za nokia telefone sam siguran da nije takva situacija... otidji do jedinog oficijelnog zastupnika nokia telefona (mobis) pa provjeri cijene i uporedi sa cijenama na bhtelecom stranici i vidjeces da su identicne cijene za kupovinu telefona bez obaveeznog trajanja ugovora... ako se obavezes da ces u narednih 12/24 mjeseca placati pretplatu od bar 15km, telefon dobijes jeftinije nego u radnji...stevan2712 wrote:Pa hoces mi ti placati 30KM pretplatu? Ne planiraju svi da potrose tih 30KM i nisu na pretplati!!! A ko god koristi pretplatu pa normalno da ce to uzeti pa i ja bi to uzeo imam garanciju sve provjereno i sve extra!Jeff Bingham wrote:NeyDan wrote:
Ne znam sta ste zapeli za telekome vise, da imaju bolju i prihvatljiviju ponudu niko ne bi ni isao u druge radnje.
Primjer: HTC Desire S, u univerzalnom 520KM keša...u telecomu, na tarifi 30 izađe 20,70 KM mjesečno na dvije godine, + PDV. sve zajedno bude 581 KM.
Eh sad, bil ti radije iskesirao 520 maraka za dekodiran telefon sa "sestomjesecnom garancijom za softver"., ili bi u ratama dao 581 za nov telefon sa dvogodisnjom garancijom "na sve" ?
ako idemo na vise tarife, na 50 te Desire S dodje 468KM, a ko bas puno prica, na tarifi 100 ga moze dobiti za 188KMsve sa PDv-om.
Samo to je meni najveca sramota! Ti se obavezes da ces im 2 godine davati minimalno 30KM za razgovore a oni nisu u stanju da ti prodaju jeftinije telefon nego sto on kosta u radnji. Pa ako to nadjes u bilo kojoj drzavi u Evropi ja ne znam....
to sto ti radnjom zoves ove svercere, to je drugi par cipela