nema to veze sa vrstom vozila ako lose parkira bmw ili ficu lose je parkiraoneko iz mase wrote:ovdje se radi o tome sto covjek vozi BMW-a pa raji smeta, da je parkiran kakav golf nebi ga ni primjetili
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- respo
#751 Re: "Majstori" parkiranja
- ja.neron
-
Hendrix
#753 Re: "Majstori" parkiranja
Heheh, jedna od mojih slika izabrana u top 10 majstora. 
- Skyfox
#754 Re: "Majstori" parkiranja

svega ima

malo je off ali svugdje ima posebnih vozaca
-
krusty
#755 Re: "Majstori" parkiranja
mislio sam na ove sto su odmah osuli po covjeku, a nisu ni bili svjesni kako izgleda ta garaza ...respo wrote:pa nije covjek pogrijesio koji je parkirao on je regularan
sad je tu problem onoga koji je postavio tu mjesto
pa kad ih ispravis odjednom se svi usute
to samo dokazuje da ljudi ovaj forum uglavnom posjecuju da bi ispoljavali svoje negativne frustracije prema svemu i svacemu, i da rijetko ima normalne price...
- respo
#756 Re: "Majstori" parkiranja
ja iskreno nisam znao kako mjesto izgleda po slici sam zakljucio na pocetku drugacije ali sada vidim da je covek parkirao regularo sa izuzetkom tocka koji malo strsi izvan parking mjesta al to je okkrusty wrote:mislio sam na ove sto su odmah osuli po covjeku, a nisu ni bili svjesni kako izgleda ta garaza ...respo wrote:pa nije covjek pogrijesio koji je parkirao on je regularan
to samo dokazuje da ljudi ovaj forum uglavnom posjecuju da bi ispoljavali svoje negativne frustracije prema svemu i svacemu, i da rijetko ima normalne price...
to sto je mjesto tu je problem i druga prica
takodje kao sto neko uprati da je dosao i pogresnog pravca ili se ne vidi suprotan pravac na slikama
-
Cafe Camargue
#757 Re: "Majstori" parkiranja
Niti jedan od ovih sto su pljuvali nije se udostojio javiti i izvinuti.respo wrote:ja iskreno nisam znao kako mjesto izgleda po slici sam zakljucio na pocetku drugacije ali sada vidim da je covek parkirao regularo sa izuzetkom tocka koji malo strsi izvan parking mjesta al to je okkrusty wrote:mislio sam na ove sto su odmah osuli po covjeku, a nisu ni bili svjesni kako izgleda ta garaza ...respo wrote:pa nije covjek pogrijesio koji je parkirao on je regularan
to sto je mjesto tu je problem i druga prica
takodje kao sto neko uprati da je dosao i pogresnog pravca ili se ne vidi suprotan pravac na slikama
Sad vjerovatno hara nekom drugom temom i pljuje po cemu stigne. A sigurno ce se vratiti i ovdje cim nikne kakva nova slika.
I to je srz naseg drustva koje zasluzuje bolje.
-
krusty
#758 Re: "Majstori" parkiranja
hahahaha ne odustajete... nevjerovatni ste majke mirespo wrote: takodje kao sto neko uprati da je dosao i pogresnog pravca ili se ne vidi suprotan pravac na slikama
kakav pogresan pravac, nije BBI garaza magistralna cesta pa da je puna linija izmedju traka hahahah
kladim se da ce iduca zamjerka biti sto nema patrole u BBI da pise kazne za prelazenje preko pune linije

- respo
#759 Re: "Majstori" parkiranja
vidis li ti sta sam rekao neko je to upratio ili se ne vidi suprotan pravac pa je tako zakljuciokrusty wrote:hahahaha ne odustajete... nevjerovatni ste majke mirespo wrote: takodje kao sto neko uprati da je dosao i pogresnog pravca ili se ne vidi suprotan pravac na slikama
kakav pogresan pravac, nije BBI garaza magistralna cesta pa da je puna linija izmedju traka hahahah
kladim se da ce iduca zamjerka biti sto nema patrole u BBI da pise kazne za prelazenje preko pune linije![]()
citaj malo jebo ga ti
- Control panel
#760 Re: "Majstori" parkiranja

sta ljudima padne na pamet to je da ne povjerujes.

-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#761 Re: "Majstori" parkiranja
Sounder wrote:Mjesto stavljeno odma pokraj ulaza. Hajde reci da je pozar ili zemljotres, mislis da ce se rulja raje u tom trenutku postaviti u kolonu po dvoje i polako korak po korak izaci?
Da, na tom mjestu se redovno održavaju koncerti i slične manifestacije, a u garaži je u svakom trenutku oko 6000 ljudi. A pored onolikih ulazno/izlaznih rampi mahsuz ću šicati stepenice.
Liječite se na drugom mjestu - ovo je forum. Npr. neka ORA ili sl., a i snijeg je pao, pa malo se preznojite...
-
krusty
#762 Re: "Majstori" parkiranja
@control panel ... e haj ti pored ovolikog snijega reci ko je stao gdje ne treba 
- Neelix
#763 Re: "Majstori" parkiranja
cuj izvinuti
sve i sto jesam pogrijesio jer ne vidjoh kako je mjesto iscrtano, opet ostaje problem tocka koji je nasred "ulice". gori su oni kojima je to "ok" nego ovaj levat sto je parkirao ovako.
sve i sto jesam pogrijesio jer ne vidjoh kako je mjesto iscrtano, opet ostaje problem tocka koji je nasred "ulice". gori su oni kojima je to "ok" nego ovaj levat sto je parkirao ovako.
- Control panel
#764 Re: "Majstori" parkiranja
povaj crveni megan i pasat su na zelenoj povrsini. a pasat se jos i popeo zadnjim dijelom na ''kamnejar'' koji je napravljen na zelenoj povrsini. vidis kako mu se zadnji dio podigao. nevidi se dobro od ovolikog snijega. trebao sam sa zadnje strane slikati bolje bi se vidjelo.krusty wrote:@control panel ... e haj ti pored ovolikog snijega reci ko je stao gdje ne treba
Last edited by Control panel on 19/12/2009 18:55, edited 1 time in total.
- Neelix
#765 Re: "Majstori" parkiranja
ja vidim samo bijelu povrsinu 
- Control panel
#766 Re: "Majstori" parkiranja

to je ovo omiljeno mjesto parking papaka kada nema snijega.
- Skyfox
#767 Re: "Majstori" parkiranja
svaka cast za foto kritiku al cini mi se da ce te neki od tih parking papaka komsija utabat u snijegControl panel wrote:povaj crveni megan i pasat su na zelenoj povrsini. a pasat se jos i popeo zadnjim dijelom na ''kamnejar'' koji je napravljen na zelenoj povrsini. vidis kako mu se zadnji dio podigao. nevidi se dobro od ovolikog snijega. trebao sam sa zadnje strane slikati bolje bi se vidjelo.krusty wrote:@control panel ... e haj ti pored ovolikog snijega reci ko je stao gdje ne treba
- Control panel
#768 Re: "Majstori" parkiranja
volio bih da ga vidim kada parkira.Skyfox wrote:svaka cast za foto kritiku al cini mi se da ce te neki od tih parking papaka komsija utabat u snijegControl panel wrote:povaj crveni megan i pasat su na zelenoj povrsini. a pasat se jos i popeo zadnjim dijelom na ''kamnejar'' koji je napravljen na zelenoj povrsini. vidis kako mu se zadnji dio podigao. nevidi se dobro od ovolikog snijega. trebao sam sa zadnje strane slikati bolje bi se vidjelo.krusty wrote:@control panel ... e haj ti pored ovolikog snijega reci ko je stao gdje ne treba
- Skyfox
#769 Re: "Majstori" parkiranja
znaci ti ces njega utabatiControl panel wrote:
volio bih da ga vidim kada parkira.
moras i to uslikati
-
krusty
#771 Re: "Majstori" parkiranja
a ovo je standardno ovdje svaki dan se moras provlacit kraj ovih ...
-
sveti tamantije
#772 Re: "Majstori" parkiranja
dje ste raja misha mu njegovog, vidjim ja vas kako ste se raspilavili hocemo josh evo i mojih majstora za dobre kazne aaaa....
evo i od mene neshto, ma bia vanka, pa se malo i radilo...

- respo
-
vnm
#774 Re: "Majstori" parkiranja
ova gdje se lola naslonio na plavog passata je prava umjetnicka. 
- chuchumbamayumbe
#775 Re: "Majstori" parkiranja
Sveti, jel ovo negdje na Alipasinom?!
Ne bi bilo lose da ne pretjerujes previse sa zumom, tako da vimo "ukupan ambijent" gdje su "majstori" uparkirali, a tablice i ostalo mozes dodati naknadno.
Izvrsno, izvrsno!
[quote="sveti tamantije"]dje ste raja misha mu njegovog, vidjim ja vas kako ste se raspilavili hocemo josh evo i mojih majstora za dobre kazne aaaa....
Ne bi bilo lose da ne pretjerujes previse sa zumom, tako da vimo "ukupan ambijent" gdje su "majstori" uparkirali, a tablice i ostalo mozes dodati naknadno.
Izvrsno, izvrsno!
[quote="sveti tamantije"]dje ste raja misha mu njegovog, vidjim ja vas kako ste se raspilavili hocemo josh evo i mojih majstora za dobre kazne aaaa....