Sarajevo shopping
Moderator: anex
- eluna
#751 Re: Sarajevo shoping
zanima me kakav je kvalitet haljina u prodavnicama KIKI RIKI?? zna li iko .............
- Irm@
#752 Re: Sarajevo shoping
ne znam sta bih ti rekla kad materijal govori za sebe sve sintetika..imam ja iz mladih danaeluna wrote:zanima me kakav je kvalitet haljina u prodavnicama KIKI RIKI?? zna li iko .............
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#753 Re: Sarajevo shoping
ja sam dobila jednu na poklon od drugarice,
pamucna, jako udobna.
nisam je mnogo nosila, svega par puta, ali izgleda kvalitetna koliko i udobna.
e sad, imaju oni i onih plasticnih dzidzi haljina, meni se cini da je to kvalitet za nijansu bolji od pijace. (nemam ni jednu pa dajem miljenje odokativnom metodom
) mislim da za njih vazi: koliko para, toliko muzike.
u svakom slucaju, ako ces kupovati te svecanije haljine, vjerovatno ih neces cesto nositi, pa ti se mogu isplatiti bez obzira na kvalitet.
pamucna, jako udobna.
e sad, imaju oni i onih plasticnih dzidzi haljina, meni se cini da je to kvalitet za nijansu bolji od pijace. (nemam ni jednu pa dajem miljenje odokativnom metodom
u svakom slucaju, ako ces kupovati te svecanije haljine, vjerovatno ih neces cesto nositi, pa ti se mogu isplatiti bez obzira na kvalitet.
- eluna
#754 Re: Sarajevo shoping
poenta je utome što sam nabrzaka vidjela jednu lijepu haljinicu koja se može nositi i svakodnevno ali uz određene dodatke i u nešto svečanijim prilikama (ništa stogo formalno) .... pa me zanimaju iskustva, ako neko već znaALexis wrote:ja sam dobila jednu na poklon od drugarice,
pamucna, jako udobna.
e sad, imaju oni i onih plasticnih dzidzi haljina, meni se cini da je to kvalitet za nijansu bolji od pijace. (nemam ni jednu pa dajem miljenje odokativnom metodom) mislim da za njih vazi: koliko para, toliko muzike.
-
LaCici
#755 Re: Sarajevo shoping
Gdje ima u Sa ovakav mantil za kupiti osim onog u Mangu jer mi je preskup?

- CherryLips
#756 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam mantila u Tifaniju u Robotu,ima i bez i crnih 59 KM,al fakat ne znam je li bas ovakav kroj.
I u Orseju ima,80-tak KM
I u Orseju ima,80-tak KM
- swirl
#757 Re: Sarajevo shoping
Bilo je ovakvih mantila i u New Yorker-u.
-
LaCici
#758 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam i u Orsayu i u New Yorkeru ali je uzasno nekvalitetno, koncici vire na sve strane, imam osjecaj jednom da obucem da bi se raspalo. 
-
mimsy
#759 Re: Sarajevo shoping
Upravo tako.Mislim da je 10 KM ne bih ga,samo se nazivciram...bolje se strpit pa kupiti nesto kvalitetnije i miran si duzi period.LaCici wrote:Vidjela sam i u Orsayu i u New Yorkeru ali je uzasno nekvalitetno, koncici vire na sve strane, imam osjecaj jednom da obucem da bi se raspalo.
Last edited by mimsy on 23/05/2011 11:40, edited 1 time in total.
- Irm@
#760 Re: Sarajevo shoping
ja iz Orsaya imam 3 mantila jedan mi je od prije 2 godine i jos uvijek je kao nov..tako da nije nekvalitetan iz prve ruke provjerenoLaCici wrote:Vidjela sam i u Orsayu i u New Yorkeru ali je uzasno nekvalitetno, koncici vire na sve strane, imam osjecaj jednom da obucem da bi se raspalo.
a pogledaj u Azelu
- IceRose
#761 Re: Sarajevo shoping
i ja imam iz azela i super je ..nije se promjenio uopce..cak i onaj iz bagatele je extra (rodica ga ima vec preko godinu dana i nista mu se nije desilo) 
- beautyfool
#762 Re: Sarajevo shoping
Ima radnja carapa PENTI iza pijace sirano, ona ulica gdje je opera cafe i happening, imaju jako finih i kvalitetni carapa, nedavno sam kupila carape od 80 i 60 dena, u tim bojama ne znam dali imaju meni su trebale crne tako da nisam zagledale druge boje.harleyquinn wrote:Trazim cvrste i udobne hulahopke kao sa slike (bar 80 dena) u ovakvim ili slicnim bojama, pozeljno je da ima i crnihpreporucite gdje je najbolja ponuda
![]()
Ustvari vidis umalo zaboravih imaju u nekoj slicnoj lila nijansi, njih sam dobila na poklon bas iz te radnje
-
Gospoda Ministarka
#763 Re: Sarajevo shoping
Trazim mantil, nesto poput ovoga:

..ili poput ovoga

...ali u crnoj ili sivoj boji. Gdje da idem traziti?

..ili poput ovoga

- swirl
#764 Re: Sarajevo shoping
Iz nekog razloga ne vidim slike, ali imas mantila u Orsay, a pogledaj i u Azel France, bude nekad super mantila, a nisu nimalo skupi.Gospoda Ministarka wrote:Trazim mantil, nesto poput ovoga:
..ili poput ovoga
-
Gospoda Ministarka
#765 Re: Sarajevo shoping
U Orsayu sam gledala nedavno i bilo je samo u tamno plavoj boji i nisu me odusevili a u Azel Francu imaju samo kratki i uski a ja bih da je strukiran pa sirok.
- swirl
#766 Re: Sarajevo shoping
U Azel ti roba dolazi svaki dan oko 1, samo da znas. Imas mantila i u Cotton-u u Alti, Mango, a pogledaj i City Fashion. A sad nesto kontam, nisam nigdje vidjela strukirane i sirokeGospoda Ministarka wrote:U Orsayu sam gledala nedavno i bilo je samo u tamno plavoj boji i nisu me odusevili a u Azel Francu imaju samo kratki i uski a ja bih da je strukiran pa sirok.
-
Gospoda Ministarka
#767 Re: Sarajevo shoping
U Cottonu necu iz principa da ostavim 170 KM za mantil, cijene drze kao da je u pitanju neki svjetski brend. Hmmm... onda cu otici do Manga uskoro.swirl wrote:U Azel ti roba dolazi svaki dan oko 1, samo da znas. Imas mantila i u Cotton-u u Alti, Mango, a pogledaj i City Fashion. A sad nesto kontam, nisam nigdje vidjela strukirane i sirokeGospoda Ministarka wrote:U Orsayu sam gledala nedavno i bilo je samo u tamno plavoj boji i nisu me odusevili a u Azel Francu imaju samo kratki i uski a ja bih da je strukiran pa sirok.
Hvala swirl.
- Zelena Carapa
#768 Re: Sarajevo shoping
Meni mango ima inace ima najbolje mantilice i kaputice.Gospoda Ministarka wrote:U Cottonu necu iz principa da ostavim 170 KM za mantil, cijene drze kao da je u pitanju neki svjetski brend. Hmmm... onda cu otici do Manga uskoro.swirl wrote:U Azel ti roba dolazi svaki dan oko 1, samo da znas. Imas mantila i u Cotton-u u Alti, Mango, a pogledaj i City Fashion. A sad nesto kontam, nisam nigdje vidjela strukirane i sirokeGospoda Ministarka wrote:U Orsayu sam gledala nedavno i bilo je samo u tamno plavoj boji i nisu me odusevili a u Azel Francu imaju samo kratki i uski a ja bih da je strukiran pa sirok.
Hvala swirl.
- swirl
#769 Re: Sarajevo shoping
Ja volim i njihove sakoeZelena Carapa wrote:Meni mango ima inace ima najbolje mantilice i kaputice.
-
zamzija
#770 Re: Sarajevo shoping
Ima li u Little Indiji mantila, znam da su prodavali zimus kapute ? po toj logici bi na proljeće trebali mantile prodavati 
-
mimsy
#771 Re: Sarajevo shoping
Joj u Mangu slatkih haljinica i nisu kratke,mogu za posla ko ide...al su skupe 
Last edited by mimsy on 23/05/2011 11:31, edited 1 time in total.
- alica.k
#772 Re: Sarajevo shoping
mango je od proslog ljeta puko skroz.mimsy wrote:Joj u Mangu slatkih haljinica i nisu kratke,mogu za posla...al su skupe
-
LaCici
#773 Re: Sarajevo shoping
Nakon sto obidjoh sve radnje u potrazi za mantilom, ipak sam zavrsila u Mangu i dala 169 KM za njega. U gradu je izbor grozan sto se tice mantila, ako nadjem cjenovno prihvatljiv onda je fus i nekvalitetan, a s druge strane ono sto valja je preskupo. Tako da sam izabrala drugu opciju
Vidjela sam u Lindexu finih mantila, ali cijena je ista kao i u Mangu, tj oko 160 KM. U Orsayu su ostali samo veliki brojevi.
-
Lounge Act
#774 Re: Sarajevo shoping
ja vidjela u tiffany to sto trazis, predivni su, al im je i cijena "predivna"Gospoda Ministarka wrote:Trazim mantil, nesto poput ovoga:
..ili poput ovoga
- LONGMAN
#775 Re: Sarajevo shoping
U azelu neki dan gledala lijepe mantile i to bas duze, dole na socijalnom. Osim ako nisu otisli, jedan ima slican tome bez, mislim kroj, a boja je na sivo vise
I 70 KM