Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
glavna stranica za torente posvecena samo serijama vam je eztv.it - moze se postaviti "my page" gdje pratite torente serija koje sami odredite. eztv vam je najpouzdaniji sto se torenta tice za serije
Moja preporuka je serija Hawaii Five-O.Odlicna serija, sa ne bas tako nama poznatim glumcima.
U svakom slucaju vrijedi je pogledati.Ko ima RTL televiziju Hrvatska neka gleda, ponedjeljkom u 21h.
Tek je pocela, tako da nije kasno da se ukljucite.
Vrijedi napomenuti da je pomenuta serija imala par nominacija za Zlatni globus ove godine.
Bitte_Halt_ja_ja wrote:glavna stranica za torente posvecena samo serijama vam je eztv.it - moze se postaviti "my page" gdje pratite torente serija koje sami odredite. eztv vam je najpouzdaniji sto se torenta tice za serije
Bubalo1 wrote:Imal kakva serija da je ekstra komicna .. kao lude 70.te od kad sam to pregledo nisam pogledo dobre serije za nasmijat .. a uz njih sam plako ..Cybill mi je bezveze .. ova sad sto je na hbo 3rd rock nesto tako nemam pojma i to je bezveze ...
FlashForward - tko je gledao Inception, nešto vrlo slično, cijela planeta izgubi svijest na 2min i 17sec i dobiju viziju dogadjaja za točno pola godine... Strašna stvar, kome bude trebala pomoć oko pronalaska subtitla neka se javi, ja uživam...
clarion_ wrote:FlashForward - tko je gledao Inception, nešto vrlo slično, cijela planeta izgubi svijest na 2min i 17sec i dobiju viziju dogadjaja za točno pola godine... Strašna stvar, kome bude trebala pomoć oko pronalaska subtitla neka se javi, ja uživam...
Bubalo1 wrote:Imal kakva serija da je ekstra komicna .. kao lude 70.te od kad sam to pregledo ..nisam pogledo dobre serije za nasmijat .. a uz njih sam plako ..Cybill mi je bezveze .. ova sad sto je na hbo 3rd rock nesto tako nemam pojma i to je bezveze ...
meni je treci kamen od sunca top, odgledao sam je prije 5-6 godina u cg... ne mogu iscekati da je daju u hbo videoteci, ne mogu se uskladiti sa terminom emitovanja a reprize su u sitne sate...
carstvo poroka sam bukvalno za noc pregledao, u cugu 12 epizoda, najvise ocjene, terence winter ozbiljna konkurencija samom sebi, odnosno sopranovima...
clarion_ wrote:FlashForward - tko je gledao Inception, nešto vrlo slično, cijela planeta izgubi svijest na 2min i 17sec i dobiju viziju dogadjaja za točno pola godine... Strašna stvar, kome bude trebala pomoć oko pronalaska subtitla neka se javi, ja uživam...
Preporuke od mene: how i met your mother i supernatural
posto sam geldao flash forward dok je jos trajala evo ti jedan neprocjenjiv savjet. Nemoj gledati zadnju epizodu(ili zadnje dvije ne sjecam se). Posto je serija ukinuta, na brzinu su pokusali napraviti kraj i zadnja epizoda(ili dvije) izgledaju kao Alias nakon 2.-3. sezone ili 4. sezona prison break-a = dno dna na dnu dna od dna dna
Preporuke od mene: how i met your mother i supernatural
posto sam geldao flash forward dok je jos trajala evo ti jedan neprocjenjiv savjet. Nemoj gledati zadnju epizodu(ili zadnje dvije ne sjecam se). Posto je serija ukinuta, na brzinu su pokusali napraviti kraj i zadnja epizoda(ili dvije) izgledaju kao Alias nakon 2.-3. sezone ili 4. sezona prison break-a = dno dna na dnu dna od dna dna
Pih pih...steta prava bas mi je gotivna serija, hvala u svakom slucaju
todd_smith wrote:za sve fanove "The Wire"...ne znam koliko vas je, ali ako niste prije gledali The Prequels:
Nedavno sam naletio na ova 3 klipa, kazu da je bilo radjeno za promociju zadnje sezone
Malo nas je, zato svaki od nas treba barem još jednog animirati da gleda, da ovaj svijet postane bolje mjesto hahaha
Ova sa Prop Joe-om scena predobra, skinuo sam sa 5 epizodom extras(interviews, deleted scenes). 4 sezona je realnost bez premca, samo mnogi tvrdi da je najgora...Griješnici
Dactyl wrote:
Malo nas je, zato svaki od nas treba barem još jednog animirati da gleda, da ovaj svijet postane bolje mjesto hahaha
Ova sa Prop Joe-om scena predobra, skinuo sam sa 5 epizodom extras(interviews, deleted scenes). 4 sezona je realnost bez premca, samo mnogi tvrdi da je najgora...Griješnici
Zar nas je malo?? Ne mogu jos da odlucim sta mi je bolje The Sopranos ili The Wire. Sopranos volim zbog mafie, ali Wire je realnost. Ne mogu da podnesem 5 sezonu, ali sve druge su vrh, pogotovo 4ta! 4ta je realnost. Nisam se bavio drogom, ali drugovi moji jesu. Upoznao dobru raju u prvom srednje, cetvorica nisu dozivjeli cetvrti srednje. Jednog dana samo ga nema u razredu, kasnije saznas da je noc prije zaradio 12 metaka. Gang im je bio sve.
aNTropocentrio wrote:
Sad kad sam završio mogu reći samo jedno: Onaj ko nije gledao Arrested Development nije gledao ništa.
Genijalnost od prve do zadnje sekunde.
Meni je to svako preporucio, ali sam jedva prezivio prve dvije epizode i prestao gledati. Sve je dobro, nemam nista lose kazati, ali ne mogu nikako da se uzivim u licnosti.