Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
- cico x
#751 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
od 3.000 postova ovdje,2.900 je negativnih misljenja,pljuvanja,podsmijeha i provokacija,ako toliko ne vjerujete i ovo vam je sve smjesno,zasto se konstantno javljate ovdje,zasto bosnjak mora sve ocrniti i omalozavati,sputavati i ismijavati,nama ne valja niko,bio nas bio stranac!
covjek je dosao da pomogne,ako nemkome pomogne super je,ako ne uspije niko nista nije izgubio,ako je varalica valjda bi ga neko za zivota provalio,pa bi mu zabranio ulaz u svoju zemlju,ali niko nije !
pustite ljude nek vjeruju,ako vi ne vjerujete nije vam to opravdanje da druge ismijavate.
kazete glumci u zetri za pare "ozdrave"? pa ko su ti glumci,kako ih narod ne provali,odakle su glumci?
hvala bogu pa nam ne treba svima,ali izgleda da zaboravljate "zdrav ima 1000 zelja,a bolestan samo 1 "
covjek je dosao da pomogne,ako nemkome pomogne super je,ako ne uspije niko nista nije izgubio,ako je varalica valjda bi ga neko za zivota provalio,pa bi mu zabranio ulaz u svoju zemlju,ali niko nije !
pustite ljude nek vjeruju,ako vi ne vjerujete nije vam to opravdanje da druge ismijavate.
kazete glumci u zetri za pare "ozdrave"? pa ko su ti glumci,kako ih narod ne provali,odakle su glumci?
hvala bogu pa nam ne treba svima,ali izgleda da zaboravljate "zdrav ima 1000 zelja,a bolestan samo 1 "
- karanana
#752 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
e to je drugo. na pocetku emisije bi trebalo da stoji "placeni oglas" kao u onim emisijama o prodaji kosmodiska, sherpi, sokovnika.....novi.dan.nova.nafaka wrote:A šta ako je plaćena da tako nastupa ?karanana wrote:a kad ona kao spomenu i potvrdi 24 minerala.....pa draga voditeljice, gdje si ti zavrsila novinarstvo? zar nisi naucila da za informaciju koju plasiras moras imati dokaz ili barem izvor sa imenom i prezimenom. ko je tebi bio izvor za informaciju o mineralima? neka nana koja je stajala u redu u zetri?
- emigrazione
#753 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Od rodjena te uce jednim stvarima pa onda traze da totalno promjenis misljenje nakon par dana gostovanja jednog bioenergicara. E pa nece da moze drugovi
U 5 planeta na kojima zive mala bica 10cm i 5kg NECU DA VJERUJEM. Pa ni u graškograd nisam vjerovao sa 3 godine u pizdu materinu, koji je vama kurac ljudi. O boze dragi...
U 5 planeta na kojima zive mala bica 10cm i 5kg NECU DA VJERUJEM. Pa ni u graškograd nisam vjerovao sa 3 godine u pizdu materinu, koji je vama kurac ljudi. O boze dragi...
- psydelija
#754 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
meki torabi je za*ebo chucka norrisa a kamoli vas!
- pozitivka
#755 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
tako jeeecico x wrote:od 3.000 postova ovdje,2.900 je negativnih misljenja,pljuvanja,podsmijeha i provokacija,ako toliko ne vjerujete i ovo vam je sve smjesno,zasto se konstantno javljate ovdje,zasto bosnjak mora sve ocrniti i omalozavati,sputavati i ismijavati,nama ne valja niko,bio nas bio stranac!
-
vratnik
#756 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ja se javljam samo iz razloga sto je ova tema na podforumu zdravlje, a ne zato sto u to vjerujem. Iako bi se moglo satima o guposti naroda i prevarantu pisati.
A definitivno najbolja je zvrcka kako on to besplatno radi, a sve kosta samo jednu markicu koju si svaki bolesnik moze priustiti.. A tamo guzva kao na koncertu pokojnog Johny Casha.. Kako jadno.. Pa i Mara Gatara je imala bolji nastup. A manje musterija. Markica po markica.. Ali dzaba je to govoriti, kad neki sasvim normalni, prosjecni gradjani s pristupom internetu misle kako misle, kako li je tek u nekim zabitima?

A definitivno najbolja je zvrcka kako on to besplatno radi, a sve kosta samo jednu markicu koju si svaki bolesnik moze priustiti.. A tamo guzva kao na koncertu pokojnog Johny Casha.. Kako jadno.. Pa i Mara Gatara je imala bolji nastup. A manje musterija. Markica po markica.. Ali dzaba je to govoriti, kad neki sasvim normalni, prosjecni gradjani s pristupom internetu misle kako misle, kako li je tek u nekim zabitima?
- emigrazione
#757 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
@pozitivka...ides li ti na ove seanse? Daj me malo uvjeri da grijesim molim te. Da li je tebi sta izlijecio i kako si se osjecala nakon tih tretmana
- Baltazar_khan
#758 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Fakat jarane šta je ono? Ja baš sinoć gledam na tvsa ono njegovo gostovanje u emisiji, i kad je počeo o tim bićima, odmah sam promijenio program. A i ona tvsa prava mahalska televizija daje prostor onakvim prodavačima magleemigrazione wrote:Od rodjena te uce jednim stvarima pa onda traze da totalno promjenis misljenje nakon par dana gostovanja jednog bioenergicara. E pa nece da moze drugovi![]()
- cico x
#759 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
tu marku je zetra trazila da se naplacuje ,a ne on !vratnik wrote:Ja se javljam samo iz razloga sto je ova tema na podforumu zdravlje, a ne zato sto u to vjerujem. Iako bi se moglo satima o guposti naroda i prevarantu pisati.
kad je bio u zagrebu,grad je sve obezbjedio i niko nista nije placao,dok kod nas ipak zetra mora pokriti svoje troskove,iako sma cuo da 40% tih para ide u humanitarni fond!
-
malischa
#760 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
pa bosnjak to ne mora. eno ga na zetri sve vrvi od glupog bosnjaka koji vjeruje u sve sto mu se plasira. samo nek je s lahke strane. samo nemoj da on mora ostaviti cigaru, da mora paziti sta jede, da redovno ide na kontrole....nego deder ti meni nesto ciriba-ciribu, to meni treba. preko noci ozdravljenje, preko noci bogati i bilo sta drugo, samo nek je preko noci, a ne da ja ulozim, kakva truda od sebe, nedaj Bozeod 3.000 postova ovdje,2.900 je negativnih misljenja,pljuvanja,podsmijeha i provokacija,ako toliko ne vjerujete i ovo vam je sve smjesno,zasto se konstantno javljate ovdje,zasto bosnjak mora sve ocrniti i omalozavati
a 2900 postova, bar sto se mene tice, jeste sto velika vecina svijeta vjeruje u te gluposti, pa brate moram se osvrnuti na demografsku sliku oko sebe...da shvatim malo u kakvim sam govnima
-
Agradable
#761 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
I tebi kao nekom ko slijepo vjeruje u njega te informacije da od 3.000, 2.900 postova je negativno misljenje ti OPET nista ne govori? Svastacico x wrote:od 3.000 postova ovdje,2.900 je negativnih misljenja,pljuvanja,podsmijeha i provokacija,ako toliko ne vjerujete i ovo vam je sve smjesno,zasto se konstantno javljate ovdje,zasto bosnjak mora sve ocrniti i omalozavati,sputavati i ismijavati,nama ne valja niko,bio nas bio stranac!
Cuj ako pomogne nekom super stvar ako ne uspije niko nista nije izgubio, prijatelju kad se sve zavrsi izgubit ce se najmanje 500,600.000KM od one sirotinje sto ide da ih lijeci. Kakva autosugestija, to ce ih drzati dok je tu i vjerovat ce da ih lijeci, kad ode i kad skontaju da im nista nije pomoglo jos ce vise pasti u depresiju, a ima slucajeva da ljudi ne idu u bolnicu nego cekaju po citav dan kod ovog majmuna, koji je inace dobar prijatelj s kornjacama nastanjenim na 5 planeta
Bas me zanima kako skonta da samo sa onih 5 moze uzimati energiju
A ova "pozitivka" se namjerno registrovala kad je otvorena tema da ga brani, mora da je u Zetri volonter ili ga svaki dan posjecuje, ili joj neko u porodici ide svaki dan pa sama sebe ubjeduje da je istina jer ne moze svoje zvati levatima
- pozitivka
#762 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ne, ne idememigrazione wrote:@pozitivka...ides li ti na ove seanse? Daj me malo uvjeri da grijesim molim te. Da li je tebi sta izlijecio i kako si se osjecala nakon tih tretmana
- pozitivka
#763 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
je li se to vrijedjamo.....registrovala sam se u aprilu kad je bila aktuelna tema za pomoc jednoj porodici...samo bezz ti je to pogadjanja, jeste da je to ovdje glavno, ali mislim iznositi misljenje o nekome o kome nemas pojma ni ko je ni kako izgleda...mozda ti imas neke moci, pa si to tako sve na vrijeme shvatioAgradable wrote:I tebi kao nekom ko slijepo vjeruje u njega te informacije da od 3.000, 2.900 postova je negativno misljenje ti OPET nista ne govori? Svastacico x wrote:od 3.000 postova ovdje,2.900 je negativnih misljenja,pljuvanja,podsmijeha i provokacija,ako toliko ne vjerujete i ovo vam je sve smjesno,zasto se konstantno javljate ovdje,zasto bosnjak mora sve ocrniti i omalozavati,sputavati i ismijavati,nama ne valja niko,bio nas bio stranac!
hvala bogu pa nam ne treba svima,ali izgleda da zaboravljate "zdrav ima 1000 zelja,a bolestan samo 1 "![]()
Cuj ako pomogne nekom super stvar ako ne uspije niko nista nije izgubio, prijatelju kad se sve zavrsi izgubit ce se najmanje 500,600.000KM od one sirotinje sto ide da ih lijeci. Kakva autosugestija, to ce ih drzati dok je tu i vjerovat ce da ih lijeci, kad ode i kad skontaju da im nista nije pomoglo jos ce vise pasti u depresiju, a ima slucajeva da ljudi ne idu u bolnicu nego cekaju po citav dan kod ovog majmuna, koji je inace dobar prijatelj s kornjacama nastanjenim na 5 planeta
Bas me zanima kako skonta da samo sa onih 5 moze uzimati energiju![]()
A ova "pozitivka" se namjerno registrovala kad je otvorena tema da ga brani, mora da je u Zetri volonter ili ga svaki dan posjecuje, ili joj neko u porodici ide svaki dan pa sama sebe ubjeduje da je istina jer ne moze svoje zvati levatima
-
Agradable
#764 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma kakvo vrijedanje, samo konstatacijapozitivka wrote:
je li se to vrijedjamo.....registrovala sam se u aprilu kad je bila aktuelna tema za pomoc jednoj porodici...samo bezz ti je to pogadjanja, jeste da je to ovdje glavno, ali mislim iznositi misljenje o nekome o kome nemas pojma ni ko je ni kako izgleda...mozda ti imas neke moci, pa si to tako sve na vrijeme shvatio

http://www.vidovnjak.com/
- pozitivka
#765 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
meni se ucinilo da smetam, pa sam pogledala u naziv grupe rekoh mozda su ovdje svi oni koji su protiv...kad cu ici u zetru kad sam stalno na forumuAgradable wrote:Ma kakvo vrijedanje, samo konstatacijapozitivka wrote:
je li se to vrijedjamo.....registrovala sam se u aprilu kad je bila aktuelna tema za pomoc jednoj porodici...samo bezz ti je to pogadjanja, jeste da je to ovdje glavno, ali mislim iznositi misljenje o nekome o kome nemas pojma ni ko je ni kako izgleda...mozda ti imas neke moci, pa si to tako sve na vrijeme shvationeshvatljivo mi je da pored svih cinjenica opet vjerujes u ovog. A inace ja sam ti vidoviti sarajlija raso posjeti moju stranicu mozda ti i ja mogu pomoci
:
http://www.vidovnjak.com/
-
samo malo
#766 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Najnovije sto sam cuo, vijest dolazi od jednog radnika ZOI 84, jucer ili prije dva dana, ne mogu sad tacno reci, prodato je 70.000 ulaznica.
ako ne laze...
Ono u pocetku je bilo po 20 milja ljudi, sad eto dosla cifra na 70.000
ako ne laze...
- pozitivka
#767 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
samo znam kad nekog sretnem, svaki put cujem isto: Nikad nije bilo vise naroda....ko zna na koliko ce to izaci sljedecih danasamo malo wrote:Najnovije sto sam cuo, vijest dolazi od jednog radnika ZOI 84, jucer ili prije dva dana, ne mogu sad tacno reci, prodato je 70.000 ulaznica.
ako ne laze...
- pozitivka
#768 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
samo znam kad nekog sretnem, svaki put cujem isto: Nikad nije bilo vise naroda....ko zna na koliko ce to izaci sljedecih danasamo malo wrote:Najnovije sto sam cuo, vijest dolazi od jednog radnika ZOI 84, jucer ili prije dva dana, ne mogu sad tacno reci, prodato je 70.000 ulaznica.
ako ne laze...
- cico x
#769 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ne govori jarane,jer vecina ovdje sjedi kuci za kompom i naprduje iz supljeg u praznoAgradable wrote:I tebi kao nekom ko slijepo vjeruje u njega te informacije da od 3.000, 2.900 postova je negativno misljenje ti OPET nista ne govori? Svastacico x wrote:od 3.000 postova ovdje,2.900 je negativnih misljenja,pljuvanja,podsmijeha i provokacija,ako toliko ne vjerujete i ovo vam je sve smjesno,zasto se konstantno javljate ovdje,zasto bosnjak mora sve ocrniti i omalozavati,sputavati i ismijavati,nama ne valja niko,bio nas bio stranac!
hvala bogu pa nam ne treba svima,ali izgleda da zaboravljate "zdrav ima 1000 zelja,a bolestan samo 1 "![]()
- Cholina_Lokica
#770 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
meni ovo isto kao neki eksperiment... koliku kolicinu s*anja i gluposti moze jedan narod progutati
odlicno, obaraju se sva ocekivanja
ovI eksperiment je uspio
ovI eksperiment je uspio
-
samo malo
#771 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Jarane, ja sam rodjen u mahali, i savrseno razumijem sto se raja lozi na Torabija.Dile wrote:meni ovo isto kao neki eksperiment... koliku kolicinu s*anja i gluposti moze jedan narod progutatiodlicno, obaraju se sva ocekivanja
ovI eksperiment je uspio
Sta tek reci za ruralno stanovnistvo, kad ogromne kolicine praznovjerja i ubleharenja mozes sresti i u sarajevskim mahalama, hajmo reci nekakvom gradu.
Koliko sam samo puta u mladosti cuo ono "nemoj blizu greblja u aksam, nagrajisaces" ili "nemoj nokte bacati u kantu za smece" ili "ne valja smece bacati u aksam" na sto bi moj komsija, inace je veliki vjernik, rekao "jok eto, valja ga u kuci drzati"
- HAVANA
#772 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Torabi je shupak.

- Cholina_Lokica
#773 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
a znam.. jbg sto neko rece, prosle godine su u pola 3 svi izasli pred zgrade i kuce, jer je ovdje na forumu provaljeno da ce tad zemljotres da budesamo malo wrote:Jarane, ja sam rodjen u mahali, i savrseno razumijem sto se raja lozi na Torabija.Dile wrote:meni ovo isto kao neki eksperiment... koliku kolicinu s*anja i gluposti moze jedan narod progutatiodlicno, obaraju se sva ocekivanja
ovI eksperiment je uspio
Sta tek reci za ruralno stanovnistvo, kad ogromne kolicine praznovjerja i ubleharenja mozes sresti i u sarajevskim mahalama, hajmo reci nekakvom gradu.
Koliko sam samo puta u mladosti cuo ono "nemoj blizu greblja u aksam, nagrajisaces" ili "nemoj nokte bacati u kantu za smece" ili "ne valja smece bacati u aksam" na sto bi moj komsija, inace je veliki vjernik, rekao "jok eto, valja ga u kuci drzati"
- Ady88
#774 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Dok je ovaca, bice i vune! 
Tako da moze lock teme : )
Tako da moze lock teme : )
- memlija
#775 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ne branim Torabija niti mu idem ali, toliko ste me iznervirali sa vašim negativnim komentarima da imam jedno pitanje za vas sve skupa ovdje.
Npr. ja sad otvorim temu ukazanje gospe u Medjugorju i počnem bacati negativne komentare tipa:
- bogaćenje crkve i lok. stanovništva
- zatucane osobe koje tamo dolaze, nema ih bože dragi to su sve vjernici i fin svijet
- vidjenje nečega i nekoga?
- puzanje na koljenima do kipa i očekivanje nečega?
- hiljade i hiljade bolesnih iz svih krajeva svijeta koji tamo dolaze,
- prodaja raznoraznih predmeta po simboličnoj cijeni,
- itd. itd .............
Naravno bio bih sasječen u korijenu kao neko ko se usudio dirati u nešto sveto i nedodirljivo... ma daj....
Dole je svijet kulturan i emancipovan, a ovdje u Tamnom vilajetu sve maloumnici osim ponekih internet stručnjaka koje Andrew Keen u svojoj knjizi 'Kult amatera' opisuje kao društvo opsjednuto slavljenjem svoje prosječnosti.
Šta na primjer da Torabi odluči u Sarajevu otvoriti centar za ljude kojima je on zadnja nada?
Uglavnom vi kritičari Torabija ste ofirni do bola. Neke forumaše koji ovdje pokušavaju da to objasne sa vjerske strane omalovazavate i izrugujete, a i sami znate da ispotiha i izokolo kole pod...... i prc....
Pustite ljude nek idu i ako bog da frajer pomogne biće ok, a odmoći sigurno neće nikome....
budite mi pozdravljeni........
Npr. ja sad otvorim temu ukazanje gospe u Medjugorju i počnem bacati negativne komentare tipa:
- bogaćenje crkve i lok. stanovništva
- zatucane osobe koje tamo dolaze, nema ih bože dragi to su sve vjernici i fin svijet
- vidjenje nečega i nekoga?
- puzanje na koljenima do kipa i očekivanje nečega?
- hiljade i hiljade bolesnih iz svih krajeva svijeta koji tamo dolaze,
- prodaja raznoraznih predmeta po simboličnoj cijeni,
- itd. itd .............
Naravno bio bih sasječen u korijenu kao neko ko se usudio dirati u nešto sveto i nedodirljivo... ma daj....
Dole je svijet kulturan i emancipovan, a ovdje u Tamnom vilajetu sve maloumnici osim ponekih internet stručnjaka koje Andrew Keen u svojoj knjizi 'Kult amatera' opisuje kao društvo opsjednuto slavljenjem svoje prosječnosti.
Šta na primjer da Torabi odluči u Sarajevu otvoriti centar za ljude kojima je on zadnja nada?
Uglavnom vi kritičari Torabija ste ofirni do bola. Neke forumaše koji ovdje pokušavaju da to objasne sa vjerske strane omalovazavate i izrugujete, a i sami znate da ispotiha i izokolo kole pod...... i prc....
Pustite ljude nek idu i ako bog da frajer pomogne biće ok, a odmoći sigurno neće nikome....
budite mi pozdravljeni........
Last edited by memlija on 20/10/2010 18:27, edited 1 time in total.