Moderators: _BataZiv_0809, anex

pa ja koliko vidim tema je papanluk na automobilima...[/quote]scorpion7 wrote:[quote="friskyoreo"
Ko je rekao da postoji neki problem?
To je psiholoski fenomen, ima veze sa osjecajem pripadnosti i jos svasta nesto. Ali neda mi se pisati sada.chuchumbamayumbe wrote:U čemu je furka sa ovim "RIP Žan"?!
Znam ko je bio Žan, ali čemu ove naljepnice i posteri po šajbama?!
ne kontam sliku, mozda ovaj drveni dio, al ovo je fabricka opcija a ne naknadna ugradnjaElRe wrote:
Obrazloži kolegaElRe wrote:

Ima ali nije dobro linkovana:kakavdanakneiskustvu wrote:
nema stranice

super_woofer wrote:Evo i od mene mali doprinos
http://imageshack.us/photo/my-images/403/image653.jpg/
PS: ne znam kako postaviti sliku ovdje, pa nek me neko poduci:)

Valjda se tim automatski svrstavaju u rejsere, trkace i ostale sistavce iz kategorije "getacha sesneska uzece ocam' svako auto na semaforu" i time automatski dobijes 20 KS i 20 Pts street respecta?chuchumbamayumbe wrote:U čemu je furka sa ovim "RIP Žan"?!
Znam ko je bio Žan, ali čemu ove naljepnice i posteri po šajbama?!
Dr.Cuddy wrote:
1. Na ovom linku što si postavio klinki desnim mišem na sliku i izaberi Copy Link Location
2. Taj kopirani link ubaci između tagova [img]ovdje_ubaciti_link[/img]
3. Voila, eto slike
(ovo je ako koristiš imageshack)
Na http://klix.com/ ćeš dobiti direktan link i njega ubaci između [img]tagova[/img]
Instrument tabla uokvirena "hromiranim" trakamadonsedin wrote:ne kontam sliku, mozda ovaj drveni dio, al ovo je fabricka opcija a ne naknadna ugradnjaElRe wrote:
Tacno da o mrtvima treba sve najbolje i tragedija je sto je mlad momak poginuo i sad je manje bitno kako je poginuo. Ne znam koliko god imas ali se pocast drugu/jaranu/prijatelju nikad nije odavala tako sto ces lijepiti RIP + ime na auto k'o reklamu. Bas zato sto djeluje k'o reklama i ukras na autu za mnoge ljude to je na granici ili sa pogresne strane ukusa. Takodjer, indikativno je da takav nacin odavanja pocasti karakteristican za prilicno usko definisanu grupu mladih ljudi vrlo karatkeristicnog ponasanja i samim time namjere se mogu shvatiti razlicito. Bez okolisanja, to je se ponasanje cesto manifestuje trkanjem po semaforima i divljanjem automobilima po gradu sto nikako ne moze biti prihvaceno kao nesto pozitivno...Alive wrote:RIP ZAN ljudi stavljaju zato sto je nekima bio jaran, prijatelj, znacio im nesto i na taj nacin mu ljudi zele odati pocast. Ne pocast kao sto cete naravno pomisliti TRKANJU nego pocast kao covjeku, ljudskom bicu! Nekome je taj covjek znacio nesto! Covjek je poginuo kako je poginuo, za neke je on "getaca o'cam racer" dok je nekima prijatelj i covjek koga se ljudi sjecaju!
Ni vama niko ne brani da stavite na auto sta hocete tako da...
O mrtvima sve najbolje ima poslovica...
goran16v wrote:Tacno da o mrtvima treba sve najbolje i tragedija je sto je mlad momak poginuo i sad je manje bitno kako je poginuo. Ne znam koliko god imas ali se pocast drugu/jaranu/prijatelju nikad nije odavala tako sto ces lijepiti RIP + ime na auto k'o reklamu. Bas zato sto djeluje k'o reklama i ukras na autu za mnoge ljude to je na granici ili sa pogresne strane ukusa. Takodjer, indikativno je da takav nacin odavanja pocasti karakteristican za prilicno usko definisanu grupu mladih ljudi vrlo karatkeristicnog ponasanja i samim time namjere se mogu shvatiti razlicito. Bez okolisanja, to je se ponasanje cesto manifestuje trkanjem po semaforima i divljanjem automobilima po gradu sto nikako ne moze biti prihvaceno kao nesto pozitivno...Alive wrote:RIP ZAN ljudi stavljaju zato sto je nekima bio jaran, prijatelj, znacio im nesto i na taj nacin mu ljudi zele odati pocast. Ne pocast kao sto cete naravno pomisliti TRKANJU nego pocast kao covjeku, ljudskom bicu! Nekome je taj covjek znacio nesto! Covjek je poginuo kako je poginuo, za neke je on "getaca o'cam racer" dok je nekima prijatelj i covjek koga se ljudi sjecaju!
Ni vama niko ne brani da stavite na auto sta hocete tako da...
O mrtvima sve najbolje ima poslovica...
Papanluk? Meni ovo super.bpsang wrote:jel ovo spada u papanluk![]()