Nisam mogla gledati kako se zahvaljuje, srce drago
Veliki Brat 3
Moderator: anex
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#751 Re: Veliki Brat 3
pratim ja
- plejka2
#752 Re: Veliki Brat 3
sto ga ispališe
kad sazna da ga je produvo tek ce onda pocet lomit
- plain vanilla
#753 Re: Veliki Brat 3
zao mi ga..on place od srece i ponosaplejka2 wrote:sto ga ispališe![]()
bas se poigravaju s njim
a ti si batice nebitan
- plejka2
#754 Re: Veliki Brat 3
a jel ti zao bilo kad je lomio i kurcio se?
onake je sevap naguzit sekice
- plain vanilla
#755 Re: Veliki Brat 3
ma hajde, sta je slomioplejka2 wrote:a jel ti zao bilo kad je lomio i kurcio se?
smanjili im nagradu sto je probio kartonski zid na otpadu
- plejka2
#756 Re: Veliki Brat 3
slomio srce muzu od one radodajke
primjetio sam da ih ne zezaju za buđet nema pisanja vise il ne prikazuju
- plain vanilla
#757 Re: Veliki Brat 3
pa ako ovaj zadatak upali, vratit ce im 35.000 euraplejka2 wrote:slomio srce muzu od one radodajke
a nagrada ionako ne moze biti manja od 100.000, samo ih je lozio
ajde, nije njegov muz
- plejka2
#758 Re: Veliki Brat 3
al ne pišu ono vise jelde kolko cigara,hrane,kurca palca?plain vanilla wrote:pa ako ovaj zadatak upali, vratit ce im 35.000 euraplejka2 wrote:slomio srce muzu od one radodajke
a nagrada ionako ne moze biti manja od 100.000, samo ih je lozio
ajde, nije njegov muz
- plain vanilla
#759 Re: Veliki Brat 3
pisu naravno
prosle nedjelje su imali zadatak ono kraljevsko vjencanje i uspjesno ga obavili i tako osvojili luskuzni budzet
prosle nedjelje su imali zadatak ono kraljevsko vjencanje i uspjesno ga obavili i tako osvojili luskuzni budzet
- plejka2
#760 Re: Veliki Brat 3
eki to
aj makar se oko hrane ne svadjaju
aj makar se oko hrane ne svadjaju
- VenomousV
#761 Re: Veliki Brat 3
meni zao sto ga onako zahebavaju 
-
slatkis86
#762 Re: Veliki Brat 3
meni ga nije zao ni sekundeVenomousV wrote:meni zao sto ga onako zahebavaju
da je sve ovo brutalno, jeste, al ko mu je kriv
nemes
Last edited by slatkis86 on 01/06/2011 09:29, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#763 Re: Veliki Brat 3
pa prijavili su se i ostali, pa njih niko ne diraslatkis86 wrote:meni ga nije zao ni sekundeVenomousV wrote:meni zao sto ga onako zahebavajuovo je prcanje na kvadrat
da je sve ovo brutalno jeste al jko mu je krivon je znao sta potpisuje sa Emotion Produkcijom...da je imao zrno mozga nebi se ni prijavljivao u bb...nakon jebanja nema kajanja
nemes
-
slatkis86
#764 Re: Veliki Brat 3
pa ostali nisu toliko retardirani da bi nasjeli (dobro, osim marijane koja je udarena skroz )plain vanilla wrote:
pa prijavili su se i ostali, pa njih niko ne dira
nemes je glup ko k*rac i ego trip manijak te je kao takav idealan za prcanje

- Deeney
#765 Re: Veliki Brat 3
Dosla maca na vratanca! Mislio je da moze izigravati alfa-muzjaka samo zato sto mu se ona hudnica "zakrene" cim legne u krevet!
Kako sam se slatko ismijala sinoc dok sam ga gledala!
- Not My Idea
#766 Re: Veliki Brat 3
samo da se slozim s tobom!slatkis86 wrote:pa ostali nisu toliko retardirani da bi nasjeli (dobro, osim marijane koja je udarena skroz )plain vanilla wrote:
pa prijavili su se i ostali, pa njih niko ne dirakad im se metnes pohvalio za nagradu soraja i horvat su se ironicno nasmijali i prokomentirali da je vjerovatno u pitanju spacka
nemes je glup ko k*rac i ego trip manijak te je kao takav idealan za prcanje
- lijan
#767 Re: Veliki Brat 3
Big Brother 'teorija zavjere': Produkcija je namjestila show?
Nemeš je navodno cijelo vrijeme u dogovoru s produkcijom. Internet forumaši tvrde da je reality show isplaniran te da je već odlučeno tko će pobijediti i odnijeti novac
Neki tvrde da je Nemeš 'igrač produkcije'
Zadnjih dana sve je više komentara kako je prvi regionalni 'Big Brother' namješten i kako je očiti favorit Nemeš (22). Stanari trenutačno imaju zadatak 'Balkan Song Contest 2' u kojem su podijeljeni u parove te će morati otpjevati dvije pjesme. Pobjednici će ući u finale. Nemeš, koji je u paru s Bojanom, dobio je zadatak otpjevati svoju pjesmu 'Znam taj smešak', što mnogi vide kao namještanje produkcije da mu se osigura mjesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo 'igrač produkcije' i kako je sve s njegovim boravkom u kući namješteno. Još jedna teorija zavjere je i da je život Marijane Čvrljak (27) izvan kuće drugačiji od onoga što je ispričala. Najviše sumnje internetskih forumaša izazvala je Nemeševa mlaka reakcija nakon što mu je BB rekao da nije dobio nagradu 'Adria od srca'. Nemeš je cijeli tjedan bio u 'ekstazi' zbog nagrade i popularnosti pa su mnogi očekivali da će se jako naljutiti. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla prije izvevši ga iz BB kuće. Govori se kako je, nakon što je pobjegao kroz otvor za smeće, dobio 10.000 eura da ostane u showu.
Prema nekim teorijama, Nemeš je cijelo vrijeme u dogovoru s produkcijom i glumi ljubav prema Marijani. Ona navodno nema život kakav je govorila da ima.
Upozorili ga da je nagrada laž
Nakon blage reakcije na vijest da nagrada koju je dobio ne postoji, neki tvrde da je produkcija već prije Nemešu to otkrila pa se zato nije iznervirao.
Nakon što je Nemeš pobjegao iz BB kuće kroz otvor za smeće, navodno su se nagodili da se vratiu kuću za iznos od 10.000 eura.
Nemeš je navodno cijelo vrijeme u dogovoru s produkcijom. Internet forumaši tvrde da je reality show isplaniran te da je već odlučeno tko će pobijediti i odnijeti novac
Neki tvrde da je Nemeš 'igrač produkcije'
Zadnjih dana sve je više komentara kako je prvi regionalni 'Big Brother' namješten i kako je očiti favorit Nemeš (22). Stanari trenutačno imaju zadatak 'Balkan Song Contest 2' u kojem su podijeljeni u parove te će morati otpjevati dvije pjesme. Pobjednici će ući u finale. Nemeš, koji je u paru s Bojanom, dobio je zadatak otpjevati svoju pjesmu 'Znam taj smešak', što mnogi vide kao namještanje produkcije da mu se osigura mjesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo 'igrač produkcije' i kako je sve s njegovim boravkom u kući namješteno. Još jedna teorija zavjere je i da je život Marijane Čvrljak (27) izvan kuće drugačiji od onoga što je ispričala. Najviše sumnje internetskih forumaša izazvala je Nemeševa mlaka reakcija nakon što mu je BB rekao da nije dobio nagradu 'Adria od srca'. Nemeš je cijeli tjedan bio u 'ekstazi' zbog nagrade i popularnosti pa su mnogi očekivali da će se jako naljutiti. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla prije izvevši ga iz BB kuće. Govori se kako je, nakon što je pobjegao kroz otvor za smeće, dobio 10.000 eura da ostane u showu.
Prema nekim teorijama, Nemeš je cijelo vrijeme u dogovoru s produkcijom i glumi ljubav prema Marijani. Ona navodno nema život kakav je govorila da ima.
Upozorili ga da je nagrada laž
Nakon blage reakcije na vijest da nagrada koju je dobio ne postoji, neki tvrde da je produkcija već prije Nemešu to otkrila pa se zato nije iznervirao.
Nakon što je Nemeš pobjegao iz BB kuće kroz otvor za smeće, navodno su se nagodili da se vratiu kuću za iznos od 10.000 eura.
- Not My Idea
#768 Re: Veliki Brat 3
ma daj
koja hrpa gluposti
ako iko glumi zaljubljenost onda je to Marijana. ako Nemes ono glumi treba mu dat 34 Oscara.
derle se zaljubilo preko usiju a starka vidjela dobru priliku za ulazak u finale i to je to.
ona je fejk
ako iko glumi zaljubljenost onda je to Marijana. ako Nemes ono glumi treba mu dat 34 Oscara.
derle se zaljubilo preko usiju a starka vidjela dobru priliku za ulazak u finale i to je to.
ona je fejk
- plejka2
#769 Re: Veliki Brat 3
Sve i da je ovo tacno bas me briga.Ko god pobjedi meni nista ne mjenja u zivotu 
- knjiga zalbi
#770 Re: Veliki Brat 3
Jao fuj 
- afannedim
#771 Re: Veliki Brat 3
NEBITNI SU 
- plain vanilla
#772 Re: Veliki Brat 3
svi su fejk 
- astrid
#774 Re: Veliki Brat 3
Dio ugovora koji potpisuju učesnici BB.........
......Dr. Zlatko Miliša ustupio nam je ugovor između RTL televizije i sudionika Big brother projekta, u kojem se može vidjeti da su sudionici emisije dopustili producentima da praktički postanu vlasnici njihovih života sve do smrti!
Ovime jamčim da ja i članovi moje obitelji nećemo smatrati RTL odgovornim za eventualne psihičke i fizičke smetnje, bol, patnju i sve druge negativne efekte koji bi mogli nastati kao posljedica mog sudjelovanja u Projektu i popratnih aktivnosti vezanih uz Projekt. U tom smislu izričito jamčim da neću postavljati zahtjeve za naknadu štete, pokretati sudske sporove, istupati u javnosti ili poduzimati bilo kakve radnje koje bi RTL-u mogle uzrokovati štetu, kako materijalnu, tako i nematerijalnu…’- stoji između ostalog u ugovoru kojeg su morali potpisati svi sudionici Big brother emisije, a iz kojeg se može naslutiti u kojoj mjeri sudjelovanje u Big brotheru može biti opasno po život i zdravlje sudionika tog showa, a kojega nam je ustupio dr. Zlatko Miliša, stručnjak koji već godinama hrvatsku javnost upozorava na strahovito veliku štetnost te, među mladima vrlo popularne, emisije (kopiju cijelog ugovora objavljujemo u prilogu).
Sudionici emisije obavezali se na dugogodišnju šutnju
- Iz ugovora kojeg mi je za potrebe istraživanja ustupio jedan od bivših sudionika emisije, jasno je vidljivo je da su sudionici dopustili producentima da postanu vlasnici njihovih života do smrti. Obavezali su se, osim toga, da najmanje pet godina nakon završetka emisije (u Nizozemskoj i nekim drugim zemljama taj je rok čak 10 godina) neće nikome pričati što im se sve događalo u Big brother kući i kakve su posljedice po njihovo zdravlje nastale nakon tog showa......
izvor: dnevno.hr
......Dr. Zlatko Miliša ustupio nam je ugovor između RTL televizije i sudionika Big brother projekta, u kojem se može vidjeti da su sudionici emisije dopustili producentima da praktički postanu vlasnici njihovih života sve do smrti!
Ovime jamčim da ja i članovi moje obitelji nećemo smatrati RTL odgovornim za eventualne psihičke i fizičke smetnje, bol, patnju i sve druge negativne efekte koji bi mogli nastati kao posljedica mog sudjelovanja u Projektu i popratnih aktivnosti vezanih uz Projekt. U tom smislu izričito jamčim da neću postavljati zahtjeve za naknadu štete, pokretati sudske sporove, istupati u javnosti ili poduzimati bilo kakve radnje koje bi RTL-u mogle uzrokovati štetu, kako materijalnu, tako i nematerijalnu…’- stoji između ostalog u ugovoru kojeg su morali potpisati svi sudionici Big brother emisije, a iz kojeg se može naslutiti u kojoj mjeri sudjelovanje u Big brotheru može biti opasno po život i zdravlje sudionika tog showa, a kojega nam je ustupio dr. Zlatko Miliša, stručnjak koji već godinama hrvatsku javnost upozorava na strahovito veliku štetnost te, među mladima vrlo popularne, emisije (kopiju cijelog ugovora objavljujemo u prilogu).
Sudionici emisije obavezali se na dugogodišnju šutnju
- Iz ugovora kojeg mi je za potrebe istraživanja ustupio jedan od bivših sudionika emisije, jasno je vidljivo je da su sudionici dopustili producentima da postanu vlasnici njihovih života do smrti. Obavezali su se, osim toga, da najmanje pet godina nakon završetka emisije (u Nizozemskoj i nekim drugim zemljama taj je rok čak 10 godina) neće nikome pričati što im se sve događalo u Big brother kući i kakve su posljedice po njihovo zdravlje nastale nakon tog showa......
izvor: dnevno.hr
- jedna tamo
#775 Re: Veliki Brat 3
ko pobjeđuje čeveras?
a ko ispada?
prognoze ajmo....
ja mislim pobjeđuju Nemeš i Bojana
a ispada Antonija
a ko ispada?
prognoze ajmo....
ja mislim pobjeđuju Nemeš i Bojana
a ispada Antonija