da su sad regulisali kanalizaciju da ne ide direktno na plazu

Ja ne rekoh da si prljava, samo da ima ljudi kojima ne smeta prljava voda i onih kojima smetaNisrin wrote:Cholina_Lokica wrote:Budva i Sutomore po nekoliko puta, ako se ode na kraljicinu plazu i slicne zajebancije voda je ok, ali ovamo je fuj, kakav mulj, znam ja dobro sta je mulj a sta smece na sve strane i kanalicazijaMozda samo imamo razlicite pragove tolerancije toga, ali meni je grozno ono
edit: doduse kazu da su sad regulisali kanalizaciju da ne ide direktno na plazu
Sad ja ispadoh neka prljava osoba![]()
Ljetovala sam i po Evropi i sjevernoj Africi, Hrvatskoj, ali meni je Ulcinj sasvim uredu- nisam isla prije dok su imali problema sa kanalizacijom, nego poslije...Inace, imam izuzetno osjetljivu kozu na sve i vjerujem da bih prva imala reakcije da je zaista toliko prljavo...
Ali svako nek bira gdje i kako zeli, ja sam prenijela moja pozitivna iskustva!![]()
Inace, pored Ulcinja najljepse sam se osjecala na otoku Sipan kod Dubrovnika- nikad ciscu vodu vidjela nisam...pa ko voli nek izvoli
http://www.tivat.montenegro.travel/me/2 ... objekata=1Almara Beach Club je ekskluzivni plažni klub u mjestu Oblatno na deset kilometara od Kotora prema Radovićima i Plavim Horizontima, koji pruža luksuzan plažni odmor i može mu se prići kopnom ali i jahtama i manjim brodovima.
Osnovni elementi Almare su ekskluzivan restoran koji vodi italijanski šef kuhinje Francesco Ruggiero, egzotični koktel bar, a za goste koji žele da odvojeni od pogleda drugih uživaju u raskošnoj prirodi nude se ekskluzivni baldahini, luksuzni kreveti i ležaljke.
Gosti mogu probati i najekskluzivnija vina i šampanjce. Za one koji su pobjegli sa posla i žele da obaveze završe sa udaljene lokacije dostupan je besplatan bežični internet dobrog kvaliteta.
Kada pođete na Almaru nećete naići na mjesto pretrpano ležaljkama. Veliki prostor omogućava da budete dovoljno odvojeni u svojoj privatnosti sa prijateljem, prijateljicom ili društvom.
Da bi bili sigurni da će vas mjesto čekati, možete rezervisati, baldahin, ležaljku ili mjesto u restoranu. Cijene su formirane tako da za svakog ima ponešto. Kafa i osvježavajuća pića kao i u Podgorici, a kokteli, ekskluzivna hrana i vina nešto skuplji. Ipak, nalazite se na samo nekoliko metara od mora i to nosi svoju cijenu, što nije iznenađenje.
Cijena baldahina je 25 eura, a dvije veoma udobne i luskuzne ležaljke i suncobran od trske su od 5 do 15 eura, zavisno od pozicije.
i ja pitam ponovo.zivio wrote:ima li ko kakav broj/link/oglas za jeftino spavanje u makarskoj za dvoje?
(pod jeftino mislim da ne dam više od 50KM/noć za dvoje)
U maju sam bila u Grčkoj na ostrvu Tasos. Nas četiri deset noćenja u apartmanu 135 eura. Apartman ima i svoju plažu, samo što smo imali lošu sreću sa vremenom. Padala nam na početku kiša, ali kasnije bilo super vrijeme. More fantastično.agent_zero wrote:Bolje onda u Grčku otići, vidim cijene tu negdje.
A more i plaže ljepše od crnogorskih. I čistije.
Ukupno za vas sve 135EUR? Ili 135 po osobi? Može li malo više detalja? Koji grad?ljubičica1 wrote:U maju sam bila u Grčkoj na ostrvu Tasos. Nas četiri deset noćenja u apartmanu 135 eura. Apartman ima i svoju plažu, samo što smo imali lošu sreću sa vremenom. Padala nam na početku kiša, ali kasnije bilo super vrijeme. More fantastično.agent_zero wrote:Bolje onda u Grčku otići, vidim cijene tu negdje.
jeste, ukupno za na četiri (bilo 153 pa nam dali 10% popusta zato što smo platili odmah cijeli iznos). Bili smo u mjestu Potos, prelijepo mjesto, ukucaj na google, vila Papaikonomu I. Išli preko neke srpske agencije, mislim da se zove Atlantic. To je doduše bila cijena van sezone, sada je 220,00 eura po osobi, ali vjeruj da ni to nije skupo. Iz Sarajeva smo išle automobilom, bile dvije noći u Ohridu, zatim otiše do Soluna jednu noć i onda deset noći u Potosu. Ako ti kažem da smo za tih petnaest dana koliko smo provele potrošile negdje oko 600 KM po osobi, a tu ti je uključeno spavanje (14 noći), gorivo, trajekti, hrana i izlasci, sve će ti se samo reći. Grčka jeste skupa, hranu treba ponijeti odavde, pojede se i tamo ponešto, svaki dan smo išli na piće, pivo je između 4-5 eura ali vrijedi.Entropio wrote:Ukupno za vas sve 135EUR? Ili 135 po osobi? Može li malo više detalja? Koji grad?ljubičica1 wrote:U maju sam bila u Grčkoj na ostrvu Tasos. Nas četiri deset noćenja u apartmanu 135 eura. Apartman ima i svoju plažu, samo što smo imali lošu sreću sa vremenom. Padala nam na početku kiša, ali kasnije bilo super vrijeme. More fantastično.agent_zero wrote:Bolje onda u Grčku otići, vidim cijene tu negdje.
Sve ok,dobar izbor,prosle godine sam tamo isla,provodweedonjaaa wrote:Odluka je pala na Heceg Novi. All about. Plaže, čistoća, noćni život, cijene.. EtoSlušam vas
Hvala na informacijama (iz priče prijatelja sma mislio da je mnogo skuplje hehe)... A kakva je situacija u supermarketu? Jeli i tu važi pravilo 1KM=1€ ili?Thecoldfear wrote:Bio prosle godine aBd idem i ove godine. Ukupno sam tamo ljetovao oko 14 godina.
Cijena kafe od 0,5 do 1,5 € (1,5€ u restoranima i nekim luksuznim kaficima a 1 i 0,5 u normalnim kaficima ).
Neke cijene su iste kao i kod nas ali vecina je "duplo" skuplje. Npr komad pice 1€ i tako dalje