Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne volim VW i ne volim Golfove, a da su dobri jesu. Niko nemože reći da Golf ne valja. Preskup jeste ali ponuda i potražnja određuje cijenu. Eh da petica i šestica su super automobili. GTI model ima čak i privlaćan dizajn.
Ovakvog golfa sam vidio neki dan uzivo, mogu vam reci da pravo dobro izgleda, jednostavan i utegnut.
Bas bih volio da mi neko pojasni ove jako cesto upotrebljavane rijeci kada je rijec o GOLFU,sta to znaci za obozavaoce golfa "utegnut i jednostavan" ,ima li ko ovde da to zna objasniti ?
Ovakvog golfa sam vidio neki dan uzivo, mogu vam reci da pravo dobro izgleda, jednostavan i utegnut.
Bas bih volio da mi neko pojasni ove jako cesto upotrebljavane rijeci kada je rijec o GOLFU,sta to znaci za obozavaoce golfa "utegnut i jednostavan" ,ima li ko ovde da to zna objasniti ?
Nisam ljubitelj golfa, mada je lako objasniti. Auto nije napucano nekakvim bezveznim linijama tako da auto ostaje dizajnerski svjeze godinama. VW fura taj dizajn, npr Golf 5 na predstavljanju je izgledao nekako konzervativno, tek sada vidim kako je auto dobro dizajnirano, naspram pretjerano napucanih Seat auta, koji nakon dvije godine izgledaju bezveze
ako je moderno imat motor koji radi ko traktor i koji je najglasniji dizel u današnjem vrmenu i ako je moderno imat onako lošu izolaciju zvuka, onda je golf prvak bez sumnje a dizajn, udobnost i moderno rješenje za otvaranje rezervoara za gorivo iznutra su posebna priča... ma golf je sav poseban