Navijacke skupine u BIH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
simonese

#751 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by simonese »

Rz88 wrote:I evo da malo oživimo ovu temu.

Nova sezona, novi početak i nova tuga širom terena BiH. Baš me zanima kako će ove godine biti u Tuzli, ali također hoćemo li moći sada ući u Vrapčiće, čuo sam da prave neku posebnu tribinu za gostujuče navijaće. Da vidimo 2 nove navijače skupine Green union i ove druge i ne znam.

HZ su bili daleko najbolji naravno uz Lešinare koji su broj 1 što se tiće koreografija. Ali to je bilo prošle godine, ovo je novi početak tako da ostaje da se vidi. ako Bog da. xd
Bla,bla,bla,bla
divi ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=lovDTwCJ7Yg
simonese

#752 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by simonese »

Fordas

#753 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A cujte Hordi u pozadini :lol: :lol: :lol: :lol:

I jos se pitate sto su im klipovi sa derbija kratki, pa zna se :D

8-)
simonese

#754 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by simonese »

simonese

#755 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by simonese »

Fordas wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A cujte Hordi u pozadini :lol: :lol: :lol: :lol:

I jos se pitate sto su im klipovi sa derbija kratki, pa zna se :D

8-)

http://www.youtube.com/watch?v=A2n2UB-2 ... re=related

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
simonese

#756 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by simonese »

simonese

#757 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by simonese »

Charuga
Globalni moderator

#758 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

http://www.youtube.com/watch?v=RSqSL2pA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YMK0FLC2GwY

Sabahudin TOpalbecirevic: "Na ovom stadionu u posljednjih 20 godina ja ne pamtim da se desilo nesto ovako. Prepun, ispunjen do posljednjeg mjesta, covjek na covjeka, jednostavno, 38.000 gledalaca veceras ce bodriti Zeljeznicar do jednog od najvecih uspjeha u istoriji, u ovoj novijoj istoriji tako da kazem BH fudbala."
Charuga
Globalni moderator

#759 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Fordas

#760 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Ovo je ona gdje ste zijanili 2:1 kad je 'Nuki' probusio Gusu. A zanimljivo je da ste cak i na ovom snimku nadglasani u par navrata - kod samog gola ide nasa pjesma, pa 'bice zeljo ****** sampion' iako jug ocito pjeva nesto drugo. Ali, dobro :D
ovo me bas podjeseca na Tempo tamo nekad pocetkom 90. kad su se prvi strumfici poceli javljati i slati slike da se vidi kako i oni postoje 8-)
Fordas

#761 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Last edited by Fordas on 14/07/2009 12:38, edited 2 times in total.
Charuga
Globalni moderator

#762 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Charuga »

Kaze jedna iz naroda: "Sto ne mogu na erende kora ... " 8-)
misolino

#763 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

Kaze vođa navijača Zrinjskog...pazite sad dobro....( dali smo im degenek) i (mi smo pokazali i dokazali da smo daleko najjača navijačka skupina u ovoj jadnoj zemlji koja se zove BIH) - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i ono ko fol,pravi se budala,kao da ispadne frajer' ,kako se ono zovu navijači čelika?? :? :? :?
1.Vidim koliko ste jaki,dočekate navijače slobode,neočekivano,iz zasjede i zapalite autobus...jako hrabar potez,nema sta ;-)
2.Kad su navijači Čelika pratili Čelik u bivšoj Yugoslaviji vas nije bilo ni na mapi,cijeli Mostar je navijao za Velež,dok rat nije uradio ono sto je uradio...
3.Kad ste igrali u Zenici bilo vas je maksimalno 20 navijača.I sto niste tad pokazali svoju hrabrost.Doduse bila su to sve djeca,nekih 15-18 godina.I kad vam je prišlo nekoliko navijača čelika i ismijavali vas,vi se ušutili...Gdje je te hrabrost???
misolino

#764 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

Plemkinja wrote:
misolino wrote:Svaka čast Robijasima ... Broj 1 su u BIH. :bih:

jesu...ali u striptizu pred Ultrasima
Neke ptice nikad ne polete :-) :-) :-)
Dr.Belajsuz

#765 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Dr.Belajsuz »

@misolino, fkt si dosadan lik.
da nema Robijaša, navijački svijet ne bi trebao da postoji :D
misolino wrote: 3.Kad ste igrali u Zenici bilo vas je maksimalno 20 navijača.I sto niste tad pokazali svoju hrabrost.Doduse bila su to sve djeca,nekih 15-18 godina.I kad vam je prišlo nekoliko navijača čelika i ismijavali vas,vi se ušutili...Gdje je te hrabrost???
A šta je hrabrost? Da 20 navijača krene na rulju od 10.000 ljudi? To je više ludost i zrelost za Zavoda na Sokocu.
misolino

#766 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

Svaka čast Robijasima ... Broj 1 su u BIH. :bih:
misolino

#767 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

Jedva čekam na tekmu protiv Želje,bit će super atmosfera :thumbup: :bih:
soul_assassin

#768 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by soul_assassin »

samo treba pogledat broj posjeta po sezoni na gostovanjima i domacim utakmicama...Robijasi su na svakom gostovanju i na domacim je uvijek bar 4.000 ljudi a kad su derbiji i vise pozz
Fordas

#769 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by Fordas »

Vala nije tacno, ne pisite gluposti svaki put iznova. Kakve 4.000, kakve su to gluposti? U sezoni koja je za nama vas kop je bio pun ili popunjen samo kad je derbi a na obicnim utakmicama jedva da vas je bilo 150-200 sto se najbolje moglo vidjeti pop posjednjoj vasoj utakmici na TV-u, mislim da je sloboda bila, kad je ukupno 1.000 bilo na utakmici od cega samo mala grupica na jugu. Dajte, budite malo vise realni
misolino

#770 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

Nije bitno,uglavnom smo 1. po posjeti kod kuće...To je ono najbitnije...I ove sezone će biti isto....A da ne kazem,da čelik igra dobro, pa ta bi posjećenost bila daleko bolja od ostalih ekipa. :thumbup:
The idijot

#771 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by The idijot »

misolino wrote:Nije bitno,uglavnom smo 1. po posjeti kod kuće...To je ono najbitnije...I ove sezone će biti isto....A da ne kazem,da čelik igra dobro, pa ta bi posjećenost bila daleko bolja od ostalih ekipa. :thumbup:
za ovo boldirano : e oce qurac moj , pa dosta vise da nas prave budalama...vecina raje ce bojkotovati tekme dok se nesto ne promjeni...UPRAVA NAPOLJE....
mrtva kokoš

#772 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by mrtva kokoš »

@misolino ovo tvoje pisanje nema nikakvog smisla...cuj ovo svaka cast robijasima broj 1 su u BiH. ja sad kontam ko je on za koga navija odakle se stvorio,neki ne/pristrasno, subjektivno/objektivni navijac ...kad ispod par postova "Nije bitno,uglavnom smo 1. po posjeti kod kuće"...odredi se jesi li robijas ili nisi :-)

isto kad bih ja napisao svaka cast Manijacima br.1 su u BiH a onda post ispod...Jos sta smo vam uradili, niste presli centra, najaci smo...nigdje veze!!
misolino

#773 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

Splinter wrote:@misolino ovo tvoje pisanje nema nikakvog smisla...cuj ovo svaka cast robijasima broj 1 su u BiH. ja sad kontam ko je on za koga navija odakle se stvorio,neki ne/pristrasno, subjektivno/objektivni navijac ...kad ispod par postova "Nije bitno,uglavnom smo 1. po posjeti kod kuće"...odredi se jesi li robijas ili nisi :-)

isto kad bih ja napisao svaka cast Manijacima br.1 su u BiH a onda post ispod...Jos sta smo vam uradili, niste presli centra, najaci smo...nigdje veze!!
Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati... :evil:
necko_hz

#774 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by necko_hz »

misolino wrote:
Splinter wrote:@misolino ovo tvoje pisanje nema nikakvog smisla...cuj ovo svaka cast robijasima broj 1 su u BiH. ja sad kontam ko je on za koga navija odakle se stvorio,neki ne/pristrasno, subjektivno/objektivni navijac ...kad ispod par postova "Nije bitno,uglavnom smo 1. po posjeti kod kuće"...odredi se jesi li robijas ili nisi :-)

Ono prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH,a ono drugo sam rekao zato sto pratim utakmice na TV-u,i iz sezone u sezonu,vazda NK.Čelik ima najbolju posjetu na stadionu...Normalno da sem navijač Čelika,ne trebam valjda crtati... :evil:
Jooj,jak je lik.Kaze:Ovo prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH..i kasnije kaze:Normalno da sam navijac Čelika,ne trebam valja crtati....Pa ako si navijač Čelika to ne znaci da ne trebaš biti realan jadan ne bio.Hajde mi objasni i daj neke argumente po ćemu su Robijaši najbolji u BiH.To i mene zanima,a vjerovatno i mnoge ovdje!
misolino

#775 Re: Navijacke skupine u BIH

Post by misolino »

necko_hz wrote:
misolino wrote:

Jooj,jak je lik.Kaze:Ovo prvo sam rekao zato sto Robijasi zaista jesu No.1 u BiH..i kasnije kaze:Normalno da sam navijac Čelika,ne trebam valja crtati....Pa ako si navijač Čelika to ne znaci da ne trebaš biti realan jadan ne bio.Hajde mi objasni i daj neke argumente po ćemu su Robijaši najbolji u BiH.To i mene zanima,a vjerovatno i mnoge ovdje!
Pa tebe ne moze ubijediti ni CNN,ni BBC.Ja jesam realan,i s obzirom na rezultate čelika,Robijasi su već nekoliko sezona u BiH najbolji ...
Post Reply