visina muskarca djevojkama bitna?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tatjanamster

#751 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tatjanamster »

Aura Perez wrote:
nisu to pecinski instinkti nego univerzalni ideali ljepote :)
ako pogledas skulpture antickih bogova, neces sigurno naci neku od 1.65 m il da je razvijen ko peskir :D. svi vole ljepotu :)
istina :)
čak su i kinezi pravili muškarce ratnike skulpture u veličini od 2 metra :-D
Sad, mene zanima u kojem položaju.... :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#752 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by ladyblue18 »

Doduse i ja volim sira ramena. :mrgreen: Onako da me zagrli jako a ja mala da se izgubim u tom zagrljaju...covjece sto znam mastati. :mrgreen:
tatjanamster

#753 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tatjanamster »

ladyblue18 wrote:Doduse i ja volim sira ramena. :mrgreen: Onako da me zagrli jako a ja mala da se izgubim u tom zagrljaju...covjece sto znam mastati. :mrgreen:

A tek mi iznad 177 :D
Ja sam uvijek maštala o nekom visokom, i na kraju našla muškarca 5 cm višeg od mene
koji me je učinio najsretnijom na svijetu :) Ali ima široka ramena :-)
Tako da curke , nije sve u visini,
nešto je i u širini :D :D :D

PS. @Aura Perez
Vala ako je ono njima bilo uzbudljivo :-)
Dole kikiriki :sleep:
ladyblue18

#754 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by ladyblue18 »

tatjanamster wrote:

A tek mi iznad 177 :D
Ja sam uvijek maštala o nekom visokom, i na kraju našla muškarca 5 cm višeg od mene
koji me je učinio najsretnijom na svijetu :) Ali ima široka ramena :-)
Tako da curke , nije sve u visini,
nešto je i u širini :D :D :D
Hahaha :lol: Ma ja rekoh ne volim svakako previsoke i nikada nijedan moj momak a ni lik mi se nije svidjao a da je bio bas nesto visok. Ali ramena volim, daju ti neki osjecaj sigurnosti. :)
Toffee karamela

#755 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Toffee karamela »

Aura Perez wrote:
Sumnjam da imaju neke zanimljive, uvijek su nekako Evropljani pozama kipova budili odredjene zelje i asocijacije :D
Btw o Kinezima...predrasuda je da su oni svi mali, niski...valjda mi samo takve viđamo i ovi naši lokalni su takvi...ali muškarci iz južnih kineskih provincija znaju doseći i do 2m visine i biti zaista prelijepi...isto tako i Japanci, ima ih izrazito niskih ali i visokih...Jesus vidjela sam jednom jednog visokog Kineza sa prelijepim crtama lica...preznojila sam se na licu mjesta :razz:
tatjanamster

#756 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tatjanamster »

Toffee karamela wrote: Je li to bijahu predmenstrualne tegobe? Pitam jer to stalno brkam s onim kada žene ulaze u klimax? Ozbiljno.

A ne znam koji je vrag, ali je tako. Primijetila sam to unazad godinu-dvije, počela sam se okretati na ulici samo za ovima sa trokrilnim ramenima a la Steven Seagal iz mlađih dana. Možda me nekakav preventivno-odbrambeni mehanizam tjera na potragu za takvim mužjakom. :lol:
Evo ti kako je to @Daphna na jednoj temi definirala

'Naučno definisano i kao PMS (pred menstrualni sindrom). Hormoni nam divljaju, u disbalansu su, tijelo reaguje i mijenja se, stomačić se napuše, grudi bole... E da se bar zaustavi na tome... I duševno malo postajemo osjetljivije, nervozne... Da ne nabrajam'

:D :D :D

Imaš simptome? :-D
Toffee karamela

#757 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Toffee karamela »

ladyblue18 wrote:
Hahaha :lol: Ma ja rekoh ne volim svakako previsoke i nikada nijedan moj momak a ni lik mi se nije svidjao a da je bio bas nesto visok. Ali ramena volim, daju ti neki osjecaj sigurnosti. :)
Naravno da visina nije sve...ništa mi nema ružnije od ovih košarkaša (niko molim da se ne vrijeđa) ili mlađarije kada se izduži a kompletna masa tijela mu oko 60-75 kg...e to je zbilja ružno! :(

Ramena su užasno važna, slažem se.
tatjanamster

#758 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tatjanamster »

Aura Perez wrote:pa naravno da nije privlacno kad mu je gustina cca 30kg/m :D, ali mi svi mislimo da one lijepo misicnom masom popunjene frajere od cijeg zagrljaja modrice ostaju.. balim jebote

pretjera :D
Doduše, kad sagledam, pa i ne treba biti kao King Kong gore
a dole hoda na štulama :lol: :lol: :lol:
Još kad takvi otkriju noge... :D :D :D
'Parim ochi bratam'... :lol: :lol: :lol:
ladyblue18

#759 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:pa naravno da nije privlacno kad mu je gustina cca 30kg/m :D, ali mi svi mislimo da one lijepo misicnom masom popunjene frajere od cijeg zagrljaja modrice ostaju.. balim jebote
:cry: i ja :cry: doduse ne trebaju bas modrice ali razumijemo se. :mrgreen:
ladyblue18

#760 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by ladyblue18 »

Aura Perez wrote:
one bermude do koljena, dole neke dobre tene, po mogucnosti lacoste malo dlaka al ne one sto se ufrckaju skroz. opet balim.
:lol: :lol: :lol: da mi je brat stariji sad bih ti ga poslala. :mrgreen:
tatjanamster

#761 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tatjanamster »

Aura Perez wrote:
tatjanamster wrote:

pretjera :D
Doduše, kad sagledam, pa i ne treba biti kao King Kong gore
a dole hoda na štulama :lol: :lol: :lol:
Još kad takvi otkriju noge... :D :D :D
'Parim ochi bratam'... :lol: :lol: :lol:
one bermude do koljena, dole neke dobre tene, po mogucnosti lacoste malo dlaka al ne one sto se ufrckaju skroz. opet balim.
ne kapaj po tastaturi :cry:
Da ti faca ne bi bila ovakva :music:

:D :D :D
illuminated

#762 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by illuminated »

Aura Perez wrote:
Toffee karamela wrote:Prije mi nije bila toliko važna...sada jeste, pojma nemam zašto...valjda mi je konačno nešta došlo iz g.... u glavu....i ne samo da je visok već i širokih ramena, jak i sve ostalo. Valjda mi se bude neki pećinski instinkti. :-)
nisu to pecinski instinkti nego univerzalni ideali ljepote :)
ako pogledas skulpture antickih bogova, neces sigurno naci neku od 1.65 m il da je razvijen ko peskir :D. svi vole ljepotu :)

to to, pazi univerzalni ideali ljepote.
jaka vilica da moze da krcka ljesnjake, zategnuti guzovi, crna kosa, plave oci, malo nabildan, vide se plocice...
to je univerzalna ljepota, jel tako?
Sto se tice zenske ljepote, ta univerzalnost se vidi najvise na slika iz doba humanizma i renesanse..npr Radjanje Venere,
moja omiljena (tjesim se znas..)
Bond_JaneBond001

#763 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by Bond_JaneBond001 »

Image
Zasto se tjesis? Mislim da bi 90% muskaraca da vidi jednu ovakvu Veneru u zivom izdanju rekli da ima veliko dupe, stomacic, male grudi i da je debela.
muz66

#764 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by muz66 »

Budimo realni, Venera je trop sto bi Crnogorci rekli. Ne valja ni 5 maraka :D
illuminated

#765 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by illuminated »

Bond_JaneBond001 wrote:Image
Zasto se tjesis? Mislim da bi 90% muskaraca da vidi jednu ovakvu Veneru u zivom izdanju rekli da ima veliko dupe, stomacic, male grudi i da je debela.
hvala Jane.
to je bio dio tadasnji ideal ljepote. Ono o cemu Aura govori se naziva imagologija.
Unverzalna ljepota svakako ne postoji. Ovo je malo ironije o tim "univerzalijama".
Bolje se uci sa slikama :)

Eto za sve zene, koje nemaju 90-60-90 i muskarce koji ne izgledaju kao da rade u cementari, ali inace samo pisu pjesme, radosne vijesti.

A zasto se tjesim. Moja je Venera kao Sandrova. I najljepsa je.
zelenashica

#766 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

ljepota je nešto o čemu se ne da zahvalno diskutovati.....citat iz Medžnuna i Lejla od Nizamija,upravo kazuje o tome :-D

Bio jednom jedan kralj. Čuo je za priču o dvoje ludo zaljubljenih - Lejli i Medžnunu. Saznao je da je Medžnun napustio svoj dotadašnji život u gradu i počeo živiti u pustinji i na poljima.
Kralj pozva svoje vezire i vojnike te im naredi da mu dovedu Medžnuna u palaču. Vojnici odoše na polja, pronađoše Medžnuna i dovedoše ga pred kralja.
“Zašto si napustio društveni život, ostavio svoj dom a nastanio pećine i pustinje? Kako to da nisi osjetio slatkoću druženja?”, upita kralj.
“Ostavio sam svoju rodbinu i prijatelje jer su me krivili zbog ljubavi prema Lejli. Ah, kako bih volio da dođe dan kada će oni vidjeti njenu ljepotu i svi se u nju zaljubiti, i požaliti zbog svih ukora koje mi zbog nje uputiše!”, odgovori Medžnun.
Nastavio je pričati i pričati o Lejlinoj ljepoti do te mjere da je i kralj poželio viditi Lejlu. Naredio je vojnicima da mu ju dovedu.
Vojnici odoše do Lejlinoga plemena, pronađoše je i dovedoše pred kralja. Na kraljevo iznenađenje, Lejla bijaše mršava, tamnoputa i nimalo lijep
a.
“Pa ona nije ništa posebno, sasvim je obična. Moje sluškinje ljepše su od nje. Nema sjaja, niti ljepote”, pomisli kralj.

Medžnun, osjetivši kraljeve misli, reče:
“Kralju, trebaš vidjeti Lejlin sjaj i ljepotu mojim očima. Moraš imati Medžnunovo oko kako bi ti se tajna njene ljepote otkrila.”
tatjanamster

#767 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by tatjanamster »

zelenashica wrote:
ljepota je nešto o čemu se ne da zahvalno diskutovati.....citat iz Medžnuna i Lejla od Nizamija,upravo kazuje o tome :-D

Bio jednom jedan kralj. Čuo je za priču o dvoje ludo zaljubljenih - Lejli i Medžnunu. Saznao je da je Medžnun napustio svoj dotadašnji život u gradu i počeo živiti u pustinji i na poljima.
Kralj pozva svoje vezire i vojnike te im naredi da mu dovedu Medžnuna u palaču. Vojnici odoše na polja, pronađoše Medžnuna i dovedoše ga pred kralja.
“Zašto si napustio društveni život, ostavio svoj dom a nastanio pećine i pustinje? Kako to da nisi osjetio slatkoću druženja?”, upita kralj.
“Ostavio sam svoju rodbinu i prijatelje jer su me krivili zbog ljubavi prema Lejli. Ah, kako bih volio da dođe dan kada će oni vidjeti njenu ljepotu i svi se u nju zaljubiti, i požaliti zbog svih ukora koje mi zbog nje uputiše!”, odgovori Medžnun.
Nastavio je pričati i pričati o Lejlinoj ljepoti do te mjere da je i kralj poželio viditi Lejlu. Naredio je vojnicima da mu ju dovedu.
Vojnici odoše do Lejlinoga plemena, pronađoše je i dovedoše pred kralja. Na kraljevo iznenađenje, Lejla bijaše mršava, tamnoputa i nimalo lijep
a.
“Pa ona nije ništa posebno, sasvim je obična. Moje sluškinje ljepše su od nje. Nema sjaja, niti ljepote”, pomisli kralj.

Medžnun, osjetivši kraljeve misli, reče:
“Kralju, trebaš vidjeti Lejlin sjaj i ljepotu mojim očima. Moraš imati Medžnunovo oko kako bi ti se tajna njene ljepote otkrila.”

ma na stranu sve to, ova Venera je bezveze :D
Vidi joj lica... :lol:
zelenashica

#768 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

tatjanamster wrote:

ma na stranu sve to, ova Venera je bezveze :D
Vidi joj lica... :lol:
da...ali možda je onom ko je volio bila najljepša :-) u biti ne vidimo svi ljepotu isto
JThomas

#769 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by JThomas »

vid' joj glave, hamo... :lol: :D

najživlji dokaz da ideali ljepote apsolutno NISU apsolutni. evo ni meni nije bogzna šta :lol:
HAVANA

#770 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by HAVANA »

Bezeze treba skroz. :D
muz66

#771 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by muz66 »

HAVANA wrote:Bezeze treba skroz. :D
Moze se šalovati sa njom :lol:
zelenashica

#772 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

:D jeste zloćke............auuuu šta sa venere uradiše :D
muz66

#773 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by muz66 »

stavi svoju sliku pa da te po(h)valimo :D :evil:
zelenashica

#774 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by zelenashica »

muz66 wrote:stavi svoju sliku pa da te po(h)valimo :D :evil:
a jesmo danas sexualano nastrojeni :lol: :lol: :lol: ...moja slika je samo za privilegovane :oops:
muz66

#775 Re: visina muskarca djevojkama bitna?

Post by muz66 »

danas mi je i fotelja jebozovna :oops: a kamoli jedna zgodna i šeksi gospodjica :oops:
Post Reply