Mislim da ga se NSP itekako sjeca...mekaba wrote:Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda.
Nevjerovatna je stvar kako drug Nekako s proljeca izvlaci extra klipove iz naftalina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da ga se NSP itekako sjeca...mekaba wrote:Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda.
Jeli u životu onaj legendarni transparent "Raja s Anexa"............sjećam se kao da je juče bilo, ja u JNA, gledam na TV tekmu Velež - Borusija Dort. a na istočnoj tribini pod Bijelim Brijegom taj transparentmekaba wrote:Nekako s proljeća wrote:@mekaba, evo da te počastim malo ...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Qw8AXIJH ... e=youtu.be
Hvala za klipNisam ga vidio do sada a bio sam na ovoj tekmi na tzv. centralnim tribinama. Obrati paznju na 3.15 ima slika Pape u Skenderiji a s njim dva klinca i legendarni Cinda koji je bio dugo vodja navijaca.Poginuo je na Vratniku od granate kako sam cuo.Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda. Mi smo se nekad na Aneksu zajebavali u stilu: "Volim je ko Cinda Sarajevo". Bio je bas legenda. Kazu da je ova tekma bila shtela i to zesca.Sta je istina vjerovatno se nece saznati.Sarajevo je tada bilo beton. Pozdrav
Imamo u arhivi i taj snimak u cjelosti, kao i saglasnost od šest hordaša (od njih 7 u studiju) da se može objaviti autentičan materijal. Jedna saglasnost nedostaje, tako dok se i ona ne dobije, neće biti dostupan. Pozznorth wrote:@Nekako s proljeća, možeš li nam zbaviti ostatak emisije iz studija kad su gostovale HZ, imamo onaj klip od 9 minuta, ali valjalo bi poslije dugo dugo vremena pogledati cjelokupnu emisiju....
To kad je Dado pričao da ste i vi boli, ali iz straha u samoodbrani?Nekako s proljeća wrote:Imamo u arhivi i taj snimak u cjelosti, kao i saglasnost od šest hordaša (od njih 7 u studiju) da se može objaviti autentičan materijal. Jedna saglasnost nedostaje, tako dok se i ona ne dobije, neće biti dostupan. Pozznorth wrote:@Nekako s proljeća, možeš li nam zbaviti ostatak emisije iz studija kad su gostovale HZ, imamo onaj klip od 9 minuta, ali valjalo bi poslije dugo dugo vremena pogledati cjelokupnu emisiju....
Transparent nije u zivotu naravno. Ostao nam je jednom u velikoj dvorani Skenderije poslije jedne velike pobjede KK Bosna protiv Makabija a slijedeci dan nije niko htjeo da ode po isti jer je vec bio poderan i izbusen od cigaraGusztav wrote:Jeli u životu onaj legendarni transparent "Raja s Anexa"............sjećam se kao da je juče bilo, ja u JNA, gledam na TV tekmu Velež - Borusija Dort. a na istočnoj tribini pod Bijelim Brijegom taj transparentmekaba wrote:Nekako s proljeća wrote:@mekaba, evo da te počastim malo ...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Qw8AXIJH ... e=youtu.be
Hvala za klipNisam ga vidio do sada a bio sam na ovoj tekmi na tzv. centralnim tribinama. Obrati paznju na 3.15 ima slika Pape u Skenderiji a s njim dva klinca i legendarni Cinda koji je bio dugo vodja navijaca.Poginuo je na Vratniku od granate kako sam cuo.Mislim da ga se ti ne sjecas.Starija raja zna dobro ko je bio Cinda. Mi smo se nekad na Aneksu zajebavali u stilu: "Volim je ko Cinda Sarajevo". Bio je bas legenda. Kazu da je ova tekma bila shtela i to zesca.Sta je istina vjerovatno se nece saznati.Sarajevo je tada bilo beton. Pozdrav
Sve ok....Nekako s proljeća wrote:Imamo u arhivi i taj snimak u cjelosti, kao i saglasnost od šest hordaša (od njih 7 u studiju) da se može objaviti autentičan materijal. Jedna saglasnost nedostaje, tako dok se i ona ne dobije, neće biti dostupan. Pozznorth wrote:@Nekako s proljeća, možeš li nam zbaviti ostatak emisije iz studija kad su gostovale HZ, imamo onaj klip od 9 minuta, ali valjalo bi poslije dugo dugo vremena pogledati cjelokupnu emisiju....
bice abdnorth wrote:Iako sam na temi FKS to uradio, želim i da na ovoj temi od srca čestitam svim starim i ovim mlađim HZ sretnu Novu godinu, vama i vašim najmilijim sve najbolje, puno zdravlja sreće i ljubavi....
Ova godina će biti posebno važna za HZ, jer slavimo 25 godina, nije to malo ljudi, i tako bih volio da se šta veličanstveno napravi za tako velik jubilej, pa da se svi okupimo i napravimo nešto veliko
25 kuka je golemo.Treba to obiljeziti da bude za pamcenje.Mr Hiccup wrote:bice abdnorth wrote:Iako sam na temi FKS to uradio, želim i da na ovoj temi od srca čestitam svim starim i ovim mlađim HZ sretnu Novu godinu, vama i vašim najmilijim sve najbolje, puno zdravlja sreće i ljubavi....
Ova godina će biti posebno važna za HZ, jer slavimo 25 godina, nije to malo ljudi, i tako bih volio da se šta veličanstveno napravi za tako velik jubilej, pa da se svi okupimo i napravimo nešto veliko

za tačne informacije o tom događaju (a i šire)Ledenko wrote:To kad je Dado pričao da ste i vi boli, ali iz straha u samoodbrani?Nekako s proljeća wrote:Imamo u arhivi i taj snimak u cjelosti, kao i saglasnost od šest hordaša (od njih 7 u studiju) da se može objaviti autentičan materijal. Jedna saglasnost nedostaje, tako dok se i ona ne dobije, neće biti dostupan. Pozznorth wrote:@Nekako s proljeća, možeš li nam zbaviti ostatak emisije iz studija kad su gostovale HZ, imamo onaj klip od 9 minuta, ali valjalo bi poslije dugo dugo vremena pogledati cjelokupnu emisiju....
Nekako s proljeća wrote:![]()
Od transparenta '' raja sa Aneksa'' ostao je samo njegov dio...raja. Fotografija je iz Aprila 1990. godine, utakmica Velež-Sarajevo. Bila je to invazija u grad na Neretvi...![]()
Uploaded with ImageShack.us
P.S.
Samo za internu upotrebu, pls
Nije njegova fotografija...od drugog je majstora fotografije,a ova je jedna od 148 koliko ih, sa ovog gostovanja, u arhivi posjedujemo . A na dobrom smo putu da otkupimo i arhivu od a.r. Adema...mekaba wrote:
...
Nezaboravno gostovanje.U povratku u jednom kupeu Raja sa Anexa + legendarni (rahmetli) foto-reporter Adem Bjelonja koji je napravio par slika u kupeu a i u samom vozu.Zajebancija bila zesca. Danke za fotoMoguce da je i ovo njegova slika.
Ima tema **** te grobar i delija i svi oni.. Sta se svi ložite na njih? Imaju ljudi zaduženi za taj oblik marketinga naše grupe.. Možeš pomoći određenom donacijom ako baš želiš.. Svaka pomoć je dobrodošla..alenthekiller wrote:eh ovako, nemam pristup zvanicnom forumu hordi pa ovde cu da iskamGledam ove komsije, grobare, delije, bb, torcida i ostale svi imaju forume o graffitima. Posto volim graffite a nisam neki mrtvi hordas sad, volio bi da znam ima li tamo neka tema na forumu, ako ima da mi da racun ili da mi da kontakte ljudi da uradimo nesto u Sarajevu dobro. Mislim ako moze i sve to, hvala vam unaprijed