Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
grafit nastao neposredno prije Daytona. dok danas svi odreda kenjamo kako smo se, eto, još malo trebali istrpiti, onda smo zaboravili koliko nam je bio pun klinac svega.
tako i ovo - klinac bi se išta promijenilo da bude i suspenzija. opet bi iste face vedrile i oblačile. bitno je da postoji savez, da se igra. problemi se trebaju rješavati u hodu. biće jebeno, ali ako nam je stalo do reprezentacije i ove zemlje, naći će se način.
bolestan čovjek, u poznim godinama to pokušava. mi gledamo.
grafit nastao neposredno prije Daytona. dok danas svi odreda kenjamo kako smo se, eto, još malo trebali istrpiti, onda smo zaboravili koliko nam je bio pun klinac svega.
tako i ovo - klinac bi se išta promijenilo da bude i suspenzija. opet bi iste face vedrile i oblačile. bitno je da postoji savez, da se igra. problemi se trebaju rješavati u hodu. biće jebeno, ali ako nam je stalo do reprezentacije i ove zemlje, naći će se način.
bolestan čovjek, u poznim godinama to pokušava. mi gledamo.
Slazem se sa ovim prikazom skoro u potpunosti ... slicno sam pisao jos onomad uoci onoga zadnjeg glasanja....Kontinuitet postojanja i igranja drzavne reprezentacije je imperativ kojem je sve ostalo podredjeno... onaj koji ne razumije zasto je to tako ... ne razumije ni bit postojanja jedne drzavne reprezentacije u ovom sportu.
Edin H. wrote:Al' ce nam ga ove birokrate sto ionako ne placaju avionske i karte za utakmice suknuti ako se bude igrala utakmica.
Dan utakmice se priblizava, avionska karta sve skuplja, a jos uvijek pojma nemamo hoce li se igrati ili ne.
Karte su mi bile malo poskupe i prije 2-3 mjeseca, plus ne bas sjajna sigurnosna situacija (po mom osobnom sudu ), tako da je ovo gostovanje prekrizeno u mom slucaju! "Lukasenkostan" jos i gora stvar, osta nam Pariz! Finale, nadajmo se, za prvo mjesto.
Bravo majstore!
Ovi novinari kao da rade za Express "Susic reko ovo, pa kako vi na to reagujete..Neki su pisali da je reko i ovo,pa sta cete vi sad..." Prava mahalska.
Prvo pitanje (o strategiji) je bilo na mjestu, al je Svabo vjesto izbjegao odgovor.
Ove konferencije za medije se pokazuju kao potpuno nepotrebne. U procesu formiranja Komiteta kao i bilo je nekih informacija o njihovim zadacima i sl., ali u ovom implementacionom dijelu ocigledno su clanovi Komiteta dobili instrukcije da iznose sto manje do Skupstine.
Jebi ga, za njega ejst decko, ko sto je i Ciri svako sin, ko kad ljudi imaju godina sta ces...
Ali kako izdrbila nabrzinu u tri poteza ove levate na konferenciji, gdje ces sa Babom Ivicom bolan ne bio... U minut im objasnio neke stvari, veliki diplomata!
jutarnji wrote:Steta, da je Svabo samo 10 godina mladji...
Znaci sutra bi trebali znati na cemu smo?
Pretpostavljam da ce se znati za sta oni mamlazi moraju glasati, vjerujem da ce Svabo traziti odredjene ustupke, ali ne vjerujem da cemo prije sjednice Skupstine zaista znati kako ce ovo zavrsiti.