el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#751 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ostaje nam samo na PES-u oderati barcu 
-
5 0 5
#752 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ipak je trebao uraditi ono što najbolje zna. Parkirati autobus!Baltazar_khan wrote: Gledati Mourinha kako ubacuje stopera poslije 4-0 da primi manje golova... Neprocjenjivo![]()
-
5 0 5
#753 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
K'o prošle godinedon_emir wrote:Ostaje nam samo na PES-u oderati barcu
- Baron_Samedi
#754 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Volim samo zbog umisljenog pjevca, gosn "Specijalnog" ...hahaha. Koji luzer.
-
sumirprimus
#755 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
505sCrtom wrote:Mourinho: "Barcelona is a finished product, we're starting. Sad, but it's very easy to accept this loss."
Mourinho: "One team played very good, one team very bad. Deserved win, deserved loss."
Mourinho (Real Madrid): "Humiliated? No. It's easy to deal with this loss, we just weren't good enough."
Guardiola: "Very satisfied. There's a lot of league left but we're happy we made the people enjoy."
Guardiola: "This is a result of the last 15-20 years. We're trying to take care of the legacy of Cruyff and others."
Lionel Messi is the player with the most assists this season in the Liga: 8
This is the 6th time Barcelona beat Real Madrid by 5 goals in the Liga, last time: 8 Jan 1994
Mourinho had never lost a league game with more than 3 goals
koji nesportski eshol,iritantan je ko čir na da ne kazem cemu...
prepotentan,arogantan bahat,djaba mu sve titule,fuj...
- pirmin
#756 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
pirmin wrote:X2 - mislim da Muri ovo nece zijaniti.
Prestajem pratiti fudbal i okrecem se sportu u koji se bolje razumijem-umijetnickom klizanju.
- Obuca9
#757 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ma nisi me skonto. Nije bilo nadigravanja jer se sa vanzemaljcima kakvi su Messi, Iniesta i Xavi niko živ ne može nadigravati. On je trebao zatvoriti utakmicu sa tri zadnja vezna, jednim centralnim i četiri odbrambena koji bi puno bliže stajali jedan drugom, ako ne i petoricom.Šibicar wrote:Ja u ovoj večerašnjoj tekmi nisam vidio ni N od nadigravanja,ali fakat.Pokušao je lik da zatvori utakmicu odmah u startu ali se malo preračunao jer je Barsa brzo zabila prvi,a poslije toga i drugi,i onda je logičan slijed dogadjaja da neće igrati bunker kad već gubi 2-0,i da će pokušati nešto,što je naravno protiv Barse bila nemoguća misija.hz__semir wrote:Barcelona s druge planete.![]()
![]()
Mourinho odavno nije napravio glupost, kao večeras kad je mislio da se može nadigravati sa Barcelonom, ali valjda ga sjebali oni navijaci pred tekmu kad mu razbiše autobus, pa morao igrati samo sa 4 odbrambena i 2 zadnja vezna
Ali tako bi uništio utakmicu i hvala mu što to nije uradio, zaista je bila ljepota gledati večeras Barcinu igru. Fantazija.
-
leo karan
#758 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
definitivno,505sCrtom wrote:Ipak je trebao uraditi ono što najbolje zna. Parkirati autobus!Baltazar_khan wrote: Gledati Mourinha kako ubacuje stopera poslije 4-0 da primi manje golova... Neprocjenjivo![]()
mada vjerujem da ga je bilo sramota to ciniti s realom pa je veceras rizikovao.
samo autobus buraz, pa nek se ovi hobiti dodaju do besvjesti
-
fixer
#759 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ja ne mogu vjerovati. Pa ovi igraci Reala imaju frustracije kad igraju sa Barcelonom. Zadnjih par tekmi da se e pojave igraci Barcelone, Real bi opet izgubio 3-0. Fuj. Fkt sam razocaran koliko picki na terenu sam vidio vcrs u bijelom dresu
- Baron_Samedi
#760 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Jesu se ocistili od kartona?
hihihi
Pljuc
hihihi
Pljuc
- stochar
#761 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
na siteu Barcelone kazu da su 'pomeli pod Realom':

- Better Man
#762 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Ako se Manchester susretne sa Barcelonom ove sezone u LP, budi siguran da se Barcelona nece naigrati.sumirprimus wrote:bjez ba better fakat precerujes...
kad dodje mancho na red,razgovaracemo...ako uspijete doc do barce...![]()
![]()
- Better Man
#763 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
A kakvu je Bombu Paul Scholes sezonu prije zabio Barceloni u polufinalu?sumirprimus wrote:hahahahasinkaspud wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto bi prije neku godinu u finalu lige prvaka jel ono bi birmingem totenhem mancester,ko ono bi...![]()
i k tomu jos messi zabi glavom![]()
![]()
- van Basten
#764 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
ovo je standard el clasica, ili onog što je ostalo od njega, zadnje 2-3 sezone... ljudi očekivali zbog Mourinha da će to neizvjesnije biti, ali šipak... standardna porcija blamaže isporučena... još su dobro prošli, nije 2:6 bilo.
Realno, Barcelona ih je izdominirala u najčikijevskom smislu te riječi
žalosno ih je bilo gledati onako nemoćne kada su shvatili to pa se okrenuli udaranju na svaki mogući način.
Hvala Barceloni što spašava fudbal koliko - toliko.
Realno, Barcelona ih je izdominirala u najčikijevskom smislu te riječi
Hvala Barceloni što spašava fudbal koliko - toliko.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#765 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
manchester je smijesan klub naspram Barce i RealaBetter Man wrote:Ako se Manchester susretne sa Barcelonom ove sezone u LP, budi siguran da se Barcelona nece naigrati.sumirprimus wrote:bjez ba better fakat precerujes...
kad dodje mancho na red,razgovaracemo...ako uspijete doc do barce...![]()
![]()
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#766 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MZHDicEX ... r_embedded[/youtube]
Last edited by crysis on 29/11/2010 23:37, edited 1 time in total.
- Djokej
#767 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Stvarno Barsa postala bezobrazna, nema smisla vise.. Messi odlaziii 
- Baron_Samedi
#768 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Splinter wrote:ne vjerujem da je ovo ozbiljno mislio, zanio se sigurnoGorštak wrote:Better Man wrote:Ne bi sigurno, jer bi puno ozbiljnije shvatili protivnika i pristupili mecu. Mislim da je Real previse podcjenio protivnika i to im se obilo o glavu. Veceras se potvrdilo da je vec godinama najslabija tacka Reala odbrana.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj barcelonu previse podcjenio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
majko mila
Fakat. daj Bedrmen, ne brukaj se.
Moroninjo je karinas. Opcepoznato.
-
sinkaspud
#769 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Vi ste u evropi bez sudija ekipa u rangu Hapoela!sumirprimus wrote:hahahahasinkaspud wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!![]()
![]()
![]()
![]()
kao sto bi prije neku godinu u finalu lige prvaka jel ono bi birmingem totenhem mancester,ko ono bi...![]()
![]()
- and
#770 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
što se ljudi poigraše,skoro kao sa almeriom
-
brucos7
#771 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Definitivno: jedna od najboljih utakmica koju sam gledao u zivotu! Ocito je da sve ekipe na dunjaluku igraju fudbal, a Barsa neki novi sport u kojem je cilj drzati loptu do besvjesti, igrati seve sa protivnikom, izluđivati protivnika, praviti od protivnika budalom i pritom dati pet golova, pogoditi precku, i imati jedno 5 mrtvih zicera... Perverzija! Real je pokazao da je seljacka ekipa, koja kada gubi zna samo udarati. Pih!
-
sumirprimus
#772 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
sinkaspud wrote:Vi ste u evropi bez sudija ekipa u rangu Hapoela!sumirprimus wrote:hahahahasinkaspud wrote:Glupa utakmica, bilo koji engleski predstavnik ce izdominirati i Real i Barcelonu u Ligi Sampiona ako se ponovo sudije ne upetljaju!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
samo dvije rijeci,standardna crna rupa od jedno 5-6 tekmi,....jesul bile dvije rijeci
- Charuga
- Globalni moderator
#773 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Zna li se razlog zasto je Mourinho izveo drugi tim? Nije valjda da ga je bilo strah da se prvotimci ne osramote .. 
- mrtva kokoš
#774 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
i ja bih volio doci do snimka...Lud i ponosan wrote:IMA li neko da mi na PP proslijedi linkove snimka ove utakmice, da pogledam veceras? Moze i neki torrent? Ne znam rezultat, pa bih to veceras sa merakom da pogledam!![]()
HVALA!
onako kontam da narezem par cd-ova i dijelim madristima ka poklon
- psydelija
#775 Re: el clasico-FCBarcelona-Real Madrid
Tuga, jad i cemer = Real. Ja sam mislio da od onog lanjskog poraza (0:6 ili 1:6) nemoze gore, kad, desi se ova noc... Veceras mi se po prvi put zgadio fudbal. Ovo je veliki udarac, kako Morinju, tako i spanskoj casti!
O Barseloni ne nalazim adekvatne reci... jednostavno, sve u superlativu. Bravo!!!
O Barseloni ne nalazim adekvatne reci... jednostavno, sve u superlativu. Bravo!!!
Last edited by psydelija on 29/11/2010 23:47, edited 1 time in total.