SURVIVOR na Hayat TV
Moderator: anex
- NekoIzMase
#751 Re: SURVIVOR na Hayat TV
U velikom vijecu treba biti 8 clanova (makar je tako bilo prosle godine). Do sada su ispali Nemanja, Nikola, Dina, Visnja, Klemen i Srdjan sto znaci da dvoje od pet finalista ide u veliko vijece plus glas publike. Ako Dule ostane u finalu, mogao bi dobiti glasove od Srkija, Dine, Vesne i Nikole (koji je na jednom plemenskom rekao da je prema njegovom misljenju Dule najbolji takmicar) sto bi mu garantovalo pobjedu. Ukoliko on i keva ispadnu u finalu, Aleksandar i Njegos ce se boriti za glavnu nagradu.
-
boracha
#752 Re: SURVIVOR na Hayat TV
pa kako se sad ispada, kako ce izbaciti jos dvoje
-
smijesni_ste
#753 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Pa definitivno će nešto ubrzati, tj. nema vise klasičnih epizoda kao dosad...kako sam ja skontao sa teleteksta....
Uglavnom ovako sad idu epizode...
Ponedjeljak, Utorak i Srijeda u 10, a finale uživo u cetvrtak u 9...bit ce svega, pozvani svi ucesnici, porodice, prijatelji itd.
I kako piše na teletekstu, pored toga što publika odlučuje ko dobija auto, učestvovaće pored ovog vijeća i u glasanju za pobjednika...
...tako barem piše....ovako otprilike:
" Nakon posljednjeg plemesnkog savjeta na Filipinima, slijedi direktno uljučenje u studiju u Beogradu gdje će takmičari i publika odlučiti ko osvaja 100000 eura", pa onda poslije piše o glasanju za auto itd
Ne znam, vjerovatno su se zeznuli malo...
Uglavnom ovako sad idu epizode...
Ponedjeljak, Utorak i Srijeda u 10, a finale uživo u cetvrtak u 9...bit ce svega, pozvani svi ucesnici, porodice, prijatelji itd.
I kako piše na teletekstu, pored toga što publika odlučuje ko dobija auto, učestvovaće pored ovog vijeća i u glasanju za pobjednika...
" Nakon posljednjeg plemesnkog savjeta na Filipinima, slijedi direktno uljučenje u studiju u Beogradu gdje će takmičari i publika odlučiti ko osvaja 100000 eura", pa onda poslije piše o glasanju za auto itd
Ne znam, vjerovatno su se zeznuli malo...
- DaysleepeR
#754 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sve o cemu mozgate kako i sta ima u onim videima koja sam stavio na prethodnoj stranici 
- Skyfox
#755 Re: SURVIVOR na Hayat TV
al kad Njegos zagrli Acu... nidje veze, ispade covijek 
- NekoIzMase
#756 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ovako je to finale izgledalo prosle godine, vjerovatno je i ove isto.smijesni_ste wrote: Ponedjeljak, Utorak i Srijeda u 10, a finale uživo u cetvrtak u 9...bit ce svega, pozvani svi ucesnici, porodice, prijatelji itd.
-
Ado88
-
lolo_lolo
#758 Re: SURVIVOR na Hayat TV
sta je pricao srdjan u ovoj emisiji?
-
treger
#760 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Finale u cetvrtak u 21h
Zao mi sto vise nece biti
Zao mi sto vise nece biti
-
lolo_lolo
#761 Re: SURVIVOR na Hayat TV
visnja cita pitanje aci
koja je to glupaca,ne moze 2 recenice zapamtiti
-
Nedim071
#762 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Koje sranje u pm. Sam sam sebi kriv sto sam poceo posjecivatii razne forume dok traje Survivor, a to sam poceo kada se Nikola vratio sa ostrva duhova i naletim na neke postove od nekih debila i sve bude kako su oni napisali. Redom su ispadali takmicari kako je bilo napisano. A evo jos jednom sam se u to uvjerio ovim ulaskom Teje u finale. Naravno, necu sada napisati ko su ostali finalisti, ali vjerujem da je vecina naletila na debile koji se prave pametni i sve pisu. Veliki minus za produkciju Survivora.
Inace, sto se tice vecerasnje epizode... Kad su izasli iz vode Dusan govori "Konacno da se okupam". Mislim ono WTF? Nije valjda da se kreten nije kupao, a more mu pred nosom. Isto tako Aca kaze, evo prvi put za 50 dana da odem tamo gdje su valovi. Pa sta su radili ovi debili tamo? Ne znaju pecati, ne kupaju se, sta rade?
Inace, sto se tice vecerasnje epizode... Kad su izasli iz vode Dusan govori "Konacno da se okupam". Mislim ono WTF? Nije valjda da se kreten nije kupao, a more mu pred nosom. Isto tako Aca kaze, evo prvi put za 50 dana da odem tamo gdje su valovi. Pa sta su radili ovi debili tamo? Ne znaju pecati, ne kupaju se, sta rade?
- DaysleepeR
#763 Re: SURVIVOR na Hayat TV
pa nisu Filipini Jadran da se može otplivat, tamo ajkula ima...
-
heartbeat100
#764 Re: SURVIVOR na Hayat TV
aaaaaaaaaa, gdje se gase onaj Dule i ona babetina!!! Melju ko prazni mlinovi!! Morala sam otici u drugu sobu koliko me iritiraju, a stalno jedna te ista prica!!! Joj, ovaj Survivor je dno!! Svi takmicari su prave ljige!!!
- bez_ideje
#765 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Sve cestitke za Teju 
-
smijesni_ste
#766 Re: SURVIVOR na Hayat TV
@Daysleeper
Nema se limita jbg
, a kad sam ja gledao taj americki survivor prije nekoliko godina...nije bilo npr. tajnog imuniteta, pa sam mislio da se ovaj 'nas' survivor i dalje razlikuje od americkog...al vidim sad i tamo ima tajni 
@nedim071
Da, vec sam napisao, itekako ima tacnih 'dojava', pa me ne bi cudilo iskreno i za pobjednika sto pisu da je tacno,iako me pokusavaju razuvjeriti
.....ja sada ne znam samo jednog finalistu
, ako su tacne ove 'dojave' opet kazem...al i mi smo krivi...nije trebalo dolaziti ovdje uopste, mislim na ovaj topic...vec nakon ovih prvih 'skakavaca' 
Nema se limita jbg
@nedim071
Da, vec sam napisao, itekako ima tacnih 'dojava', pa me ne bi cudilo iskreno i za pobjednika sto pisu da je tacno,iako me pokusavaju razuvjeriti
-
boracha
#767 Re: SURVIVOR na Hayat TV
ja nista ne znam
mora da sam kasno dosla na ovaj topic
samo mi recite da baba nece u finale, da sam rahat
i epizoda je bila tako dosadna, baba i dule smorise, jedino sto je bila igra za finale, a ostalo
i epizoda je bila tako dosadna, baba i dule smorise, jedino sto je bila igra za finale, a ostalo
-
boracha
#768 Re: SURVIVOR na Hayat TV
a i ono njeno pitanje, pa ako je tebi svejedno ko ce pobijedit u finalu ti onda idi eci peci pec...i nije isto nekome dat crni glas, a nekome dat glas za pobjedu, i aca kad je trebalo dat imunitet uvijek je znao kome ce, u jednom slucaju dajes nekome nesto, a u drugom oduzimas, nisu svi ko visnja da jedva cekaju da nekome oduzmu glas, naravno da je neprijatnije dat nekome crni glas nego imunitet ili glas za pobjedu, a aca je i htio izbacit visnju, tako da ne vidim sta se ona ima bunitlolo_lolo wrote:visnja cita pitanje aci
-
*mima*
#769 Re: SURVIVOR na Hayat TV
heartbeat100 wrote:aaaaaaaaaa, gdje se gase onaj Dule i ona babetina!!! Melju ko prazni mlinovi!! Morala sam otici u drugu sobu koliko me iritiraju, a stalno jedna te ista prica!!! Joj, ovaj Survivor je dno!! Svi takmicari su prave ljige!!!
Ja komentara.
-
Nedim071
#770 Re: SURVIVOR na Hayat TV
I ove borbe u finalu uopste nisu fer prema Njegosu i Dusanu, pogotovo prema ovom prvom. Pa normalno je da ce pobjediti u onom sinocnjem provlacenju neko manje gradje. A evo gledam i najavu za vecerasnju borbu, opet ista situacija, opet borba ne ide na ruku Njegosu. 
- cyprus
#771 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Istini na volju, mnoge dosadašnje igre nisu išle na ruku ženama...Nedim071 wrote:I ove borbe u finalu uopste nisu fer prema Njegosu i Dusanu, pogotovo prema ovom prvom. Pa normalno je da ce pobjediti u onom sinocnjem provlacenju neko manje gradje. A evo gledam i najavu za vecerasnju borbu, opet ista situacija, opet borba ne ide na ruku Njegosu.
- kurty
#772 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Zao mi njegosa, al sam se valjao od smijeha njegovim pokusajima.... Nije fino poceo i sve otislo u helac..
Nadam se da ce baba upast sto prije
Nadam se da ce baba upast sto prije
- Djokej
#773 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Kevara u finalu

- Jed1217
#774 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Tugooooooooo mojaaaaaaaaaaa 
-
Nedim071
#775 Re: SURVIVOR na Hayat TV
Ma totalno sranje, babetina u finalu,
Kakvi su sve takmicari ispali i ovo govno mi dodje u finale, ma jadno.
Jos je jadnija produkcija kojoj je sve iscurilo u javnost prije par mjeseci pa sam znao da ce ovo govno biti u finalu , ma fuj
Jos je jadnija produkcija kojoj je sve iscurilo u javnost prije par mjeseci pa sam znao da ce ovo govno biti u finalu , ma fuj