Brkooo wrote:
Plinkett se vratio
Moderator: _BataZiv_0809
Brkooo wrote:
Ne raduje me ovaj film nikako. Jesi vidio trailer ba u biti film je totalni reboot ucinivsi prijasnje filmove beskorisnim jer prema ovom filmu sve se mijenja.dale cooper wrote:
Ne da ga baš jedva čekam, ali me je malo iznenadilo da će relativno brzo izaći (juni 2015), jer mi se
učinilo da sam tek nedavno čuo da je u razvoju i pripremi. Ne znam kako ovo može da bude išta
osim zajeba gledajući prethodna dva filma.![]()
I da...matori Terminator!
Ono što sam vidio u traileru, očito kopiraju stvari iz T2 koji je najjači film iz ovog serijala, kojim će zas.rati i ono malo pozitivnog što su nisu pokvarili ostalim dijelovima nakon T2.dale cooper wrote:
Ne da ga baš jedva čekam, ali me je malo iznenadilo da će relativno brzo izaći (juni 2015), jer mi se
učinilo da sam tek nedavno čuo da je u razvoju i pripremi. Ne znam kako ovo može da bude išta
Ma razumijem ja kako će to eventualno objasniti u samom filmu, ali je smiješno gledati matorog Arnija ponovo kaoirac300 wrote:Ono što sam vidio u traileru, očito kopiraju stvari iz T2 koji je najjači film iz ovog serijala, kojim će zas.rati i ono malo pozitivnog što su nisu pokvarili ostalim dijelovima nakon T2.dale cooper wrote:
Ovo za matorog terminatora, pročitao sam negdje da su to objasnili starenjem živog tkiva kao i kod ljudi, jer je ovaj model bio ''spavač'' u prošlosti.
Jebiga, kao što kažeš nedostatak mašte i originalnih ideja. A ovamo imaš čitavo jedno netaknuto bogatstvo nikadalajkujMe wrote:Najgore sto se desilo hollywoodskim filmovima u posljednih 10 godina je putovanje natrag u vrijeme gdje su oskrvnarili desetine legendarnih filmova najvise iz sci fi kategorije. Masovan nedostatak imaginacije, kratkovidnost filmskih studija u zelji uzimanja novca sakom i kapom i strah od propasti doveli su nas u najgoru eru hollywoodskih filmova ikada. Danas je uspjeh naci film koji nije reboot, sequel ili prequel starijih uspjesnih filmova.
Da masa je knjiga koje su nevjerovatne i itekako zasluzuju ekranizaciju.dale cooper wrote:Jebiga, kao što kažeš nedostatak mašte i originalnih ideja. A ovamo imaš čitavo jedno netaknuto bogatstvo nikadalajkujMe wrote:Najgore sto se desilo hollywoodskim filmovima u posljednih 10 godina je putovanje natrag u vrijeme gdje su oskrvnarili desetine legendarnih filmova najvise iz sci fi kategorije. Masovan nedostatak imaginacije, kratkovidnost filmskih studija u zelji uzimanja novca sakom i kapom i strah od propasti doveli su nas u najgoru eru hollywoodskih filmova ikada. Danas je uspjeh naci film koji nije reboot, sequel ili prequel starijih uspjesnih filmova.
ekraniziranih romana od Clarkea, Asimova ili Bradburya.
zecko gore spomenu Marvel, pa da kažem da je Benedict Cumberbatch dobio glavnu ulogu u predstojećem
filmu od Dr. Strange-u, jednom od manje poznatih, ali zanimljivih Marvel likova.
Da, serije su definitvno postale bolji i kreativniji medij.lajkujMe wrote:Da masa je knjiga koje su nevjerovatne i itekako zasluzuju ekranizaciju.dale cooper wrote:Jebiga, kao što kažeš nedostatak mašte i originalnih ideja. A ovamo imaš čitavo jedno netaknuto bogatstvo nikadalajkujMe wrote:Najgore sto se desilo hollywoodskim filmovima u posljednih 10 godina je putovanje natrag u vrijeme gdje su oskrvnarili desetine legendarnih filmova najvise iz sci fi kategorije. Masovan nedostatak imaginacije, kratkovidnost filmskih studija u zelji uzimanja novca sakom i kapom i strah od propasti doveli su nas u najgoru eru hollywoodskih filmova ikada. Danas je uspjeh naci film koji nije reboot, sequel ili prequel starijih uspjesnih filmova.
ekraniziranih romana od Clarkea, Asimova ili Bradburya.
zecko gore spomenu Marvel, pa da kažem da je Benedict Cumberbatch dobio glavnu ulogu u predstojećem
filmu od Dr. Strange-u, jednom od manje poznatih, ali zanimljivih Marvel likova.
S druge strane iako su ima filmovi postali poprilicno dosadni i nemastoviti moram reci da su im serije na vrhuncu ima svega i svacega za svakoga.

U pravu si... gledam trailer za Jurasic Park, pa ko je sad ovaj glavni glumac, covjek ima vostanu facu, u svakoj sceni isti, a tek je trailer izasao.shin wrote:Jeftini CGI festival profuljenih glumaca.
Ne samo da ih voli, ona im je mama.dale cooper wrote:Ja sam što se tiče Game Of Thronesa pogledao samo honest trailer, i znam da ova glumica tamo voli zmajeve.
Mozda ce ovaj put reci: "I am done"dale cooper wrote:Ma razumijem ja kako će to eventualno objasniti u samom filmu, ali je smiješno gledati matorog Arnija ponovo kaoirac300 wrote:Ono što sam vidio u traileru, očito kopiraju stvari iz T2 koji je najjači film iz ovog serijala, kojim će zas.rati i ono malo pozitivnog što su nisu pokvarili ostalim dijelovima nakon T2.dale cooper wrote:
Ovo za matorog terminatora, pročitao sam negdje da su to objasnili starenjem živog tkiva kao i kod ljudi, jer je ovaj model bio ''spavač'' u prošlosti.
terminatora i kako govori "I'll be back".![]()
Ja koliko sam čitao na raznim forumima, ovaj film će biti ujedno nastavak i reboot/reset franšize.