kako prepoznati...........

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#751 Re: kako prepoznati...........

Post by -LIBERO- »

hedonism wrote:
-LIBERO- wrote:
-LIBERO- wrote:Ovaj ako nije gay..onda je prikriveni gay..ali je ipak gay.

Aha,dobro..onda nije.. :D

A kada skontas malo,uvjek me je cudilo zasto se neke cure loze na ove totalno isfeminizirane frajere. Zar to nije isto kao da se ja i ti lozimo,recimo,na Mariju Serifovic :D :D :dance:
Prvo, kakve veze ima tvoj komentar s slikama? Ne znam je li gay i apsolutno me ne zanima, momak je lijep i j*bozovan. Sto je i tema ove emisije (naravno, svako ima pravo na svoje misljenje). Drugo, Lucy Liu je takodjer gay (s vremena na vrijeme) pa niko se nije bunio. OK je kada se postave slike gay cura al nije kad se postave gay muskaraca?
Predpostavljam da si cura??? :D

Ako nisi primjetila,cijela tema je u opustenom elemntu i sa zezancijom. Nije ovo puko postavljanje slika,po afinitetima,po tome ko je kome sexy i gotovo. Znaci,imamo mogucnost i da prokomentarisemo neciju postavljenu sliku(zar to nisi shvatila do sada?? :D )

Ono sto sam se ja pitao u tom postu koji si citirla je druga stvar,sto ocito nisi dovoljno dobro protumacila.

Ako se nekoj curi ,sexualno ,svidi muska osoba (ok,ocito ne smijem spomenuti tog decka na slici jer ti je jako drag cim ovako reagujes :D ) xy koja je jako isfeminizirana,zar to nije isto kao da se ,evo recimo,meni svidi Marija Serifovic (smijem li nju spomenuti,i ona je gay?)

Ja ne znam zasto si se ti nasla prozvanom ili bilo sta drugo,narocito ako je svima jasno da se na ovoj temi prica,diskutuje i raspravlja,ako bas mora,u nekom opustenom i saljivom tonu.

I da,nisam od onih koji su alergicni na gay populaciju samo zato sto su gay,vjeruj mi ;-)
hedonism

#752 Re: kako prepoznati...........

Post by hedonism »

sanabe wrote:Lucy Liu je gay ? :shock:
:lol: povremeno, imala je svojih izleta..
hedonism

#753 Re: kako prepoznati...........

Post by hedonism »

-LIBERO- wrote:
Predpostavljam da si cura??? :D

Ako nisi primjetila,cijela tema je u opustenom elemntu i sa zezancijom. Nije ovo puko postavljanje slika,po afinitetima,po tome ko je kome sexy i gotovo. Znaci,imamo mogucnost i da prokomentarisemo neciju postavljenu sliku(zar to nisi shvatila do sada?? :D )

Ono sto sam se ja pitao u tom postu koji si citirla je druga stvar,sto ocito nisi dovoljno dobro protumacila.

Ako se nekoj curi ,sexualno ,svidi muska osoba (ok,ocito ne smijem spomenuti tog decka na slici jer ti je jako drag cim ovako reagujes :D ) xy koja je jako isfeminizirana,zar to nije isto kao da se ,evo recimo,meni svidi Marija Serifovic (smijem li nju spomenuti,i ona je gay?)

Ja ne znam zasto si se ti nasla prozvanom ili bilo sta drugo,narocito ako je svima jasno da se na ovoj temi prica,diskutuje i raspravlja,ako bas mora,u nekom opustenom i saljivom tonu.

I da,nisam od onih koji su alergicni na gay populaciju samo zato sto su gay,vjeruj mi ;-)
ma ja sam skroz opustena, samo ti komentarisi al ne volim homofobe...ti to haman nisi i sad je sve ok :D
a sto se tice decka sa slike, nije mi jako drag, samo ga pamtim iz serije Lost,,,, nekad davno sam pratila i bio mi je bas...mmm...Dreamy.. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#754 Re: kako prepoznati...........

Post by -LIBERO- »

Pa vjerovatno je biseksualna.
hedonism

#755 Re: kako prepoznati...........

Post by hedonism »

sanabe wrote:
hedonism wrote:
sanabe wrote:Lucy Liu je gay ? :shock:
:lol: povremeno, imala je svojih izleta..

kako moze povremeno biti gay? ili jesi ili nisi ....lav :mrgreen:
btw ona je preslatka :mrgreen: a najdraza mi je u seriji Ally McBeal :mrgreen:
moze bit bisexual :D
u biti, imala je neku vezu s nekom curom, al je najcesce straight... (trenutno)
ma Lucy je pree-hot...
Gospoda Ministarka

#756 Re: kako prepoznati...........

Post by Gospoda Ministarka »

Razocarala me kao covjek, ali... zena ima ono nesto, animalnu sexualnu privlacnost koja je i cini posebnom.
Nema konkurencije na nasim prostorima.
Image
Image
Omerovim_Koracima

#757 Re: kako prepoznati...........

Post by Omerovim_Koracima »

Meni je Ševe odvratna bas :D :D
Btw one sto su fine,tihe,itd. su prave nimfomanke,iz mog dosadasnjeg iskustva visegodisnjeg. :D :D
♥ Julianna ♥

#758 Re: kako prepoznati...........

Post by ♥ Julianna ♥ »

Seve je bomba i ne samo na našim prostorima, svi koji tvrde drugačije ili je vrijeđaju, pakosni su i muški i ženski :!:
Gospoda Ministarka

#759 Re: kako prepoznati...........

♥ Julianna ♥ wrote:Seve je bomba i ne samo na našim prostorima, svi koji tvrde drugačije ili je vrijeđaju, pakosni su i muški i ženski :!:
:thumbup:
Slazem se.
Omerovim_Koracima

#760 Re: kako prepoznati...........

Meni je bezeze. Nista spec :thumbup:
Gospoda Ministarka

#761 Re: kako prepoznati...........

Omerovim_Koracima wrote:Meni je bezeze. Nista spec :thumbup:
Omere, moras puno ljeba papat da bi vidio da je ovo zena koja i sa 38 god. nema konkurencije od 18 pa na dalje, ona je i nakon onog filmica na jahti uspjela da se proda kao fina.
Omerovim_Koracima

#762 Re: kako prepoznati...........

Gospoda Ministarka wrote:
Omere, moras puno ljeba papat da bi vidio da je ovo zena koja i sa 38 god. nema konkurencije od 18 pa na dalje, ona je i nakon onog filmica na jahti uspjela da se proda kao fina.
Ne moram hljeba papati, vidio sam i boljih zena od nje. I bas nakon filmica mi je pala u ocima, totalno je lose izgledala u akciji, bar za moj ukus. A to sto se prodaje kao fina, jbga glupom narodu nije tesko ni vodu prodat koja ima cudnu moc :)
Šef

#763 Re: kako prepoznati...........

Post by Šef »

Malo je reć da budi životinjski, odvalio bih je od... :-) :D

Image
Gospoda Ministarka

#764 Re: kako prepoznati...........

Omerovim_Koracima wrote:
Ne moram hljeba papati, vidio sam i boljih zena od nje. I bas nakon filmica mi je pala u ocima, totalno je lose izgledala u akciji, bar za moj ukus. A to sto se prodaje kao fina, jbga glupom narodu nije tesko ni vodu prodat koja ima cudnu moc :)
Ja iskreno nisam, da ima vise stila, stav, da joj prolazi sve sto njoj prolazi.... nema je..
Filmic nisam gledala, ali jbg bilo ga je na sve strane jos je samo falilo da nam ga insertiraju u dnevne novine... sto znaci da se imalo sta vidjeti... a ti ne zaboravi da to nije bio profesionalno sniman filmic.
Moj Omere, kod nas se na Balkanu zena posteno uda i razvede iz ko zna kojih razloga pa nikad vise mahali nevalja, a ona je nakon onog filma uspjela da se proda kao krasotica, snajka za pozeliti...a filmic joj je dosao samo kao preporuka.
Gospoda Ministarka

#765 Re: kako prepoznati...........

Šef wrote:Malo je reć da budi životinjski, odvalio bih je od... :-) :D

Image
Bas neznas sta valja :D .
Image
Šef

#766 Re: kako prepoznati...........

Post by Šef »

Ima jedna malena što me na nju podsjeća, moraću se zadat... :D
Wutkica

#767 Re: kako prepoznati...........

Post by Wutkica »

kako prepoznati....hmm pa ima taj neki sjaj u ocima.... :D :D
convict

#768 Re: kako prepoznati...........

Post by convict »

Ne znam da li je već bila, ali siguran sam da je to ono što se traži. Lako je sa 25 biti bomba, ali sa 45 - to je već nešto!

Image
vozač

#769 Re: kako prepoznati...........

Post by vozač »

♥ Julianna ♥ wrote:Seve je bomba i ne samo na našim prostorima, svi koji tvrde drugačije ili je vrijeđaju, pakosni su i muški i ženski :!:
nit je bomba, nit je tema
dajte ba ljudi, karanana upomoć, ode ovo u skroz drugom pravcu

ko vas pita za seve, dajte konkretno, "kako prepoznati ženu spremnu na neobavezan sex u svakom trenutku, ženu koja će ti jasno staviti do znanja da bi se :dance:, ako treba odmah"
Ma.Le.Na

#770 Re: kako prepoznati...........

Post by Ma.Le.Na »

vozač wrote:

ko vas pita za seve, dajte konkretno, "kako prepoznati ženu spremnu na neobavezan sex u svakom trenutku, ženu koja će ti jasno staviti do znanja da bi se :dance:, ako treba odmah"
obicno stoje po nekim mracnim coskovima...raskrsnicama...i sl.
Šef

#771 Re: kako prepoznati...........

Post by Šef »

Ma.Le.Na wrote:
vozač wrote:

obicno stoje po nekim mracnim coskovima...raskrsnicama...i sl.
:lol: :lol: :thumbup:
hedonism

#772 Re: kako prepoznati...........

Post by hedonism »

vozač wrote: nit je bomba, nit je tema

s ovakvim shvatanjem pojma j*bozovne zene, odvede i ti ovo u skroz treci pravac.. :zzzz:
ovo sto ti smatras j*ezovnom zenom je kurva i nista vise.
Omerovim_Koracima

#773 Re: kako prepoznati...........

Ja iskreno nisam, da ima vise stila, stav, da joj prolazi sve sto njoj prolazi.... nema je..
Filmic nisam gledala, ali jbg bilo ga je na sve strane jos je samo falilo da nam ga insertiraju u dnevne novine... sto znaci da se imalo sta vidjeti... a ti ne zaboravi da to nije bio profesionalno sniman filmic.
Moj Omere, kod nas se na Balkanu zena posteno uda i razvede iz ko zna kojih razloga pa nikad vise mahali nevalja, a ona je nakon onog filma uspjela da se proda kao krasotica, snajka za pozeliti...a filmic joj je dosao samo kao preporuka.
Severina je dobra onome ko ne zna za bolje. :thumbup:

Image

Game over!
wewa

#774 Re: kako prepoznati...........

Post by wewa »

Omerovim_Koracima wrote:
Severina je dobra onome ko ne zna za bolje. :thumbup:

Image

Game over!
zna komsija sta valja :D nije sto mi je Nina generacija... 8-)
Omerovim_Koracima

#775 Re: kako prepoznati...........

Nina je zakon!
Post Reply