Predpostavljam da si cura???hedonism wrote:Prvo, kakve veze ima tvoj komentar s slikama? Ne znam je li gay i apsolutno me ne zanima, momak je lijep i j*bozovan. Sto je i tema ove emisije (naravno, svako ima pravo na svoje misljenje). Drugo, Lucy Liu je takodjer gay (s vremena na vrijeme) pa niko se nije bunio. OK je kada se postave slike gay cura al nije kad se postave gay muskaraca?-LIBERO- wrote:-LIBERO- wrote:Ovaj ako nije gay..onda je prikriveni gay..ali je ipak gay.
Aha,dobro..onda nije..![]()
A kada skontas malo,uvjek me je cudilo zasto se neke cure loze na ove totalno isfeminizirane frajere. Zar to nije isto kao da se ja i ti lozimo,recimo,na Mariju Serifovic![]()
![]()
Ako nisi primjetila,cijela tema je u opustenom elemntu i sa zezancijom. Nije ovo puko postavljanje slika,po afinitetima,po tome ko je kome sexy i gotovo. Znaci,imamo mogucnost i da prokomentarisemo neciju postavljenu sliku(zar to nisi shvatila do sada??
Ono sto sam se ja pitao u tom postu koji si citirla je druga stvar,sto ocito nisi dovoljno dobro protumacila.
Ako se nekoj curi ,sexualno ,svidi muska osoba (ok,ocito ne smijem spomenuti tog decka na slici jer ti je jako drag cim ovako reagujes
Ja ne znam zasto si se ti nasla prozvanom ili bilo sta drugo,narocito ako je svima jasno da se na ovoj temi prica,diskutuje i raspravlja,ako bas mora,u nekom opustenom i saljivom tonu.
I da,nisam od onih koji su alergicni na gay populaciju samo zato sto su gay,vjeruj mi