jos jedan slobodnjak, kao protiv Turske, da ga onaj komentator sa BHT-a opet osjetiEdin H. wrote:Ja imam osjecaj da ce ga Salihovic zabititodd_smith wrote:Ne znam ko je napisao, mislim da sam citao jucer, ali neko je spomenuo da nam Medunjanin treba biti taj covjek za golove protiv Bjelorusije i genijalan bi bio potez Susica da tako prilazi igri
Dzeku ce cuvati najmanje 3 igraca, i Pjanica/Misimovica ce takodjer priklijestiti da mu ne salju lopte, tako da ce Medunjanin ili cak Lulic/Salihovic imati dosta prostora da pokazu sta znaju
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#751 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- Sasvim_Obican
#752 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- Stvara se atmosfera u kojoj podcjenjujemo Bjelorusiju, a to nam se odbilo o glavu protiv Rumunije u Bukureštu. Moramo biti realni i razmišljati objektivno. Realnost je i da je naša reprezentacija kvalitetnija od bjeloruske, ali ništa to ne vrijedi ukoliko od početka utakmice u Minsku ne damo svoj maksimum i pokažemo maksimalno zalaganje. Sigurno je da svi u timu žele savladati Bjeloruse, ali ponavljam, samo će borba na terenu pokazati ko je kvalitetniji i ko zaslužuje pobjedu. - govori Edin Džeko.
Pogotovo za prve tri rečenice !
- BHF_Manijak
#753 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Nevezano sad za sve, ali za usi mi zapade intervju na ss.ba sa mladim Zahirovicem i mogu slodobno i mirne duse reci da je jedna od najprofesionalnijih izjava u posljednjih nekoliko godina i "najpravilnije" datih, bar sto se jezika tice, ruku na srce svugdje u svijetu fudbaleri ne slove za najpismenije, to je tako, pa tako mnogo ne odskacu ni nasi sto se izjava tice, ali Zahirovic fakat na nivou, kazem nebitna i banalna stvar ali me nesto eto pozitivno iznenadi i sto mi bilo jako drago cuti jeste da je neko nakon godina i godina izgovaranja onog seljackog "repr'z'tacija" neko konacno to lijepo rekao "reprezentacija", to je nesto sto mi fakat godinama para usi i 99% ljudi koji u intervjuu bilo sta govore, da li igraci, selektori, kosarkasi, fudbaleri, peti deseti, uvijek je to ono sugavo i kroz zube provuceno "repr'z'tacija"
-
harisaga
#754 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Upravo sam htio naci temu gdje mogu to napisati.Momak je ,cini mi se,prva liga.
- shalla
#755 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Fin intervju, elokventan momak
Podsjeća li koga na Nadala
Podsjeća li koga na Nadala
- Sasvim_Obican
#756 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Maletić je i dalje vrlo dobar i koristan igrač. Biće pravo osvježenje u ofanzivi u narednim utakmicama. Treba računati na njegatrcicu trceci wrote:a sta bi s onim maleticem?...kako ljudi lako zaboravljaju, meni je on bio sjajan u zenici...bojim se da tako ne bude i sa zahirovicemharisaga wrote:Upravo sam htio naci temu gdje mogu to napisati.Momak je ,cini mi se,prva liga.
- Bosanski_kralj
#757 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma kakav Maltić.Sasvim_Obican wrote:
Maletić je i dalje vrlo dobar i koristan igrač. Biće pravo osvježenje u ofanzivi u narednim utakmicama. Treba računati na njega
- Kinaski
#758 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Da ih ne zeznu ove bajramske baklave 
- al_neri
#759 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zahirovic ko da je blizanac onome Tiagu iz Portugala 
-
solo2
#760 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Bravo - k'o da mu je bratal_neri wrote:Zahirovic ko da je blizanac onome Tiagu iz Portugala
BTW - gledam ove komentare i kontam, koji smo mi ludaci i koliko volimo ovu zemlju i ovu reprezentaciju
- Sasvim_Obican
#761 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kad bude boljih neće ga zvatiBosanski_kralj wrote:Ma kakav Maltić.Sasvim_Obican wrote:
Maletić je i dalje vrlo dobar i koristan igrač. Biće pravo osvježenje u ofanzivi u narednim utakmicama. Treba računati na njegaTo je tip igrača koji na trenutak bljesne i onda narednih 10 utakmica odigra katastrofalno. Nema od njega ništa , ne treba ga ni zvati.
- libertyBiH
#762 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Benzama vrijedi kao cio tim Bjelorusa pa nista ne ucinise,lopta je okrugla......
- kokuz_sa
#763 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
potrazi statistiku toga bar ima na netu..ima do sada 14 odbrana koliko ima i onaj al-habri(vako nesto )al begovic ima 1 primljen samo golCorola wrote:Gdje to,nebih rekao.Po bas tim zvanicnim statistikama i ocjenama je sesti.kokuz_sa wrote:taj tvoj prosjecni goldzija je prvi trenutno u engleskoj po odbranama(zvanicna statistika njihove lige)pirmin wrote:Kako trenutno stanje izgleda uvalicemo im sigurno par komada(Dzeko, Medunjanin, Pjanic, Salihovic...).![]()
Ono sto brine je da li ce to biti dovoljno, da li ce Spahic i kompanija nazad pristojno odigrati.
Od Begovica ne ocekujem cuda i nikako ne kontam ovoliku hampu koja se digla oko njegovog imena.
Kao da se radi o Casillasu ili Buffonu a ne o jos jednom prosjecnom goldziji.
Vec sam sad nervozan kad se sjetim nekih propuha u odbrani a gdje je petak.
dzeko prvi napadac lige,beg prvi golman lige..trenutno
Kvalitetan je ali je to daleko od vrhunskog.Prosjecan sta je drugo,nije Buffon.
vise od njega odbrana ima de gea(17) al ima i 3 gola vise primljena tako da je begovic prvi po njihovim statistikama
- kokuz_sa
#764 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
a koje to imamo desno krilo ofanzivno i onako brzo da ga mozemo sada zvati u repku?Ozil wrote:Boljih od maletica sigurno ima, klub u kojem igra je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete. Znamo svi zasto je pozvan, sreca pa barem onog hrgovica nema, kad se sjetim njegovih izjava samo...pu
-
shillen
#765 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kroz par godina Suljic aBdkokuz_sa wrote:a koje to imamo desno krilo ofanzivno i onako brzo da ga mozemo sada zvati u repku?Ozil wrote:Boljih od maletica sigurno ima, klub u kojem igra je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete. Znamo svi zasto je pozvan, sreca pa barem onog hrgovica nema, kad se sjetim njegovih izjava samo...pu
- kokuz_sa
#766 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
DrizzT wrote:kroz par godina Suljic aBdkokuz_sa wrote:a koje to imamo desno krilo ofanzivno i onako brzo da ga mozemo sada zvati u repku?Ozil wrote:Boljih od maletica sigurno ima, klub u kojem igra je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete. Znamo svi zasto je pozvan, sreca pa barem onog hrgovica nema, kad se sjetim njegovih izjava samo...pu
kroz par godina ko ziv ko mrtav..trenutno nema niko bolji da se moze zvat sem Darka
a Suljica ni u mladoj repki nema
- kokuz_sa
#767 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
cuj radi reda..i cuj treba eksperimentisat..nadj mi igraca koji je zvat reda radi a onoliko je trcao i borio se i dao jos i gol..Ozil wrote:Kad se nema igrac za te pozicije bolje eksperimentisati sa pjanicem, ibricicem ili nekim drugim kao sto se i radi a ne nekog poluigraca zvati samo radi reda.kokuz_sa wrote:a koje to imamo desno krilo ofanzivno i onako brzo da ga mozemo sada zvati u repku?Ozil wrote:Boljih od maletica sigurno ima, klub u kojem igra je dovoljan pokazatelj njegove kvalitete. Znamo svi zasto je pozvan, sreca pa barem onog hrgovica nema, kad se sjetim njegovih izjava samo...pu
mogu stavit i pjanica na gol umjesto begovica da se malo eksperimentise a begovica ne treba pozvat jer mu je to trenutno prirodna pozicija..a zvali ga reda radi
pa hajde mi kazi eto
sjecas se tekme kad je usao Darko..
pjanic i sva kompanija je igrala na svojim pozicijama a darko je zaigrao desno
trebalo je jel de tad stavit pjanica desno a u sredinu hmm koga li bi mogli svjezeg ubaciti u sredinu
sto lijepo ne kazes ne svidja ti se sto igra srbin u repki iz Borca..
a ne ovako reda radi i kao ima boljih igraca..
ja musliman pa ne smeta mi,cak sta vise drago mi da ga zovnu hem sto je iz nase lige igrac a posebno jer je kvalitetani brz i sto trenutno nema boljeg radi reprezentacije..
a to ako skuceno misljenje ne treba nam Darko jer je iz Borca i "anamo onih" pa brate mili nemoj onda ni navijat za BIH..eno ima UAE-tamo su svi "nasi" pa navijat za njih kome smeta Darko u repki
- rajv0sa
#768 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
kokuz_sa wrote:cuj radi reda..i cuj treba eksperimentisat..nadj mi igraca koji je zvat reda radi a onoliko je trcao i borio se i dao jos i gol..Ozil wrote:Kad se nema igrac za te pozicije bolje eksperimentisati sa pjanicem, ibricicem ili nekim drugim kao sto se i radi a ne nekog poluigraca zvati samo radi reda.kokuz_sa wrote:
a koje to imamo desno krilo ofanzivno i onako brzo da ga mozemo sada zvati u repku?
mogu stavit i pjanica na gol umjesto begovica da se malo eksperimentise a begovica ne treba pozvat jer mu je to trenutno prirodna pozicija..a zvali ga reda radi
pa hajde mi kazi eto
sjecas se tekme kad je usao Darko..
pjanic i sva kompanija je igrala na svojim pozicijama a darko je zaigrao desno
trebalo je jel de tad stavit pjanica desno a u sredinu hmm koga li bi mogli svjezeg ubaciti u sredinu![]()
sto lijepo ne kazes ne svidja ti se sto igra srbin u repki iz Borca..
a ne ovako reda radi i kao ima boljih igraca..
ja musliman pa ne smeta mi,cak sta vise drago mi da ga zovnu hem sto je iz nase lige igrac a posebno jer je kvalitetani brz i sto trenutno nema boljeg radi reprezentacije..
a to ako skuceno misljenje ne treba nam Darko jer je iz Borca i "anamo onih" pa brate mili nemoj onda ni navijat za BIH..eno ima UAE-tamo su svi "nasi" pa navijat za njih kome smeta Darko u repki
- So What!
#769 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Evo i Bjelorusi se boje Džeke, ovo je njihov najtiražinji list.
http://translate.google.com/translate?h ... F120534%2F
http://translate.google.com/translate?h ... F120534%2F
Last edited by So What! on 31/08/2011 01:48, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#770 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
http://translate.google.com/translate?h ... F120534%2FSo What! wrote:Evo i Bjelorusi se boje Džeke, ovo je njihov najtiražinji list.
ovak je bolje..nije IMG nego URL
-
BHanibal
#771 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
i gdje je link?So What! wrote:Evo i Bjelorusi se boje Džeke, ovo je njihov najtiražinji list.
- kokuz_sa
#772 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
btw eto koliko mi je ljubimac da ne znam ni gdje igra,uglavnom znam sta je potrebno a to da je on kvalitetan igrac..Ozil wrote:E moj kokuze, ja kako znam ljubimac ti ne igra u borcu.
A pogledaj malo veliki Real i Mourinha koji ima po 2 igraca za svaku poziciju kako eksperimentise.
a o tebi i tvom poznavanju fudbala doboljan ti je ovaj komentar o murinju i realu i usporedbi s nasom repkom..
Bosna nit ima igrace kao real(univerzalce) niti ima trenera kao real
i usporedjivat nekli klub s repkom je malo je kazat glupo jer trener kluba(ozbiljnog) ima sedmicno 10 treninga sa igacima i moze ih dovoljno upoznat i na treningu eksperimentisat da vidi gdje ko moze igrat..
a trener repke ima srece ako godisnje ima sa reprezentativcima 15 treninga
pametnom dosta
- JThomas
#773 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
normalno da maletić ne igra u borcu, kad je otišao iz borca.
hej on poredi real i našu državnu reprezentaciju po konceptu...
hej on poredi real i našu državnu reprezentaciju po konceptu...
- kokuz_sa
#774 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
to MI se odnosi na real ili na repku??Ozil wrote:MI zato imamo 15-20 igraca, ostalo su poluigraci, kao i maletic.
BIh repka i kvaliteta igraca po meni
Prva klasa igraca-igraci koji igraju u vrhunskoj formi
Begovic, Dzeko,Spahic,Salihovic
Druga klasa igraca-igraju vazne uloge u svojim timovima i koji mogu do klase br 1
Pjanic(u klasi br 2 je samo jer nije standardan u prvih 11),Lulic,Medunjanin,Mujdza
Treca klasa-igraci koji su standardni u prvih 11 il su igraci iz prve 2 kategorije al nemaju kluba il griju klupu
svi ostali iz repke
-
SaPnA
#775 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ne seri vise maletic je dobar igrac i svakako ce nam posluzit a tebi je ocigledno poznavanje fudbala na minimumuOzil wrote:MI zato imamo 15-20 igraca, ostalo su poluigraci, kao i maletic.