zivot mi je otisao dođavola
Šta zapravo žene žele?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Platformas
#751 Re: Šta zapravo žene žele?
Procita 7/8 teme,
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#752 Re: Šta zapravo žene žele?
da otvorimo temu-sta zene zapravo dobiju, mozda ti bude laksePlatformas wrote:Procita 7/8 teme,
-
majoneza
#753 Re: Šta zapravo žene žele?
Zar nije dovoljno jedno auto muzu i(njegovoj) zeni.ljubav_aha wrote:kakve veze imanje vlastitog auta ima sa bRezobarzlukommajoneza wrote:Neke malo bRezobraznije zele da imaju svoje auto i ljubavnika kojeg ni interpol ne moze otkriti
Zar nije malo preseravanje imati dva auta.
Lako je skontati da tu nesto dismr
- Cholina_Lokica
#754 Re: Šta zapravo žene žele?
A ako moraju na dvije razlicite strane koje su daleko od mjesta stanovanja da prepolove automajoneza wrote:Zar nije dovoljno jedno auto muzu i(njegovoj) zeni.ljubav_aha wrote:kakve veze imanje vlastitog auta ima sa bRezobarzlukommajoneza wrote:Neke malo bRezobraznije zele da imaju svoje auto i ljubavnika kojeg ni interpol ne moze otkriti
Lako je skontati da tu nesto dismr![]()
-
majoneza
#755 Re: Šta zapravo žene žele?
@chola.
Pa nece jedno u zagreb a drugo u beograd
Ima taxi,buss..raznih nacina da se dogovori,ja odvucem nju ili ona mene,kako je lakse i jeftinije.
Prevo bi eto pitao zenu,kako ona zeli
Pa nece jedno u zagreb a drugo u beograd
Ima taxi,buss..raznih nacina da se dogovori,ja odvucem nju ili ona mene,kako je lakse i jeftinije.
-
drekalica28
#756 Re: Šta zapravo žene žele?
Lakše i jeftinije je imati 2 auta.majoneza wrote:@chola.
Pa nece jedno u zagreb a drugo u beograd![]()
- Ghost_Rider_XXX
#758 Re: Šta zapravo žene žele?
Drekalice ne baljezgaj živa bila.drekalica28 wrote:Lakše i jeftinije je imati 2 auta.majoneza wrote:@chola.
-
majoneza
#759 Re: Šta zapravo žene žele?
drekalica28 wrote:Lakše i jeftinije je imati 2 auta.majoneza wrote:@chola.
Ima zena koje bi zeljele da imaju samo brasna i krompira u kuci
-
drekalica28
#760 Re: Šta zapravo žene žele?
A čuj...ja svoje auto već imam.Ghost_Rider_XXX wrote: Drekalice ne baljezgaj živa bila.
On ako hoće da se pegla u trajvanu...bujrum.
- Mis mekinjas
#761 Re: Šta zapravo žene žele?
Ne bježim ni od čeg, ali ne primam bilo štaplain vanilla wrote:ma hajde, to je samo zeljeoteka
ionako uvijek dobijemo bas ono od cega bjezimo
-
oridjidji
#762 Re: Šta zapravo žene žele?
najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...Korisničkoime wrote:Au skoro sve koje sam uspio pregledati žele iskusnog ili vrlo iskusnog u krevetu ali na žalost ima tu i jedan problem. Ne smeta što se zna znanje u horizontali nego odakle se to zna. Onda idu pitanja "pa de reci koliko ih je bilo", "de šta fali i ja sam tebi rekla", "lažeš moralo je biti više", "daj pa nisam od jučer vidi se da ih je bilo više", "ja sam mislila da mi možemo jedno drugome sve reći", "ako kod ovih stvari lažeš ili šutiš kako da ti vjerujem u ostalim stvarima", "jesu li bile bolje od mene", "reci neću se ljutiti šta ti je nisam dijete", "znala sam uh jel de još misliš na neke", "priznaj da misliš i da ti fale ali džabe ti nisam ja takva fuuuj", "ma nemoj reći da nećeš htjeo bi ti da i ja to radim i ne laži da sam te gnjavila s tim", "što si mi morao govorit ko te je pitao".
Da stvar bude još gora, po broju, ja i nisam baš toliko iskusan.
Zato sve pripadnice ljepšeg spola ako nađete nekoga ko vam baš odgovara u toj horizontali učinite uslugu i sebi i njemu i ne pitajte ga odakle on to zna.
-
drekalica28
#763 Re: Šta zapravo žene žele?
majoneza wrote: Ima zena koje bi zeljele da imaju samo brasna i krompira u kuci

ooooo moj Bože.oridjidji wrote:najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...Korisničkoime wrote:Au skoro sve koje sam uspio pregledati žele iskusnog ili vrlo iskusnog u krevetu ali na žalost ima tu i jedan problem. Ne smeta što se zna znanje u horizontali nego odakle se to zna. Onda idu pitanja "pa de reci koliko ih je bilo", "de šta fali i ja sam tebi rekla", "lažeš moralo je biti više", "daj pa nisam od jučer vidi se da ih je bilo više", "ja sam mislila da mi možemo jedno drugome sve reći", "ako kod ovih stvari lažeš ili šutiš kako da ti vjerujem u ostalim stvarima", "jesu li bile bolje od mene", "reci neću se ljutiti šta ti je nisam dijete", "znala sam uh jel de još misliš na neke", "priznaj da misliš i da ti fale ali džabe ti nisam ja takva fuuuj", "ma nemoj reći da nećeš htjeo bi ti da i ja to radim i ne laži da sam te gnjavila s tim", "što si mi morao govorit ko te je pitao".
Zato sve pripadnice ljepšeg spola ako nađete nekoga ko vam baš odgovara u toj horizontali učinite uslugu i sebi i njemu i ne pitajte ga odakle on to zna.

- ljubav_aha
#764 Re: Šta zapravo žene žele?
he he he drekalice,udjes u vezu ,a tip nema autodrekalica28 wrote:A čuj...ja svoje auto već imam.Ghost_Rider_XXX wrote: Drekalice ne baljezgaj živa bila.![]()
On ako hoće da se pegla u trajvanu...bujrum.![]()
Ja samo znam da svoje auto ne dam.
-
oridjidji
#765 Re: Šta zapravo žene žele?
sta ti je sad zasmetalodrekalica28 wrote:majoneza wrote: Ima zena koje bi zeljele da imaju samo brasna i krompira u kuci
ooooo moj Bože.oridjidji wrote:najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...Korisničkoime wrote:Au skoro sve koje sam uspio pregledati žele iskusnog ili vrlo iskusnog u krevetu ali na žalost ima tu i jedan problem. Ne smeta što se zna znanje u horizontali nego odakle se to zna. Onda idu pitanja "pa de reci koliko ih je bilo", "de šta fali i ja sam tebi rekla", "lažeš moralo je biti više", "daj pa nisam od jučer vidi se da ih je bilo više", "ja sam mislila da mi možemo jedno drugome sve reći", "ako kod ovih stvari lažeš ili šutiš kako da ti vjerujem u ostalim stvarima", "jesu li bile bolje od mene", "reci neću se ljutiti šta ti je nisam dijete", "znala sam uh jel de još misliš na neke", "priznaj da misliš i da ti fale ali džabe ti nisam ja takva fuuuj", "ma nemoj reći da nećeš htjeo bi ti da i ja to radim i ne laži da sam te gnjavila s tim", "što si mi morao govorit ko te je pitao".
- ljubav_aha
#766 Re: Šta zapravo žene žele?
ma super,svaka ti cast ako ti je OK svaki dan sviju vozati i zenu i djecu , pa u kupovinu,pa tako svaki dan,tebi svaka cast kad ti se voza,jer,vidim posjedujes strah od zena sa autom,ne mozes je kontrolirati,ako da zena bez auta ne moze naci ljubavnika,naravno,sa autommajoneza wrote:Zar nije dovoljno jedno auto muzu i(njegovoj) zeni.ljubav_aha wrote:
kakve veze imanje vlastitog auta ima sa bRezobarzlukom
Lako je skontati da tu nesto dismr![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#767 Re: Šta zapravo žene žele?
Sta ja pisac htio reciljubav_aha wrote:
ma super,svaka ti cast ako ti je OK svaki dan sviju vozati i zenu i djecu , pa u kupovinu,pa tako svaki dan,tebi svaka cast kad ti se voza,jer,vidim posjedujes strah od zena sa autom,ne mozes je kontrolirati,ako da zena bez auta ne moze naci ljubavnika,naravno,sa autom
- ljubav_aha
#768 Re: Šta zapravo žene žele?
majnoza ce iskritalizirati svoj problemladyblue18 wrote:Sta ja pisac htio reciljubav_aha wrote:
ma super,svaka ti cast ako ti je OK svaki dan sviju vozati i zenu i djecu , pa u kupovinu,pa tako svaki dan,tebi svaka cast kad ti se voza,jer,vidim posjedujes strah od zena sa autom,ne mozes je kontrolirati,ako da zena bez auta ne moze naci ljubavnika,naravno,sa autom
-
drekalica28
#769 Re: Šta zapravo žene žele?
gdje da počnem.oridjidji wrote:
sta ti je sad zasmetalo
Ovo prvo istaknuto...isto kao da se govori o robi..artiklima, a gospodin je eto kontrolor kvalitete. Niđe veze. Naročito ako se uzme u obzir donjio dio posta gdje se gdin deklariše kao ne baš toliko iskusan ljubavnikKorisničkoime wrote:Au skoro sve koje sam uspio pregledati žele iskusnog ili vrlo iskusnog u krevetu ali na žalost ima tu i jedan problem. Ne smeta što se zna znanje u horizontali nego odakle se to zna. Onda idu pitanja "pa de reci koliko ih je bilo", "de šta fali i ja sam tebi rekla", "lažeš moralo je biti više", "daj pa nisam od jučer vidi se da ih je bilo više", "ja sam mislila da mi možemo jedno drugome sve reći", "ako kod ovih stvari lažeš ili šutiš kako da ti vjerujem u ostalim stvarima", "jesu li bile bolje od mene", "reci neću se ljutiti šta ti je nisam dijete", "znala sam uh jel de još misliš na neke", "priznaj da misliš i da ti fale ali džabe ti nisam ja takva fuuuj", "ma nemoj reći da nećeš htjeo bi ti da i ja to radim i ne laži da sam te gnjavila s tim", "što si mi morao govorit ko te je pitao".
Drugo...ovo nema logike. Kad nešto valja onda ne pitaš što valja.
Ostatak posta.....pitanja koja su navedena kao primjer su odraz nečije velike nesigurnosti. Zašto bi neko bio nesiguran u ovakvoj situaciji? Razloga ima nekoliko, jedan može biti i trenutačni aprtner, onaj kome su ovakva pitanja i postavljena.
Umjesto ovakvog šupljiranja (za mene ovakav vid komunikacije to jeste) bolje sjest pa otvoreno popričat ko šta voli i ko šta ne voli. To je puno produktivnije.
Sa ovim istaknutim dijelom se slažem.oridjidji wrote: najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...
Sa ostatkom se ne slažem.
-
drekalica28
#770 Re: Šta zapravo žene žele?
nemoj biti takva.ladyblue18 wrote:Sta ja pisac htio reciljubav_aha wrote:
samo je zadnja rečenica konfuzna.
pretpostavljam da je ljubav htijela reći kako ona misli da se majoneza plaši žena koje imaju svoj bibi jer su neovisne. ne moraju čekat muža/momka da ih svukud voza. dodatno tome, žena koja ima auto će se prije počet švalerat nego ona koja ga nema.
-
drekalica28
#771 Re: Šta zapravo žene žele?
ljubav_aha wrote: he he he drekalice,udjes u vezu ,a tip nema auto![]()
kako Ghost rider nije tako nesto postavio kako moguc primjer
možda je zaboravio.
moj bivši nije imao auto.
na početku sam nas ja sve vozala, a onda je njemu valjda proradio povrijeđeni ego pa me pitao može li on auto da vozi kad smo zajedno. ja sam pristala, kontam....šta fali. meni to ništa ne znači, njemu je očigledno bitno, eto mu pa nek nas voza. i to su bile komične scene. ja dođem po njega pa se onda mijenjamo, i onda opet kad se išlo kućama.
više mi je smetala njegova priča kako je lijepo bez auta i da njemu auto ne treba. ali to je sve već bilo na kraju tako da...ko ga šiša.
- ljubav_aha
#772 Re: Šta zapravo žene žele?
tako je draklice28drekalica28 wrote:nemoj biti takva.ladyblue18 wrote:Sta ja pisac htio reciljubav_aha wrote:
ma super,svaka ti cast ako ti je OK svaki dan sviju vozati i zenu i djecu , pa u kupovinu,pa tako svaki dan,tebi svaka cast kad ti se voza,jer,vidim posjedujes strah od zena sa autom,ne mozes je kontrolirati,ako da zena bez auta ne moze naci ljubavnika,naravno,sa autom![]()
samo je zadnja rečenica konfuzna.![]()
pretpostavljam da je ljubav htijela reći kako ona misli da se majoneza plaši žena koje imaju svoj bibi jer su neovisne. ne moraju čekat muža/momka da ih svukud voza. dodatno tome, žena koja ima auto će se prije počet švalerat nego ona koja ga nema.
- ljubav_aha
#773 Re: Šta zapravo žene žele?
drekalica28 wrote:ljubav_aha wrote: he he he drekalice,udjes u vezu ,a tip nema auto![]()
kako Ghost rider nije tako nesto postavio kako moguc primjer
možda je zaboravio.![]()
moj bivši nije imao auto.
na početku sam nas ja sve vozala, a onda je njemu valjda proradio povrijeđeni ego pa me pitao može li on auto da vozi kad smo zajedno. ja sam pristala, kontam....šta fali. meni to ništa ne znači, njemu je očigledno bitno, eto mu pa nek nas voza. i to su bile komične scene. ja dođem po njega pa se onda mijenjamo, i onda opet kad se išlo kućama.![]()
![]()
više mi je smetala njegova priča kako je lijepo bez auta i da njemu auto ne treba. ali to je sve već bilo na kraju tako da...ko ga šiša.
- Tvrdokorna mrlja
#774 Re: Šta zapravo žene žele?
a i statistike to kazu.
cak postoje teorije da se one sa benzincem prije prosvaleraju, nego one sto voze dizel.
ne znam samo ko se kurvo prije 100 godina.znaci,za ovaj level promiskuiteta je odgovoran karl benz.
interesantno
cak postoje teorije da se one sa benzincem prije prosvaleraju, nego one sto voze dizel.
ne znam samo ko se kurvo prije 100 godina.znaci,za ovaj level promiskuiteta je odgovoran karl benz.
interesantno
Last edited by Tvrdokorna mrlja on 10/02/2012 18:36, edited 1 time in total.
-
Korisničkoime
#775 Re: Šta zapravo žene žele?
Stani malo gdje se zaleti ono "skoro sve koje sam uspio pogledati" odnosi se bona na postove, šta si ti misliladrekalica28 wrote:gdje da počnem.oridjidji wrote:
sta ti je sad zasmetalo![]()
Ovo prvo istaknuto...isto kao da se govori o robi..artiklima, a gospodin je eto kontrolor kvalitete. Niđe veze. Naročito ako se uzme u obzir donjio dio posta gdje se gdin deklariše kao ne baš toliko iskusan ljubavnikKorisničkoime wrote:Au skoro sve koje sam uspio pregledati žele iskusnog ili vrlo iskusnog u krevetu ali na žalost ima tu i jedan problem. Ne smeta što se zna znanje u horizontali nego odakle se to zna. Onda idu pitanja "pa de reci koliko ih je bilo", "de šta fali i ja sam tebi rekla", "lažeš moralo je biti više", "daj pa nisam od jučer vidi se da ih je bilo više", "ja sam mislila da mi možemo jedno drugome sve reći", "ako kod ovih stvari lažeš ili šutiš kako da ti vjerujem u ostalim stvarima", "jesu li bile bolje od mene", "reci neću se ljutiti šta ti je nisam dijete", "znala sam uh jel de još misliš na neke", "priznaj da misliš i da ti fale ali džabe ti nisam ja takva fuuuj", "ma nemoj reći da nećeš htjeo bi ti da i ja to radim i ne laži da sam te gnjavila s tim", "što si mi morao govorit ko te je pitao".
Zato sve pripadnice ljepšeg spola ako nađete nekoga ko vam baš odgovara u toj horizontali učinite uslugu i sebi i njemu i ne pitajte ga odakle on to zna.![]()
Drugo...ovo nema logike. Kad nešto valja onda ne pitaš što valja.Ništa ti nije bitno jer jel sve valja.
Ostatak posta.....pitanja koja su navedena kao primjer su odraz nečije velike nesigurnosti. Zašto bi neko bio nesiguran u ovakvoj situaciji? Razloga ima nekoliko, jedan može biti i trenutačni aprtner, onaj kome su ovakva pitanja i postavljena.
Umjesto ovakvog šupljiranja (za mene ovakav vid komunikacije to jeste) bolje sjest pa otvoreno popričat ko šta voli i ko šta ne voli. To je puno produktivnije.![]()
Sa ovim istaknutim dijelom se slažem.oridjidji wrote: najgore je kad neiskusne zenske u godinama traze satro nekoga iskusnog... iskustvo se ne mjeri brojem, vec kolicinom kvalitetnog seksa, na kraju uvijek konverzacija bude kljucan faktor u tome dali ce vam seks biti dobar ili ne...![]()
Sa ostatkom se ne slažem.
Čuj kontrolor kvalitete
Nema logike nikako tu se slažem ako muškarac radi nešto dobro ne mora značiti da je švalerčina i da na sve što se miče skače. Tu i leži zec kod takvog zaključivanja zna znanje znači bio je sa dosta djevojaka čim je bio sa dosta navikao je da mijenja pa će to i sad raditi. Kad tome dodaš da neko i nije bio sa puno djevojaka koliko se misli onda situacija postane komična ali se na žalost završi uvijek loše
@Oridjidji kratko slažem se.