Inokosna, nigdje niko ispred nje, nigdje niko iza nje.....madner wrote:Sta ni napredna ni nazadna?
sorry Aurorice, ali ovo je iz Radovana III, i sad odoh "Muerto de risa"......
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Inokosna, nigdje niko ispred nje, nigdje niko iza nje.....madner wrote:Sta ni napredna ni nazadna?
Aj živa bila pohvali se, ili nađi načina. skromnost je vrlina neukih i polupismenih, a tako ne djeluješ.Aurora Borealis wrote:Ne kupujem, ne prodajem, i ne hvalim se
To su neki čobani bili....Aurora Borealis wrote:Meni rekli da je skromnost vrlina velikih
Aurora Borealis wrote:Ma nema veze, meni je samo bitno da su ljudi sretniladyblue18 wrote:Aurora, a jesi razmisljala da otvoris kakvu agenciju za ovakve stvari?![]()
![]()
Ima ljudi koji ovo naplacuju debelo.![]()
Njegova sreca ce mi biti dovoljna cijena
I ti idi tamo, možda se za istu knjigu uhvatite....Aurora Borealis wrote:Dignuta, sve okRaščupana wrote:aj diži tu glavu jarčevsku.....![]()
![]()
![]()
@iceman ze : Najbolje je tebi da do biblioteke skoknes
Moja je ubijeđena da je čovjek mog života bio u nekom vjerskom objektu. Bome ne bi u pravu....ladyblue18 wrote:Ah, meni moja mati non stop govori da se momak ni cura nikada nece naci u kafani, kaficu...![]()
Kaze i njoj je njena tako govorila, i bi u pravu...
Haman pa je tako.
Ma i ako nades u kafani nije cemuladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
Ma ne znam, ja svog jos nijednog ne nadjoh u kafani, pa vjerovatno ima smisla ta "cinjenica".
Joj, ja sam većinu upoznala na autoputu na benzinskim pumpama, naganjaš se s njima, i onda ispred njih na benzinsku, i eto ih, odmah dolete, da vide ko si i šta si, jedan se nudio da toči gorivo, za svoje pare.....ladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
Ma ne znam, ja svog jos nijednog ne nadjoh u kafani, pa vjerovatno ima smisla ta "cinjenica".
Gospoda Ministarka wrote: Ma i ako nades u kafani nije cemu
Ma od toga odmah bježiš, čim krene, iz fine je familije....., ma "razligu". Ma pravi dođe preko noći, ih kako sam ja svog upoznala..... poslije 2 minute sam se zaljubila preko ušiju....... Jednom ću i to reći.....ladyblue18 wrote:Gospoda Ministarka wrote: Ma i ako nades u kafani nije cemu![]()
![]()
![]()
Rascupana svidja mi se to za benzinske![]()
![]()
Ja svoje upoznavala uglavnom preko nekoga![]()
![]()
Ih cega je tu sve bilo.![]()
To je sto posto istina.Raščupana wrote:U kafani prilaze samo ako sama sjediš, i to u prijepodnevnim satima....![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ti si @Rascupana definitivno luda, neka ti bude utjeha da ih ima malo vise tako ludih.Raščupana wrote:
Joj, ja sam većinu upoznala na autoputu na benzinskim pumpama, naganjaš se s njima, i onda ispred njih na benzinsku, i eto ih, odmah dolete, da vide ko si i šta si, jedan se nudio da toči gorivo, za svoje pare.....![]()
![]()
![]()
![]()
Kad imaš psa, naučiš ga da te vuče, i samo se keziš frajerima, svi će priskočiti u pomoć, da te spase od TVOG psa.....![]()
![]()
![]()
U kafani prilaze samo ako sama sjediš, i to u prijepodnevnim satima....![]()
![]()
![]()
![]()
Uveče su pijani, ne mogu sebi doći, a kamoli tebi.....
I onda muško papučar....., a spašava te od tvog psa.... joooooooooooooooj što su slatki, svi su slatki, voliš samo jednog.....![]()
![]()
Aurora Borealis wrote:Dignuta, sve okRaščupana wrote:aj diži tu glavu jarčevsku.....![]()
![]()
![]()
@iceman ze : Najbolje je tebi da do biblioteke skoknes
ihhhh, strategija osvajanja u biblioteci nije da posudiš dvije knjige, koga još pale neke načitanke, nego da dođeš i pred trebom kažeš bibliotekarki da si poderao dvije knjige o muškoženskim odnosima koje je podigla tvoja sestra jer ti je cijelo vrijeme probijala mozak o "muškarcima koji osjećaju"...Ma bio neki dan, jos 2 knjige posudio, al' ne sretoh nikog osim bibliotekarke....
Ma od toga odmah bježiš, čim krene, iz fine je familije....., ma "razligu". Ma pravi dođe preko noći, ih kako sam ja svog upoznala..... poslije 2 minute sam se zaljubila preko ušiju....... Jednom ću i to reći.....Raščupana wrote:
Ja svoje upoznavala uglavnom preko nekoga![]()
![]()
Ih cega je tu sve bilo.![]()