Moderator: anex

Hehehe mocna slikaVitezanin wrote:I sad natrag, povratak u Calgary. Slike s Calgary Towera:![]()
![]()
Digla_da_kreci wrote:Hehehe mocna slikaVitezanin wrote:I sad natrag, povratak u Calgary. Slike s Calgary Towera:![]()
![]()
Uzivaj i pozdravi mi prijateljicu
odlicno izgledasmig wrote:Ja sam - glavom, bradom i cvikerimaljubav_aha wrote:mig,to si ti na fotkifotke su super
![]()
HvalaImam oko 3.000 fotki za 10 (12) dana, pa ti gledaj
![]()
Hoces ti. Ja ne odoh nigdjehana_montana wrote:konacno![]()
evo gledam i gledam i uzivami bas prije par dana sam aplicirala za neki kurs tojes seminar u lisabonu u maju, pa cekam potvrdu i unaprijed se radujem jeeee
zelim uzivo slusati fado, pojesti taj kolac i slikati se s portugalcem prije zoye
![]()
![]()
a sto se tice putovanja o licnom trosku.. planiram taj istambul vec duze vrijeme i nekako mi uvijek uleti nesto drugo, tako da mi je to trenutno prioritet a prije svega toga sade adu i beges
![]()
slike su supeeerova jedna terasa me podsjeti na barselonu pa opet skontah da se tamo moram vratiti
Mislim da bi bila izvrstan vodic i super drustvomig wrote:Zoya wrote:@mig, zavidim ti i ako iakd igdje odemsa curama, ti ides sa nama
Zoya, cime sam zasluzila toliku milost s tvoje strane?
samo fotke ,ne tekstmig wrote:Hvala drugariceljubav_aha wrote:odlicno izgledaspazi na inavaziju P.P. od strane forumasha
![]()
![]()
![]()
drago mi je da si se super provelaOvo je moja 30a slika po redu, ko je pisao - pisao
![]()
Fenomenalno, ne znam da li si videla da sam citav putopis napisala![]()
ne mogu da vjerujem..pa sto sadZoya wrote:
Hoces ti. Ja ne odoh nigdjeIstambul propao, sad ne bih ni isla jer bi bezveze bilo svakako, BG.. i to nije sigurno, odnosno sigurno ne idem
Sve ces ti prije mene vjeruj
I Balas propade
![]()
Ma.Le.Na wrote:otkad ja nisam negdje putovala![]()
pozeljela sam otkrivati neki novi grad..