Breaking Bad

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Brkooo

#751 Re: Breaking Bad

Post by Brkooo »

:lol: :lol: :D
So What!

#752 Re: Breaking Bad

Post by So What! »

Upravo odgledana i treća epizoda, i kad čovjek počne očekivati neke stvari, konstantno se dešavaju preokreti. Kako je samo Walt okrenuo stvari u svoju korist i kada se najmanje nadate. Pred kraje ove zapoečlo je goriti bure baruta, a u sljedećoj počinje taj sveopšti haos i uvest će nas u početak tog Waltovog bjega. Ova epizoda objašnjava neke stvari koje će se desiti u budućnosti, tipa ono sa napuštenom i sagorenom kućom. Eksplozija se dešava u sljedećoj epizodi, ali ja mislim da ćete se svi uvjeriti nakon ove epizode da je očigledno da nije Walt ustvario bježao od Hanka.
ćiribiribela

#753 Re: Breaking Bad

Post by ćiribiribela »

Dobra epizoda, napokon da i Jesse malo ukljuci mozak, a Walt djubre manipulatorsko.
Cybernetic

#754 Re: Breaking Bad

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 21:35, edited 1 time in total.
phillie

#755 Re: Breaking Bad

Post by phillie »

Cybernetic wrote:
ćiribiribela wrote:a Walt djubre manipulatorsko.
Ma p***a li mu m******a.
bRezobrana :D
Cybernetic

#756 Re: Breaking Bad

Post by Cybernetic »

.
So What!

#757 Re: Breaking Bad

Post by So What! »

Cybernetic wrote:
So What! wrote:Upravo odgledana i treća epizoda, i kad čovjek počne očekivati neke stvari, konstantno se dešavaju preokreti. Kako je samo Walt okrenuo stvari u svoju korist i kada se najmanje nadate. Pred kraje ove zapoečlo je goriti bure baruta, a u sljedećoj počinje taj sveopšti haos i uvest će nas u početak tog Waltovog bjega. Ova epizoda objašnjava neke stvari koje će se desiti u budućnosti, tipa ono sa napuštenom i sagorenom kućom. Eksplozija se dešava u sljedećoj epizodi, ali ja mislim da ćete se svi uvjeriti nakon ove epizode da je očigledno da nije Walt ustvario bježao od Hanka.
Ponovo sam pogledao pocetak devete epizode gdje Walt luta u napustenoj kuci i ne izgleda mi sagorena. Jednostavno samo napustena i demolirana, vjerojatno tokom policijskog pretresanja. Moguce je da ce Jesse oklijevati. Walt je vec na putu i mozda stigne prije nego sto Jesse mozda odluci spaliti kucu. Nekako se pribojavam da ce ga Walt vec u sljedecoj epizodi smaknuti. Sjetimo se samo kako su zavrsili Gus i Mike. Jesse je odlucan da se obracuna sa Waltom.
Neće Jesse poginuti, pa nisu ovo Sopranosi da glavni likovi ginu :D Upravu si nije sagorena, a izašao je teser za sljedeću epizodu. Ipak mene kopka šta se desilo pa je kuća u elitnom predgrađu tako napuštena i oronula za manje od godinu. Desi će se neki spektakl to je očigledno ili nas samo muzu s ovim pogledima u budućnost.
Brkooo

#758 Re: Breaking Bad

Post by Brkooo »

luda ep :thumbup:

kako se na sitnim detaljima sve srusi :-)
fatality

#759 Re: Breaking Bad

Post by fatality »

uh kako dobra epizoda. koliko god zadnje dvije bile dosadne i bez desavanja, ova je puna akcije i preokreta.

Walt gigant, kako sve okrenu u svoju korist, a onog malo treba smaknut vec jednom :D . Mali je veoma labilan.
Sve je radio sto je radio i sad se ko biva pokajao. Uzmi kes i bjezi u aljasku pa se tamo pronalazi.
Ako neces, metak u celo kako to u tim krugovima i biva
superxenon

#760 Re: Breaking Bad

Post by superxenon »

A sta ce ponjet na aljasku kad je sve pobacao po komsiluku :roll:
Ne mogu da vjerujem kakav lik, toliko me puta iznervirao... Uhhhh... :grin:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Cybernetic

#761 Re: Breaking Bad

Post by Cybernetic »

.
Jack Be Nimble

#762 Re: Breaking Bad

Post by Jack Be Nimble »

Walter v Jesse - prvi poceo kao primjer dobrog gradjanina, tate i muza a pretvorio se u dzavola. Drugi kao primjer dzavla/klosara/dilera polako prelazi u pozitivu. Krenuli su kao tim, ali nemogu tako da zavrse. Volio bi da zadnju stvar sto Walter vidi je Jesse nad njim, pistolj u Jesse-ovoj ruci i usmjeren ka njegovoj glavi. Belize!
Šveđanin

#763 Re: Breaking Bad

Post by Šveđanin »

Scena "priznanja" pred Hankom i Marie je odlična. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
So What!

#764 Re: Breaking Bad

Post by So What! »

Šveđanin wrote:Scena "priznanja" pred Hankom i Marie je odlična. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
Ja sam se ismijao k'o lud :D To je taj humor kojeg ova serija nudi u izobilju.
Goldenhand

#765 Re: Breaking Bad

Post by Goldenhand »

Jesse leti za Belize nadam se već u sljedećoj.

Waltov plan je brutalan :lol:
TRENT

#766 Re: Breaking Bad

Post by TRENT »

Ne znam za vas al konfuzna epizoda.Kako je Jessie skonto na kraju ?

http://webby.hazasite.com/r/breakingbad ... ne_to_the/
lik5

#767 Re: Breaking Bad

Post by lik5 »

mozel mi ko pojasnit sta je jesi postao sumnjicav,ko je brok,koje koga trovao?sta hoce koji k on vise haha
VenomousV

#768 Re: Breaking Bad

Post by VenomousV »

za razliku od prve dvije epizode ova mi je proletila za cas :D
TRENT

#769 Re: Breaking Bad

Post by TRENT »

lik5 wrote:mozel mi ko pojasnit sta je jesi postao sumnjicav,ko je brok,koje koga trovao?sta hoce koji k on vise haha

Jes ti uopste gledao bb cim to pitas ?
Jessie je postao sumnjicav jer mu je Huey(onaj debeli cuvar od Saula)ukrao travu iz dzepa.Vrati tu scenu ako si je preskocio(kad se Jessy oprasta u Saulovok kancelariji-jucerasnja epizoda).Dok je cekao uvidio je da mu fali ta ista vutra i da mu je ovaj klepio sto je navelo na misljenje da je bio u pravu kad ga je optuzio da mu je uzeo cigaru sa otrovom(one epizode kad se zahuktalo sa Gustavom).Brock ti je sin od njegove djevojke koji je lezao u bolnici zbog trovanja.Povezao je da je Walter otrovao malog da bi pridobio njega u borbi protiv Gusa.Sad malo nejasno kako je otrovan Brock?Valjda sa Lily of valey ili sa tim otrovom iz cigare(zaboravio sam naziv),ali zadnja epizoda je pokazala da je mozda nesto drugacije bilo.Vidjecemo u sljedecoj epizodi.
Brad Pitta

#770 Re: Breaking Bad

Post by Brad Pitta »

TRENT wrote:Ne znam za vas al konfuzna epizoda.Kako je Jessie skonto na kraju ?

http://webby.hazasite.com/r/breakingbad ... ne_to_the/

i meni nije bas najjasnija ova scena u posljednoj epizodi,ili smo izgleda nesto propustili sa ricinom..kako to sad odjednom proradi "superbrain" Jesse i skuzi da je Brocka ustvari otrovao W.W. :? nadam se da ce se situacija izbistriti tokom narednih epizoda ili su scenaristi morali malo pozuriti :-D
Brad Pitta

#771 Re: Breaking Bad

Post by Brad Pitta »

TRENT wrote:
lik5 wrote:mozel mi ko pojasnit sta je jesi postao sumnjicav,ko je brok,koje koga trovao?sta hoce koji k on vise haha

Jessie je postao sumnjicav jer mu je Huey(onaj debeli cuvar od Saula)ukrao travu iz dzepa.Vrati tu scenu ako si je preskocio(kad se Jessy oprasta u Saulovok kancelariji-jucerasnja epizoda).Dok je cekao uvidio je da mu fali ta ista vutra i da mu je ovaj klepio sto je navelo na misljenje da je bio u pravu kad ga je optuzio da mu je uzeo cigaru sa otrovom(one epizode kad se zahuktalo sa Gustavom).Brock ti je sin od njegove djevojke koji je lezao u bolnici zbog trovanja.Povezao je da je Walter otrovao malog da bi pridobio njega u borbi protiv Gusa.Sad malo nejasno kako je otrovan Brock?Valjda sa Lily of valey ili sa tim otrovom iz cigare(zaboravio sam naziv),ali zadnja epizoda je pokazala da je mozda nesto drugacije bilo.Vidjecemo u sljedecoj epizodi.

pa valjda je Walter pravio taj otrov ricin od te biljke Lily of valey koju je imao u pozadini svog dvorista :-)
TRENT

#772 Re: Breaking Bad

Post by TRENT »

Brad Pitta wrote:
TRENT wrote:

pa valjda je Walter pravio taj otrov ricin od te biljke Lily of valey koju je imao u pozadini svog dvorista :-)

Jes siguran da se bas od te biljke pravi?Ja nisam siguran.
So What!

#773 Re: Breaking Bad

Post by So What! »

Od graha ga je pravio, lily of the valley je mislim protuotrov.
lik5

#774 Re: Breaking Bad

Post by lik5 »

pa da,walt je imao protiv otrov.a cekajte zar se mali nije otrovo kad je slucajno naisao na te cigare koje je jesi slucajno ostavio?
TRENT

#775 Re: Breaking Bad

Post by TRENT »

lik5 wrote:pa da,walt je imao protiv otrov.a cekajte zar se mali nije otrovo kad je slucajno naisao na te cigare koje je jesi slucajno ostavio?

E jbga ne mogu se sjetiti te epizode kad je nasao cigare.Ako je Lily protuotrov kako se Brock izlijecio,odnosno kako je Walter mogao doci do njega u bolnici ?
Post Reply