ekupon.ba
-
pacijent
#752 Re: ekupon.ba
hvala na savjetu... upravo sam otisao na stranicu i tamo pise "Ponuda još uvijek nije procesirana. Očekujte uskoro vaš kupon."link wrote:a sta cekate? otidjite na stranicu, logujte se i isprintajte kupone. ne kontam vas nikako, e-mail je samo notifikacija, kuponi su na stranici
bas bi bio fazon da kupon stigne iduce sedmice
-
nera18
#753 Re: ekupon.ba
ma daj sta ti je, nisu ljudi neozbiljni uopste, saburpacijent wrote:hvala na savjetu... upravo sam otisao na stranicu i tamo pise "Ponuda još uvijek nije procesirana. Očekujte uskoro vaš kupon."link wrote:a sta cekate? otidjite na stranicu, logujte se i isprintajte kupone. ne kontam vas nikako, e-mail je samo notifikacija, kuponi su na stranici
bas bi bio fazon da kupon stigne iduce sedmice
-
pacijent
#754 Re: ekupon.ba
evo stize ekupon na email... citaju ljudi forum 
- madnessa
#755 Re: ekupon.ba
dobro su se sjetili. kupon su poslali bas taj dan kada se isti jedino moze iskoristiti.
da nisu neozbiljni ne bih se slozila. jednom sam htjela kupiti kupon i kako sam bila pocetnik na ekuponu previse sam puta pokusala sa karticom koja nije prolazila. mislila sam da sam pogresan broj kartice unijela ili nesto drugo, pa sam ponavljala unos. nakon petog puta kaze ne moze vise. ponuda je bila na izmaku, pa sam nazvala korisnicku sluzbu i djevojka koja se javila mi je rekla da pricekam pola sata i da pokusam ponovo. pokusala sam nakon vise od pola sata i sa drugom karticom, pa nije prolazilo. kasnije smo u vise navrata pokusali shvatiti u cemu je problem sto je jako potrajalo, da bi na kraju dosla do njihovog kolege koji je rekao da se nakon pet neuspjelih pokusaja blokira IP adresa na 24h i da je svejedno sta unosim ono nece proci. u tom svemu je ponuda istekla i ja nisam dobila kupon. kao da se izvine su mi obecali izaci u susret i zamoliti ponudjaca da mi daju jedan kupon, a ako ne mognu to postici svakako ce biti ista ponuda u narednih 10ak dana. niti su me vise kontaktirali niti je ta ponuda bila ponovo, a jasno je da su me zbog neupucenosti help deska pogresno savjetovali da cekam dok je kupon mogla za mene kupiti druga osoba.
jasno je da su i sa ovom ponudom prekasno reagovali.
da nisu neozbiljni ne bih se slozila. jednom sam htjela kupiti kupon i kako sam bila pocetnik na ekuponu previse sam puta pokusala sa karticom koja nije prolazila. mislila sam da sam pogresan broj kartice unijela ili nesto drugo, pa sam ponavljala unos. nakon petog puta kaze ne moze vise. ponuda je bila na izmaku, pa sam nazvala korisnicku sluzbu i djevojka koja se javila mi je rekla da pricekam pola sata i da pokusam ponovo. pokusala sam nakon vise od pola sata i sa drugom karticom, pa nije prolazilo. kasnije smo u vise navrata pokusali shvatiti u cemu je problem sto je jako potrajalo, da bi na kraju dosla do njihovog kolege koji je rekao da se nakon pet neuspjelih pokusaja blokira IP adresa na 24h i da je svejedno sta unosim ono nece proci. u tom svemu je ponuda istekla i ja nisam dobila kupon. kao da se izvine su mi obecali izaci u susret i zamoliti ponudjaca da mi daju jedan kupon, a ako ne mognu to postici svakako ce biti ista ponuda u narednih 10ak dana. niti su me vise kontaktirali niti je ta ponuda bila ponovo, a jasno je da su me zbog neupucenosti help deska pogresno savjetovali da cekam dok je kupon mogla za mene kupiti druga osoba.
jasno je da su i sa ovom ponudom prekasno reagovali.
- madnessa
#756 Re: ekupon.ba
procitaj komentare u ponudi. pise da se danas podizu karte.link wrote:Kupon za pozoriste se koristi sutra, tako da mislim da je 24, odnosno 36 sati i vise nego dovoljno da se kupon isprinta i ponese sa sobom na blagajnu narodnog pozorista. Zar ne?
Vas kupon ili kod koji ste prepisali sa Vaseg kupona trebate da zamijenite za karte u petak (10.06.2011.) i to mozete uciniti u periodu od 9:00-12:00 i od 16:00-19:30 na blagajni Narodnog pozorišta. Srdacan pozdrav
- karanana
#757 Re: ekupon.ba
ima li mi ko prodati kupona za rafting? po nabavnoj cijeni.
- vjesticanametli
#758 Re: ekupon.ba
kakav je ovaj restoran panorama u uniticu..............je li neTko TkupiJo kupon
hvala
- burekodsira
#759 Re: ekupon.ba
Tkuponvjesticanametli wrote:kakav je ovaj restoran panorama u uniticu..............je li neTko TkupiJo kuponhvala
- vjesticanametli
#760 Re: ekupon.ba
-
StupskaBitanga
#761 Re: ekupon.ba
hvala im na Ožalošćenoj porodici
Odlično je bilo
Odlično je bilo
- mayab
#762 Re: ekupon.ba
StupskaBitanga wrote:hvala im na Ožalošćenoj porodici
Odlično je bilo
- hakunfuc
#763 Re: ekupon.ba
Prodajem kupon za etno selo Babići Rostovo, po nabavnoj cijeni 
- marketleader
#764 Re: ekupon.ba
Odlična predstavamayab wrote:StupskaBitanga wrote:hvala im na Ožalošćenoj porodici
Odlično je bilo
-
StupskaBitanga
#765 Re: ekupon.ba
jel ko iskoristio kupon za Vapiano?
Kako funkcioniše jer ovo mi je prvi put da koristim za Vapiano jer sam dobio preporuku
Sutra idem pa da vidim
Kako funkcioniše jer ovo mi je prvi put da koristim za Vapiano jer sam dobio preporuku
Sutra idem pa da vidim
-
Zux
#766 Re: ekupon.ba
Iskoristio sam ih za Vapiano jedno 6-7 komada do sad. Odes tamo, kao i obicno na ulazu dobijes karticu na kojoj ti se biljezi sta si potrosio/pojeo-popio. Kad zavrsis na izlazu im das karticu, oni ocitaju sta ima na njoj, ti kazes imam ekupon, prezentujes im broj kupona i ime. Nadju te na spisku, ako si potrosio 30 ili manje KM, to je to, potpises se i slobodan siStupskaBitanga wrote:jel ko iskoristio kupon za Vapiano?
Sutra idem pa da vidim
-
Eborg
#767 Re: ekupon.ba
Dajte nam Food Office opet! 
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#768 Re: ekupon.ba
Valjalo bi.Eborg wrote:Dajte nam Food Office opet!
- Entropio
#770 Re: ekupon.ba
Imaš nešto protiv?nova_korisnica wrote:poguzije
-
nova_korisnica
#771 Re: ekupon.ba
Entropio wrote:Imaš nešto protiv?nova_korisnica wrote:poguzije
cekam kad ce McD svoj prvi ekupon da izda
kidddddddddding!
-
Eborg
#772 Re: ekupon.ba
Ma Food Office je meni super, bio sam par puta ovako bez kupona. Sve pitam zna li neko nešto oko onih kartica a niko pojma nema. 
- Entropio
#773 Re: ekupon.ba
Odeš tamo, platiš 24 marke i koristiš karticu 3 puta... Dakle, plaćaš 8KM ručak.Eborg wrote:Ma Food Office je meni super, bio sam par puta ovako bez kupona. Sve pitam zna li neko nešto oko onih kartica a niko pojma nema.
-
Eborg
#774 Re: ekupon.ba
Ma mene samo interesuje je li to jedina pogodnost ili ima još nekih. BTW, pošto sam bio par puta s društvom, mogu li tako platiti za 3 ljudi odjednom i dobiti karticu? 
- Entropio
#775 Re: ekupon.ba
Ne, to je za jednu osobu. Tako sam bar ja skontao. Pročitaj malo na početku teme... kad se onaj svađao s direktorom oko ovoga.Eborg wrote:Ma mene samo interesuje je li to jedina pogodnost ili ima još nekih. BTW, pošto sam bio par puta s društvom, mogu li tako platiti za 3 ljudi odjednom i dobiti karticu?