Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Xavier1

#751 Re: Vasi Uslovi

Post by Xavier1 »

Belay Queen wrote:trebam sad na silu priznat da sam bila nafurana na debile da bi bila cool..da ne vjerujes :lol: :lol:
jarane sto ljudi..sto cudi :mrgreen:
Dobro evo vjerovat cu ti. Hajde. :D
insomnia78 wrote:Lole izbubaju pa poslije daj levata da mu pije krv
Bas to. :lol:
A izgovor im je mladost ludost.
sekerbay

#752 Re: Vasi Uslovi

Post by sekerbay »

insomnia78 wrote:Lole izbubaju pa poslije daj levata da mu pije krv
:lol: :thumbup:
MarlboroGold

#753 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Ne mora ni biti levat. Mogu i cuke, mace... :D
BarbaDue

#754 Re: Vasi Uslovi

Post by BarbaDue »

Nastasia wrote:
BarbaDue wrote: ja im isto to kažem. baš ste dosadni, poljubite i ostavite... :mrgreen:
Moj barba, ovo meščini zna samo naglabat što ih neće i kukat da nije do njih.
Kamo sreće da znaju i doć do poljupca :P
muškarac sam al' priznajem da smo često smotrani, brzopleti...i sl. :mrgreen:
sekerbay

#755 Re: Vasi Uslovi

Post by sekerbay »

Nastasia wrote:
BarbaDue wrote: ja im isto to kažem. baš ste dosadni, poljubite i ostavite... :mrgreen:
Do poljupca? Nisam toliki optimist. Da bi doć do dejta.
Xavier1

#756 Re: Vasi Uslovi

Post by Xavier1 »

Eto opet klasicne zene. Cim im se ne svidja sta kazes odmah krenu sa omalovazavanjem. :oops:
Nastasia

#757 Re: Vasi Uslovi

Post by Nastasia »

sekerbay wrote:
Nastasia wrote:
Do poljupca? Nisam toliki optimist. Da bi doć do dejta.
Mislim da preuveličavaš svoju "smotanost".
sekerbay

#758 Re: Vasi Uslovi

Post by sekerbay »

Nastasia wrote:Mislim da preuveličavaš svoju "smotanost".
I to sam prošo. Prvo sažaljevaju, onda postaju skeptične, pa onda ignore.
Nema veze, vjeruj ako hoćeš :mrgreen:
MarlboroGold

#759 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Šećer garant već ima hanumu, ali traži još jednu :per:
ćiribiribela

#760 Re: Vasi Uslovi

Post by ćiribiribela »

MarlboroGold wrote:Šećer garant već ima hanumu, ali traži još jednu :per:

100%
Xavier1

#761 Re: Vasi Uslovi

Post by Xavier1 »

ćiribiribela wrote:

100%
Jesi li ti vise kao Belajka ili vise kao Nastasija?
Nastasia

#762 Re: Vasi Uslovi

Post by Nastasia »

Xavier1 wrote:Eto opet klasicne zene. Cim im se ne svidja sta kazes odmah krenu sa omalovazavanjem. :oops:
1. Ne čitate šta vam se piše.
2. Pišete kao da znate svaku ženu i razlog iza svake ženine odluke a niste nikad, mogu se kladit nikad sjeli i zapitali se " Pa jebemu mater, možda je do mene?"
3. Imate tako neke šovinističke komentare tipa: drugi bubaju pa ti budeš levat. Je l' onda i žena sa kojom muškarac završi levat jer je on bubo ranije druge ili ne važe ista mjerila za sviju. Doduše, kod muškaraca većinom i ne važe takva mjerila, ne znam ni što postavljam to skoro će pa postati retoričko pitanje

Znači ne čitate:
Mnogo, eto neću reći sve, ali MNOGO žena se loži na debile do neke svoje 20-te godine. Onda se napravi podjela, na žene koje prevaziđu tu infatilnu zaluđenost tipovima koji im se poturaju u serijama tipa Faca u Sex i Grad ili nasilni Edward u Sumraku, i na žene koje nikad ne sazru i čitav život jure za nekim klošarima. Međutim, taj broj žena bude jako mali. I opet kažem, vama je najlakši i najčešći izgovor zašto vas neko neće to što ste previše fini.

Jebiga, ja tačno znam i mogu priznati sama sebi, posljednji momak kojem sam se sviđala a nije me htio, nije me htio ne zato što sam bila previše dobra, nego zato što je momak vjernik i ima drugačije prioritete od mene, nekad prije godinu dana me jedan nije htio jer sam imala previše kila za njegov ukus, neko me neće ni pogledat jer nisam dovoljno lijepa, većinom, kad me neko neće, problem je u meni i većinom, kad nekog neću problem je u njemu. A to što je ljudima teško to priznati, to je drugi par cipela. Jako je teško biti samokritičan.

I onda se skupi tako par vas koji kukate po forumu kako su žene ovakve, onakve, izbubane, prežvakane, istrošene, dok muškarci koji imaju poštovanja prema tim ženama i nikad ih nećeš čuti da pričaju tako poput vas (ovdje mi pada na pamet Barba, Maxo, Tomo, Cigara) uredno imaju i žene i djevojke, a Bogme nisu nikakvi papučari ni levati. ;)
The 100

#763 Re: Vasi Uslovi

Post by The 100 »

ne bacam na hašima ništa iznad 20 godina jer su već izverzirane ovo od 16-20 se može ubost i za dopunu od 2 marke :per:
sekerbay

#764 Re: Vasi Uslovi

Post by sekerbay »

ćiribiribela wrote:

100%
Garant.
Haj bona na kafu :)
sekerbay

#765 Re: Vasi Uslovi

Post by sekerbay »

Nastasia wrote:
Xavier1 wrote:Eto opet klasicne zene. Cim im se ne svidja sta kazes odmah krenu sa omalovazavanjem. :oops:
2. Pišete kao da znate svaku ženu i razlog iza svake ženine odluke a niste nikad, mogu se kladit nikad sjeli i zapitali se " Pa jebemu mater, možda je do mene?"
3. Imate tako neke šovinističke komentare tipa: drugi bubaju pa ti budeš levat. Je l' onda i žena sa kojom muškarac završi levat jer je on bubo ranije druge ili ne važe ista mjerila za sviju. Doduše, kod muškaraca većinom i ne važe takva mjerila, ne znam ni što postavljam to skoro će pa postati retoričko pitanje

Znači ne čitate:
Mnogo, eto neću reći sve, ali MNOGO žena se loži na debile do neke svoje 20-te godine. Onda se napravi podjela, na žene koje prevaziđu tu infatilnu zaluđenost tipovima koji im se poturaju u serijama tipa Faca u Sex i Grad ili nasilni Edward u Sumraku, i na žene koje nikad ne sazru i čitav život jure za nekim klošarima. Međutim, taj broj žena bude jako mali. I opet kažem, vama je najlakši i najčešći izgovor zašto vas neko neće to što ste previše fini.

Jebiga, ja tačno znam i mogu priznati sama sebi, posljednji momak kojem sam se sviđala a nije me htio, nije me htio ne zato što sam bila previše dobra, nego zato što je momak vjernik i ima drugačije prioritete od mene, nekad prije godinu dana me jedan nije htio jer sam imala previše kila za njegov ukus, neko me neće ni pogledat jer nisam dovoljno lijepa, većinom, kad me neko neće, problem je u meni i većinom, kad nekog neću problem je u njemu. A to što je ljudima teško to priznati, to je drugi par cipela. Jako je teško biti samokritičan.

I onda se skupi tako par vas koji kukate po forumu kako su žene ovakve, onakve, izbubane, prežvakane, istrošene, dok muškarci koji imaju poštovanja prema tim ženama i nikad ih nećeš čuti da pričaju tako poput vas (ovdje mi pada na pamet Barba, Maxo, Tomo, Cigara) uredno imaju i žene i djevojke, a Bogme nisu nikakvi papučari ni levati. ;)
To je to. Tako jednostavno objašnjeno ono što mnogi ne shvate i dokuče za čitav život. :thumbup:
Xavier1

#766 Re: Vasi Uslovi

Post by Xavier1 »

Nastasia wrote:

Znači ne čitate:

Prvo, nemoj toliko da se nerviras. :D
Drugo, muskarci me ne zanimaju, tako da me ne zanima kakva pravila vaze za njih. To biste vi zene trebale da postavljate. Ako tebi ne smeta koga je sve bubao prije tebe, tvoje pravo. Ako ti smeta koga je sve bubao, opet tvoje pravo.
Trece, mogu podnijeti ako su do 20te debilke pa se loze i jure za takvim. Ne mogu podnijeti ako su takve do 25te ili 30te, pa onda pocnu da glume svetice. To je vec proracunatost.
Cetvrto, nije kukanje, samo iznosenje cinjenica. Sto si i ti sama donekle potvrdila.
Nastasia

#767 Re: Vasi Uslovi

Post by Nastasia »

Xavier1 wrote:
Prvo, nemoj toliko da se nerviras. :D
Drugo, muskarci me ne zanimaju, tako da me ne zanima kakva pravila vaze za njih. To biste vi zene trebale da postavljate. Ako tebi ne smeta koga je sve bubao prije tebe, tvoje pravo. Ako ti smeta koga je sve bubao, opet tvoje pravo.
Trece, mogu podnijeti ako su do 20te debilke pa se loze i jure za takvim. Ne mogu podnijeti ako su takve do 25te ili 30te, pa onda pocnu da glume svetice. To je vec proracunatost.
Cetvrto, nije kukanje, samo iznosenje cinjenica. Sto si i ti sama donekle potvrdila.
Nervira me svaki put kad iz vas na vidjelo izađe doza šovinizma kojom prikrivate vlastite komplekse, ko je koga i kad jebo.

I da, rekoh ti, one koje se lože na klošare u 30toj godini lože se na te iste klošare čitav život i hodaju sa modricama i masnicama, i takvih mi nije žao ni najmanje..

I opet ... nisi iznio nikakvu činjenicu osim te da kukate kad vas žena neće, a to se kukanje svodi na to da se današnje žene lože na klošare a vi na grdnu ranu privit.
Last edited by Nastasia on 03/08/2018 22:04, edited 1 time in total.
MarlboroGold

#768 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Dobro je da nema Karlinke :D
Belay Queen

#769 Re: Vasi Uslovi

Post by Belay Queen »

jaooo sad o tome razmisljam,mrtva glava bi pala :lol: :lol:
Nastasia

#770 Re: Vasi Uslovi

Post by Nastasia »

MarlboroGold wrote:Dobro je da nema Karlinke :D

Je l' to Karlin otišla na izlet u Banoviće?
MarlboroGold

#771 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Nemam pojma. Vjerovatno jeste čim se ne javlja :D
sekerbay

#772 Re: Vasi Uslovi

Post by sekerbay »

MarlboroGold wrote:Nemam pojma. Vjerovatno jeste čim se ne javlja :D
Jaro, ona kako meni napisa da joj se diže, moro sam je na ignore :lol:
MarlboroGold

#773 Re: Vasi Uslovi

Post by MarlboroGold »

Hajd ima dika sa crvenim slovima da reguliše :D
triconja

#774 Re: Vasi Uslovi

Post by triconja »

Nastasia wrote: I onda se skupi tako par vas koji kukate po forumu kako su žene ovakve, onakve, izbubane, prežvakane, istrošene, dok muškarci koji imaju poštovanja prema tim ženama i nikad ih nećeš čuti da pričaju tako poput vas (ovdje mi pada na pamet Barba, Maxo, Tomo, Cigara) uredno imaju i žene i djevojke, a Bogme nisu nikakvi papučari ni levati. ;)
Nas slobodne ko jebe, jelte, mi smo boze sacuvaj :(

:lol: :lol: :lol:
insomnia78

#775 Re: Vasi Uslovi

Post by insomnia78 »

Image
Post Reply