hrle1976 wrote:Ne seri. Nisam ja napustio SFRJ ili BiH tokom 90ih. Nisam rekao da je neposten posao. Niti sam gdje rekao da se kome treba gaditi, nego sam rekao covjeku bujrum ako mu je stalo do takvog posla. A te kletve sa tih prostora - dokazuje samo koliki si gad. Gledaj svoja posla. I ides na foe.commendatore wrote:jah eto tebe su primili na osnovu inzinjerskog znanja a ne zbog kurtonskog izbjeglickog statusa.....hrle1976 wrote:Decko gledaj svoja posla. Tebi ako je do klozeta u Njemackoj bujrum. Ako hoces mozes i moju halu da cistis.
tako je to uvijek bilo uvijek su veci katolici od pape onaj najveci ljudski sljam gamad i zgadija....
otkad je to ciscenje hala neposten posao pa ti se toliko gadi?.... kakav krmski rezon.... tvoju halu ne ocisti damper koliko mozes srat po cestitim ljudima - al nadam se da ces jednog dana past kurcu za usi toliko da se sjetis koliki si bio jad.....a lako se to desi prika - rak, ciroza, a onda te ceka ja l rupa ja l krematorij - tebi ipak krematorij - najiskrenije bi mi zao bilo crva - fuj.....
Stani bolan pa ne mozes ni ti ovako... Ako nam je akademska zajednica spala na ovako niske grane sta da od plebsa ocekujemo? Ko su ti sto ce sutra povesti ovaj napaceni narod? Zamolio bih moderaciju da ukloni postove neprimjerenog sadrzaja, chmoljo molim te