Xavier1 wrote:Eto opet klasicne zene. Cim im se ne svidja sta kazes odmah krenu sa omalovazavanjem.

1. Ne čitate šta vam se piše.
2. Pišete kao da znate svaku ženu i razlog iza svake ženine odluke a niste nikad, mogu se kladit nikad sjeli i zapitali se " Pa jebemu mater, možda je do mene?"
3. Imate tako neke šovinističke komentare tipa: drugi bubaju pa ti budeš levat. Je l' onda i žena sa kojom muškarac završi levat jer je on bubo ranije druge ili ne važe ista mjerila za sviju. Doduše, kod muškaraca većinom i ne važe takva mjerila, ne znam ni što postavljam to skoro će pa postati retoričko pitanje
Znači ne čitate:
Mnogo, eto neću reći sve, ali MNOGO žena se loži na debile do neke svoje 20-te godine. Onda se napravi podjela, na žene koje prevaziđu tu infatilnu zaluđenost tipovima koji im se poturaju u serijama tipa Faca u Sex i Grad ili nasilni Edward u Sumraku, i na žene koje nikad ne sazru i čitav život jure za nekim klošarima. Međutim, taj broj žena bude jako mali. I opet kažem, vama je najlakši i najčešći izgovor zašto vas neko neće to što ste previše fini.
Jebiga, ja tačno znam i mogu priznati sama sebi, posljednji momak kojem sam se sviđala a nije me htio, nije me htio ne zato što sam bila previše dobra, nego zato što je momak vjernik i ima drugačije prioritete od mene, nekad prije godinu dana me jedan nije htio jer sam imala previše kila za njegov ukus, neko me neće ni pogledat jer nisam dovoljno lijepa, većinom, kad me neko neće, problem je u meni i većinom, kad nekog neću problem je u njemu. A to što je ljudima teško to priznati, to je drugi par cipela. Jako je teško biti samokritičan.
I onda se skupi tako par vas koji kukate po forumu kako su žene ovakve, onakve, izbubane, prežvakane, istrošene, dok muškarci koji imaju poštovanja prema tim ženama i nikad ih nećeš čuti da pričaju tako poput vas (ovdje mi pada na pamet Barba, Maxo, Tomo, Cigara) uredno imaju i žene i djevojke, a Bogme nisu nikakvi papučari ni levati.