Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
" Man' jarrabi sto je ocrni oni iPod na forumu....... pa koju je silu i ljagu izekao na njen racuuuun.... a verenaaa finnaaa, nema govoraaaa, kakvi.... "
@Ductus,
Samo joj nekako dobro stoji ova pjesma, sto ju je veceras izvela....
Nego, da i tebi nisu Dunjini prijetili , sumnjivo je meni to...
" Dobro se pretvaram, sve zivo zavaram..... Placem Mišoooooo mooooj " jaH !
Last edited by iPod on 06/02/2011 03:28, edited 1 time in total.
plain vanilla wrote:Dragi
moji prijatelji i glasaci, hvala vam na dosadasnjim glasovima koje ste
mi uputili, ali vas MOLIM da od veceras PRESTANETE GLASATI ZA MENE!!!
JER VISE NEMA POTREBE ZA TIM!!!
by Dunja Fazlic
Zakukljeni i zakamuflirani Vereninin fanovi diverzantskim i saboterskim djelovanjem pokušavaju odgovoriti ljude da prirodno, glasaju za Dunju !
Kako uopste funkcionisu ovi glasovi zirija? Ne kontam ove brojeve nikako, mislim jasno mi je da je mucka opasna, al na kojoj se ovo skali ocjenjuje? 15ak bodova razlike izmedju pojedinih pa nadoknadise i preko hiljadu glasova s televotinga i izbacise covjeka ni krivog ni duznog.
Verena ne smije ispasti, jer bi se prakticno to dalo prokomentarisati, da je namjerno uradjeno, jer ona dolazi iz Istocnog Sarajeva.... A ovaj decko sto je ispao... kolateralna steta
Evo gledam reprizu na Hayatu, Verena, pa kakva je ovo zelja za osvetom...... kakav pogled pun mrznje i zla... kakve rijeci, kakvi voditelji.....
Last edited by iPod on 06/02/2011 04:31, edited 1 time in total.
Neka meni neko objasni kako to da žiri nikom nije dao 3 boda jer je 3x1,5 = 4,5, a niko u konačnom poretku nema 4,5 boda ?!
Još jednom - bravo Dunja legendo ! Pokazali si koliko si smirena, odrasla i odgojena za razliku od Verenetine. "Meni porodica prijeti da će me pojesti mrak". BOže, koliko su ljudi spremni lagati i izmišljati za minut pred kamerama !
Pogledajte sami i uvjerite se, obratite paznju na izrazavanje i pogled u ocima dok izgovara, vjerovatno gnusne lazi na racun Dunje Fazlić.... geni su geni....
Been wrote:Neka meni neko objasni kako to da žiri nikom nije dao 3 boda jer je 3x1,5 = 4,5, a niko u konačnom poretku nema 4,5 boda ?!
Još jednom - bravo Dunja legendo ! Pokazali si koliko si smirena, odrasla i odgojena za razliku od Verenetine. "Meni porodica prijeti da će me pojesti mrak". BOže, koliko su ljudi spremni lagati i izmišljati za minut pred kamerama !
dvoje ima po 6, ako se dobro sjecam tabele
zato niko nema 4,5
Sinoc me Ana maksuz poselami imenom i prezimenom sad mi mama rece Znao sam da gaji osjecaje prema meni..al mogla mi je direktno reci a ne ovako u javnost izlazit
Bubalo1 wrote: Sinoc me Ana maksuz poselami imenom i prezimenom sad mi mama rece Znao sam da gaji osjecaje prema meni..al mogla mi je direktno reci a ne ovako u javnost izlazit
Bubalo1 wrote: Sinoc me Ana maksuz poselami imenom i prezimenom sad mi mama rece Znao sam da gaji osjecaje prema meni..al mogla mi je direktno reci a ne ovako u javnost izlazit
nellington wrote:Haj'mo svi koji su na Vereninoj strani staviti Verenu na avatar, oni na Dunjinoj strani neka stave Dunju na avatar, da vidimo kol'ko vas ima
haha
eh da sam mladja makar 15 godina, sad bih
presmijesno je gledati kako se svadjaju na stranici ZMBT, vrijedjaju se medjusobno, kao da imaju neke koristi od Verene ili Dunje
Zao mi je sto se ovo Dunji desava, nije ona to zasluzila...poznajem je i znam da cura nije iskvarena ni hladna kako to mozda na prvu izgleda..poznajem i njene, roditelje i tetku, i stvarno znam da niko od njih nit je prijetio nit ima potrebu da prijeti..ljudi su intelektualci, i tako su odgojili i Dunju...cura je kulturna i nije iskompleksirana i stvarno nema potrebe da neke stvari rjesava na neke od nacina koje je Verena navela...i oni mulci od Igora i Sejle se usutili, sramota ccc....i jos nesto, neko napisa za Gordanu... nije joj Gordana nikakva profesorica, nije joj nikad ni predavala...
pianist wrote:Zao mi je sto se ovo Dunji desava, nije ona to zasluzila...poznajem je i znam da cura nije iskvarena ni hladna kako to mozda na prvu izgleda..poznajem i njene, roditelje i tetku, i stvarno znam da niko od njih nit je prijetio nit ima potrebu da prijeti..ljudi su intelektualci, i tako su odgojili i Dunju...cura je kulturna i nije iskompleksirana i stvarno nema potrebe da neke stvari rjesava na neke od nacina koje je Verena navela...i oni mulci od Igora i Sejle se usutili, sramota ccc....i jos nesto, neko napisa za Gordanu... nije joj Gordana nikakva profesorica, nije joj nikad ni predavala...