Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#751 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

mekaba wrote:Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda.
Mislim da ga se NSP itekako sjeca... :D

Nevjerovatna je stvar kako drug Nekako s proljeca izvlaci extra klipove iz naftalina :thumbup:
Gusztav

#752 Re: Horde Zla

Post by Gusztav »

mekaba wrote:
Nekako s proljeća wrote:@mekaba, evo da te počastim malo ... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Qw8AXIJH ... e=youtu.be

Hvala za klip :thumbup: Nisam ga vidio do sada a bio sam na ovoj tekmi na tzv. centralnim tribinama. Obrati paznju na 3.15 ima slika Pape u Skenderiji a s njim dva klinca i legendarni Cinda koji je bio dugo vodja navijaca.Poginuo je na Vratniku od granate kako sam cuo.Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda. Mi smo se nekad na Aneksu zajebavali u stilu: "Volim je ko Cinda Sarajevo". Bio je bas legenda. Kazu da je ova tekma bila shtela i to zesca.Sta je istina vjerovatno se nece saznati.Sarajevo je tada bilo beton. Pozdrav
Jeli u životu onaj legendarni transparent "Raja s Anexa"............sjećam se kao da je juče bilo, ja u JNA, gledam na TV tekmu Velež - Borusija Dort. a na istočnoj tribini pod Bijelim Brijegom taj transparent :-D
Nekako s proljeća

#753 Re: Horde Zla

Post by Nekako s proljeća »

north wrote:@Nekako s proljeća, možeš li nam zbaviti ostatak emisije iz studija kad su gostovale HZ, imamo onaj klip od 9 minuta, ali valjalo bi poslije dugo dugo vremena pogledati cjelokupnu emisiju....
Imamo u arhivi i taj snimak u cjelosti, kao i saglasnost od šest hordaša (od njih 7 u studiju) da se može objaviti autentičan materijal. Jedna saglasnost nedostaje, tako dok se i ona ne dobije, neće biti dostupan. Pozz
Ledenko

#754 Re: Horde Zla

Post by Ledenko »

Nekako s proljeća wrote:
north wrote:@Nekako s proljeća, možeš li nam zbaviti ostatak emisije iz studija kad su gostovale HZ, imamo onaj klip od 9 minuta, ali valjalo bi poslije dugo dugo vremena pogledati cjelokupnu emisiju....
Imamo u arhivi i taj snimak u cjelosti, kao i saglasnost od šest hordaša (od njih 7 u studiju) da se može objaviti autentičan materijal. Jedna saglasnost nedostaje, tako dok se i ona ne dobije, neće biti dostupan. Pozz
To kad je Dado pričao da ste i vi boli, ali iz straha u samoodbrani?
mekaba

#755 Re: Horde Zla

Post by mekaba »

Gusztav wrote:
mekaba wrote:
Nekako s proljeća wrote:@mekaba, evo da te počastim malo ... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Qw8AXIJH ... e=youtu.be

Hvala za klip :thumbup: Nisam ga vidio do sada a bio sam na ovoj tekmi na tzv. centralnim tribinama. Obrati paznju na 3.15 ima slika Pape u Skenderiji a s njim dva klinca i legendarni Cinda koji je bio dugo vodja navijaca.Poginuo je na Vratniku od granate kako sam cuo.Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda. Mi smo se nekad na Aneksu zajebavali u stilu: "Volim je ko Cinda Sarajevo". Bio je bas legenda. Kazu da je ova tekma bila shtela i to zesca.Sta je istina vjerovatno se nece saznati.Sarajevo je tada bilo beton. Pozdrav
Jeli u životu onaj legendarni transparent "Raja s Anexa"............sjećam se kao da je juče bilo, ja u JNA, gledam na TV tekmu Velež - Borusija Dort. a na istočnoj tribini pod Bijelim Brijegom taj transparent :-D
Transparent nije u zivotu naravno. Ostao nam je jednom u velikoj dvorani Skenderije poslije jedne velike pobjede KK Bosna protiv Makabija a slijedeci dan nije niko htjeo da ode po isti jer je vec bio poderan i izbusen od cigara :lol:
north

#756 Re: Horde Zla

Post by north »

Nekako s proljeća wrote:
Sve ok....
north

#757 Re: Horde Zla

Post by north »

Iako sam na temi FKS to uradio, želim i da na ovoj temi od srca čestitam svim starim i ovim mlađim HZ sretnu Novu godinu, vama i vašim najmilijim sve najbolje, puno zdravlja sreće i ljubavi....

Ova godina će biti posebno važna za HZ, jer slavimo 25 godina, nije to malo ljudi, i tako bih volio da se šta veličanstveno napravi za tako velik jubilej, pa da se svi okupimo i napravimo nešto veliko :dance:
Mr Hiccup

#758 Re: Horde Zla

Post by Mr Hiccup »

north wrote:Iako sam na temi FKS to uradio, želim i da na ovoj temi od srca čestitam svim starim i ovim mlađim HZ sretnu Novu godinu, vama i vašim najmilijim sve najbolje, puno zdravlja sreće i ljubavi....

Ova godina će biti posebno važna za HZ, jer slavimo 25 godina, nije to malo ljudi, i tako bih volio da se šta veličanstveno napravi za tako velik jubilej, pa da se svi okupimo i napravimo nešto veliko :dance:
bice abd :wink:
mekaba

#759 Re: Horde Zla

Post by mekaba »

Mr Hiccup wrote:
north wrote:Iako sam na temi FKS to uradio, želim i da na ovoj temi od srca čestitam svim starim i ovim mlađim HZ sretnu Novu godinu, vama i vašim najmilijim sve najbolje, puno zdravlja sreće i ljubavi....

bice abd :wink:
25 kuka je golemo.Treba to obiljeziti da bude za pamcenje. :thumbup:
Nekako s proljeća

#760 Re: Horde Zla

:)

Od transparenta '' raja sa Aneksa'' ostao je samo njegov dio...raja. Fotografija je iz Aprila 1990. godine, utakmica Velež-Sarajevo. Bila je to invazija u grad na Neretvi... :wink:
Image

Uploaded with ImageShack.us

P.S.
Samo za internu upotrebu, pls :!:
internazionale

#761 Re: Horde Zla

Post by internazionale »

Ledenko wrote:
Nekako s proljeća wrote:
To kad je Dado pričao da ste i vi boli, ali iz straha u samoodbrani?
za tačne informacije o tom događaju (a i šire)
preporučujem da se obratiš dopisniku index-a, arminu
ono jeste lik retadiran al' što zna o navijačima malo je reći
mekaba

#762 Re: Horde Zla

Post by mekaba »

Nekako s proljeća wrote::)

Od transparenta '' raja sa Aneksa'' ostao je samo njegov dio...raja. Fotografija je iz Aprila 1990. godine, utakmica Velež-Sarajevo. Bila je to invazija u grad na Neretvi... :wink:
Image

Uploaded with ImageShack.us

P.S.
Samo za internu upotrebu, pls :!:

Hahaha Legendo gdje ovo izvuce hahaha. A evo i mene TIK pored drota. Bilo nas je bruka u Mostaru. Sjecam se kad smo prolazili Bulevarom mostarci izasli iz kafica a jedan od njih kaze : "E ovo su prave Horde :lol: :lol: ". Nezaboravno gostovanje.U povratku u jednom kupeu Raja sa Anexa + Ramljak + legendarni (rahmetli) foto-reporter Adem Bjelonja koji je napravio par slika u kupeu a i u samom vozu.Zajebancija bila zesca. Danke za foto :thumbup: Moguce da je i ovo njegova slika.
Mr Hiccup

#763 Re: Horde Zla

Post by Mr Hiccup »

na ovoj slici se vidi naopako okrenuti komad platna na kojem pise (r)odjeni?

je li to neki trofej zakacen prilikom tog gostovanja?
fosil

#764 Re: Horde Zla

Post by fosil »

Ribari nas u povratku kuci nahranise hljebom i poli salamom. A voz pravi kaubojski, gdje gori sijalica on stane. :D
Nekako s proljeća

#765 Re: Horde Zla

mekaba wrote:
...
Nezaboravno gostovanje.U povratku u jednom kupeu Raja sa Anexa + legendarni (rahmetli) foto-reporter Adem Bjelonja koji je napravio par slika u kupeu a i u samom vozu.Zajebancija bila zesca. Danke za foto :thumbup: Moguce da je i ovo njegova slika.
Nije njegova fotografija...od drugog je majstora fotografije,a ova je jedna od 148 koliko ih, sa ovog gostovanja, u arhivi posjedujemo . A na dobrom smo putu da otkupimo i arhivu od a.r. Adema... :wink:
alenthekiller

#766 Re: Horde Zla

Post by alenthekiller »

eh ovako, nemam pristup zvanicnom forumu hordi pa ovde cu da iskam :lol: Gledam ove komsije, grobare, delije, bb, torcida i ostale svi imaju forume o graffitima. Posto volim graffite a nisam neki mrtvi hordas sad, volio bi da znam ima li tamo neka tema na forumu, ako ima da mi da racun ili da mi da kontakte ljudi da uradimo nesto u Sarajevu dobro. Mislim ako moze i sve to, hvala vam unaprijed :D
weedonjaaa

#767 Re: Horde Zla

Post by weedonjaaa »

alenthekiller wrote:eh ovako, nemam pristup zvanicnom forumu hordi pa ovde cu da iskam :lol: Gledam ove komsije, grobare, delije, bb, torcida i ostale svi imaju forume o graffitima. Posto volim graffite a nisam neki mrtvi hordas sad, volio bi da znam ima li tamo neka tema na forumu, ako ima da mi da racun ili da mi da kontakte ljudi da uradimo nesto u Sarajevu dobro. Mislim ako moze i sve to, hvala vam unaprijed :D
Ima tema **** te grobar i delija i svi oni.. Sta se svi ložite na njih? Imaju ljudi zaduženi za taj oblik marketinga naše grupe.. Možeš pomoći određenom donacijom ako baš želiš.. Svaka pomoć je dobrodošla..

edit: Bez psovki.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#768 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Dok je pauza kod nas, da vidimo kako se snalazi UD ekipa. Pa meni , njihovo odicno izdanje u Belinu (bez obzira na veliki poraz Dynama)

http://ultras-dynamo.de/ud2010/gallery/category/221
weedonjaaa

#769 Re: Horde Zla

Post by weedonjaaa »

Ultragoriva od Ilidže do Sebilja
Charuga
Globalni moderator

#770 Re: Horde Zla

Post by Charuga »

Vec drugi put brisem po 3-4 posta vezana lika koji je nebitan za ovu temu. Sljedeci koji opet napise nesto o njemu na ovoj temi otici ce na odmor minimum 7 dana. Pisite, postavljajte slike i klipove o Hordama a ostale zanemarite ovde!
-LIBERO-
Čiča Gliša

#771 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Sarajevo- GOSK

Horde zla.

Image

Image

Image

Image

Image
Nekako s proljeća

#772 Re: Horde Zla

Sjever, pozitivni dio stadiona.Srce i grlo, a Boga mi i lopata..

:thumbup:
bordo_boy

#773 Re: Horde Zla

Post by bordo_boy »

Ima li negdje video navijanja?
Dide

#774 Re: Horde Zla

Post by Dide »

agent_001

#775 Re: Horde Zla

Post by agent_001 »

Post Reply