Na 3:59 se vidi koljeno koje je koristio pa ako ko zna kako se zove...

Je l ovo hoces pilad prodavatMaraschino wrote:Jos jedan projekat zavrsen. Nije da sam ja uradio sam ali sam osmislio i uz ruke dobrih majstora realizovao.
Nesto mi ovo tvoje lici na onu veliku kucu u DubniciMaraschino wrote:uh, ovih dana sam mu hebo znanje
odlicanMaraschino wrote:uh, ovih dana sam mu hebo znanje
ti odabispreca wrote:Nesto mi ovo tvoje lici na onu veliku kucu u DubniciMaraschino wrote:uh, ovih dana sam mu hebo znanje![]()
![]()
....salim se ,ako dobro izvlaci dim i pece onda je
dobro uoceno ali ne bih metar jer bi sve pokvario. mozda 30-40cm samo da prodjem oluk iako i nije bas direktno ugrozen(izlaz dima je 12-15cm od oluka)Filter wrote:odlicanMaraschino wrote:uh, ovih dana sam mu hebo znanje, mozda da nabacis jos metar limenog dimnjaka sa kapicom, da se ne podvlaci dim pod pokov krova

'ta se odmah ljutisMaraschino wrote:ti odabispreca wrote:Nesto mi ovo tvoje lici na onu veliku kucu u DubniciMaraschino wrote:uh, ovih dana sam mu hebo znanje![]()
![]()
....salim se ,ako dobro izvlaci dim i pece onda je
![]()
nemas vremena za fuka a kamoli za ove namudaje da probas.
Lijepo ti ovo izgledaMaraschino wrote:Prva vatra
prva pita
poslije ih je bilo jos 5 i svaki put sve bolja i bolja.
teleca plecka u povrcu ispod saca
i na kraju dok ima zara malo rostilja sa kamena i gusane resetke![]()
ima jedan lavor i u njemu ruke peremmoonca wrote:odlicno izgleda- imas li -sink blizu - cesmu - bilo sta...

Maraschino wrote:Prva vatra
prva pita
poslije ih je bilo jos 5 i svaki put sve bolja i bolja.
teleca plecka u povrcu ispod saca
i na kraju dok ima zara malo rostilja sa kamena i gusane resetke![]()
Da li je česma za protočni ili zajednički bojler? Ako imaš tri cijevi, onda je česma za protočni bojler. Ako su dvije cijevi onda je za bojler koji je samo jedan i grije vodu za sve potrošače u stanu, dakle i za kuhinju/sudoper i za kupatilo/umivaonik/kadu/tuš.cassius wrote:na sta treba obratit paznju prilikom mijenjanja cesme u kuhinji ? ovakva je
Maraschino wrote:danas pade i jagnje
Posto vidim da nema zecije usne, kako sa dimom izlazis na kraj, moras li nositi ronilacke naocale?Maraschino wrote:Jos jedan projekat zavrsen. Nije da sam ja uradio sam ali sam osmislio i uz ruke dobrih majstora realizovao.
Ne razumijem o cemu pricas?mali Ninja wrote:
Posto vidim da nema zecije usne, kako sa dimom izlazis na kraj, moras li nositi ronilacke naocale?